2015 Şubat Anneleri

Ben de istemiyorum kimseyi,dedigin gibi insan cogalinca is de cok oluyor ama kendi annem ve kv-kp gelecek:KK43: gelmeyin diyemem,ilk dogumum olacak benim..aslinda soyleye bilsem dogumdan bi hafa sonra gdin demek geciyor icimden:KK48:
ben soylemistim ilk dogumda. 3 gun durmustu kv kp. Ama dogumdan hemen sonra degil de bir hafta sonra gelseler bu defa. Hemen sonra cekilmiyor

ya bırakın kv kp gelmesını ben kendı annemın babamın gelmesını bıle ıstemıyorum..
annem herseye muhalefet..ıstegı bıtmez,ağrıdan sancıdan anlamaz..ölüyorum desen bır bardak su getırıp ıcırmez ..
babam dusuncelıdır ama babamızın yanında devrılıp yatacak çocuklar olmadık hıc.. hamıleyken bıle karnımızı saklamanın yollarını ararız onun yanıdayken....tum bunlara rağmen annem utanmıyormusunuz babanızın yanında (hamılelıkten kaynaklı oturup kalkamazken oflarken puflarken) kı hallerınızden dıyede beynımızı dılıyle deler...

ahh ahh su evladım olmasaydı gerıde vallahı doğururdum da 3 gun sonra haber ederdım..
aynen oglum olmasa kimseyi istemiyorum

Kız valla Aslan'ı doğurdun aşılarına başladın bile bak biz daha oraya dayandı buraya dayandı :-) bi çıkaramadık bebeleri :-)
Cikar cikar keyfini cikarin :) cok isterdim 38leri gorup dogurmayi prematureye bakmak cok zor

kayınvalidem geldi az önce
aldığım geceliklerin parasını getirmiş
birde ana kucağı bakmış beğenmiş 3 model
git bak diyecektim ama yatıyorsun nasıl yapalım dedi
anne var ana kucağımız arabamızı aldık onun içinde gerek yok dedim
parasını vereyim o zaman diyor
bu çocuk bana bedavaya geldi eşantiyon gibi :KK70:

Maşallah kv ye :nazar: canım bizim o oto koltuğu ana kucağı birlikte di mi arabada?

Maşallah kv ye :nazar: canım bizim o oto koltuğu ana kucağı birlikte di mi arabada?

evet canım o üzerine takılan port bebe de denen şey hem ana kucağı hem oto koltuğu
ama portatif ana kucağı yani ev tipi istersen yine ayrı oluyor

İnsaf. Ya ne kadar düşüncesiz bu insanlar anlıyorum ama valla başına gelmeyince insan bilemiyor şu an düşünemiyırum kalkıp sarma sarıcam börek yapıcam yapamam ya. Allah güç kuvvet versin size imrendim valla.
Kendim yapmıyorum ki kadın geliyor o hazırlıyor , bu halde bi de börek açmak tbi olacak is deil

evet canım o üzerine takılan port bebe de denen şey hem ana kucağı hem oto koltuğu
ama portatif ana kucağı yani ev tipi istersen yine ayrı oluyor

Biz daha açmadık da hala kutuda duruyor ;) hastaneye onu da götürücez di mi? Ay miniciklere kavuşmamıza az kaldı inşallah :)

kayınvalidem geldi az önce
aldığım geceliklerin parasını getirmiş
birde ana kucağı bakmış beğenmiş 3 model
git bak diyecektim ama yatıyorsun nasıl yapalım dedi
anne var ana kucağımız arabamızı aldık onun içinde gerek yok dedim
parasını vereyim o zaman diyor
bu çocuk bana bedavaya geldi eşantiyon gibi :KK70:
Öp başına koy o kv sen :-) benim ki hala diyor ki heves etmeyin çocuk doğcak diye ne olcağı belli olmaz diyo bi çift Çorap almadı bide ameliyat soktu araya ben doğuma gitcem o ameliyat olacakmış gelmemek için yapmayacağı şey yok

Sağol cnm benim ya son haftalarda insan stres oluyor dün ya şimdi doğum olsa diye düşündüm bu hasta halime napıcam ? Bende bal limona dadandım inşAllah benim ki de bir an önce geçer

geçer canım,sen yine okyanus suyuda yap,geçmiş olsun çok :)

Biz daha açmadık da hala kutuda duruyor :KK66: hastaneye onu da götürücez di mi? Ay miniciklere kavuşmamıza az kaldı inşallah :)

evet o port bebeyide götüreceğiz :KK73:
ben gelir gelmez açtırdım hemen beşiğide öyle yapmıştım kurtluyumdur azıcık :D

Öp başına koy o kv sen :-) benim ki hala diyor ki heves etmeyin çocuk doğcak diye ne olcağı belli olmaz diyo bi çift Çorap almadı bide ameliyat soktu araya ben doğuma gitcem o ameliyat olacakmış gelmemek için yapmayacağı şey yok

kv bitanedir yaaa Allah ona zeval vermesin :nazar:

canım gözün aydın bebiş dönmüş neler yaptın?

Çok sağol canim biliyorsun benim 2 tane daha çocuğum var çok ilgilenmedim o yuzden hani hareketleri filan yapamadim ama 2 gece ustuste ışık açtım telefonumdan kasiklarima doğru,bikac kere de babası konuştu karnima doğru :KK48:

Back
X