2015 Şubat Anneleri

Bugün ebeyle randevumuz vRdi eve geldi akupunktur yaptı daha 5seans daha yapacak amacı doğumun ağrısız sancisiz rahat gecmesiymis daha sonra doğumla ilgili bilgiler verdi doğumda odamda hazır sıcak su dolu kuvetimde olacakmış istersem oraya da girebilirmisim nasıl istersen öyle yap dedi. Bu akupunkturu araştırdım sanırım bayag ise yarıyor gebeligin basinda da mide bylantilarina iyi geliuomus

Bu mevzu konuşuldu mu unuttum dogum yapanlar demedi sanki bisey hasta bezi kullandilar mi gerekti mi yetiyor yetmiyor mu.Ped koydum da hasta bezi alamadım alasım da yok az bisey yetiyo diyosanz hastane veriodur zaten bosa alip yuk eetmiyim dedim ama ozellikle normal doguranlar bi ses versin bakim sezeryanda o kadar cok kanma olmuyo alttan oed yetiyor çünkü
I ideal krizantemcik krizantemcik

Bugün ebeyle randevumuz vRdi eve geldi akupunktur yaptı daha 5seans daha yapacak amacı doğumun ağrısız sancisiz rahat gecmesiymis daha sonra doğumla ilgili bilgiler verdi doğumda odamda hazır sıcak su dolu kuvetimde olacakmış istersem oraya da girebilirmisim nasıl istersen öyle yap dedi. Bu akupunkturu araştırdım sanırım bayag ise yarıyor gebeligin basinda da mide bylantilarina iyi geliuomus

yurtdışında miydin canim sartlarin cok güzel cok sanslisin

yurtdışında miydin canim sartlarin cok güzel cok sanslisin

Türkiye'de böyle bişey olsa biz de yapardık ;) aslında benim Dr da akupunkturdan bahsetti. Anne bilinçaltından bebişi her şekilde etkiliyormuş. Ben dr a acaba bebişi ben mi döndürmüyorum düşünerek dedim o da Akupunktur çalışmalarından bahsetti. Bu haftalarda bebişin Dönme olasılığı yüzde onken akupunkturla yüzde Kırka çıkıyormuş.

Türkiye'de böyle bişey olsa biz de yapardık :KK66: aslında benim Dr da akupunkturdan bahsetti. Anne bilinçaltından bebişi her şekilde etkiliyormuş. Ben acaba bebişi ben mi döndürmüyorum düşünerek dedim o da Akupunktur çalışmalarından bahsetti. Bu haftalarda bebişin Dönme olasılığı yüzde onken akupunkturla yüzde Kırka çıkıyormuş.

Sende de bende olan biseyi goruyorum bilincinin iplerini serbest birakamama sendromu;) surekli diyorsun ya ben mi döndurmuyorum bebisi acaba diye belki de surekli bunu bu sekilde dusundugun için öyle oluyor yani dönmesine engel kendini gordugun icin. Biraz kontrolu birakabilsen unutsan alt bilinci basibos birakablsen akısa gecicek hersey belki de kimbilir kuzum

@esoba ben de sinemaya gitmej istedim. Hobbit e gidelim dedim ama 3 saatmis. Okadar oturamam ki. Bakalim gideriz belki

Bu mevzu konuşuldu mu unuttum dogum yapanlar demedi sanki bisey hasta bezi kullandilar mi gerekti mi yetiyor yetmiyor mu.Ped koydum da hasta bezi alamadım alasım da yok az bisey yetiyo diyosanz hastane veriodur zaten bosa alip yuk eetmiyim dedim ama ozellikle normal doguranlar bi ses versin bakim sezeryanda o kadar cok kanma olmuyo alttan oed yetiyor çünkü
I ideal krizantemcik krizantemcik
Ben kullandim ilk 3-4 gun. Canbebe nin kanatsiz hasta bezini almistim. Battal boy bir ped gibi yani.

Doktora gittim NST de doğuracak gibi sancı çıktı doktorun gözleri fal Taşı gibi açıldı dedim öksürükten o ka sancı :)

Kv nin seker olcme aleti ile sekerimi olctuk 152 cikti. Tokluk ama surekli birseyler yiyip duruyorum aksmdan beri. Dikkat etmeli duzeyde mi sizce bu seker

Back
X