- 12 Mayıs 2010
- 2.000
- 964
- 683
Yeşil benimm
Yeşil daha mı iyi ki? Tam da yeni iki paket almıştım[/QUOTE]
Sizinki de bacajlarini sıkıtır mu lastikleri iki numara kullanıyorum, 4 kg uzerinde bebiş alt kismi genis oluyır ama lastikler sıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşil benimm
Ve kaka yaptığında silme yıka benimde oleydi hatta kanadı bile diyebilirim birazcık krem sürdüm bol bol kalın tabaka halinde 3-4gune tamamen geçti[/QUOTE]ben de güya beklemiyorum acaba bezden mi oluyor ki Prima kullanıyorum beyaz olanı.
Sizinki de bacajlarini sıkıtır mu lastikleri iki numara kullanıyorum, 4 kg uzerinde bebiş alt kismi genis oluyır ama lastikler sıkıyor[/QUOTE]Yeşil daha mı iyi ki? Tam da yeni iki paket almıştım
Onu da deneyeyimSole bi se okumustum. Belki senin sorunun budur:
Onun için bebeği emzirdiğimiz göğüsleri belli bir ritimle değiştirmek çok önemlidir. Yeni doğan bebekler için bu ritim yaklaşık 2 saat de bir, 2-3 aydan sonra ise 3 saat de bir göğüs değiştirilmelidir. Burada dikkat edilmesi gereken husus bebeğin her 2 saat de bir kere emzirilmesi değildir. Bebek 2 saatlik sure içinde 3-4 sefer emebilir ama önemli olan bu 2 saatlik süre içinde hep aynı göğüsten emzirilmelidir. Her 2 saat de bir göğüs değiştirilmelidir.
Aksi halde eğer göğüs çok sık değiştirilirse bebek devamlı daha şekerli ve az yağlı olan ilk sütü içer, bu sütle tam olarak doymaz ve laktoz fazla olduğundan hem gaz yapıp bebeği rahatsız eder hem de kakanın daha ekşi olmasına sebep olduğundan popoda pişik yapar.
Şimdi rutin yapıyoruz ya onda da son verilen memeden başlanıyor nasıl olucak yaw?Sole bi se okumustum. Belki senin sorunun budur:
Onun için bebeği emzirdiğimiz göğüsleri belli bir ritimle değiştirmek çok önemlidir. Yeni doğan bebekler için bu ritim yaklaşık 2 saat de bir, 2-3 aydan sonra ise 3 saat de bir göğüs değiştirilmelidir. Burada dikkat edilmesi gereken husus bebeğin her 2 saat de bir kere emzirilmesi değildir. Bebek 2 saatlik sure içinde 3-4 sefer emebilir ama önemli olan bu 2 saatlik süre içinde hep aynı göğüsten emzirilmelidir. Her 2 saat de bir göğüs değiştirilmelidir.
Aksi halde eğer göğüs çok sık değiştirilirse bebek devamlı daha şekerli ve az yağlı olan ilk sütü içer, bu sütle tam olarak doymaz ve laktoz fazla olduğundan hem gaz yapıp bebeği rahatsız eder hem de kakanın daha ekşi olmasına sebep olduğundan popoda pişik yapar.
Benim de ayagim isinmiyor ama daha kafam yanmadiKarda çıplak ayak yürümek,kafamı kara gömmek istiyorum.
Bu nasıl ter arkadaş,
kafa yanıyo, ayaklar donuyor
Bünyemde su kalmadı
Bana bir ter geliyor menepozlu gibi arada. Sonra sacim terli mi kaliyordur yuzum kulaklarim usuyor. Biteydi su lohusalikBenim de ayagim isinmiyor ama daha kafam yanmadi
Kıtlık mı çıkacak kız bizim mi haberimiz yok![]()
ins geçmistir canim insanin morali duzeliyor çocuk kilo alinca, moral guzel oluncada sut oluyor oyle kisir dongudeyiz iste :)Hadi bakalım, bende götürmeyi planlıyorum bugün, inşallah 5 i geçmiştir yoksa mama takviyesi yapabilirim
baska seyi bakip guluyorsa sorun yokdur canimMaral benim bebiş, herseyini güZel takip ediyor ara sıra Gülüyor, dönence aldım BAKIYOR, ama yüzüme o kadar bakmıyor, bazen sese dönüp BAKIYOR, gözümün içine bakıp gülmesi henüz yok ay sonu 3 aylık olacak normal mi
bu sabah aklima ne geldi biliyormusun ?Bana bir ter geliyor menepozlu gibi arada. Sonra sacim terli mi kaliyordur yuzum kulaklarim usuyor. Biteydi su lohusalik
Yeşil benimm[/QUOTE]ben de güya beklemiyorum acaba bezden mi oluyor ki Prima kullanıyorum beyaz olanı.
bilmemki çokk geride olmali :)Ya maral senin doğum hikayen nerde orayı kaçırdım ben![]()
ayni gun dogurmusuz :)Kızlar bugün doğum yaptım. Ikimiz de iyiyiz çok şükür. Normal Doğum oldu
sayfa 9119 da canim :)Ya maral senin doğum hikayen nerde orayı kaçırdım ben![]()
cnm sen benden 1 gün sonra doğum yapmışın maşallah benim kız 51 cm 3050 doğdu neyle besledin oglunu =)sayfa 9119 da canim :)
benim çocuklar biraz kilolu doguyor canim bilmemki neden kaynaklicnm sen benden 1 gün sonra doğum yapmışın maşallah benim kız 51 cm 3050 doğdu neyle besledin oglunu =)
sağ salim doğdular ya tombışler benim ilk 6 ayım sürekli çıkartma ile geçti 3050 doğması da bir şey bana göre benim doğmum da kolay oldu ama senin ki maşallah daha kolay gibi oldubenim çocuklar biraz kilolu doguyor canim bilmemki neden kaynakli
bende kilosu dusuk diyordum kendi kendime:) tabi ben hiç yapmamaiz gereken biseyi yapiyorum, kardeside olsa baska çocukla kiyasliyorum :))
ilk iki çocugum 4 kg civariydi buda boyle tekna kazintisi iste :)
sizede maasllah