Bugun lohusa depresyonunun dibine vurdum. Sabah buyukle kucugu de goturdum doktora. Buyuk kiz ileri derecede iltihaplı geniz akintisi yaşıyormus yine alerji belasından. Ciddi bir antibiyotik tedavisi verdi ardından koruyucu tedavi gerekeblir dedi toz ilac şeklinde var ya kortixonlu zıkkımlar

o bildiğim şeylerdi hadi kucumenin derdini anlattım reflu icin biraz gozlemliyelim su anki hali kolik gibi dedi. Gaz ilaci ve sabir disinda önerisi caresi yokmus. Fakat nurtopu gibi iki dert edindirdi bana. Kalca usg de cektrelm dedik gitmisken muayenede kalcasinin tam acilmadgna dair bsyler dedi takip edelm bir ay cift bez kullan dedi. Ultrason ceken radyolog gorunurde biseyyok dedi. Bundan once gittgm iki dr da bu kkonuda şüphelennedginden buna cok takilmiyorum. Ikincisi de bingildagi. Bunu dogdugunda fark ettm sordum muhm degl bisey olmaz demslerdi. Bingildagi oldukca kucuk kafa takibi cok muhim dedi kesnlkle dvit vermiyorsun dedi zaten vermiyorum dedim. Bu konu ilkinden ziyade daha endiselndrdi çünkü muhim bi mevzu. Velhasil dertten kurtulmya gittim yenilerni yuklendim geldim.
Eve geldik adaml yine girdik birbrmze saat bir olmus lokma yenemisim buhranin dibindeym heryer almis yürümüş destege muhtacim o Baska alemde.saydim durdum o da bana cıkisti dedm tepemi attrma atarm bardagi kafana laf olsun dite dedmdi sinirle. Ciddiye aldi at hadi diye o üstüme geldi ben de aldim porselen kupayi yere fırlattm bin parca oldu oh iyi oldu valla. Dedim az insaf burda oluyorum bedenen ruhen bir aciyin ya görün halimi pskoljim devreler yanmis zaten. Onun ustune bozuldu ortalgi toprladi ben kahvalti ettm temzlge girstim. Kostur kostur butun evi temizle camasr as yika carsaf değiştir banyo wc derken bittim de o kızgınligndan inadindan istfini bozmadi ya pes. Tam rahata ercem iki yee gorcek totom dedm buyugu kedi gibi srnasip ilgi bekler oldu tepmde. Bense bitkisel hayatta gibiyim kolum oynamio ve saat bes oldu kucumen cozuttu hobaa baslasin emme gaz krizi feryat figan uyusu diye ugras basar buyuk uyandirir don basa. Aciktim diye agladi bu sefer buyugum hadi kostur yemek yap o sirada buyuk uyuyakaldi. Yedrcem diye uyandraym dedim vi kıyamet de o kopardi. Inattan gebercek kalk kalkmio yemegini ye yemio boyuna bagirip agliyor. Napsam gonlunu edemedm. En son babasina vurdu odaya gonderdm kaldrdm sofradan. Bu defa icerden agliyor kendi kendine konusyor. Ben cok hata yapıyorum hep annemi uzuyorum. Keşke bebek olsaydim o zaman uzmezdim boyle olmazdi ama ben ablayim nsl bebej olayim ki seklinde derin alt yapısı olan icime işleyen onun pskoljisini yansitan cumleler

bunları dinlerken ayagmla kizi sallayip elimle sut sagmaya ugrasmam da tablonun ayri bi resmi. Velhasikelam merhamet et yardım et feraha çıkar medet yarabbim! Iste ahvalim budur a dostlar

(