2015 Şubat Anneleri

Sana bakacak kimse olmadigi icin mi oyle dusunuyosun? Insallah gerek kalmaz tabiiki ama gerekince de oluyo canim saglikla gelsin de.
oda var tabide
sezeryan a ozel bi antipatim var diyelim :)
normal varken niye ameliyat olayimki

oda var tabide
sezeryan a ozel bi antipatim var diyelim :)
normal varken niye ameliyat olayimki
Canim bende tercih et demiyorum da mecbur kalirsan şoka ugrayacaksin iyice yikilcaksin bu kadar korkutma kendini demek istiyorum ben :) tabiiki insallah mecbur olmazsin yani hic birimiz olmayiz :(

Annem burda olduğu için yardımcı oluyor bana ama bişey canımı sıkıyor resmen kıskanmaya başladım. Annem sürekli çocuğumun her şeyini kendi yapmak istiyor altını açmama bile fırsat vermiyor ne zaman altını açacak olsam sen krem getir bez getir diyor getirmeye kalmadan hemen açıveriyor değiştiriyor bezi . Üstünü giydirmeme izin vermiyor resmen ben abla mıdundayım zaten annem erkek kardeşime çok düşkündür oğluşumda da kardeşimi buluyor baxen onun adıyla seviyor. Şimdi oğlum annemde sakinleşiyor resmen ağladığında ben buna çok üzülüyorum on gün sonra annem gidince napıcaz hiç düşünmüyor ben emzirme işini yapıyorum bir tek . Böyle düşünmekten bile utanıyorum ama zoruma gidiyor kıskandım resmen ya.
Kıskanman normal.bundan sıkılma.annenin bakmasını da kıskanma boşver.sen keyfine bak.10 günün var.annen gittikten sonra doya doya bakacaksın Allah omur versin.belki 5 dk bakan olsa diycen de kimse olmicak.o yuzden hic takilma.o onun torunu senin evladın.bu gerçek değişmez.onda sakinleşmesi bi şey ifade etmez.sadece senin biraz negatif yüklü olduğunu gösterir.bebekler bunu iyi anlıyor.

Emzik olayına bebişi mutlaka alıştırın çünkü emziği çekip süt gelmediği için normal memeyi aldığında daha güzel ve sağlam emiyor ben alıştırdım hatta bugün bi emzik daha aldım eğer bebek emziği almıyorsa nöbet şekeri ALIN iyice ezin havanda tuz gibi pudra şekeri gibi emziği ona bandırıp verin alıyor o zaman veya kendi Sütünden damlat üstüne alıyor canım kendi sürün içinde bak helva ye acayip arttırıyor benim memeler taş gibi oldu bi dene canım
Helva tahin helvası mı canım? Çok gaz yaptı diye yemiyordum onu.

Canim bende tercih et demiyorum da mecbur kalirsan şoka ugrayacaksin iyice yikilcaksin bu kadar korkutma kendini demek istiyorum ben :) tabiiki insallah mecbur olmazsin yani hic birimiz olmayiz :KK43:
anladim canim
insallah olmayiz sezeryan faaln ..

Pofffff yarin doktora gitcez su kilo konusu cok pis aklima takiliyo :( almadi mi acaba almasi gereken kiloyu? Ben niye bu kadar takildim ki buna anlamadim :( en kötü süt artı mama veririm di mi? Dünyanın sonu değil di mi? Ağlayasım geldi :(

Daha ölçtürmedim,kan ilacımda bitTi ama başım dönüyor yükseldiğini sanmıyorum.
Bu kadar çay içmeye kan ne yapsın.
Bebeğe etki etmesinde brnim yükselir bir şekilde.
O taktıracağın şey daha önce varmıydı

Yoktu canım,yoksa 3 çocuk olmazdı sanırım :KK48: ogluma isteyerek hamile kalmistim da kızlar sürpriz oldular annelerine :KK68: Allahım sağlık sıhhat versin cumlemizin evladiyla beraber beninkilere de,artik buyuteyim çocuklarımı da işimize gücümüze gezmemize tozmamiza bakalim .. Benden bu kadar bacılar Hoppa darısı tüm isteyenlere olsun inşallah..
Benim de kan degerlerim 8di hatirliyorsan,1 ay boyunca kan şurubu kullandım sabah akşam gecen sağlık ocağına gitmistik küçük kizin aşısı için kan vermiştim 11,5 olmuş hemen,bir ayda boyle duzelmesine çok sevindim bende de var bas dönmesi ama sanırım tansiyonum düşüyor.. Ben de cay iciyorum bayağı neyse canım sıvı alalım da bol bol sut olsun minnoşlara :KK6:
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz kardeş istiyor musunuz bebise?

Pofffff yarin doktora gitcez su kilo konusu cok pis aklima takiliyo :KK43: almadi mi acaba almasi gereken kiloyu? Ben niye bu kadar takildim ki buna anlamadim :KK43: en kötü süt artı mama veririm di mi? Dünyanın sonu değil di mi? Ağlayasım geldi :KK43:

Biz de yarın gidicez. Bana da annem mama vermiş. Hiç de üzülmüyor. Eşim de mamayla büyümüş annesi normal bişeymiş gibi anlatıyor. Ben mamayı gördükçe kendimi yetersiz gibi hissediyorum bence biz bu ruh halinden çıkmalıyız. Her türlü süt Yapıcı şeyi yiyip içelim en önemlisi de mutlu olmaya çalışalım mutluluk sütünüzle bebişimize geçicek onu bekleyebileceğiz inşallah.

ne zamandır giremiyorum mesajını şimdi gördüm sen erkenciymişsin maaşallah :)
seninle aynıydı sanırım tahmini dığum tarihlerimiz ben 11 şubatta doğum yaptım

12 şubat tahmini doğum tarihiydi sen tam zamanında dogurmussun demek :KK48: benim minnoşlar hep erkenci canım benim,sağlıklı olsunlar da hayirlisiyla.. Senin 2. Bebis miydi? Nasil alisabildiniz mi yeni düzene bebegin Nasil?

Annem burda olduğu için yardımcı oluyor bana ama bişey canımı sıkıyor resmen kıskanmaya başladım. Annem sürekli çocuğumun her şeyini kendi yapmak istiyor altını açmama bile fırsat vermiyor ne zaman altını açacak olsam sen krem getir bez getir diyor getirmeye kalmadan hemen açıveriyor değiştiriyor bezi . Üstünü giydirmeme izin vermiyor resmen ben abla mıdundayım zaten annem erkek kardeşime çok düşkündür oğluşumda da kardeşimi buluyor baxen onun adıyla seviyor. Şimdi oğlum annemde sakinleşiyor resmen ağladığında ben buna çok üzülüyorum on gün sonra annem gidince napıcaz hiç düşünmüyor ben emzirme işini yapıyorum bir tek . Böyle düşünmekten bile utanıyorum ama zoruma gidiyor kıskandım resmen ya.
ilk bebeklerde oluyor öyle duygular.benden başkasına alışacak diye tuhaf bibkiskanclik duygusu normal ama emin ol annesinden başkasında gòzu olmaz bebeklerin.daha anne karnında kodluyorlar anne kokusunu..

Biz de yarın gidicez. Bana da annem mama vermiş. Hiç de üzülmüyor. Eşim de mamayla büyümüş annesi normal bişeymiş gibi anlatıyor. Ben mamayı gördükçe kendimi yetersiz gibi hissediyorum bence biz bu ruh halinden çıkmalıyız. Her türlü süt Yapıcı şeyi yiyip içelim en önemlisi de mutlu olmaya çalışalım mutluluk sütünüzle bebişimize geçicek onu bekleyebileceğiz inşallah.

Haklısın. Ben aslında hiç öyle düşünmüyodum hep var artar diye düşünüyodum çevremdekiler kilo konusunda bu çocuk büyümemiş, zayıf falan kalmış diyolar ondan çok etkilendim. Ben de anlamıyom büyüdü mü büyümedi mi. Yani çok büyümedi ama yeteri kadar büyümüş müdür acaba?

tamda tahmin ettiğim gibi bebeğim doymadıgı için memede 1 saat kalıyormuş
doktor doydugu anda kendi zaten bırakır doymaya calıştıgı için bu kadaruzun emiyor dedi
ve sarılıgımız tekrar yükselmiş
sütüm yeterli değil bebek doymuyor mecbur mama vereceğiz
perşembe tekrar kontrol var sarılık yine yüksek cıkarsa yatış yapacak büyük ihtimal
acayip üzgünüm nolur dua edinde yükselmesin onu o halde tekrar görmeye dayanamam
mama yemesine razıyım

Kıskanman normal.bundan sıkılma.annenin bakmasını da kıskanma boşver.sen keyfine bak.10 günün var.annen gittikten sonra doya doya bakacaksın Allah omur versin.belki 5 dk bakan olsa diycen de kimse olmicak.o yuzden hic takilma.o onun torunu senin evladın.bu gerçek değişmez.onda sakinleşmesi bi şey ifade etmez.sadece senin biraz negatif yüklü olduğunu gösterir.bebekler bunu iyi anlıyor.
Sağol cnm lohusalıktan herhslde :) bişmiyorum gerçekten negatif iz galiba bu arada annemler Anamurda yaşıyor benim

bende aynı senin gibi düşünüyorum bu ruh halinden cıkamıyorum bana zarar verdiği halde

Haklısın. Ben aslında hiç öyle düşünmüyodum hep var artar diye düşünüyodum çevremdekiler kilo konusunda bu çocuk büyümemiş, zayıf falan kalmış diyolar ondan çok etkilendim. Ben de anlamıyom büyüdü mü büyümedi mi. Yani çok büyümedi ama yeteri kadar büyümüş müdür acaba?

Hastanede ilk giydirdiğin kıyafeti giydir canım ondan anlayabilirsin

Ya gaz için önerisi olan var mı rezene ve zinco kullanıyorum banamisin demiyor sabah 5 ten beri ağlıyorum nerdeyse bide normal yapıp dikisleri olanlar sorunsuz iyileşti mi bir ay oldu nerdeyse içten tuhaf ağrılar var taktım kafaya

Ay kıyamam. Ne yapıcan Emek Hanımı? Çok zor düşünüyorum da şimdi beni okuldan çağırdılar nisanda geleyim diye gelemem dedim seneye bile belki diyorum :KK43: nasıl bırakıcam bilmiyorum eşimde evde çok oturman iyi değil kendini eve kapatma işe başla seneye diyor amaa hiç iç
Bende 9 da gidicem 2 de gelcem.
Bende bırakamam kimseye ne yapacağım bilmiyorum.ablamda pek bakacskmış gibi konuşmadı.
Daha miniciklEr.büyük bilr bile olsa yabancıya bırakamam.
1 sn ağlasa bakan kişi yüzünden içim parçalanır.

korktum simdi yaa ne bileyim :/ ama uc gunde bu ultrasonla bakiyo allahin izniyle bi sey olmaz herhalde :/ 40+4 oldum ben kizimin derisi bayagi soyulmustur o zaman.

Esine anlattin mi? Saglikli hareketler degil cidden. Bi konus ciddi ciddi :/
Anlattım canım oda birşey olmaz diye geçiştiriyor ne yapacağım böyle bilmiyorum şu an çocuğa dokunmasını dahi istemiyorum

Back
X