2015 Şubat Anneleri

Niye iki ayrı bez aldın? Bu arada mesajını bulamadım sizin ev tam burç cümbüşü olmuş. Hava toprak ateş su dört burçtan da var. Su burcu olan yengeç çok iyi aile babasıdır. Su burçları mülayimdir. Ateş burcu yay I yatıştırır. Yay burcu kadınlarını seviyorum dürüst ve çok iyi arkadaş olurlar. Evdeki tüm düzen intizam büyük olasılıkla sana bakıyor. Yay olarak biraz lüks takılıyor olabilirsin. Yengeç de uyumlu olduğu için paranız da varsa harcayın gitsin. Oğlun başaktı sanırım. Toprak burcu. Başaklar düzenli ve titiz olur. Planlı Çalışır işlerini zamanında bitirir. Çok başarılı olucak bence Barış bey Büyüğünce. Gökçe Hanım'a gelince zaten okuduysan kova özelliği herkesle iyi anlaşabilir olması. Hava burcu. Sıkıntıya gelemez. Ben ilk konuşmaya başlayınca havalaniim demişim. Düşün yani. O kadar Özgür olmak ister. Kova kızları çok iyidir yaa. Merhametlidir ailesine bağlıdır. İyi ki bebişlerimiz kova oldu.
Yesil olan kizartiyor sanki popsunu. Baska marka da denicem bakalim.

Uzun uzun yazmissin canim tsk ederim. Evet yengec ve yay uyumsuz diyor heryerde ama geciniyoruz bir sekilde. Hic para biriktiremiyoruz hakketen surekli harciyoruz :)
Basak olmasa iyiydi oglum titiz daha simdiden. Ama annesi yay olunca azalir belki titizligi.
Kizim buyusun de gezip tozalim onunla. Ben de cok iyi anlasirim kovalarla.

Bende isterim yorum :) eşim terazi ben Boğa kızım balık oğlum kova :) kafiyeye bakar mısın ????
Canım bize de bir analiz yapar mısın müsait olunca :)
Terazi erkekleri çalışkan evini geçindirmek için uğraşan kişilerdir. Boğa Kadınları da çok iyi annedir çocuklarına çok iyi bakar Ayrım yapmaz evcimendir. Boğada biraz inatçılık vardır. Terazi erkeği uyumludur cok mutlu olun canım. Balık kızları da evcimendir. Duygusal olarak çok güçlü sezileri vardır. Kova erkekleri de mülayimdir herkesle iyi anlaşır. Fazla sıkmaya gelmez.

İyi akşamlar anneler..bugün dr gittik çok şükür ciddi bişey yok ama iki şey kafama takıldı..ilki oğlum 3.95 kg doğru şimdi 40 günlük ve 5.7 kg boyu da 58..dr çok kilo almış dedi az emzir falan dedi kıllandırdı beni..çok mu gerçekten..bide kalbini dinledi. Kalbi üfürüyo dedi..ne demekse artık çoğu çocukta olur ama dalan dedi sonra ama aklıma takıldı sizde öle bişey oldumu

Benimki normalde cok bonkordur ama mevlite onun tanidiklari gelemedi benim annemin tanidiklari geldi diye tavuk pilav
tatli yeter baska biseye gerek yok diyip butun hafta taciz etti beni. hediyeye de gerek yok diyip durdu. Kendisi mayista mevlit yapacak, cesit cesit pasta ve hediyeler vermezse ne olayim :) ben de buna sinir oldum

He deyip gecseydin yine bildiğini yapsaydin çok konuşmayla seni etkileyemeyecegini anlardi simdi her istedigini yaptiracakken boyle davranır Allah kolaylık versin.

İyi akşamlar anneler..bugün dr gittik çok şükür ciddi bişey yok ama iki şey kafama takıldı..ilki oğlum 3.95 kg doğru şimdi 40 günlük ve 5.7 kg boyu da 58..dr çok kilo almış dedi az emzir falan dedi kıllandırdı beni..çok mu gerçekten..bide kalbini dinledi. Kalbi üfürüyo dedi..ne demekse artık çoğu çocukta olur ama dalan dedi sonra ama aklıma takıldı sizde öle bişey oldumu

Sütun yağlı demek ki her zaman boyle kilo alacak değil ya ilk aylar çok olur kilo alımı zamanla da azalır.bence sen doktorun dediğine bakma 1 ayda boyle Bisey oldu diye her ay aynisi olacak değil.kalbine gelince istersen bi perinatologa git canım için rahat etsin.

Maşallah canım ne yer ne içersin özel bişey yapıyor musun?

Boğayla Oğlak ikisi de toprak burcu çok iyi anlaşır. Ikisinde de inatçılık vardır. Boğa kadını çok iyi annedir Çocuklarının arasında hiçbir ayrım yapmaz torunlarını bile aynı şekilde sever. Rahmetli ananem Boğa burcuydu. Oğlak esprilidir eğlencelidir. Kova humanisttir her insanla anlaşır. Özgürlüğü sever.

Ben de istiyorum tatlım mümkünse.. Esim akrep ben kova..çocuklar da sırasıyla ikizler,boga ve kovaaa :KK48:

Sütun yağlı demek ki her zaman boyle kilo alacak değil ya ilk aylar çok olur kilo alımı zamanla da azalır.bence sen doktorun dediğine bakma 1 ayda boyle Bisey oldu diye her ay aynisi olacak değil.kalbine gelince istersen bi perinatologa git canım için rahat etsin.
Çocuk kardiyoloğuna gitmemi söyledi..onuda en erken bir ay sonraya gün alabilirsin sadece merkezde varmış..bi süre bekleyelim dedi..ne bileyim ya bu dr lar içine kurt düşürüp kenara çekiliyo..3 saatte emzir dedi çok deil mi gecw 4 saatte emcek o kadar nasıl durur ufacık bebe :( 40 günlük çocuğu rejime sokturcak

Terazi erkekleri çalışkan evini geçindirmek için uğraşan kişilerdir. Boğa Kadınları da çok iyi annedir çocuklarına çok iyi bakar Ayrım yapmaz evcimendir. Boğada biraz inatçılık vardır. Terazi erkeği uyumludur cok mutlu olun canım. Balık kızları da evcimendir. Duygusal olarak çok güçlü sezileri vardır. Kova erkekleri de mülayimdir herkesle iyi anlaşır. Fazla sıkmaya gelmez.
Teşekkürler canım tam da öyle :)

Çocuk kardiyoloğuna gitmemi söyledi..onuda en erken bir ay sonraya gün alabilirsin sadece merkezde varmış..bi süre bekleyelim dedi..ne bileyim ya bu dr lar içine kurt düşürüp kenara çekiliyo..3 saatte emzir dedi çok deil mi gecw 4 saatte emcek o kadar nasıl durur ufacık bebe :KK43: 40 günlük çocuğu rejime sokturcak
Canım bebeğin ne kadar kilo almış ki ben kaçırdım konuyu ?? Bende kızım hiç büyümüyor diye Şüphe duyuyorum üç saatte bir Uyanıyor ve bir göğsümü emiyo hiç bilmiyorum haftaya kontrol var ve ben gelişmediğini söyleyecek doktorum diye ödüm kopuyo . Herkesin derdi ayrı :(

Maşallah canım ne yer ne içersin özel bişey yapıyor musun?
Saol canm gerçi bu da sorunmuş ama :)
her gün :3 incir kury
u erik ve 3 tane hurma yiyorum..aç karnına olursa daha ii
bazende bunları birleştirip hoşaf yapıyırum..ayrıca haftada 3...4 gün kemik suyuna çorba yada benzeri şeyler yiyorum
gerisi her zamanki şeyler..bi de günlük 3 ...3.5 lt su

Bugun 3 saatte bir emdi. SAbah zaten uyuyor ama ogleden sonra ben vermedim 2,5 saat gecirdim en azindan. Daha az gazi var sanirim. Tabi daha gece uzun bakalim ne olcak.
Daha uzun arayla emzirince genze kacirmada olmadi tabi suyi da azalttim biraz. Cocuk rahat etti gibi de bu defa sut azalir mi. Daha erken mi duzen icin

selam kızlar moralim yine bozuk
benim kız sadece 100 gram almış 1 haftada
hemşire artık bir doktora gitmen lazım mamaya başlatabilir dedi
yahu hiç aksatmadım 2 saatte bir emzirdim sonra kalanını sağıp tekrar içirdim yinede 4 kilo olamadı
neden böyle oluyor hiç anlamıyorum :(

Canım bebeğin ne kadar kilo almış ki ben kaçırdım konuyu ?? Bende kızım hiç büyümüyor diye Şüphe duyuyorum üç saatte bir Uyanıyor ve bir göğsümü emiyo hiç bilmiyorum haftaya kontrol var ve ben gelişmediğini söyleyecek doktorum diye ödüm kopuyo . Herkesin derdi ayrı :KK43:
Canm 3.95 kg doğdu şimdi 5.7 kg ..fazlaymış bide başta 300 gr vermişti..çokta emzirmiyorum ama anlamadım ki..bu ufacıkların hiç sorunu bitmiyo ya azı bi sert çoğu bi dert :(

yazmadın ama normaldir canım hiç vakit kalmıyor ki
bende fazvasremiyorum çok eksik kaldım topikten haberlerden
çok şükür ikimizde iyiyiz ama dik oturamıyorum bu dikişler bi düşeydi
yarım popo oturmakta çok zormuş yaw
memelerde yara
Allag anali babali buyyutsun cnm.en son sen dogurdun.hepiimiz kurtulduk sukur.bnm dikis az ama iste alt takim vasat yinede

Son düzenleme:
Bazen benim kız dahatam, yapıyo mesela dsimdce emdi emdi uyumadı emdi emdi kustu bir ara cadı olmuşum eşim diyordu sabah gece yine cadı olmuştun diye :KK43:
İlk defa boyle kustu gittikce cogaldi.bi saat grcti diye emzirdim bnm hatam ,uyusun istedim.simdi kanguruda tasiyorum .iki saat oyalamam lazim ins uyur

Back
X