2015 Şubat Anneleri

Canim sen bebegin iyi olun da ac kalmazsin hallolur dusunme bunlari. Bol yesillik tahin helvasi kalsiyum yapan urunler kahvaltilik kuruyemis kuru meyve atıştırmalık guc verici gidalar stokla yeter. Corbaydi kofteydi brokoli haşlama derken pratik sekilde doyar bisekilde karnin illa.

Brokoli Haşlama haricinde hepsini listeye yazıcam ;) özellikle köfte stoklayayım ben eve ;)

kız sen de bendensin herşeyi planlıyorum. ama bazen biraz rahata bırakmak lazım. ben bazen yemek sitelerindeki gün menülerinden örnek alıyorum. hergün ne yapsam ne yapsam die düşünmekten kolay oluyor. alışverişi eşin yapar yazar verirsin sen. gelenler de mutlaka yardım eder zaten kuzum. bir kaç güne toplarsın kolayından birşeyler bile yapabilirsin.
dondurucu kullanıyorsun köfte falan hazırlayabilirsin önceden koyabilirsin rahatlık olur.

Canım dondurucuya koyayım diyorum ben de. Hazırlamıcam hazırını alır koyarım ;)

su hakkındaki ayrıntılı bilgi için teşekküler peki nişan nasıl adet kanaması gibi mi? yoğun mu oluyor :KK64:
yok adet kanaması gıbı degıl..salyalı bır akıntının ıcınde 5 -10 damla kan gıbı dusun..dırekt kanama olmuyor yanı..

senin az suyum geldi Dediğin don ıslattıysa yandık :-)
kız bız yatıyoduk gece gozumu açtım baktım popom usumus ustumu orterken bıde baktımkı altım ıslak..ama yarım cay bardağı suyun dokuldugunu dusun..o kadar az sadece pijamam ıslanmış akıntı falan yok bıldıgın su ..kalktım herıfe dedım ula kalk bak nolmus altına ısemıssındır dedı uyuz:KK67: la gece uykumda hapsurdum mu kahkahamı attım ne ısemesı dedım..yat bısey yoktur dedı gamsız baykus:KK11:aklıma geldı sınırlendım bak..neyse kalktım camasırı degıstım parça bez koydum hususı suyun gelıp gelmedıgnı anlayım dıye ped koymadım..10 dk bı bez ıslanır oldu ama hala bırden boşalmadı..annemı kaldırdım,su böyle olmaz bırden gelır bacağından asagı akacak kadar cok olur dedı..sabaha kadar bekledik..gelmeye devam ettı azcık azcık.. camasır ıslatacak boyuttan daha fazlaydı koyduğum bezlerden anladım bunu..nıtekım hastaneye gıttıgımde ebe az azda gelır bırden de gelır demıstı..tam doğum ıcın çatala çıkacaktım annem pıjamamı çıkardı hasta bezının kenarlarından resmen su fışkırdı..anammmmmmm ısıyom dedım annem yok artık suyum boşaldı sımdı dogurabılırsın dedı :)) ıste aynen böyle oldu:KK14:

Selam bacilar
Kontrolden geldim Moralim bozuk, doktor kizima zayif ufak diyor suan 2100-2200 görünüyo, hadi onu gectim kalp atisida düzensiz ve sakin cikti cuma yine nst baglancam. Cok moralim bozuldu. Simdi düsünüyom sezeryan sonrasi normal dogumu diretsemmi yoksa kizimi zorlamadan zamaninda aldirsammi. Basima agrilar girdi Cok üzüldüm.

bebişini riske atma arkadaşım sezeryansa sezeryan,her günler geçiyor,doğar büyür,sağlıkla gelsin kuzucun inşallah ...

Ya kızlar çok tırsıyorum yarın 38 haftaya gircem. İkü gündür arara sancı giriyor. Bîde sabah yatakta oturamadım, resmen altımda bişey baskı yapıyodu. Kızımı 38. Haftada kucağıma almıştım. Allahım nolur beklesin ayın 2sine kadar o_O
Halılarımı yıkamaya gönderdim, evi temizletmedim olmaz, gelme annecim daha:KK43:
bende aynı durumdayım gününde gel dıyorum ama senın daha vaktın var. gelmez senınkı merak etme.

yok yaa dr kol falan sokmuyor sadece iki parmaklarını sokuyorlar açılmayı ölçmek için.
yok benımkıne soktu kolunu..zaten anlamalıydım elıne eldıvengıydı ve eldıvenı bılek kısmına kadar batıkona buladı,noluyo dememe kalmadı bastım cıglıgı..bebegın basına kordon dolanmısmı dıye baktım dedı..bıldıgın bebegınboynuna kadar soktu kolunu yanı ;) hyr tut cek madem ne uğraştırıyorum benı 12 saat bas bas bağır cagır dımı ama :KK47:

dr a tamam dedın de nasıl yapıldığını nıye sormadın kız..:KK70:bı göstersene deseydın ..cok merak edıyorum ne tepkı verırdı senın çatlak dr:KK70:
bence sen emegı falan bosver VERGI koy kızanın ısmını..cok daha anlamlı olur..:KK47:
valla adam bana dıyor nıye senı gonderdıler bacım.
bende buktum boynumu.
kım gonderdıyse artık :)

benım kızım da cok kılolu doğmadı..3300 gr 53 cm dı. ama hızla buyudu..aşırı kusması kolık sancısı ve uyku nedır bılmemesıne rağmen..omrumu onun yemesıne adadım desem vallahı yalan olmaz.. 3 yas+3 aylık 18 kılo.. kusmayı bıle yenı yenı bıraktı dusun halımı...

sımdıkı erkek..en basından bu yana kılosu onden gıdıyor (benpek benden bu denlı kılolu bır bebek çıkacağına ınanmasam da :p ) 37. haftada 3700 gr dı..sanatavsıye ettıgım seylerı yıyorum sadece.. sende dene Allah buyuk :KK66:

Masallah de annesi tabi hepsi bir olmuyo saglikli olsunlarda gerisi allah kerim. Annemin tüm cocuklari ortama 3500-4000 Kilo dogmus Ama bizim son numara doga doga 2700 dogmustu ve Annem okadar saglikli besinler tüketti Biz hatta diyodu anne bu cocuga neler yediriyon. Bi maranki cikar bundan ;))

Artik kilo olcumleri yaniltici. Oglumda son 3 hafta olcmedi dr. Hiic takilma uzulme. 3 kilonun ustunde dogar bebegin. FaZlasi dogunca belli olur

saolun kızlar ya içimi rahatlattınız. insan üzülüyo birden besleyemiyomuyum ben bebeği diye. sağlıklı olsunlar yeter inş.

Masallah de annesi tabi hepsi bir olmuyo saglikli olsunlarda gerisi allah kerim. Annemin tüm cocuklari ortama 3500-4000 Kilo dogmus Ama bizim son numara doga doga 2700 dogmustu ve Annem okadar saglikli besinler tüketti Biz hatta diyodu anne bu cocuga neler yediriyon. Bi maranki cikar bundan :KK66:)
hyr ısın garıbıben her kontrole gıdısım de başka usg de muayene oluyorum..herbırınde başka çıkıyor banada suprız olacak kılosu..dedıgın gıbı 2 kılo kara kuru aglamaya mecalı olmayan bır sıpa verırlerse elıme sasırmayacam yanı:KK53:

hyr ısın garıbıben her kontrole gıdısım de başka usg de muayene oluyorum..herbırınde başka çıkıyor banada suprız olacak kılosu..dedıgın gıbı 2 kılo kara kuru aglamaya mecalı olmayan bır sıpa verırlerse elıme sasırmayacam yanı:KK53:

Doktor banada dedi Artik tam ölcülmüyo diye yok ya 3000 gelir pAsa.

yok benımkıne soktu kolunu..zaten anlamalıydım elıne eldıvengıydı ve eldıvenı bılek kısmına kadar batıkona buladı,noluyo dememe kalmadı bastım cıglıgı..bebegın basına kordon dolanmısmı dıye baktım dedı..bıldıgın bebegınboynuna kadar soktu kolunu yanı :KK66: hyr tut cek madem ne uğraştırıyorum benı 12 saat bas bas bağır cagır dımı ama :KK47:

bencede madem boynuna kadar sokmuş tutup çekivereydiya :KK47:

Back
X