2015 Şubat Anneleri

Kizlar selam doktordan geldik bugun bebegin böbreğinin birinde buyume oldugunu soyledi.doktor.bu zamana.kadar hersey normadi butun testler yapildi ilk defa bugun bu haberi verdiler.cok endiseliyiz.cevrenizde bu durumu yasayan varmi.allah hepimize saglikla.bebeklerimiiz.kucagimiza.almayi nasip etsin dua.edin nolur
Eşimin yeğeninde vardı dogustan.sürekli nefrolojide küçükken aylik büyüdükçe belirli peryotllarda kontrol takip edildi.9yasindaki kontrolunde düzelmiş normale dönmüş gozuktu.herhangi bi cerrahi müdahale olmadı.

Yemin ederim ilk hamileligimde bu kadar korkmuyordum yaa.. Esim bugün heyecanli misin diye sordu.. Dedim korkudan heyecan aklima gelmiyor.. Niye bilmiyonmu olacaklari dedi.. Normal dogursam sancisindan sezo olsam sonrasindan korkuyorum dedim .. Sustu.. İki ucu moklu değnek mübarek .. Nasil nerden ciksin bu cocuk ????

Ay benim de istahim delirdi. Karnın tok ama beynim doymuyo.sürekli yiyecek birşeyler düşünüyorum.tatlı tuzlu çerez .tutmaliyim bogazimi 75 le bitirmek istiyorum ama tutayim dedikce kendimi mutfakta buluyorum.

kızlar bnmde dün 75 lerde sancılarım cıktı. doktor normal dedi. kafasınıda iyice sokusturmuş aşağıya. bayagı agrı cekmişsindir dedi. evet 2 gün çok sancım oldu dedim

Ayyy belim ayrılıyo yine:( kocişle mutfak dolaplarını sildik içlerini, örtülerini yıkamıştım onları yerleştirdik. Sırada koltuk minderlerinin ölçülerini geçirmek var. Bitmiyor arkadaş ev işi:(

yok canım sezeryana almayacak da sadece şuan küçük olduğu için en azından küvezde kalmasın diye uğraşıyor o da.
zaten normal doğum olacak ilacı bulamazsan ve dediklerimi yapmazsan 1 haftaya kalmaz doğurursun dedi
hep soluma yatıyorum zaten inşallah sağlıcakla alırım kucağıma şuan tek düşündüğüm o

Canim nidilata ihtiyacin var anladigim
Kadariyla. Burdan bir ikiz annesi var hatta dogum yapti o bir sure kullandi nidilat hatta bulamadi biz baya arastirdik anlara da yasiyor sonunda buldu istersen bir sorayim sen hangi sehirdesin?

Kızzz aylardar seni soruyorum bacım ne oldu sana.rüyalarıma girdin.
De
Sorma Esobam yaa özledim sizi başıma neler neler geldi Ha bu arada hala kusuyorum ben o_O hamilelik Depresyonu geçirdim sanırım evimi taşıdım bu arada kızım olacak Rabbim hayrlı evlat etsin ee sizlerde ne var ne yok bakalım doğuran varmı :KK76:

Hatrladik tabi karabatak gibi bi gorunup bi kaybolan arkadasm nasilsiniz bebis iyi mi dogurmadn degil mi henuz
Yok yok doğurmadım daha bebiş iyi Rabbime şükürler olsun 2.5 kiloyu bile geçti maşallah bende mide rahatsızlığı hala hat safhada bi ara alerji oldum şimdide ellerimde sinir sıkışması var ama beterin beteri var Allaha şükrediyorum sizler nasılsınız

Aliya sonunda geldin. Bir koptun bir daha da uğramadın çok merak ettik seni. Neler yaptın bunca zaman? Nasılsın?
Ya telefondaki Android Program kalkınca bir daha giremedim bir türlü bilgisayarı pek açmıyorum evde de durduğum yok pek fazla o yüzden bi koptum gitti öyle ama sizi özledim döndüm geri şu Android için olan yükleme tekrar olsa süper olacak böyle iki saat bulamıyorum aradığımı çok sinir bozucu

Benimde 30 çok pahalı. Eski hast.10 tl idi.
60 muayene30 nst 40 da yol parası trafik varsa 60 her gidiş yaklaşık 150 tl.
bugün nst istedi doktor ( ücreti 30 tl ) ben sancı felan yok gerek yok dedim ( sancım yok boşa para vermiyeyim diye ) ama doktor 36.haftadan sonra kontrol etmek lazım deyince mecbur yaptırdık 7-15 arası sancı çıktı yani sancı yok

Kizlar suyum geldi hastanedeyiz 12-1 gibi sezeryana alacaklar dualarinizi eksik etmeyin
Ayy bende açtım şok ağzımı son günlerde doğum yapan yok diye.
Yine sardı heyecan. Öptüm dualarımız seninle.Allah kolaylık versin.

Nasilsin? Bir ara dertliydin panik atak fln diyordun. Sen miydin karistirdim mi
Yok karıştırmadın bendim o panik atak ve hamilelik Depresyonu na maruz kalan vatandaş oldum ama bu sayede Rabbime döndüm tam bir şekilde ve buna kızım vesile oldu diyorum şimdi çok iyiyim elhamdülillah sen nasılsın

Burdakiler
Yemin ederim ilk hamileligimde bu kadar korkmuyordum yaa.. Esim bugün heyecanli misin diye sordu.. Dedim korkudan heyecan aklima gelmiyor.. Niye bilmiyonmu olacaklari dedi.. Normal dogursam sancisindan sezo olsam sonrasindan korkuyorum dedim .. Sustu.. İki ucu moklu değnek mübarek .. Nasil nerden ciksin bu cocuk ????
Seni bile korkak yaptılar.

Ya telefondaki Android Program kalkınca bir daha giremedim bir türlü bilgisayarı pek açmıyorum evde de durduğum yok pek fazla o yüzden bi koptum gitti öyle ama sizi özledim döndüm geri şu Android için olan yükleme tekrar olsa süper olacak böyle iki saat bulamıyorum aradığımı çok sinir bozucu

Geldin, Sen ve bebişin iyi ya çok sevindim. Telefonun netinden giriyoruz öbür türlü program olsa dediğin gibi daha iyiydi.

Back
X