2015 Şubat Anneleri

ben hergun vuruldum yine tirmanmadim.sen haftalik yaptiriyosun oyle bir etki zor

Ben b12 iğnesi vurulmaya başladığımda zaten b12 seviyem normalin üstündeydi. Belki o yüzden doping etkisi yarattı. İğneler bittiğinde b12 üst seviyeyi geçmişti çok fazlaydı yani.

Tecrübeli ve normal doğum yapmış annişler bişey sorucam şu an boğaz ağrısı çekiyorum ve uzun zamandır bende nefes darlığı ve burun tıkanıklığı yaşıyorum ama tıkanıklık hastalık değil kan basıncı dan yada hırmonlardan kaynaklanan burun tıkanıklığı hiç bişey kar etmiyor okyanus suyu falan açmıyor. Normal doğumda nefes alma önemli ben nefes alamıyorum nasıl olacak ıkınma vs? Zor olmaz mı ya? Nolur aydınlatın beni doktoruma da sorayım ama daha va

Cnm dr secimini neye gore yapcaksin ?benim biri ozel biri uni hastanesi haftaya randevu verdi ikisi de:s
Özel seçtik canım orda olucak hayırlısıyla.hamileliğimin ilk gününden beri bana bakan dr um eşimde onu istiyor.hangisi içini rahatlatıyorsa güven veriyorsa onu sec derim

benimkide gevşekmidir nedir çatı muayenesi falan yapmadı henüz
kanamam oldu diye nst ye soktu diye tahmin ediyorum

seninki daha güzel göründü gözüme nedense :KK48:
cati muayenesi dogumu baslatiyor bazen. O yuzden bakmamis olabilir

Kalktım kahvaltımi yaptım , duş aldım ıspanak pisirdim , çamaşır topladım , bi makine daha attım . Abla geldi şimdi , bebek bakmaya gelecek misafirlere börek açım diodu ona başladı ben de devrildim. Ne zamandır bişey yapmamıştim hiç de ozlememisim =) kadın börek yapcak die bgn ki işleri hallediim dedim ama daha yok
daha ne olsun bu yaptiklarinin ustune tum.gun yatabilirsin :)

Ispanak yemeği mi pişirdin? Benim ıspanak yemeği pişirmem saatlerimi alır. En az iki saat yıkarım ıspanağı :KK43:
Sirkeli suda beklettim bol suda beklettim fln mis oldular teyzesi =) yakışıklı biçimde tencereye serildiler. Soğanla araları pek sıkı fiki olmasa da havucla mutlu bi beraberlik içindeler

Canım günaydın, ben de seni merak ediyordum.Biraz daha sabret çok az kaldı, ömür boyu hamile olmayacağız sonuçta :) İnsan ağırlaştıkça daha da doğurası geliyor anlıyorum seni ama ben karnımdaki kıpırtılarını şimdiden özleyeceğimi düşünüyorum.Mide bulantın için doktorun bir şey önermedi mi?

Evett ama ilk aylar ne çabuk geçti , bir tek bana böyle gelmiyordur sanırım ?
Şimdi ise günler hiçççç geçmiyor. Hele son 10 günün içine girdik geçe geçe 2 gün geçti :)))
Biz de dün oyun oynuyoruz kızımla , ben elimi bir yere koyuyorum diziyle ittiriyor. Sırtını dayıyor karnımdan çıkıcakmış gibi
Beni bi görseniz gülersiniz Halime. Sürekli karnıma sarılıyorum :)))
Seninde hiç birşey kalmamış , bakarsın benimkinden önce gelir senin fındık kurdun :)
Evet konuştum ama Hayır bu aylarda olmaz mide bulantısı dedi , lansör içmeye devam et dedi. (Ne kadar açık bir cvp değilmi)
Bakalım yarın muaynemiz var
Ne konuşucaz yine meraktan çatlıyorum :)

Keşke kolay yapılan bişey olsaydı da hepinize örüp yollasaydım. Çok uzun sürdü yapmam birsürü söktüm diğer modelden tek tek sayarak yaptım falan.
ama cok guzel olmus gercekten. Hele rengi modeli super gostermis. Ben de kiskandim galiba

Tecrübeli ve normal doğum yapmış annişler bişey sorucam şu an boğaz ağrısı çekiyorum ve uzun zamandır bende nefes darlığı ve burun tıkanıklığı yaşıyorum ama tıkanıklık hastalık değil kan basıncı dan yada hırmonlardan kaynaklanan burun tıkanıklığı hiç bişey kar etmiyor okyanus suyu falan açmıyor. Normal doğumda nefes alma önemli ben nefes alamıyorum nasıl olacak ıkınma vs? Zor olmaz mı ya? Nolur aydınlatın beni doktoruma da sorayım ama daha va
o burin tikanikligi bnde de var. Ama yatarken oluyor. Otururken zorlamiyor. Dogumda da etkilemez gibi bence

Doğumdaki nefes teknikleriyle alakalı link verebilir misiniz bana ? Doğum yakın gözüküyo nefes çalışayım azıcık. Hangi sitelre güveneceğimi bilemedim. Yardımcı olur musunuz bana ?
Ben sana bilgi vereyim hemen açık ve net :)
1-Burnundan derin bi nefes alıyosun ve sadece göğsünü şişiriyosun,sonra ağzından yavaş yavaş veriyosun üfff diye ses çıkararak.. Gözler kapalı ve konsantre olmuş,nefesine odaklanmış bi şekilde.. Bu nefesi sancı anında yapıyosun..
2-Yine odaklanmış bi şekilde burnundan derin bi nefes alıyosun ve karnını şişiriyo bu nefes (karın solunumu).. Ağızdan üfff sesiyle yavaş yavaş veriyosun.. Bu nefes tekniğini de ıkınırken kullanıyosun.. Bebeğe daha çok oksijen gidiyo..

Ben sana bilgi vereyim hemen açık ve net :)
1-Burnundan derin bi nefes alıyosun ve sadece göğsünü şişiriyosun,sonra ağzından yavaş yavaş veriyosun üfff diye ses çıkararak.. Gözler kapalı ve konsantre olmuş,nefesine odaklanmış bi şekilde.. Bu nefesi sancı anında yapıyosun..
2-Yine odaklanmış bi şekilde burnundan derin bi nefes alıyosun ve karnını şişiriyo bu nefes (karın solunumu).. Ağızdan üfff sesiyle yavaş yavaş veriyosun.. Bu nefes tekniğini de ıkınırken kullanıyosun.. Bebeğe daha çok oksijen gidiyo..

Dün derste bende bunu öğrendim ama nasıl anlatıyım bilemedim :)))
Fakat çok tekrar yapmak gerekiyor sancı anında nereme nefes alıyordum diye düşünmek çok komik olur :))

Ben burun bandı kullanıyorum ve rahat ettim gece uyurken en azından.. Gündüz o tıkanıklık yüzünden ben de daralıyorum.. Hastane çantama koycam ve doğumda da kullanıcam.. Bi dene istersen..

Keşke kolay yapılan bişey olsaydı da hepinize örüp yollasaydım. Çok uzun sürdü yapmam birsürü söktüm diğer modelden tek tek sayarak yaptım falan.

Harikasın
Eline sağlık !
Bayıldım ki ben buna
Bende size özendim eşime Yelek örmeye başladım
Ama sadece başladım :KK70::KK73:

Bende yalnızım bacım kimsenin geldiği yok zaten yanımA yalnızda doğuma giderim :-)

Korkmuyormusun?
Ya kramp girerse , ya sancın gelirse
Mesela dün bana otobüste bi sancı geldi ölüyorum zannettim ağla ağla bi hal oldum eve gelince
Daha da yalnız iş yapmam dedim

Dün derste bende bunu öğrendim ama nasıl anlatıyım bilemedim :)))
Fakat çok tekrar yapmak gerekiyor sancı anında nereme nefes alıyordum diye düşünmek çok komik olur :))
Ben anksiyete bozukluğu ve okb sebebiyle terapi gördüğüm için nefes konusunda epey idmanlıyım ama o an nolur bilemem :)

Back
X