2015 Şubat Anneleri

Ya bu hormonlu hormonsuz dediginiz ne acaba cok cahil.kaldim ogrenebilirmiyim
hormonsuz bakir oluyor klasik spiral

hormonluda hormonlu oluyor :)))
yani vuucuda her gun ayni miktarda hormon salgiliyor olmali
hormnluda hiç adet olmuyorsun

r
Bende yorumalabilir miyim zahmet olmaz sa. Ben koç eşim ikizler
Ateş ve hava burçları birbirlerini körükleyen burçlar.yani kızgınlık anında sakin kalabilmek çok önemli. Ikizler hava burcu Dışa dönüktür gezmeyi sever karakter yapısı iki değişik yapıda olabilir. Koç burcu ateş burcudur güçlüdür isteklerini yaptırabilir. Kararlıdır ve inatçıdır. Ben ilişkilerde kadının güçlü olmasını severim bence güzel birbçiftsiniz.

• Beğen
Reactions: zyc
Gamsızlar yav.erkek olmak varmış
Ama benim koca pek şanslı değil çünkü ben öyle ayaklarına paspas olan eşlerden değilim. Öyleyken bile... ayy şunu bunu yapıyorum.diyecektim ama bulamadım yaptığım bir şeyi.

Ben direk paspasım. Ah ah böyle değildim daha önce ama eşim beni muma çevirmiş.

aboww kiz sen nediyon oylee
verme canim oyle kafana gore :)
ben 1.5 saat olmadan emzirmemeye çalisiyorum ve tek meme veriyorum her seferinde,ikinciyi verirsem yada arayi kisaltirsam kesin kuusuyor

dun hele memeyi birakip aglayip tekrar emiyordu , napmaya çalistigini sonradan anladim
emdikçe karni agrimis ama ayarini bilmiyor çocuklar ne varsa almak istiyolar
Yok ben de 2 saat geciriyorum en az. Ama agliyor ne yapsak susmadi diye verdim memeyi dudak ucuna cikarip emzik yapti uyudu uyanmasi yarim dk surdu.
Kaslar catik bakiyor simdi bakalim napicaz. Heralde buyume ataginda

S
E="MaRaL_, post: 40009764, member: 143877"]attim ana kucagina biraz aglasin açilsin
babasinin gelmesine az kaldi otursunlar baba ogul
uykum var benimmm

bidee buzdolabinda anne sutu ne kadar bekleybiliyor, 48 saat oldu benimkine bozulmusmudur?[/QUOTE]
Sutu saklama sekli 3-3-3 olarak yapiliyor
Oda ısısında 3 saat
Buzdalabında 3gun
Derin dondurucuda 3ay
Sutun üstü kesik kesikse ısıtınca hafif salla ilk halini alıyo

Yok ben de 2 saat geciriyorum en az. Ama agliyor ne yapsak susmadi diye verdim memeyi dudak ucuna cikarip emzik yapti uyudu uyanmasi yarim dk surdu.
Kaslar catik bakiyor simdi bakalim napicaz. Heralde buyume ataginda
2 saat iyiymis benimki uyyanikken zor duruyor o kadar
valla ana kucaginda emzik dusunce aglar gibi oldu sustu
uyumus
simdi goturdum yatagina koydum
aksam ustude ana kucaginda uyumustu baya sevdi bu isi ama bakalim nasil edecez
bizim sorunumuz belli bi uyuma yontemimiz yok, emdikden sonra gaz çikarirken uyandimi $a$ip kaliyoruz napsak netsekde uyusal diye :))

bidee buzdolabinda anne sutu ne kadar bekleybiliyor, 48 saat oldu benimkine bozulmusmudur?
Sutu saklama sekli 3-3-3 olarak yapiliyor
Oda ısısında 3 saat
Buzdalabında 3gun
Derin dondurucuda 3ay
Sutun üstü kesik kesikse ısıtınca hafif salla ilk halini alıyo[/QUOTE]saol canim yarin sabah verebilir o zaman esim
bozulunca o kesilmis sut kaybolmuyor o zaman demi ?

Guya tecrubeliyim. Bebek ac mi gazi mi var hazimsiz mi anlamadim. Daliyor 2 dk.da uyaniyor.
Ac olsa emer heralde somurur memeyi iki yudum alip birakmaz. Yani sut de kalmadi gibi memede.

Guya tecrubeliyim. Bebek ac mi gazi mi var hazimsiz mi anlamadim. Daliyor 2 dk.da uyaniyor.
Ac olsa emer heralde somurur memeyi iki yudum alip birakmaz. Yani sut de kalmadi gibi memede.
hahah ben 3. de bile anlamiyom kiz baksana
ama çok emince kusuyor taze sut gibi
gazi olunca kesik kesik kuusyor eski kokuyor ya o

sen hoplat ziplat illaki ise yarar
bende gidip yatayim
herkese iyi geceler

Ya kizlar benim kizin sol bacagi kütlüyo ya kemikmi ne o kütluyo resmen nedendirki acaba

Evlenirken oglunu kiskandi, her seye mudahale etti, annemi kiskandi. Ben de esimle birbirimizi cok seviyo olmamiza ragmen ayrilmak istedim. O donemi burnumdan getirdi...esim merak etme, her sey yoluna girecek dedi. Evlendik :) haklisin.sanki siz her seyi biliyormussun gibi yazmisim :)

Bosver canım sen bak eşine öyleyse.insan anne babasının davranislarini kontrol edemiyor,erkekler bu konuda daha basarisizlar annesinin düşünmesi lazim aslinda. Dusunmuyorsa da sonuçlarına katlansin resmi durursun içli disli olmazsin olur biter.

Ya bebeğime emzik vermekle vermemek Arasında kalmış durumdayım ilerde kolaylık oluyor da ağzından zırt pırt düşünce de gece insan bıkıyor artık offff biraz daha zaman geçirirsem zaten tutmayacak !!!!! Gece sürekli emmek istiyo tok olsa bile :( ve Yanımda unutuyorum onu bazen tam kucağımdan düşecekken uyanıyorum :(
Siz verdiniz mi kızlar deneyimli anneler ben unuttum kaç aydan sonra ağızlarında uzun süre tutmayı öğreniyorlardı ???

Back
X