- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
kızlar biz yeniden ne zmn regl olmaya baslıcaz ? bi kanamam var da regl mi baska bişi mi merak ettim
Doğum sonrası kanaman bitmiş miydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biz yeniden ne zmn regl olmaya baslıcaz ? bi kanamam var da regl mi baska bişi mi merak ettim
Kizimm kizimmm diye seviyordu kv torun dedim kizin degil. Fircalarim ben de.
Yesil olan kizartiyor sanki popsunu. Baska marka da denicem bakalim.Niye iki ayrı bez aldın? Bu arada mesajını bulamadım sizin ev tam burç cümbüşü olmuş. Hava toprak ateş su dört burçtan da var. Su burcu olan yengeç çok iyi aile babasıdır. Su burçları mülayimdir. Ateş burcu yay I yatıştırır. Yay burcu kadınlarını seviyorum dürüst ve çok iyi arkadaş olurlar. Evdeki tüm düzen intizam büyük olasılıkla sana bakıyor. Yay olarak biraz lüks takılıyor olabilirsin. Yengeç de uyumlu olduğu için paranız da varsa harcayın gitsin. Oğlun başaktı sanırım. Toprak burcu. Başaklar düzenli ve titiz olur. Planlı Çalışır işlerini zamanında bitirir. Çok başarılı olucak bence Barış bey Büyüğünce. Gökçe Hanım'a gelince zaten okuduysan kova özelliği herkesle iyi anlaşabilir olması. Hava burcu. Sıkıntıya gelemez. Ben ilk konuşmaya başlayınca havalaniim demişim. Düşün yani. O kadar Özgür olmak ister. Kova kızları çok iyidir yaa. Merhametlidir ailesine bağlıdır. İyi ki bebişlerimiz kova oldu.
Terazi erkekleri çalışkan evini geçindirmek için uğraşan kişilerdir. Boğa Kadınları da çok iyi annedir çocuklarına çok iyi bakar Ayrım yapmaz evcimendir. Boğada biraz inatçılık vardır. Terazi erkeği uyumludur cok mutlu olun canım. Balık kızları da evcimendir. Duygusal olarak çok güçlü sezileri vardır. Kova erkekleri de mülayimdir herkesle iyi anlaşır. Fazla sıkmaya gelmez.Bende isterim yorum :) eşim terazi ben Boğa kızım balık oğlum kova :) kafiyeye bakar mısın ????
Canım bize de bir analiz yapar mısın müsait olunca :)
iki uç aylik bebek bosaltir canim da yeni dogan yapamiyor
ben bugün doktora bir memede 20 dk tutuyorum dedim (doğumda öyle söylenmişti) hayır göğüs bitene kadar tut dedi tabi ben bunu nasıl anlayacağım bilemedim süre belli olmazmış
Benimki normalde cok bonkordur ama mevlite onun tanidiklari gelemedi benim annemin tanidiklari geldi diye tavuk pilav
tatli yeter baska biseye gerek yok diyip butun hafta taciz etti beni. hediyeye de gerek yok diyip durdu. Kendisi mayista mevlit yapacak, cesit cesit pasta ve hediyeler vermezse ne olayim :) ben de buna sinir oldum
İyi akşamlar anneler..bugün dr gittik çok şükür ciddi bişey yok ama iki şey kafama takıldı..ilki oğlum 3.95 kg doğru şimdi 40 günlük ve 5.7 kg boyu da 58..dr çok kilo almış dedi az emzir falan dedi kıllandırdı beni..çok mu gerçekten..bide kalbini dinledi. Kalbi üfürüyo dedi..ne demekse artık çoğu çocukta olur ama dalan dedi sonra ama aklıma takıldı sizde öle bişey oldumu
İyi akşamlar anneler..bugün dr gittik çok şükür ciddi bişey yok ama iki şey kafama takıldı..ilki oğlum 3.95 kg doğru şimdi 40 günlük ve 5.7 kg boyu da 58..dr çok kilo almış dedi az emzir falan dedi kıllandırdı beni..çok mu gerçekten..bide kalbini dinledi. Kalbi üfürüyo dedi..ne demekse artık çoğu çocukta olur ama dalan dedi sonra ama aklıma takıldı sizde öle bişey oldumu
Boğayla Oğlak ikisi de toprak burcu çok iyi anlaşır. Ikisinde de inatçılık vardır. Boğa kadını çok iyi annedir Çocuklarının arasında hiçbir ayrım yapmaz torunlarını bile aynı şekilde sever. Rahmetli ananem Boğa burcuydu. Oğlak esprilidir eğlencelidir. Kova humanisttir her insanla anlaşır. Özgürlüğü sever.
Çocuk kardiyoloğuna gitmemi söyledi..onuda en erken bir ay sonraya gün alabilirsin sadece merkezde varmış..bi süre bekleyelim dedi..ne bileyim ya bu dr lar içine kurt düşürüp kenara çekiliyo..3 saatte emzir dedi çok deil mi gecw 4 saatte emcek o kadar nasıl durur ufacık bebeSütun yağlı demek ki her zaman boyle kilo alacak değil ya ilk aylar çok olur kilo alımı zamanla da azalır.bence sen doktorun dediğine bakma 1 ayda boyle Bisey oldu diye her ay aynisi olacak değil.kalbine gelince istersen bi perinatologa git canım için rahat etsin.
Teşekkürler canım tam da öyle :)Terazi erkekleri çalışkan evini geçindirmek için uğraşan kişilerdir. Boğa Kadınları da çok iyi annedir çocuklarına çok iyi bakar Ayrım yapmaz evcimendir. Boğada biraz inatçılık vardır. Terazi erkeği uyumludur cok mutlu olun canım. Balık kızları da evcimendir. Duygusal olarak çok güçlü sezileri vardır. Kova erkekleri de mülayimdir herkesle iyi anlaşır. Fazla sıkmaya gelmez.
Canım bebeğin ne kadar kilo almış ki ben kaçırdım konuyu ?? Bende kızım hiç büyümüyor diye Şüphe duyuyorum üç saatte bir Uyanıyor ve bir göğsümü emiyo hiç bilmiyorum haftaya kontrol var ve ben gelişmediğini söyleyecek doktorum diye ödüm kopuyo . Herkesin derdi ayrıÇocuk kardiyoloğuna gitmemi söyledi..onuda en erken bir ay sonraya gün alabilirsin sadece merkezde varmış..bi süre bekleyelim dedi..ne bileyim ya bu dr lar içine kurt düşürüp kenara çekiliyo..3 saatte emzir dedi çok deil mi gecw 4 saatte emcek o kadar nasıl durur ufacık bebe40 günlük çocuğu rejime sokturcak
Saol canm gerçi bu da sorunmuş ama :)Maşallah canım ne yer ne içersin özel bişey yapıyor musun?
Canm 3.95 kg doğdu şimdi 5.7 kg ..fazlaymış bide başta 300 gr vermişti..çokta emzirmiyorum ama anlamadım ki..bu ufacıkların hiç sorunu bitmiyo ya azı bi sert çoğu bi dertCanım bebeğin ne kadar kilo almış ki ben kaçırdım konuyu ?? Bende kızım hiç büyümüyor diye Şüphe duyuyorum üç saatte bir Uyanıyor ve bir göğsümü emiyo hiç bilmiyorum haftaya kontrol var ve ben gelişmediğini söyleyecek doktorum diye ödüm kopuyo . Herkesin derdi ayrı![]()
Allag anali babali buyyutsun cnm.en son sen dogurdun.hepiimiz kurtulduk sukur.bnm dikis az ama iste alt takim vasat yinedeyazmadın ama normaldir canım hiç vakit kalmıyor ki
bende fazvasremiyorum çok eksik kaldım topikten haberlerden
çok şükür ikimizde iyiyiz ama dik oturamıyorum bu dikişler bi düşeydi
yarım popo oturmakta çok zormuş yaw
memelerde yara
İlk defa boyle kustu gittikce cogaldi.bi saat grcti diye emzirdim bnm hatam ,uyusun istedim.simdi kanguruda tasiyorum .iki saat oyalamam lazim ins uyurBazen benim kız dahatam, yapıyo mesela dsimdce emdi emdi uyumadı emdi emdi kustu bir ara cadı olmuşum eşim diyordu sabah gece yine cadı olmuştun diye![]()