2015 Şubat Anneleri

Sitilistlern:KK48: alemsin....
Benim pasanin da sitilistleri vardi ama annesi izin vermedi :KK53:
Kızlara çok yakistiriyorum tullu cicileri ki senin kiz çok güzel olmuştu

ay dün 40 lamamız vardı yıkadık
sonra ben kıyafetlerini getirdim giydirmeye
benim patavatsız kv paçavra giydirme kızıma eski onlar yeni bişeyi yokmu onları giydir dedi
annemle babamda vardı yanımızda
ay artık dayanamadım anne bunlar birincisi paçavra değil ikincisi ola ola 3 senelik olacak değil yeni bunlar ayrıca ben bunları seviyorum bunları giyecek yoksa paramız var çok şükür alırız dedim
paranız yok demedim canım diyor
o zaman paçavrada deme lütfen bunları benim için çok değerli olan biri aldı dedim

Seninki çok güleryüzlü maşal

İnternetten aldım
Stilist kim kız k.vslide mi?
Cips yedim ben iki pkt.pişmanım
Çocuğuma yazık ama şu patates olanlardan yedim. Yine de direkt zararlı şeyler.

kv değil valla bu sefer başkası almış eşimin sülalesinden
bende patates yada mısır cipsi istiyorum ama ben zaten normalde de acılı baharatlı yemem
acaba sadeleride zarar verirmi

Ben de ilkinde yapabilmiştim hiç sıkıntı olmadı ama ikinci de zemzem veremedim sadece hurma verdim ama çok hafif sarılığı oldu yavrucağın annem de su vercekti de ben oralı olmayınca üstünde durmadı siz iyi yapmışsınız ne güzel, şimdi de sık sık emmek istiyor acaba susuzluk mu çünkü gazı var çok sık emmek iyi gelmiyor, belki 3 saatte bir emzirip su versem her öğün iki çay kaşığı çocuk rahat edicek kim bilir :KK43:

ver ya ben veriyorum arada
kalkıp süt yerine su içirmeyeceğiz bir çay kaşığından bişey olmaz bana göre

İki ucu anlattın bana kafamda dengeyi kuramadim ayrılıktan evliliğe Nasil gectiniz? Yani sen neden ayrılmak istiyordun esin seni Nasil ikna etti? Su güne kadar anladığım Bisey de varsa her zaman iyi niyetli olmakta ağırbaşlı olmakta yarar var. Ama kişiliğinden de ödün vermemek lazım bunları yaparken. Çünkü emeklerinin boşa gittiğini görünce daha kotu oluyor insan.
Evlenirken oglunu kiskandi, her seye mudahale etti, annemi kiskandi. Ben de esimle birbirimizi cok seviyo olmamiza ragmen ayrilmak istedim. O donemi burnumdan getirdi...esim merak etme, her sey yoluna girecek dedi. Evlendik :) haklisin.sanki siz her seyi biliyormussun gibi yazmisim :)

Benim bebeğim genelde uslu bir bebek ama son birkaç gundur huysuz çok aglamaya başladı altı temiz karnı tok gazi yok ama aglamaktan uykuya gecemiyordu megereem buyume atagindaymis. Duydunuz mu Bole birşeyi bir nevi oğlum ergenlik buhraninda:KK60:

Ben yiyeceklerde gaz yapanlat haric sinirlamiyorum yine mi yememiz lazim hamilelikteki gibi cips fslan?

cimcimesultan, post: 40006229, member: 339851"]ay dün 40 lamamız vardı yıkadık
benim patavatsız kv paçavra giydirme kızıma eski onlar yeni bişeyi yokmu onları giydir dedi
ay artık dayanamadım anne bunlar birincisi paçavra değil ikincisi ola ola 3 senelik olacak değil yeni bunlar ayrıca ben bunları seviyorum bunları giyecek yoksa paramız var çok şükür alırız dedim
o zaman paçavrada deme lütfen bunları benim için çok değerli olan biri aldı dedim[/QUOTE]
Senin kv nazar deydi garip birşey oldu inşallah eski haline döner yoksa ipler kopar gibigibi

Senin kv nazar deydi garip birşey oldu inşallah eski haline döner yoksa ipler kopar gibigibi

psikolojik sorunları varmış onun ya
gayet normal davranırken birden değişebiliyor
ilaç kullanmayı veya doktora gitmeyi reddediyormuş
bende böyle bilmiyordum
telefonda gayet iyi
yüzyüze 10 dakikadan fazla görüşmeyeceksin
yoksa birden sapıtıyor

Kuzenimde tedirgindi annesi ve kayinvalidesi gidince ne yapacak diye. 40 gun kaldilar. Gecen gun konustuk, 1 haftadir yalniz, dunya varmis duzenimi kurdum diyo. Kalabalik daha zormus, her kafadan bir ses cikiyordu diyo: )

40i gecti kv ve annem hala burda. Ben de gitseler de duzenimi kursam diyorum ama bi yandan da cok korkuyorum :(

bir derdi olmasa uyurdu canim bir sekilde. Gazi mi var ki

Valla benimkinin hiiiccc derdi yok ama uyumuyo :(

uyumayan bebek yapmisiz yaa gun icinde toplam 2 saat uyudu en fazla halaaa gozler acik.belim boynum tutuldU:KK43:

Ahanda benimki gece 3te uyandi toplasan 4 saat uyumadi daha. Kafayi yiycem :KK47::KK57::mad::KK42:

40i gecti kv ve annem hala burda. Ben de gitseler de duzenimi kursam diyorum ama bi yandan da cok korkuyorum :KK43:

Valla benimkinin hiiiccc derdi yok ama uyumuyo :KK43:

Ahanda benimki gece 3te uyandi toplasan 4 saat uyumadi daha. Kafayi yiycem :KK47::KK57::mad::KK42:
Ozaman uyumama derdinde bunlar. Benimki de bakiniyor oglen 2 den beri. Arada 20 dk kestiriyor.
Tabi simdi ev kalabalik beni yormuyor emziriyorum gezdirecek gazini cikaracak adam var

Ozaman uyumama derdinde bunlar. Benimki de bakiniyor oglen 2 den beri. Arada 20 dk kestiriyor.
Tabi simdi ev kalabalik beni yormuyor emziriyorum gezdirecek gazini cikaracak adam var
Benimki memeden baska bi yerde durmuyo :( emmiyo da oyle duruyo :( cikardigim anda cigirmYa basliyo :(

ay dün 40 lamamız vardı yıkadık
o zaman paçavrada deme lütfen bunları benim için çok değerli olan biri aldı dedim
Haydaa.

kv değil valla bu sefer başkası almış eşimin sülalesinden
bende patates yada mısır cipsi istiyorum ama ben zaten normalde de acılı baharatlı yemem
acaba sadeleride zarar verirmi
Şu fırınlarda satılan sade patates olan var.ondan yiyebilirsin ama şimdi sen bizim burda onlardan yok dersin.

Bizde kızı yıkadık pakladık. Yarınıda temizlik günü ilan ediyorum:) inşAllah kızım gece uyur, bende biraz vakitli kalkarım. Evi mok götürüyo:(

Benimki memeden baska bi yerde durmuyo :KK43: emmiyo da oyle duruyo :KK43: cikardigim anda cigirmYa basliyo :KK43:
Bende biraz memede dursun onu koklayayım orda takılsın istiyorum ama işi bittiği anda çekiyor kafasını kıyamet kopuyor. Birde emme bitince hemen gazını çıkarıyorum bir daha da almıyor memeyi.

Back
X