2015 Şubat Anneleri

Ya aklima cinlik gelmedigi icin kitabi yatagin ustunde unutmusum, mevzu o galoba. Ayrica dusunuyorum tamam gercekten kacmak icin yapiyorum diyelim, sanane bundan. Lohusa kadin rahat biraksana
Ben bu yazıdan bir şey anlamadımya[/QUOTE]
Serefnazla yazilar karismis. Anlasilacak gibi degil zaten :)

ya aslinda artik dogsa dogururum benim oglam 25.hafta basladi dogmaya :) Allaha sukur atlattik o kötü gunleri.. etlerini yolarim anneye carlanmaz :)) valla anneme kizsamda kiymetini anliorum bide ben cok cadiymisim hamilleligim boyunca dua ettim herseyi benzesinde huyu benzemesin die çünkü hala cok huysuz aksi biriyim :))
bende kizima hamileyken geceleri rahat uyyamdigimda anlamistim annemi
bizim çocuklar bize çekmez insallahh :))

erken deil artik,gelsin sipada çekdirdiklerinin yerine bi guzel mincirilsin :)))

Ne yapalım burda yaşamak zor. Para kazan ve zorunlu ihtiyaçlarını karşıla,fatura öde.hayatta kalmak için çalışıyoruz resmen.
Yaşamak için ne zaman kalıyor ne para.
eğitim,sağlık hep parayla. Bağkur ödemesi aylık 412 tl falan 150 de hastane işte.
ee durumu olmaayn nasil yapiyor iyide
devlete gitmediginiz içinmi boyle oluyorr .. :(((

hahahah he gayri resmiii napayim doktor NST ye sokmuyorrr anacim
bende oyle takiliyorumm kendi kendimeee sancilarimlaaa
siddetli olsa giderim acile dakak durmam daa eften puften durtuyor iste sagdan soldann ..
Canım zaten sancı anlaşılan bir şey değil mi? Ben bilmiyorum ama nst ye bağlı iken bir kez göbeğin altında sızı oldu baktım cihaza sancı 26 larda dedim demek böyle bir şey.
Ne. Yapcan sancıyı doğarsa doğar artık

Canım zaten sancı anlaşılan bir şey değil mi? Ben bilmiyorum ama nst ye bağlı iken bir kez göbeğin altında sızı oldu baktım cihaza sancı 26 larda dedim demek böyle bir şey.
Sancı öle bi ANLAŞILAN bişeymiş ki sabahtan beri hala çekiyorum ağrısını inatla hastaneye gitmiyorum ama emin ol ben geldim diyo :)

Ben normalde de çok duygusal biriyim zaten iştende çıkmıştım ilk ayımda kafa boş olunca türlü türlü şeyler düşünüyor tabi insan
Elisi falan basla oyalan cnm ya daha doguma cook var kendine zarar verirsin :( esinden sen oyle konusunca uzuluodur eminim..

ee durumu olmaayn nasil yapiyor iyide
devlete gitmediginiz içinmi boyle oluyorr .. :KK43:((
Eee devlete gitsemde ben bağkurumu ödemem gerekiyor yoksa bakmazlar
Sadece ekstra para vermiyorum.
Hiç sosyal güvencen yoksa ayda en az 35 tl ödeyerek devlet hastanesinde bakılabilirsin zorunlu onu ödemen, hastaneye gitsende gitmesende.

bende kizima hamileyken geceleri rahat uyyamdigimda anlamistim annemi
bizim çocuklar bize çekmez insallahh :))

erken deil artik,gelsin sipada çekdirdiklerinin yerine bi guzel mincirilsin :)))
Artik dogsun istioruz ya dogmuo benim oglan gicik olacak galiba ahahah :) 42ye kadar bekletir bu seni olmafi sezeryama aliriz bu gidisle dio doktor cunku karnim tepede baya nstye girerken benden geride olan hamislerin karni asagi inmeye baslamis benimki tepeme cikio sanki ahahah :) gecen hafta inmis gibiydi hatta resim koymuştum buraya ama tepeme cikti bu hafta :)

kiz sanci deidgin bel agrisi adet sancisi falan deilmiki
bende oluyor hepside siddetli deil o yuzden nst de ne çikar bilmiyorum

Elisi falan basla oyalan cnm ya daha doguma cook var kendine zarar verirsin :KK43: esinden sen oyle konusunca uzuluodur eminim..
Eşim çok yıprandı zaten benim yaşadığım zorluklar yüzünden ona ne kadar dua etsem azdır hep yanımdaydı ama üzmemeye çalışıyorum onu ona kızıyorum bazen ama hep yüzü gülsün diye bakıyorum o bana kıyamıyor bende ona :KK60:

Eee devlete gitsemde ben bağkurumu ödemem gerekiyor yoksa bakmazlar
Sadece ekstra para vermiyorum.
Hiç sosyal güvencen yoksa ayda en az 35 tl ödeyerek devlet hastanesinde bakılabilirsin zorunlu onu ödemen, hastaneye gitsende gitmesende.
Allah elinde ollmayanlarin yardimcisi olsun insalalh ..

Sancı öle bi ANLAŞILAN bişeymiş ki sabahtan beri hala çekiyorum ağrısını inatla hastaneye gitmiyorum ama emin ol ben geldim diyo :)
Naai bisi yaa tarif etsene bana bazen adet agrisi gibi girio karnimin icinde kıvrım kivrim kivrandirio :( bugum sabahta yataktan kalkar kalkmaz et tarafima bi agri girdi yuruyemedim.. ama bazende aci var gibi oluo karnimda hangisi sanci acaba. Benim nstde hic sanci cikmiodu kucucuk pitirciklar bi bu hafta 40lara gelmis falan ama hangisi iste cozumleyemedim :))

geçmiyorsa giderek siddeti artiyorsa dogumdur canim da hayirlisi olsun sgakliklica gelsin insallah bebis

Sinir oluyorum Dr harici ellemeye çalışanlara.
Ya hemşireyi geçtim bugün annemin komşu açtı kapıyı getirsene karnını seveyim dedi.
İki tanede çocuğu var göbeğimin nesini sevecekse.
Al.sev dedim :-)
Bir şey olmaz dokununca canım,doğarken üstüne çıkıyorlarmış merak etme

Eşim çok yıprandı zaten benim yaşadığım zorluklar yüzünden ona ne kadar dua etsem azdır hep yanımdaydı ama üzmemeye çalışıyorum onu ona kızıyorum bazen ama hep yüzü gülsün diye bakıyorum o bana kıyamıyor bende ona :KK60:
Allah tadinizi bozmasin benim esimde cok uzuluo ben hastanedeyken falan benim yanimda şirinlik yapmaya calisio ama 6 yildir taniorum rol yaptigi belli.. bende ona hergun yalan soyluorum cok iyiyim agrim yok beni bosuna tutuolar die akli kalmasin die ama sanirim oda benim yalan soyledigimi anlio :((

Kizlar selam doktordan geldik bugun bebegin böbreğinin birinde buyume oldugunu soyledi.doktor.bu zamana.kadar hersey normadi butun testler yapildi ilk defa bugun bu haberi verdiler.cok endiseliyiz.cevrenizde bu durumu yasayan varmi.allah hepimize saglikla.bebeklerimiiz.kucagimiza.almayi nasip etsin dua.edin nolur

Insallah gecici ve sifasi olan bi durumdur rabbm yardimcin olsun

Kizlar suyum geldi hastanedeyiz 12-1 gibi sezeryana alacaklar dualarinizi eksik etmeyin

kız aradan kacak mi girdin sıraya amanin suprizli geliyor bu bebeler ya hadi sağlıcakla kavuşmak nasip olur ins

Eşime diyorum.bugün biri daha doğum yapıyor.
Nerden biliyorsun o panikle oraya girip yazıyorlar mı diyor.
Dedim biz dokuz aydır beraberiz, beraber ağladık güldük yazıcaz tabii.elimizden gele canlı yayın yapıcaz.
Boşuna popüler konu olmadık.

Back
X