En iyisi daha mutfağından yetişmiş eleman bulmak zor. Ne kadar okursan oku yaparak öğrenmek gibi olmuyorBiraz buyusunler de 3 tane daha küçük tamirci yetistiricem inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi daha mutfağından yetişmiş eleman bulmak zor. Ne kadar okursan oku yaparak öğrenmek gibi olmuyorBiraz buyusunler de 3 tane daha küçük tamirci yetistiricem inşallah![]()
Allahtan bizim bey kızıyla çok ilgili :) çok güzel gazını alır kızının,banyo beraber yaptırıyoruz,tırnaklarını kesiyo,şarkı söylüyo,gezdiriyo,sorumluluktan kaçmıyo babiş :)) şimdilik gece bi faydası yok annem burda olduğu için ama 10 gün sonra gece nöbetlerine de ortak olcak mecburen,Allahtan öğlenci :)Bebisler bazen annesinin kucagindayken daha çok ağlar süt kokusuna hirslanir yani ama farklı biri alırsa kucağına ağlamayı keser bi de öyle deneyin esin de tutsun isin ucundan azıcık benimki bazen sut kokusuna ağlıyor o zaman alıp eşim sallıyor sağolsun ne yapabilirim demek yerine bir suru şey yapabilir o şekilde alisti ma eşini de biraz bebeği göğsünde uyutmayi denesin,alsın sallasin,gerekirse gazını çıkarsın,banyo yaptirsin.. Alistirin boyle şeylere hele birkaç tane daha bebis olursa insan firtiracakmis gibi oluyor ornek için bknz:Tiramisu35![]()
Ben sebamed kullanıyorum ve altını bekletmeden sürwkli değiştiriyorum.hiç pişik olmadı. Öyle aşırı özenli de değilim ama.
Bir tanede bizde var ama 92 li1993 doğumlu olanlarda bi cinslik vardı, aynı şeyi eşimle 2015 şubat doğumlu olanlar için söylüyoruz:) benim ve eşimin 93 doğumlu kardeşi var sanki aynı fabrika:) ama o tarihli çocuğu olan şey diyo " var bişey 93 senesinde" :) 2015 şubatıda mimledim arkadaş:)
O deliksiz uyusa da ben uyuyamam ki.. 3 saat uyuduğunda bile uyuyamıyom ben deliksiz,gerçi benim uykuyla pek aram olmadığı içindir :)kızlar 2.5 aylık olunca uykular düzene giriyor haberiniz olsun 6 saat deliksiz uyku çooook güzelmiş...
Tiramisu35 canim bisey soracagim sen izin paramin bi kismini aldim demistin ne zaman izne ayrildin Acaba canimBebisler bazen annesinin kucagindayken daha çok ağlar süt kokusuna hirslanir yani ama farklı biri alırsa kucağına ağlamayı keser bi de öyle deneyin esin de tutsun isin ucundan azıcık benimki bazen sut kokusuna ağlıyor o zaman alıp eşim sallıyor sağolsun ne yapabilirim demek yerine bir suru şey yapabilir o şekilde alisti ma eşini de biraz bebeği göğsünde uyutmayi denesin,alsın sallasin,gerekirse gazını çıkarsın,banyo yaptirsin.. Alistirin boyle şeylere hele birkaç tane daha bebis olursa insan firtiracakmis gibi oluyor ornek için bknz:Tiramisu35![]()
Yeşil benimm[/QUOTE]ben de güya beklemiyorum acaba bezden mi oluyor ki Prima kullanıyorum beyaz olanı.
Yeşil benimm[/QUOTE]ben de güya beklemiyorum acaba bezden mi oluyor ki Prima kullanıyorum beyaz olanı.
Bende dün ilk kez yüksek sesle konuştum.aşırı haklıydım ama yine de benim tarzım değil. Resmen beni kullandı üstüme oynadıKızlar günaydın kv ile tartıştık buyuklerime hiç yüksek sesle konuşmamıştım zorla konuşturdu..sütüm az bende oğluma mama veriyorum mecburen neymiş mama verirsem sütüm tabi gelmezmiş bende humana rezene bitmişti onlardan aldırcam dedim..onlarla süt filan gelmez dedi olmayacaksa olmaz dedi kabul ettim e bu çocuk aç mı kalsın diyorum susuyo delircem yaa..bende memnun değilim mama vermekten ama yok yani ne yapabilirim..mama yediremiyorum o geldiğinde odama geçip kapımı kitleyip veriyorum artık
Benim esimde gunduz bunlari yapiyorAllahtan bizim bey kızıyla çok ilgili :) çok güzel gazını alır kızının,banyo beraber yaptırıyoruz,tırnaklarını kesiyo,şarkı söylüyo,gezdiriyo,sorumluluktan kaçmıyo babiş :)) şimdilik gece bi faydası yok annem burda olduğu için ama 10 gün sonra gece nöbetlerine de ortak olcak mecburen,Allahtan öğlenci :)
Ta 3.30 da uyutabildim cnım şimdi hala uyuyor bu uyku saatlerini aslında erkene çekebilsem cuma günüde 2. Ay aşısı vurunmuştu belki onunda etkisi vardı hala ara ara uyanıp ağlayıp tekrar uyudu çünkü birde senin yaptığın gibi deniyeyim dahaya olmazsa saol canım tavsiyen içino durumu bende yasiyorum gozunu kapamasi acmasi 5 dk aliyor eyer yaninda oldugumu hissederse biraz daha uzun oluyor elini battaniyenin icine birakiyorum oda bir yontem uykuya dalmasi icin bebek anne karninda daha dar alanda oldugu icin simdi elini salladiginda kendini gvende hissedemiyormus tam dalana kadar elini cikarmiyorum o sekilde uyuttum bir sure idare etti gunduzleri simdi kafaya takmiyorum gnduz ister uyusun ister uyumasin germeye gerek yok uykusu geldiginde uyuyor uyandirmak imkansiz oluyo ben kastikca o daha inat uyumadi :)
Selam tatlım,tedbir amaçli derken,neye tedbir olarak![]()
Gunaydin,Gunaydin anneler ve tatli bebisler
Asiya gidicez saglik ocagina. 1 aylik olmus kara kizim. Yarim agiz guluyor bir de annesine. Bir gulse bir sasi bakiyor ama olsun :))
Guzel bir gun guzel bir hafta olsun bebekler huzurla uyusun amin.
Ya maral senin doğum hikayen nerde orayı kaçırdım benbiz uyandik emisip dr a gidecez
bakalim kç gram almisiz 1 haftada :))
Biz gittik geldik uyumays devam.Gunaydin,
Biz de bugun asiya gidecegiz,uykusundan uyanabirse oglum:))
Selam tatlım,tedbir amaçli derken,neye tedbir olarak![]()
Gece uykumuz var masallah ama gunduz bir dk kapamiyor gozunu, surekli viz viz kucakta olacak, biktim artikkızlar 2.5 aylık olunca uykular düzene giriyor haberiniz olsun 6 saat deliksiz uyku çooook güzelmiş...