2015 Şubat Anneleri

perşembe mübarek gun kız..olsun perşembe olsun :KK66:

asıl onlar sokuyor..syle kollarını sıvayıp bısmıllahı da cektımmıydı...cıkıyo ıste :D

ılk doğumu olmasına karsın 3saat sunı sancıyla normal dogurabılen o kadar cok ınsan varkı..neden sana bu sansı vermek yerıne dırekt sezo dan bahsedıyor..çatında normaldı hatırladığım kadarıyla..sunıyı alırsın 4 cmden sonra epıdural de yaptırırsın..normal doğumu yasasaydın sezoyu kabullenmen ımkansıza yakın olurdu..ahhh ahh

@pkass yürekten katılıyorum serefraz ın soyledıklerın...sezo doğum degıl bır amelıyat..hayatını etkileyecek bır amelıyat..Allahım ben bu kadar normalı ısterken her seferınde sezo onume çıkıyor..normal doğurma ıhtımalı olan nıce ınsan gereklı gereksız normal doğumdan uzaklaştırılıyor..:KK42:valla aglıcam yaaa

bacım yaa sen anlattın ben ımrendın..cok oram buram agrıyo demekten hoşlanmıyorum..ama cıddı sancım var,hatta buncas ancıya açılmanın dahı olmuş olacağını düşünüyorum..sırf kız bıraz hava alsın dıye evımıze 10 dk uzaklıktakı parkagıttık geldık..gelıncede kızı yıkadım..aglıyacaktım belımın ağrısından..suan dıslerımı sıkıyorum..

neden son zamanlarda uzgunsun..sinirli durusunun arkasında kesınlıkle mutsuzluk yatıyor.. neden bu kadar gergınsın..opiyim de gecsın:KK19:
senı tebrık edıyorum hayatım..valla helal olsun doğum yapmış analar arasında en cok vakıt ayıranlardan bırısın..aynı ben :p

Ah tatlım o bel ağrısından hic bahsetme,çocukları yikiyorum 2 dkda ayrılıyor belim resmen.. Dun gece kiz çok kaka yapmış altına terlemis de dedim yikayayim ama gel sen bana sor.. Çocukları dışarıya çıkarmadan da olmuyor anacım çocuklar sıkılıyorlar evde..haklilar da.

Benim anlamadigim bu kadar sancin var da neden bi doktora görünmüyorsun? En azından acilman var mi diye bakardı,ne bileyim bebeğin durumuna bakardı,ne zamana gideceksin doktora? Benim 1 cm aciklik var 1 haftadır filan,cuma kontrolum var bakalım artmış mi...

Doktorlarin tansiyon olctugu aletten getirdi eczaci arkadasim anlatti nasi kullanildiginida surekli olcuorum 13 e 9 cikio buyugumun 14e cikmasi cok tehlikeliymis dedi zaten 4 saate bir olc 14e cikmasi halinde acil gel dedi bebek strese girer kalp atislari yavaslar dedi ama preeklampsi den bahsetmedi hiç
bak gordunmu SINIRDAYMIs, 14 olunca tehlike ye giriyor demekki
belki seni korkutup stres yapmamak için dememistir preklempsiyide belkide ben yanlis eksik biliyodurum canim, hemen dr una kizma

Himmm sen kendini iyice bilgi ile donat en azından sen bilgili ol doğum konusunda tabi bunu doğum zamanında nasıl uygulayacaksak yani doğum olayının çoğunu biz gerceklestirecegiz
canim bu benim ikinci dogumum. Ilkini kendi mucadelemle normal dogurdum. Cok sukur hersey yolunda gitti. Bu defa drdegistirdim. Hastane iyi degil diye. Yani niye bir ilgilenen egitim veren yok. Herseyi kendimiz bilmek durumundayiz. Normalde ebe en onemli sey. Ebe yetersizmis diye duydum. Yni ikinci de olsa insan korkuyor. Kucuk cocugum olmasa istanbula gidip normal dogumcu ekiple dogururum. Destek olacagini bildigim bir ekip istiyorum. Ekip yokken illa normal diye diretmek dogru olmayabiliyor.

Gönderdim canım
ben de istiyorum fiyat. Kargoyla nasil gelirki. Bir de cikolatasi ne kalitesi ne. Yazsana bana ozelden

Sen anlatırken ben heyecanlandım göZlerim doldu Allah hepimize sorunsuz doğum nasip etsin :-)

Aminn canim aminn dee dogum hikayemi anlatsam hepten duygu karmaşası yaşarız herhalde :KK48: ikisi de ayrı komedi :KK53:

Ben de ole bi se olmadi. Ne kadar rahat olursan o kadar acumaz. Zaten acimiyo da sen kendini rahat birak dusunme :)
Esoba bnm medipolun merkz hast. gittiği için bnmkide aynı hast. esenlerdeki şubesi aynı şeyleri bnada yaparlar die gözleri pörtlettim :KK48:

İki defa alttn muayene oldum hafta sonu ilkinde biraz acıdı ikincisinden daha rahattım pek acı olmadı diyebilirim. Kendini sıkmadığın kadar acısız diyebilirim yani. Ki ben damar yolu açılırken çığlık çığlığa bağıran biriyim.

Benden kan alsalarda keşke alt bölgeye müdahale etmeseler utanıyorum utandığım için kasarım kndimi bu kezde acır die korkuyorum :KK51:

Evet canım günüm az kaldı, birde kanala inmedi bebiş die 40 i da geçer belki diyorlar beklemekte sıkıntılı, Ben annem gelmeden bebiş kıyafet işlerini halletmiştim çantaları hazırlamıştım. Koltukları silmiştim vitrin temizlemiştim dantelleri fln attım yıkadım annem gelince ütüledik serdik halılar gitti yıkandı geldi. 1 adet daha var gönderilcekte bakalım ne zmn vericem onu, boş oda vardı bir koltuk olan salondaki yemek masamıda o odaya aldık salon ferahladı o odada doldu dolunca ısınıyormuş oda he =) mutfağı baştn aşağı dolap içleri vs. aspiratör fln temizledik dolap temizledik,

işte börek gibi bişiler yapıp atıcaz sarma sarıcaz bayaa bi en çok sarma gidiyor böyle durumlarda hem bnm kocişte çok sevdiği için annemle sarıcaz bakalım bnde cidden pek doğurcak gibi hissetmiyorum kndimi canım sancı fln yok öle 1 gün 3 kere oldu sertleşme ağrı geçti o da, nst sancıda 40 larda fln daha. Bkalım aniden bişiler gelmzse oğluşun çıkmaya niyeti yok gibi :KK48: Sende halledersin merak etme bu kadarı oldu ya geriside gelir Allahın izniyle annede gelmiş hamdolsun iyiki varlar halledersiniz stres yapma. Yemek işleri çabuk olur 1 güne bile yaparsınız.

ohh mis olmuş evin insan kirletmeye kıyamıyor.
bende cuma ilk defa nst ye girdim 20 dk sırt üstü yatmak işkence gibiydi 10 larda çıktı en fazla bizde henüz belirti yok 35. haftadayız erken dogum korkum başladı eşim şubat 1-4 arası şehirdışında olacak burda kimsemiz yok bişey olmasından korkuyorum gece falan allah korusun doktora sordum şimdilik sıkıntı yok ama her an herşey olabilir dedi öyle kesin konuşan bir doktor değil zaten
inş bebeğim erken gelmeye kalkmaz zamanını bekler biraz onu sıkıntı yapıyorum börek çörek dediğin gibi 1 günlük iş hallededilir

ohh mis olmuş evin insan kirletmeye kıyamıyor.
bende cuma ilk defa nst ye girdim 20 dk sırt üstü yatmak işkence gibiydi 10 larda çıktı en fazla bizde henüz belirti yok 35. haftadayız erken dogum korkum başladı eşim şubat 1-4 arası şehirdışında olacak burda kimsemiz yok bişey olmasından korkuyorum gece falan allah korusun doktora sordum şimdilik sıkıntı yok ama her an herşey olabilir dedi öyle kesin konuşan bir doktor değil zaten
inş bebeğim erken gelmeye kalkmaz zamanını bekler biraz onu sıkıntı yapıyorum börek çörek dediğin gibi 1 günlük iş hallededilir

Stres yapma canım erken geleceği yoksada stres yaptığın için tetikleyebilirsin canım aman dikkat et merak etme bnmde 35+5 de nst ilk girdim sancım 10-20 idi snrada dün gittim işte 2. ye girdim nstye 30-40 çıktı. Hiç bi dr. kesin demiyor tabi normal olunca böyle son günler ha geldi ha gelecek gibi =) ama inş bebişin babasını bekler merak etme iyi düşünelim iyi olsun

birde haftaya çarşmba 39+0 olunca alttan ilk muanemizi yapacakmış çatıya bakacakmış bu işlem nasıl oluyor, acı var mı acı :KK17::oops: acıdan da ziyade utanıyorum ben:KK22:
Acımıyor korkma canm , sadece rahatsızlık verici bi işlem haliyle

Acımıyor korkma canm , sadece rahatsızlık verici bi işlem haliyle

inşAllah canım ya kndimi kasmamda boşyere acı olmaz ilk olacağı için ne kadr iyi geçerse doğumada iyice cesaretim artcaktır die düşündüğüm için stres oldum biraz :KK17::KK48: ama kaçış yok bu işten

anam onun tahmin doğum tarihi kaçmış ki e kadr erkn doğurmuş sağlıkla büyütsün inşAllah :) nereden öğrendin canım topiğe mi yazdı ben görmedim de geçmişte fln

Tahmini 11 şubat onun topiği vardı ya yediklerimizi yazıyorduk bayağıdır yazmıyordu şimdi yazmış gördüm. 14 ocakta doğum yaptım demiş.

Back
X