- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Kocam soyle bana bunu sinir oluyom :/Sutasin hakki sut hakki:)emzirdikten sonra dilime takiliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam soyle bana bunu sinir oluyom :/Sutasin hakki sut hakki:)emzirdikten sonra dilime takiliyo
Benimki silikon ucla emiyo. Istersen bi dene. Ama ona alisti simdi ciplak gogsumle emmiyoKizlarrr yardiminiza ihtiyacim var. Benim kizim dogru duzgun emmeyi ogrenemedi. Daha oncede bahsetmistim. Meme agzinda ama kizim agzini kapatmiyor. Ebe gazi oldugunda ememez demisti. Genelde bu durumda gaz cikariyor ama sutumu biberonla verdigimde yapmiyor.Bundan sonra biberonla da vermicem. Ne yapabilirim tecrubeli anneler
hahah yok yokkk dogurmam anacim furbol takimimi kurucam :))sen doğurursun 4. yü![]()
Tracyinin yazdigi 3 saatte bir emzir. Tek tarafi ver. Bu soylenenlere uyuyo. Rutin mutin kalmadi ben decok beceriksizim yaaa...
evet canim oyle oldu, ben sadece filmlerde oluyor saniyordum boyle seylerin , ilk iki dogumumda çok uzun surmedi ama bu kadarini asla beklemiyordumYani 1 saat gibi bi surede mi dogurdun hep isterdim Bole bişey bana nAşıp olmadı maaşallah sana hayırlı evladın olsun insallah
Ben o sekilde gece uykusunu 10 dan iki ye kadar duzene girdi gunduz uykusu hic yok aksama misafir var hemen pratik ikram hazirlayasiya 10 defa uyudu uyuttum simdi emzirdim isim bitti ya emerken uyudu yuzustu yatirdim o sekilde gazi da rahat cikariyo uyur ins. biraz dinlenir uyumadikca mizmizligi cok oluyor ... ins duzene girer cok zor boyleTa 3.30 da uyutabildim cnım şimdi hala uyuyor bu uyku saatlerini aslında erkene çekebilsem cuma günüde 2. Ay aşısı vurunmuştu belki onunda etkisi vardı hala ara ara uyanıp ağlayıp tekrar uyudu çünkü birde senin yaptığın gibi deniyeyim dahaya olmazsa saol canım tavsiyen için
benimde dun çok kanamisti, parça parça duusyor kanbu gün çok korktum çünkü aşırı kanadı inşallah geçer ya
maşallah kuzuna :) kızım 1 aylık oldu 550 gr almış yani alt sınırdayız emzirme işinde bir sakatlık var ama anlayamadımins geçmistir canim insanin morali duzeliyor çocuk kilo alinca, moral guzel oluncada sut oluyor oyle kisir dongudeyiz iste :)
boyumuz kilomuza iyi dedi dr sukur, hatta aglamalarinin sebebi çok yemesiymis ama aynen devam buyusun daha çok yolu var abla abisini yakalamak için :)
him terleyince odemmi giidiyor?Terle ki odemlerin gitsin
yüzüstü yatırmayın diye duymuştum tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama sebep olarak anne karnındaki pozisyonu olduğu için nefes almayı bırakabilir denmişti Allah korusun...Ben o sekilde gece uykusunu 10 dan iki ye kadar duzene girdi gunduz uykusu hic yok aksama misafir var hemen pratik ikram hazirlayasiya 10 defa uyudu uyuttum simdi emzirdim isim bitti ya emerken uyudu yuzustu yatirdim o sekilde gazi da rahat cikariyo uyur ins. biraz dinlenir uyumadikca mizmizligi cok oluyor ... ins duzene girer cok zor boyle
sözckleri değil de mesela öpmesi ve başını sallaması hoşuma gitmemişti. o zaman güzellikle annecim bu şekilde öpmesek daha çok küçük tahriş olur mikrop kapar vs. sonradan uğraşmaktansa baştan önlemimizi alsak. ben de öpmüyorum kokluyorum demiştim.
başını sallaması için de bu şekilde sallamayalım. beni de birileri sallasa kafam döner demiştim. bu şekilde güzel güzel uyarmıştım.
sen de rahatsız oldugunda sanki hepimiz yapıomusuz gibi. biz kelimesi ile uyarabilirsin. aynı şekilde devam ederse bi de eşin uyarır.
biz şuan süt krizi yaşıyoruz. sanırım sütüm oğluma yetmiyor. ağlıyr memeyi çekiştiriyor. mama verince hepsini içiyor ve güzelce uyuyor. lactamil ve malt içeceği içiyorum. yemeğimi de ayırt etmeden yerim. napmam lazım acaba artması için. çok moralim bozuldu.
burç yorumu bekliyorum unuttun mu beniBen de bazen hiçbişey bilmiyormuş beceriksizmiş gibi hissediyorum ama bu daha alışmaya çalıştığımız durumdan kaynaklanıyor. Çevremizdekiler de sağolsun hiç yardımcı olmuyor. Sanki biz anneliği biliyormuşuz gibi bizden çok şey istiyorlar. Yavaş yavaş Çocuğumuz için en güzelini yapıcaz inşallah canım.
BEnim bilincaltina nasil islediyse zaar:)Kocam soyle bana bunu sinir oluyom :/
burç yorumu bekliyorum unuttun mu beni![]()
hastanede ebe bebeklerin doyduktan sonraki en güvenli pozisyonu yüzüstü yatırmak demiştii kusmugun boğazına kaçma ihtimaline karşı önlem almış oluyoruzyüzüstü yatırmayın diye duymuştum tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama sebep olarak anne karnındaki pozisyonu olduğu için nefes almayı bırakabilir denmişti Allah korusun...
eşim yay ben oğlak kızım kova birbirini takip eden burçlar anlaşamaz diye duymuştum daCankm mesajını görmedim tekrar yazar mısın?
canim onu dr mu onerdi sanaMerhaba türkiyede var mi bilmiyorum ama bizim gaz sorunumuz yok gibi bise ben hergün ana son çayı içiyorum bide . İlacinn adı bigaia vitamin d
ben eve geldihgimden beri yuz ustu yatiiryorum , yani uykuusnu oyle uyyor :)hastanede ebe bebeklerin doyduktan sonraki en güvenli pozisyonu yüzüstü yatırmak demiştii kusmugun boğazına kaçma ihtimaline karşı önlem almış oluyoruz
benımki gazını cıkarmazsa kusuyor bazen gaz cıkmadan uyuyor ondada aklım gidiyor bişey olacak diye dk başı beşiğine gdip bakıyorum
dün gazı cıkmadı kustu allahtan yan yatırmıştım bişey olmadı
ben bazn yüzüstü yatırıp sırtını sıvazlıyorum hoşuna gidiyor
annem de söyler hep bazen sırtınında dinlenmeye ıhtıyacı var diye