2015 Şubat Anneleri

Selam kızlar kurtaranlara geçmiş olsun bekleyenlere allah sabır versin insallahh.
Ben ayin 11inde doğurdummm
41.ci haftada randevum vardı gittiğimde idrarda protein yüksek tansiyon ve amnio sivisinin azalması sonucu suni sancı yla doğurdum aldım kızımı kucagima..
Ama hala hastanedeyiz kızın enfeksiyon geçiriyor dua edin nolur çok zor günler geçiriyorum :KK43:
Üstelik çok fazla dikisim var bugün doğurabilir 10 gün oldu ben hala ayağa kalkamiyorum ağrı kesici bile fayda etmiyor benim durumumda olan var mı :KK43:
Cok gecmis olsun kizinada Allah sifs versin..
Sende tez zsmsnda iyilesirsin de slirsin kizini kucagina insallah

Geçiyor geçiyor.
En güzelide mide ağrısının geçmesi.
bugun nmayali bisey yedim midem yanmadi
hayirdir insallahh :))
dogum belirtisi olurmuki bu :))

Allah mide rahatsizligi olanalrin yardimciisi olsun ne illet bisey bu ya,insan yediginden içtiginden zevk alamiyor

S serefraz85 normsl dogim yapmana cok sevindim
Azmettin basardin masallah sana
insallah ilk gozagrinda yasadigin sikintilari yadamazsin da doya doya emer guzel kizin

Canım bize boşalt içini.
Gerçekten dışardakilere mutsuzum desen kötü anne gözüyle bakıyorlar.
Bende kızımı çok seviyorum. Yüzüne bakıp bakıp duygu sellerine kapılıyorum ama içimde derin bir hüzün var.
Aşırı mutsuz hissediyorum kendini.
Kolay değil bu bir dönüm noktası,hayatımız kökten değişti. Alışana kadar böyle olacak.
Bu demek değil bebeği istemiyoruz ya da sevmiyoruz.
Belki ikinci anneler böyle hissetmiyordur.
Okadar huzun yok. Ilkte daha zordu lohusalik. Ama simdi de arayana ikinci cocuk cilginlikmis diyorum. Deli cesareti varmis bende diyorum. hormonlardan uykusuzluktan oluyor bir de. Uykumu aldiysam daha mutluyum

bugun nmayali bisey yedim midem yanmadi
hayirdir insallahh :))
dogum belirtisi olurmuki bu :))

Allah mide rahatsizligi olanalrin yardimciisi olsun ne illet bisey bu ya,insan yediginden içtiginden zevk alamiyor
Dün eşim bir kutu kuru pasta almış hepsini yedim.
Akşam geldi dedim şu sezaryen acısıda geçmiyor sanki karnımın içine taş doldurmuşlar beni aşağı doğru çekiyor.
Diyor aşağı çeken yediğin kuru pastalar olmasın.

Okadar huzun yok. Ilkte daha zordu lohusalik. Ama simdi de arayana ikinci cocuk cilginlikmis diyorum. Deli cesareti varmis bende diyorum. hormonlardan uykusuzluktan oluyor bir de. Uykumu aldiysam daha mutluyum
Evet Cidden uykusuzluk başlı başına depresyon nedeni.

Merhaba annisler bende subat annesi olarak 9subatta sipinalle sezeryan oldup ve kizimi kucagima aldim3 bebisim de oldu darisi dogurmayanlarin basinave cocuk sahibi olmak isteyenlerin basina insallah dogum yapan anneleride tebrik ediyorum saglikli mutlu gunler bebisleriyle

Kizlar size dogumumun ayrintilarini anlatmadim. 5 gun hastanede yattim. Hemde sonda takili olarak. Idrar torbamda yapisiklik olmus ilk sezeryandan dolayi. Parca unutmuslar.kanama olmus alirken kotuymus baya. Spinal olmustum zaten. Eyvahh filan dediklerini anladim.ama bana caktirmadilar. Doktorum cok basariliydi. 3.cu cocugu dusunmeyin dediler... Bilmiyorum biraz moralim bozuldu.Rabbim bunlara saglik sihhat versin... Bnde durumlar boyle
çok geçmiş olsun.Allah çocuklarına bağışlamış.Allah onlara sağlık versin

Selam kızlar kurtaranlara geçmiş olsun bekleyenlere allah sabır versin insallahh.
Ben ayin 11inde doğurdummm
41.ci haftada randevum vardı gittiğimde idrarda protein yüksek tansiyon ve amnio sivisinin azalması sonucu suni sancı yla doğurdum aldım kızımı kucagima..
Ama hala hastanedeyiz kızın enfeksiyon geçiriyor dua edin nolur çok zor günler geçiriyorum :KK43:
Üstelik çok fazla dikisim var bugün doğurabilir 10 gün oldu ben hala ayağa kalkamiyorum ağrı kesici bile fayda etmiyor benim durumumda olan var mı :KK43:

Allah acil şifalar versin kısçene de sana da bir an evvel inşaallah

hapsursun kiz usumez ondan bisey olmaz. Nasil alistirirsan oyle gider cok sicaga alistrma

gecmis olsun canim. Duzeltmislerdir sorun olmaz ins baska cocuk olursa da. Ne parcasi unutmuslar allah korusun hepimizi
Saol cnm.valla bilmiomki ne parcasi.3.cu cocugu dusunursek iyi bi muayene olcam. O da 10 yil sonra filan :) Rabbim saglik versin herkese sondayla 5 gun kabus gibiydi.

Kimlerin miyadı doldu şimdi ???
Ben 40+4 oldum bugün kendi gelmezse pazartesi dananın kuyruğu kopacağı benziyor !!!!
bebimde doldu miyadim. benimde pazartesiye kadar gelmezse ptesi suni sanci verilecek. nisanimdun sabah geldi. geceden beri duzensiz ama cok siddetli agrilarim var. duzene girse hastaneye gidicem ama duzene girmedi bir turlu

Dün eşim bir kutu kuru pasta almış hepsini yedim.
Akşam geldi dedim şu sezaryen acısıda geçmiyor sanki karnımın içine taş doldurmuşlar beni aşağı doğru çekiyor.
Diyor aşağı çeken yediğin kuru pastalar olmasın.
Ah canım ya benim hislerime tercüman olmuşsun.. Sanki karnım popom taş dolu,beton dökmüşler içlerine,acayip bi ağırlık var.. Geçer diyolar ama geçmeyecek gibi geliyo bazen,oturup ağlıyorum.. Psikolojim tamamen çökmüş durumda,kızıma bakıp bakıp ağlıyorum.. Biraz da olsa iyi hissedebilsem keşke,boğuluyorum,her gün ölüyorum sanıyorum ama ölmüyorum.. Ne zaman iyi olucam ki ben??

Canım bize boşalt içini.
Gerçekten dışardakilere mutsuzum desen kötü anne gözüyle bakıyorlar.
Bende kızımı çok seviyorum. Yüzüne bakıp bakıp duygu sellerine kapılıyorum ama içimde derin bir hüzün var.
Aşırı mutsuz hissediyorum kendini.
Kolay değil bu bir dönüm noktası,hayatımız kökten değişti. Alışana kadar böyle olacak.
Bu demek değil bebeği istemiyoruz ya da sevmiyoruz.
Belki ikinci anneler böyle hissetmiyordur.
canim ayni seyleri bnde yasiyorum.ikinci kizim buda birdonum noktasi . bnde cok huzunleniyorum.lohusaliktan dolayi oluyor. Ilerde hersey guzel olacak .kizlarim buyuyecek gezicez tozucaz diyorum..hep boyle bebek kalcak degiller... Ama bide uykulari duzenli olsa...

bebimde doldu miyadim. benimde pazartesiye kadar gelmezse ptesi suni sanci verilecek. nisanimdun sabah geldi. geceden beri duzensiz ama cok siddetli agrilarim var. duzene girse hastaneye gidicem ama duzene girmedi bir turlu
Benim de sancılarım düzenli değildi ama suyum geldi,3 cm de açılmam oldu,suni sancı verdiler öyle düzene girdi sancılarım ama şiddetliydi.. Benim olmadı ama en kolayından normal doğum nasip etsin Rabbim bekleyenlere.. Sezaryenden muhafaza eylesin,ben de travma oldu zira..

Ah canım ya benim hislerime tercüman olmuşsun.. Sanki karnım popom taş dolu,beton dökmüşler içlerine,acayip bi ağırlık var.. Geçer diyolar ama geçmeyecek gibi geliyo bazen,oturup ağlıyorum.. Psikolojim tamamen çökmüş durumda,kızıma bakıp bakıp ağlıyorum.. Biraz da olsa iyi hissedebilsem keşke,boğuluyorum,her gün ölüyorum sanıyorum ama ölmüyorum.. Ne zaman iyi olucam ki ben??
Benim 27 gün oldu
Bazen iyi oluyor bazen işte aşağı çekiyor.
Yürürken falan iyi de oturup kalkınca ağrı oluyor.
Kafan iyi olsun fiziksel ağrılar geçer merak etme.
Dışarı çıkmak iyi geliyor ama senin orda akraban falanda yoktur.
Bende çok ağladım.ama son günlerde sanki daha iyiye gidiyor.
Şu 40 atlatalım bakalım.devam.edecek mi bu kafa

canim ayni seyleri bnde yasiyorum.ikinci kizim buda birdonum noktasi . bnde cok huzunleniyorum.lohusaliktan dolayi oluyor. Ilerde hersey guzel olacak .kizlarim buyuyecek gezicez tozucaz diyorum..hep boyle bebek kalcak degiller... Ama bide uykulari duzenli olsa...
Ne güzel.iki kız çocuğu özendim şimdi.
Bıcırıklar.

Benim 27 gün oldu
Bazen iyi oluyor bazen işte aşağı çekiyor.
Yürürken falan iyi de oturup kalkınca ağrı oluyor.
Kafan iyi olsun fiziksel ağrılar geçer merak etme.
Dışarı çıkmak iyi geliyor ama senin orda akraban falanda yoktur.
Bende çok ağladım.ama son günlerde sanki daha iyiye gidiyor.
Şu 40 atlatalım bakalım.devam.edecek mi bu kafa
Benim de 2 hafta oldu ama hala yarı oturur yatıyorun,yürürken çökecek gibiyim,kamburum çıktı sanki,ayakta durup diklenince derin nefes alamıyorum,ağırlık hissi çok fazla.. Umarım 40 a kalmadan biter bütün sıkıntılar, musmutlu oluruz bi an önce ;)

Back
X