ayyyy bayildim canim ya çok guzel olmusss
gule gule giysin prensesinn
isim neydi bu arada bebisin buldun demi bi tane isim :)
Sağol canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy bayildim canim ya çok guzel olmusss
gule gule giysin prensesinn
isim neydi bu arada bebisin buldun demi bi tane isim :)
Yaa ne güzelmis keske daha önceden gitseymisim o hastaneye.bakalim karsilasiriz insallah seninle.nst ye baglarsa seni benim saate kadar oralarda olursun herhalde.nikah resminden cikaririm belki seni canim.Canım, dilek hanımda kndi odasında olursa onun cihazı da hem 4 boyutlu gösterme özelliğinde hem kan akışına fln bakıyor doppler olarak hemde siyah beyaz. O gerekli görünce özelliğini çalıştırıyor bize 20li haftalardan snra 4 boyutta gösteriyor bize yüzünü öle resim verdi bize 3 kere :) yarın gidiyoruz sende bnde yakana karanfil tak tanıyalım birbirimizi orada![]()
Litchi yaaaa sende ne cevherler varmış süper olMuş ellerine sağlık.. kuzucuguna Güle güle giydirirsin inşallah :)
pekı bırkere gelırse hepgelmeye devam edermı bu renkte..dun peçeteye hafıf yesılımsı akıntı geldı bıda olmadı..benım daha sımdı aklıma geldı kaka yapma olasılığı
Üfff mercimek ve ıspanak aman Allahım bayılacağım.
Annemler gibisin. Bir gün gittim çorba ye dedi. Tencerenin kapağını açtım ısırgan ve Bulgurlu bir çorba.
Rabbim günah yazma nimet ama ısırgan yaa.
hehehh bizim bu esler akraba falan olabilirmiki :)Sağol canımisim birkaç tane içinden daha karar veremedik. Ven Beril istiyorum eşim börülce gibi diyor kabul etmiyor :)
devlete gıdıyorum bacım nasıl arayım..bendenakıntı oylesureklı gelmiyor..günde 1 sefermesela oda sabah ılk kalktığım saatlerde..bugun sut rengıydı mesela ama dunku cok cok acık yesıldı
Aynısından annem bana örmüş neredeyse kırk yıllık yelek ben de ondan modeli çıkarıp bebişe ördüm bakalım inşallah Allah sağlıkla giydirmeyi nasip eder. Annemin ördüğü de kırmızıydı o yüzden kırmızı Seçtim ben de![]()
Yaa ne güzelmis keske daha önceden gitseymisim o hastaneye.bakalim karsilasiriz insallah seninle.nst ye baglarsa seni benim saate kadar oralarda olursun herhalde.nikah resminden cikaririm belki seni canim.
hehehh bizim bu esler akraba falan olabilirmiki :)
ben azra istemistim kizimda esim o ne azrail gibi dedi istemedi
sonra kayinim koyduuuu :))))
Ay ne güzel ya anne kız aynı yelek çok güzel bir fikir olmuş eline sağlık, sağlıkla giydirip büyütün inş prensesi (=
Kızım olursa 2. ya modelini cidden aynı kırmızı olarak bnde yapmk isterim.
Örgü modeli ne ters düz pirinç tunus nasıl oluyor :)
Ay inş canım biz baya kalabalık olcaz bu kez eşim annem ben kardeşimde olacak
Bn hastayım ya kbb gitcem kardeşimde göze gitcek biz 15 gibi gelicez kardeşim göze gitcek snra ben 16 da kbb gircem nst dr.a girmk derken sende 17 gibi gelmiş olursan kesin görüşürz orada bağırsam mı Kadınlar forumununda enesefemmmmmm kim parmk kaldırsın die![]()
Özlem desen de olur canim.Ay ne güzel ya anne kız aynı yelek çok güzel bir fikir olmuş eline sağlık, sağlıkla giydirip büyütün inş prensesi (=
Kızım olursa 2. ya modelini cidden aynı kırmızı olarak bnde yapmk isterim.
Örgü modeli ne ters düz pirinç tunus nasıl oluyor :)
Ay inş canım biz baya kalabalık olcaz bu kez eşim annem ben kardeşimde olacak
Bn hastayım ya kbb gitcem kardeşimde göze gitcek biz 15 gibi gelicez kardeşim göze gitcek snra ben 16 da kbb gircem nst dr.a girmk derken sende 17 gibi gelmiş olursan kesin görüşürz orada bağırsam mı Kadınlar forumununda enesefemmmmmm kim parmk kaldırsın die![]()
Hanfendi 7 haftalıktan bile kurtlu gibi oynadığı için kesin net bişey söylemiyorlarhahahah o nasil oluyorkiz :))))
ilk olçumu diyorum yaws 7 haftalikken yapilani![]()
Âmin canımTeşekkür ederim canım tam bir hafta önce bu saatlerde doğum bitmişti :) çok güzel bi dogumdu darısı basiniza inşallah :)
hayirlisi olsun cnaim, o zaman sen bu geece bile dogurabilirsinnnHanfendi 7 haftalıktan bile kurtlu gibi oynadığı için kesin net bişey söylemiyorlar
ho$geldin hanimanneeeeNasilsiniz hanimlarrr
Şuan sancım var geçirmek için çabalıyorumhayirlisi olsun cnaim, o zaman sen bu geece bile dogurabilirsinnn![]()
Biz iyiyiz buyumeye calisiyoruz.valla karnimdaki tepikleri ozledim :) ama soyliyim benimkide cok hareketliydi doguncada smdi eller ayaklar durmuyoho$geldin hanimanneeee
nasilsiniz :)
biz iyyiizzz, tekmelerle bogusuyor benimki içerde kendi kendine oyun çiakriyor galiba : )