2015 Şubat Anneleri

Pazartesi aksami yattigim yerde sancilar vardi hafif.misafirler gitti gece 1 bucukta nişan geldi.oturduk annemle sancilar artsin diye bekledim.o sirada eksiklerimi yaptim.makyajimi falan yaptım :) gece 3de yola ciktik ben saniyorumki bagirip gidicem ama gule oynaya gittik.megerse acilmam 3 cm olmus odaya alindim sabah 6 bucuga kadar gulerek sanci cektim ama dogru durust agri hissetmedim hemsire her bakmaya geldiginde elle elle utanma diye dalga gectim.saat 6 bucukta acilmam 8 cm oldu dogumhaneye indirildim.ama oraya inince gelen sancimda kacti.saat sekizi ceyrek kalaya kadar oturduk dogumhanede makara yaptik.ama bebek kanalda takildi kendini ittiremedi.buraya kadar hersey cok guzeldi ta ki sezeryan denene kadar.9 cm acilma var ama bebek yok.apar topar sedye geldi bi actim gozumu bir suru doktor basimda beni kesmeye hazirlanio baktim ellerimi bagladilar bi igne yaptlar beyin gitti uyudum.gozumu actigimda sancilar icinde geberiyodum.ve soyliyim tam tamina 5 saat oglumu görmek bile istemedim.

Pazartesi aksami yattigim yerde sancilar vardi hafif.misafirler gitti gece 1 bucukta nişan geldi.oturduk annemle sancilar artsin diye bekledim.o sirada eksiklerimi yaptim.makyajimi falan yaptım :) gece 3de yola ciktik ben saniyorumki bagirip gidicem ama gule oynaya gittik.megerse acilmam 3 cm olmus odaya alindim sabah 6 bucuga kadar gulerek sanci cektim ama dogru durust agri hissetmedim hemsire her bakmaya geldiginde elle elle utanma diye dalga gectim.saat 6 bucukta acilmam 8 cm oldu dogumhaneye indirildim.ama oraya inince gelen sancimda kacti.saat sekizi ceyrek kalaya kadar oturduk dogumhanede makara yaptik.ama bebek kanalda takildi kendini ittiremedi.buraya kadar hersey cok guzeldi ta ki sezeryan denene kadar.9 cm acilma var ama bebek yok.apar topar sedye geldi bi actim gozumu bir suru doktor basimda beni kesmeye hazirlanio baktim ellerimi bagladilar bi igne yaptlar beyin gitti uyudum.gozumu actigimda sancilar icinde geberiyodum.ve soyliyim tam tamina 5 saat oglumu görmek bile istemedim.
Erken doğduğu, küçük olduğu için mi gelemedi ? içim acid Okurken

ellerini niye bağladılar :KK57:
yaa sezeryan olan çoğu kişiden duydum bu bebeği görmek istemedim lafını o_O

Haha kesin bende dalga geçerim hemşirelerle elle ya çekinme diye :-) çok iyi ya

canım doktora git,iğne verir,banada başlarda veriyordu,proluton iğne,yada magnorm,magnezyum verir,sen kontrol zamanını bekleme ...
İğneyi neden verdi ya benim sağ alt karnın agriyo bide göbeğinden düz bi şekilde sizim oluyor korkt7yom ama dur bakım inş bide olmaz

Ah ah sen en başından beri söylediklerini bi duysan dengesizin teki utanma arlanma yok afedersin şey gibi parası var ama bi gram desteği yok olmasında söyledim doğumda gelme diye eşimde söyledi gelme diye insanlar neler sölüyo gelinin doğum yapcak artık 40 gün bi yere gidemezsin diye ben duramam kalamam sıkıntı basar diyo

Aman bırak canım olmasın destek filan basiniza kakar bir de yaptıklarını hani bi laf vardır az kazanalim az yiyelim co kazanalim cok yiyelim.siz kendi yaginizla kavrulmaya bakın en azından kafaniz rahat olur sıkıntı basiyorsa gelmesin en iyisi zaten ne varmış sıkıntı basacak insan hangi günde lazim olur birbirine hala kendini düşünüyorsa yapacak Bisey yok nasilsa ilk bebegin ayağına başka dolasan yok kendi kendine de idare edersin hic korkma güçlü ol boyle yardim edecekseetmesin zaten burnundan getirir sen onabakma eşine bak bosver

sen yazarmışsın.

-kızlar suyum geldı..az sancım var dr a gıdıyoz..
-kızlar ebe alttan muayene ettı 2 cm mıs...cok acımadı ama :p
-kızlar saat bası ellıyolar yaaa... :KK70:
-kızlar cok sancım var..hıcboyle olacağını dusunmemıstım :KK17:
-kızlar geberıyom sancıdan..sezeryan yapınnnn benııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:mad::cool:

ahahahahahahahaha cok güldüm yazarken dusundumde :KK70:

Ilk kısımları olablir belki de son iki icin ıııhhhh canımcım dort yıldır pskoljik aylardir da maddi manevi hazırlık içinde çok hazrlikliyim bikere tek temennim emegimi arzumu bosa cikarmasin da hayrlisiyla normal saglikli guzel bir doğumu nasip etsin rabbim aciya sanciya amenna ben doguma bambska bir gozle bakiyorum uzun suredir ;)

Aaaa canımmmm şimdi gördüm, bebişin dönmüş çok istiyordun dönsün diye Maşallah canım.:nazar:

Fıstığım hoşgeldin :KK19: sayfalar hızlı akıyor gormemen normal :KK48: evet teyzesi bebisim dönmüş akıllı kizim uzmedi annesini normal doğum yapmak istiyordum biliyorsun oğlumu da kızımı da normal dogurdum şimdi 3. Bebekle yatma şansım fazla olmaz tekrardan hemencecik ayağa kalkmak istiyordum donmeseydi de yapacak Bisey yoktu gerçi ama içimden hayirlisiyla dönsün inş. Diye çok dua ettim çok şükür güzel haberi aldık dun :KK48: 1 cm acikligim da devam ediyor artmamış yani bekliyoruz kızımı cuma tekrardan kontrolumuz var.senin kontrolün ne zaman sende durumlar Nasil tatlım?

Back
X