- 24 Mart 2014
- 405
- 210
- 63
Benimdr oglusum varbaska varmi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimdr oglusum varbaska varmi :)
o durumu bende yasiyorum gozunu kapamasi acmasi 5 dk aliyor eyer yaninda oldugumu hissederse biraz daha uzun oluyor elini battaniyenin icine birakiyorum oda bir yontem uykuya dalmasi icin bebek anne karninda daha dar alanda oldugu icin simdi elini salladiginda kendini gvende hissedemiyormus tam dalana kadar elini cikarmiyorum o sekilde uyuttum bir sure idare etti gunduzleri simdi kafaya takmiyorum gnduz ister uyusun ister uyumasin germeye gerek yok uykusu geldiginde uyuyor uyandirmak imkansiz oluyo ben kastikca o daha inat uyumadi :)Allahım ya sinirden ağlıcam şimdi 8 veya 9 defa uuttum tekrar uyanıyor kesin var bişey yoksa niye uyumasın öğlen onikiden beri ayakta sadece bir saat uyumuştur uyumaıştır o saatten beri
Ben doğum yaptım 7 Şubatta.. Hiçbi sıkıntımız yok şükür.. Benim kadın doğumcum ısrarla bişey olmadığını söyledi,her muayenede inceledi iyice kızımın kalbini.. Çocuk doktorumuz da kalpte üfürüm olmadığını vsd olduğunu sanmadığını söyledi.. Zaten olsa da 1 mm sorun olmazmış.. O yüzden gitmedim ben ekstradan kardiyoloğa.. Senin de için içini yemesin rahat ol,hiçbi sıkıntın olmaz.. Kendine ve bebeğine zehir etme hamileliğini.. Bebeğim maşallah cin gibi :)canım merhaba kaçıncı haftada gebeliğin .ben 21 haftadayım 1.3 mm vsd dedi doktor içim içimi yiyiyor...
Evet canim bendede 2 tane kiz var:))Hayat1977 ve ecicansu vardı ama tam emin değilim? E bi de İste Vahide sen ben.bi de ankaram.aramıza yeni katıldı sanirim
Neyyy 3 oglanmiEcicansunun 3 oğlu yok muydu? Yada hayatin mi acaba.. İyice karıştırdık kiz. Nickinde 1 kral 3 prens yazan kim. Birinin 3 oğlu var
Üç erkek bana da çok korkunç geldi doğrusuNeyyy 3 oglanmiben simdilik 2 damat alma.pplanlari icerisindeyim
![]()
Ooo ne güzel iş tam benlik. El emeği,tamir bakım.
Güzel düşünce. Ben akıl edemedim işte böyle yapmayı. Annem babam ben büyükken bile böyle yaparlardı. Sağol canım söylediğin için mutlaka ısıtmalıyım ben de havluları.Canım ben sardığım havluyu banyonun peteğine asıyorum. Orda ısınıyor
Sonra odaya gelince yine başka petek üstündeki başka havlu ile değiştiriyorum ve sarıyorum.biraz ısınınca giydiriyorum.hem ağlamıyor hemde titremiyor.
İki seferdir üşüyor diye yağlamıyorum.başka zaman masaj yaparken yağlıyorum.
Benim en çok anlaştığım burçlardan yay ve aslan.
Heryerde yaylar gelip beni bulurlar. Ben soğuk biriyim onlarda girişken o nedenle nedense iyi Anlaşıyoruz.
suyu sevmiştir belki. Benimki de kıvrıla kıvrıla yıkanıyor çıkarıp sarınca ağlıyor.
ısıtıcıyı açıyorum ben yıkarken üşümüyordur o halde ağlıyor.
Havlunun içine ayrıca ince bir tülbent gibi bir şey seriyorum ilk suyunu ona alip normal havlusuyla bırakıyorum.
Google play store, canım. gri evrak çantası gibi simgesi üzerinde de rengarenk üçgen var.
Benimki de çıkarıyor bazen takmıyorum pek. hırıltı gibi oluyor bazen
:)))1 liracı ne laa?
Bir milyoncu
Çok güzelll eşimle küstük...
fena atıştık tip tip bakıyoruz şimdi yokmuşuz gibi davranıyoruz evde.
ve benn dayanamadım yeter artık seninle ve kızımla yalnız kalmak istiyorum dedim.
Ben sebamed kullanıyorum ve altını bekletmeden sürwkli değiştiriyorum.hiç pişik olmadı. Öyle aşırı özenli de değilim ama.[/QUOTE]Poposu kırmızı olmuş canı yanıyor belli Dr u arayamıyorum pazar diye uff yaa nasıl geçicek
Benimde oglusum varrrra evet olabilir
ama iste kizlara oranla baya bi azinlikdayiz :)
Yara olma olayı bitene kadar her emzirme de sur.yaralar geçince artik gerek yok.meme de alisiyo ya bi daha yara olmuyor zatenvahide valla ise yaardi kizz :)
sol gogsumden rahat emzirebildim çok sukur, ilk agzina aldiginda biraz sizladi ama dunku acinin yaninda o hiç bisey, sonra da geçti zaten rahat rahat emzirdim
çok saol canim, Allah razi olsunnnn
simdi ben bunu acidiginda mi yapicam her emzirmedemi
yani acima olayi tamamen bitince yapmama grek yok demi karbonati
benim lansinoh krem de bi garip kokuyor
yarin yenisini alicam