- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım sen doğum mu yaptınYa bana taktilar doğum sonrası çünkü mesanem doluydu ama kendimi rahat bırakıp da yapamadim bi türlü hemşire de taktı sondayı acitan bişi değil stres olmayın ne güzel wc ye gitme derdi yok İşte :)
Bende oraya gidiyorum ama hiç o konuda konuşmadım. Girmez inşallah. Yenidoğan Yoğun bakımın ordan geçerken bile tırsıyorum.VallA canim medipol megaya gidiyorum sanki anne hastanedeyken kuvezden para almiyolarmis anne cikinca aliniyomus ama herkes kuvezi sgk katsiliyo alinmaz diyo
sancın mı olmuştu canım ?Bugün dr a gittim, bebiş 2750 olmuş. Daha 15 gün tut içinde erken dedi 36+3 suan. Progestan verdi. Bu sıralarda doğarsa küveze konabilir dedidoğum kanalına girmemiş, rahim tıkacı da atılmamış henüz, ama yine de dinleneceksin dedi.
Bir de o gece acile gittiğimde ebe alttan muayene yapmıştı baya geride dedi hatta canım baya bi yandı muayenede. Doktora söylemiş telefonda çatısı çok dar demiş.
doktor da bekleyecez 38 e kadar açılması lazım çatının yoksa normal doğum çok zor dedi
açılırmı acaba çatı bir iki haftada?
yoksa bana sezo yolları gözükür :/
Inşallah bulur canım. Benim de taksimde satılan bir yiyeceği canım çekiyor istanbula da gidemem ki. Ankara'da da yapan yer yok sanırım.
yesıl renk akıntının gelmesı cocugun kakasını yedıgı anlamına mı gelıyodu![]()
Teşekkür ederim canım tam bir hafta önce bu saatlerde doğum bitmişti :) çok güzel bi dogumdu darısı basiniza inşallah :)Ayy canım sen doğum mu yaptın
Hayırlı olsun, güzel günlerde büyüt bebişini. Herşey yolundadır inşallah.
Gıdısından kokla yerime![]()
Üfff mercimek ve ıspanak aman Allahım bayılacağım.Cumartesi günü mercimekli ıspanaklı çorba yaptım koca bir tencere. Hala yiyorum![]()
Kız Allah ne yapmasın seni. Esra erola katılmışlar sanki.ben turkıyedeyım anam bacım.. ecık uzağız.. 2. yavruyu doğurmaya ugrasıyırum..kocam mat ogretmenı ama ben pek emın degılımsabah namazda cıkıyo gece aha bu saat oldu ortalarda yok
![]()
oyle ıste
Hangi hastane ne guzel bu kadar detayli incelemeyi her ay yapiyormus.muayene ucreti neBizim hastanenin usgsi kapsamlı ben ilk günden beridir 4d usgye giriyoruö herkes için öyle yani. Doppler de bakıyor aynı cihazla o yüzddn hepsi görülüyor cnm . Siyah beyaz görüntülü değil
hahahah o nasil oluyorkiz :))))Ölçümlere göre düşük yapmadan tekrar hamile kalmış gibi görünüyorumne bereketli karıyım
![]()
Kız boşver arkadaş bulunur bir kaç.sene dur bir.daha gelmek istemezsin. Var ama.almanyadan arkadaşlar.Çok komiksin vallahi çok güldüm sandimki almanyadasin burda çok yalnızım belki dedim bana arkdas olursun ama bakalım eşim su an tezini yazıyo bitsin belkide türkiyede istanbul da iş bulur da gelirim
bulur bulurr canimvalla nst de duzenlı olarak 100 lerde sancılarım cıksada,boyuna oram buram ağrısa belım yarılsada...ben 40 haftayı doldururum zannımcakızım 39+6 da dogdu...buda o gunlerı bulur yüksek ıhtımalle..sız doğurun ıyı bıseyse bende dogurucam
![]()
evet butun yazdiklarim gerçek : ))gerçekten mi :) ne güzel ben sadece anestezi uzmanından korkuyorum tek risk ordaymış zaten. dr um güven verdiama bakalımm nasip..
evet ben 4 cm diye biliyorumpeki epidural takılması için açılma 4 cm mi olması gerekiyor ? bu uzun bi süreç mi birde ?
Hangi hastane ne guzel bu kadar detayli incelemeyi her ay yapiyormus.muayene ucreti ne
Süper olmuş Allah giydirmek nasip etsin canım çok güzel olmuş![]()
ayyyy bayildim canim ya çok guzel olmusssEki Görüntüle 1380849 Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenler @fyz35 işte ördüğüm yelekAllah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
Litchi bacım cidden çok güzel örmüşsün eline sağlık yavaş yaptım diyordn ama bak nasıl muntazam olmuş güle güle kulansın inş bebiş :) rengine bittim ben kırmızı olsun bnm olsun =))
Vaayyy ellerine sağlık, ne güzel örmüşsün.Güle güle giysin kuzunEki Görüntüle 1380849 Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenler @fyz35 işte ördüğüm yelekAllah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.