2015 Şubat Anneleri

ben de güya beklemiyorum acaba bezden mi oluyor ki Prima kullanıyorum beyaz olanı.
Ve kaka yaptığında silme yıka benimde oleydi hatta kanadı bile diyebilirim birazcık krem sürdüm bol bol kalın tabaka halinde 3-4gune tamamen geçti[/QUOTE]

Yawrum yaa siliyorum silerken de acıyo. Yıkamaya biraz çekiniyordum tutamazsam suyun sıcaklığını ayarlayamazsam diye ama canı yanıyor yıkayayım en iyisi.

Yeşil daha mı iyi ki? Tam da yeni iki paket almıştım
Sizinki de bacajlarini sıkıtır mu lastikleri iki numara kullanıyorum, 4 kg uzerinde bebiş alt kismi genis oluyır ama lastikler sıkıyor[/QUOTE]
Evet sıkmasın istiyorum ama sıkıyor gerçekten. Bantlarını gevşetmeye çalışıyorum.

Sole bi se okumustum. Belki senin sorunun budur:

Onun için bebeği emzirdiğimiz göğüsleri belli bir ritimle değiştirmek çok önemlidir. Yeni doğan bebekler için bu ritim yaklaşık 2 saat de bir, 2-3 aydan sonra ise 3 saat de bir göğüs değiştirilmelidir. Burada dikkat edilmesi gereken husus bebeğin her 2 saat de bir kere emzirilmesi değildir. Bebek 2 saatlik sure içinde 3-4 sefer emebilir ama önemli olan bu 2 saatlik süre içinde hep aynı göğüsten emzirilmelidir. Her 2 saat de bir göğüs değiştirilmelidir.
Aksi halde eğer göğüs çok sık değiştirilirse bebek devamlı daha şekerli ve az yağlı olan ilk sütü içer, bu sütle tam olarak doymaz ve laktoz fazla olduğundan hem gaz yapıp bebeği rahatsız eder hem de kakanın daha ekşi olmasına sebep olduğundan popoda pişik yapar.
Onu da deneyeyim

Sole bi se okumustum. Belki senin sorunun budur:

Onun için bebeği emzirdiğimiz göğüsleri belli bir ritimle değiştirmek çok önemlidir. Yeni doğan bebekler için bu ritim yaklaşık 2 saat de bir, 2-3 aydan sonra ise 3 saat de bir göğüs değiştirilmelidir. Burada dikkat edilmesi gereken husus bebeğin her 2 saat de bir kere emzirilmesi değildir. Bebek 2 saatlik sure içinde 3-4 sefer emebilir ama önemli olan bu 2 saatlik süre içinde hep aynı göğüsten emzirilmelidir. Her 2 saat de bir göğüs değiştirilmelidir.
Aksi halde eğer göğüs çok sık değiştirilirse bebek devamlı daha şekerli ve az yağlı olan ilk sütü içer, bu sütle tam olarak doymaz ve laktoz fazla olduğundan hem gaz yapıp bebeği rahatsız eder hem de kakanın daha ekşi olmasına sebep olduğundan popoda pişik yapar.
Şimdi rutin yapıyoruz ya onda da son verilen memeden başlanıyor nasıl olucak yaw?

Kıtlık mı çıkacak kız bizim mi haberimiz yok :confused:

Niye bu kadar garibinize gitti anlamadım :) Hastaneye giderken sütüm hemen gelecek diye anlaşmamı yaptınız ;) Mama Amerika'dan hopp deyince gelmiyor. Yanımda bir paket olsun dedim. Belli olmuyor malum :KK1:

Hadi bakalım, bende götürmeyi planlıyorum bugün, inşallah 5 i geçmiştir yoksa mama takviyesi yapabilirim
ins geçmistir canim insanin morali duzeliyor çocuk kilo alinca, moral guzel oluncada sut oluyor oyle kisir dongudeyiz iste :)

boyumuz kilomuza iyi dedi dr sukur, hatta aglamalarinin sebebi çok yemesiymis ama aynen devam buyusun daha çok yolu var abla abisini yakalamak için :)

Maral benim bebiş, herseyini güZel takip ediyor ara sıra Gülüyor, dönence aldım BAKIYOR, ama yüzüme o kadar bakmıyor, bazen sese dönüp BAKIYOR, gözümün içine bakıp gülmesi henüz yok ay sonu 3 aylık olacak normal mi
baska seyi bakip guluyorsa sorun yokdur canim
senin zaten elinin altinda biliyor demekki, degisik seyler ariyor bakip gulmek iççin:)

Bana bir ter geliyor menepozlu gibi arada. Sonra sacim terli mi kaliyordur yuzum kulaklarim usuyor. Biteydi su lohusalik
bu sabah aklima ne geldi biliyormusun ?
acaba gece çiplakmi yatsam , belki terlemem 3 defa pyjama degistim dun sabah yine sirilsiklamdim
hayir yakinda giyecek bisey bulamiuycam diye korkuyorum

ben de güya beklemiyorum acaba bezden mi oluyor ki Prima kullanıyorum beyaz olanı.
Yeşil benimm[/QUOTE]
az once açtim benimkide yesil çikdi :)
kilosu bezin alt sinirinda, kullansammiki
2 numarayi bosa açmayim diyorum kullanilmayacaksa, satarim ben onu :)

dün 40 mız çıktı çok şükür kızım değişmedi sadece değişik sesler çikartiyor oda hoşuma gidiyor

cnm sen benden 1 gün sonra doğum yapmışın maşallah benim kız 51 cm 3050 doğdu neyle besledin oglunu =)
benim çocuklar biraz kilolu doguyor canim bilmemki neden kaynakli
bende kilosu dusuk diyordum kendi kendime:) tabi ben hiç yapmamaiz gereken biseyi yapiyorum, kardeside olsa baska çocukla kiyasliyorum :))
ilk iki çocugum 4 kg civariydi buda boyle tekna kazintisi iste :)
sizede maasllah

benim çocuklar biraz kilolu doguyor canim bilmemki neden kaynakli
bende kilosu dusuk diyordum kendi kendime:) tabi ben hiç yapmamaiz gereken biseyi yapiyorum, kardeside olsa baska çocukla kiyasliyorum :))
ilk iki çocugum 4 kg civariydi buda boyle tekna kazintisi iste :)
sizede maasllah
sağ salim doğdular ya tombışler benim ilk 6 ayım sürekli çıkartma ile geçti 3050 doğması da bir şey bana göre benim doğmum da kolay oldu ama senin ki maşallah daha kolay gibi oldu

Back
X