2015 Şubat Anneleri

Kizlar benim cok agrim var ya gobegimin alti bikini bolgemdeki butun kemiklerim aciyo sanki temizlik yapmisimda et kesmis gibi pubik kemigi midir nedir orasi vakitsiz dogurucam galiba cok canim aciyooo:mad::mad:

Ya bana taktilar doğum sonrası çünkü mesanem doluydu ama kendimi rahat bırakıp da yapamadim bi türlü hemşire de taktı sondayı acitan bişi değil stres olmayın ne güzel wc ye gitme derdi yok İşte :)
Ayy canım sen doğum mu yaptın :KK71:
Hayırlı olsun, güzel günlerde büyüt bebişini. Herşey yolundadır inşallah.
Gıdısından kokla yerime:KK36:

VallA canim medipol megaya gidiyorum sanki anne hastanedeyken kuvezden para almiyolarmis anne cikinca aliniyomus ama herkes kuvezi sgk katsiliyo alinmaz diyo
Bende oraya gidiyorum ama hiç o konuda konuşmadım. Girmez inşallah. Yenidoğan Yoğun bakımın ordan geçerken bile tırsıyorum.

Bugün dr a gittim, bebiş 2750 olmuş. Daha 15 gün tut içinde erken dedi 36+3 suan. Progestan verdi. Bu sıralarda doğarsa küveze konabilir dedi :KK43: doğum kanalına girmemiş, rahim tıkacı da atılmamış henüz, ama yine de dinleneceksin dedi.
Bir de o gece acile gittiğimde ebe alttan muayene yapmıştı baya geride dedi hatta canım baya bi yandı muayenede. Doktora söylemiş telefonda çatısı çok dar demiş.
doktor da bekleyecez 38 e kadar açılması lazım çatının yoksa normal doğum çok zor dedi
açılırmı acaba çatı bir iki haftada?
yoksa bana sezo yolları gözükür :/
sancın mı olmuştu canım ?

Inşallah bulur canım. Benim de taksimde satılan bir yiyeceği canım çekiyor istanbula da gidemem ki. Ankara'da da yapan yer yok sanırım.

biliyorum galiba o yiyeceği :kk77:
emeğine sağlık ne güzel örmüşsün :nazar:

yesıl renk akıntının gelmesı cocugun kakasını yedıgı anlamına mı gelıyodu :KK64:

öyle bir şey mi vardı? arada oluyor benim de ama üşüttüğümdendir diye düşünmüştüm hep.

Cumartesi günü mercimekli ıspanaklı çorba yaptım koca bir tencere. Hala yiyorum :KK66:
Üfff mercimek ve ıspanak aman Allahım bayılacağım.
Annemler gibisin. Bir gün gittim çorba ye dedi. Tencerenin kapağını açtım ısırgan ve Bulgurlu bir çorba.
Rabbim günah yazma nimet ama ısırgan yaa.

ben turkıyedeyım anam bacım.. ecık uzağız.. 2. yavruyu doğurmaya ugrasıyırum..kocam mat ogretmenı ama ben pek emın degılım :KK53:sabah namazda cıkıyo gece aha bu saat oldu ortalarda yok:KK14: :KK70:oyle ıste
Kız Allah ne yapmasın seni. Esra erola katılmışlar sanki.
Kim kiminle tanışıyor anlamadım.

Bizim hastanenin usgsi kapsamlı ben ilk günden beridir 4d usgye giriyoruö herkes için öyle yani. Doppler de bakıyor aynı cihazla o yüzddn hepsi görülüyor cnm . Siyah beyaz görüntülü değil
Hangi hastane ne guzel bu kadar detayli incelemeyi her ay yapiyormus.muayene ucreti ne

Çok komiksin vallahi çok güldüm sandimki almanyadasin burda çok yalnızım belki dedim bana arkdas olursun ama bakalım eşim su an tezini yazıyo bitsin belkide türkiyede istanbul da iş bulur da gelirim
Kız boşver arkadaş bulunur bir kaç.sene dur bir.daha gelmek istemezsin. Var ama.almanyadan arkadaşlar.

valla nst de duzenlı olarak 100 lerde sancılarım cıksada,boyuna oram buram ağrısa belım yarılsada...ben 40 haftayı doldururum zannımca :KK59: kızım 39+6 da dogdu...buda o gunlerı bulur yüksek ıhtımalle..sız doğurun ıyı bıseyse bende dogurucam :KK14:
bulur bulurr canim
benimkilerin dogma gunlerinin arasinda 2 gun var, biri 40+0 oteki 40+2 .
bundanda ayni performansi bekliyorum $ahsennn

gerçekten mi :) ne güzel ben sadece anestezi uzmanından korkuyorum tek risk ordaymış zaten. dr um güven verdiama bakalımm nasip..
evet butun yazdiklarim gerçek : ))
anestezi uzmanini bilemem ama epidurali tavsiye ediyorum siddetle

iki çocuk doogurdum ama toplamda 1-2 saat sanci anca çekdim oda çok siddetli deildi : )

peki epidural takılması için açılma 4 cm mi olması gerekiyor ? bu uzun bi süreç mi birde ?
evet ben 4 cm diye biliyorum
o belli olmazki herkesde farkli oluyor, benim saatde 1 cm açilma oluyor ( oncesinde bi kaç hafta 1 cm açiklikla bekliyorum ilerlemiyir )gunu gelince de saatde 1 gidiyor , yani 3-4 saaat için gerçeklesiyor ama her kadin farkli oluyormus
zaten 4-5 den sonra sancilar siddetleniyor galiba, 2-3 cm de ben beklerken oyle dayanilmaz bisey hissetmiyorum,anestesiz gelene kadar biraz kivraniyorum tabi 4 cm den sonra, 4 olunca çagiriyolar çunku anesteziste, belki o gelene kadar 5 oluyodur gidince bakiyolar 6 oluyorr:KK53:

Hangi hastane ne guzel bu kadar detayli incelemeyi her ay yapiyormus.muayene ucreti ne

Canım, dilek hanımda kndi odasında olursa onun cihazı da hem 4 boyutlu gösterme özelliğinde hem kan akışına fln bakıyor doppler olarak hemde siyah beyaz. O gerekli görünce özelliğini çalıştırıyor bize 20li haftalardan snra 4 boyutta gösteriyor bize yüzünü öle resim verdi bize 3 kere :) yarın gidiyoruz sende bnde yakana karanfil tak tanıyalım birbirimizi orada :KK48::anneadayı:

Litchi Litchi bacım cidden çok güzel örmüşsün eline sağlık yavaş yaptım diyordn ama bak nasıl muntazam olmuş güle güle kulansın inş bebiş :) rengine bittim ben kırmızı olsun bnm olsun =))

Aynısından annem bana örmüş neredeyse kırk yıllık yelek ben de ondan modeli çıkarıp bebişe ördüm bakalım inşallah Allah sağlıkla giydirmeyi nasip eder. Annemin ördüğü de kırmızıydı o yüzden kırmızı Seçtim ben de ;)

Back
X