2015 Şubat Anneleri

Annem diye seviyor mu? Nasıl müdahale edicem?

sözckleri değil de mesela öpmesi ve başını sallaması hoşuma gitmemişti. o zaman güzellikle annecim bu şekilde öpmesek daha çok küçük tahriş olur mikrop kapar vs. sonradan uğraşmaktansa baştan önlemimizi alsak. ben de öpmüyorum kokluyorum demiştim.
başını sallaması için de bu şekilde sallamayalım. beni de birileri sallasa kafam döner demiştim. bu şekilde güzel güzel uyarmıştım.
sen de rahatsız oldugunda sanki hepimiz yapıomusuz gibi. biz kelimesi ile uyarabilirsin. aynı şekilde devam ederse bi de eşin uyarır.

biz şuan süt krizi yaşıyoruz. sanırım sütüm oğluma yetmiyor. ağlıyr memeyi çekiştiriyor. mama verince hepsini içiyor ve güzelce uyuyor. lactamil ve malt içeceği içiyorum. yemeğimi de ayırt etmeden yerim. napmam lazım acaba artması için. çok moralim bozuldu.

sağ salim doğdular ya tombışler benim ilk 6 ayım sürekli çıkartma ile geçti 3050 doğması da bir şey bana göre benim doğmum da kolay oldu ama senin ki maşallah daha kolay gibi oldu
sen kilo almami$indir ne guzel iste
ben 17 kg aldim 10 u duuryor :((
dogum çok kolay oldu, bakmasi zor olamsa dogurmakla bitmese oyle 10 çocuk dogurrumda is dogurmakla bitmiyor :))

basur olanlara gece yatarken pamuk la zeytinyağ gece boyunca bekletecek mişin ben denicem 21 gün boyunca bakalim ne olacak yoksa ben bu ağrılarla ölücem

sen kilo almami$indir ne guzel iste
ben 17 kg aldim 10 u duuryor :KK43:(
dogum çok kolay oldu, bakmasi zor olamsa dogurmakla bitmese oyle 10 çocuk dogurrumda is dogurmakla bitmiyor :))
ben zaten zayıf biri değildim ilk hamile kaldiğimda 85 kilo dim sonra 75 oldum çıkatmakdan 95 ile doğma girdim şu anda gene 85 deyım umarım zayıflarım =) bu arada boyumda 1.75 böyle çok tombiş durmiyorum yane

basur olanlara gece yatarken pamuk la zeytinyağ gece boyunca bekletecek mişin ben denicem 21 gün boyunca bakalim ne olacak yoksa ben bu ağrılarla ölücem

sıcak suya otur o da işe yarıyor
zeytinyağın bana faydası olmuştu
inş sendede geçer
illet bişey bu basur geçmiyorda

wee nin kiraz uç ve damaklı 3 çeşit modeli var
2 tane avent var
2 tane bakkal emziği var onlar kiraz uç ve kauçuk oluyor

benimki aventi alıyor sadece

Hepsini alayim bakalim aventi almadi benimki :/

Cok umut baglama derim her cesit mevcut malesef.avent alir gibi oldu ama malesefff

Elimden geleni yapiyorum alismaya basladi sanki ama napicagi belli olmuyo tabii :/

Ve kaka yaptığında silme yıka benimde oleydi hatta kanadı bile diyebilirim birazcık krem sürdüm bol bol kalın tabaka halinde 3-4gune tamamen geçti

Yawrum yaa siliyorum silerken de acıyo. Yıkamaya biraz çekiniyordum tutamazsam suyun sıcaklığını ayarlayamazsam diye ama canı yanıyor yıkayayım en iyisi.[/QUOTE]
Tabi yika çok acir kiyamam ben alıyorum kucağıma tutuyorum lavabonun altına şakir şakir yikiyorum çok rahatlığı suyun sıcaklığı ile ilgili çok pimpiriklenme bence orta halli olsun iste

15 kilo almistim 10 kiloyu dogumda verdim. 68im su an eski kiloma donmem lazim. 5 kilo vermem lazim ama bu sanirim zamanla olucak :(

Azicik bi gobek var lop lop su an onu nasi yapcaz bakalim :( babam carsafla sıkalim diyo basimin etini yedi babanem oyle yaparmis adamin aklinda nasil kaldiysa hahahaha neyse sıkayım bi zararı olmaz herhalde.

bu sabah aklima ne geldi biliyormusun ?
acaba gece çiplakmi yatsam , belki terlemem 3 defa pyjama degistim dun sabah yine sirilsiklamdim
hayir yakinda giyecek bisey bulamiuycam diye korkuyorum
Terle ki odemlerin gitsin

O lohusalktan illa ki oluyor. Bizim bütün vitamin mineral dengemiz bozuldu çoğu sıfır seviyede. Kafamızı toplayıp doğru düzgün düşünemiyoruz Eşler de empati yoksunu maalesef. Bol vitamin al canım. Ağlama çok bebişine bak Yağmur'u sev Mutluluğu hisset geçicek özür diliycek.

Sağol canım :) o da çok bunaldı aslında benden çok koşturdu her şeye koşturuyor da. Annesiyle benim aramda kaldı biraz da :)
Neyse barıştık öğlen geldiğinde barıştık derken hiçbir şey olmamış gibiydik ;)

Kizlarrr yardiminiza ihtiyacim var. Benim kizim dogru duzgun emmeyi ogrenemedi. Daha oncede bahsetmistim. Meme agzinda ama kizim agzini kapatmiyor. Ebe gazi oldugunda ememez demisti. Genelde bu durumda gaz cikariyor ama sutumu biberonla verdigimde yapmiyor.Bundan sonra biberonla da vermicem. Ne yapabilirim tecrubeli anneler

Yawrum yaa siliyorum silerken de acıyo. Yıkamaya biraz çekiniyordum tutamazsam suyun sıcaklığını ayarlayamazsam diye ama canı yanıyor yıkayayım en iyisi.
Tabi yika çok acir kiyamam ben alıyorum kucağıma tutuyorum lavabonun altına şakir şakir yikiyorum çok rahatlığı suyun sıcaklığı ile ilgili çok pimpiriklenme bence orta halli olsun iste[/QUOTE]

Yıkadım canm inşallah bundan sonra da hep yıkarım.

Back
X