2015 Şubat Anneleri

Kızlar bana özelden mesaj yazıp bu ameliyat işini soranlar var.
Nerden bilip soruyorlar acaba google da aratınca ben mi çıkıyorum acep.ünlü oldum daaa

Eşime diyorum.bugün biri daha doğum yapıyor.
Nerden biliyorsun o panikle oraya girip yazıyorlar mı diyor.
Dedim biz dokuz aydır beraberiz, beraber ağladık güldük yazıcaz tabii.elimizden gele canlı yayın yapıcaz.
Boşuna popüler konu olmadık.
hahahah erkekler ne anlar kiz boyle dertlesmekden herseyi paylasmakdan :)))
odun onlar adi ustunde çoguda islak odun:KK70:

Kızlar bana özelden mesaj yazıp bu ameliyat işini soranlar var.
Nerden bilip soruyorlar acaba google da aratınca ben mi çıkıyorum acep.ünlü oldum daaa
ne ameliyatiydi seninki, demistin daha once ama ne oldugunu duymadim

Dedim biz dokuz aydır beraberiz, beraber ağladık güldük yazıcaz tabii.elimizden gele canlı yayın yapıcaz.
Benimde isyerinde dalga geciodu arkadaşım f5 f5 anca kadinlar kulubu diodu o ara cok fazla giriodum gunluk bankaya günlük bildirim formu yollamam lazimdi saat 10a kadar bi giriodum onu yollamayi unutuordum basima dert olmadan ciktim isten Allahtan :)

Naai bisi yaa tarif etsene bana bazen adet agrisi gibi girio karnimin icinde kıvrım kivrim kivrandirio :KK43: bugum sabahta yataktan kalkar kalkmaz et tarafima bi agri girdi yuruyemedim.. ama bazende aci var gibi oluo karnimda hangisi sanci acaba. Benim nstde hic sanci cikmiodu kucucuk pitirciklar bi bu hafta 40lara gelmis falan ama hangisi iste cozumleyemedim :))
Yani nasıl anlatayım ki herkeste farklı heralde Bıçak saplaması gibi başladı bende sonra yayılarak devam etti sonra kesildi şimdi daha az elektrik çarpar gibi oluyo bebek kasılıyo toplanıyo

Seninkide çok düşükmüş benim 150 cikti alt sınıra yakın diye takip edilcek sanırım nasıl peki değerlerin yükseldi ne yaptilar
Acikcasi ben bol dua ve pozitif dusunerek ciktigini dusnuyorum cunku hicbsiey yapilmadi..yapmadim..
En son 105cikti ama 100un ustunde bisy yapmiyorlarmis eger daha cok duserse(insaAllah cikarlar)tedavi sureci basliiyormus simdlik surekli kontrol ediyorlar herhafta kan tahlili oluyorum..

geçmiyorsa giderek siddeti artiyorsa dogumdur canim da hayirlisi olsun sgakliklica gelsin insallah bebis
Gelmesin daha haftaya gelebilir sağlıkla en azından tutamalıyım bi hafta daha Allah izin verirse sonra istediği zaman gelsin :)

Varmı bugün doğuran

bu şubat anaları daha ocağı yarılamadan doğurmaya başladılar ya :D

@gamze2006 canım allah sağ salim kurtulmayı nasip etsin bebişinle seni...

ne yalan söyleyeyim bende kucağıma almak istiyorum sağ salim artık. sanki son zamanlar geçmez oldu,hep bir tedirginlik hali nasıl olacak diye. perşembe günü doktor ne diyecek onun merakı zaten ayrı bir durum,Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip eylesin.toplanma ve sertleşmeler tam gaz devam ediyor ama gelen giden yok :) artık onlara alıştım da sonrası nasıl olacak onu bilmediğimden ufacık bir şeyi doğum eylemi sanmaya başladım :KK47:

Benim trombositler aon iki aydır düşme eğiliminde. 150nin üzerindeydi, en son bugün yaptırdım 114 çıktı. Herhafta hemen hemen 10 düşüyo. Doktor epidural yapılmaz bu degerle dedi ama henüz normal ya da genel anestezili sezeryanda sorun yok diye anladım.
Benim 105 en son degerim ama ilk hamileligimde de cok dusuktu..bana bsiey demediler hatta ilk dogumum normal iken son anda acil sezeryan oldm epidural yaptilar..bunda da normal deneyecegiz insaAllah epidural olabilirsin dedi bana dr'larim su anki degerle insaAllah dusmezler daha cok cikarlar..ayrica gecen marankiden dinledim bol Yesil mercimek yemek lazimmis corbasi ya da yemegi..denemek lazim

Yani nasıl anlatayım ki herkeste farklı heralde Bıçak saplaması gibi başladı bende sonra yayılarak devam etti sonra kesildi şimdi daha az elektrik çarpar gibi oluyo bebek kasılıyo toplanıyo
Ay o elentirik bana dun gece 3 kere oldu ama simdi bisi yok eve geldim die seviniorum ama dogum falan olacaksa anlayamazsam normal die durursam evde die korkuyorum.. sanci olduguna eminsen ve sıklıklarida olmasi gerektigi gibiyse evde durma sen derhal git doktora cnm

Benimde isyerinde dalga geciodu arkadaşım f5 f5 anca kadinlar kulubu diodu o ara cok fazla giriodum gunluk bankaya günlük bildirim formu yollamam lazimdi saat 10a kadar bi giriodum onu yollamayi unutuordum basima dert olmadan ciktim isten Allahtan :)
Kız yoksa sen ağrı sancı ayağını işten kaytarmak için mi yaptın bakim :-)

Ay o elentirik bana dun gece 3 kere oldu ama simdi bisi yok eve geldim die seviniorum ama dogum falan olacaksa anlayamazsam normal die durursam evde die korkuyorum.. sanci olduguna eminsen ve sıklıklarida olmasi gerektigi gibiyse evde durma sen derhal git doktora cnm
Sıklıkları azaldı diye rahatım aslında geçmezse giderim ama

Back
X