2015 Şubat Anneleri

Anne sutu ne kadar cikiyo benim en fazla 10-20cc falan cikiyodu mamayida 60'tan basladim 90 ve yeni 110 yapiyorum sut verirken mamayi bitirmiyodu yetiyo diye kalani icin zorlamiyodum gunduz 3 saatte bir veriyorum gece ne zaman uyanirsa 3 saatten fazla olabiliyo dr' a sor ama 60cc gunde 2 kere verilecekse sutunde azsa nasil doyacak bu cocuk gunde kac kere yediriyosun?

30 cc falan çıkıyor ama kafam karıştı doktora bi danışayım,teşekkürler canım :D

Yani sanki oteki dubyada cocugumun isminden dolayi allah bizden degil de onlardan hesap soracak. SANANE YA SANANE!

Ismini begenmiyo haspam bi de kuran ismi koysaydiniz keske diye yorum yapiyo. Kendi isminin anlamini kokenini bile bilmiyo herhalde gerizekali! Uyuz oluyorum ya takmayayim diyorum duramiyorum. Herseyin en dogrusunu biliyo bu insanlar. Ismin kuranda gecmesi degil anlami onemlidir. Gerzekler ya sinirlerim zipladi resmen.
Canım benimkinin kimliği çıktı hala adı kesin mi doğru düzgün isim koyun diyorlar.
Kuranda yokmuş arafta kalırmış
Bende benimde yok kuranda eşiminde hep beraber nerde kalınıyorsa orda kalırız diyorum

Canım benimkinin kimliği çıktı hala adı kesin mi doğru düzgün isim koyun diyorlar.
Bende benimde yok kuranda eşiminde hep beraber nerde kalınıyorsa orda kalırız diyorum
Cok guzel cevapmis yalniz tebrik ederim :)) senin kuzunun ismi de cok guzel ve anlamli ayrica. ben de yanlissa da biz vericez hesabini sen korkma diyorum ne diyeyim. Yani en fazla anne babalarimizin yorum yapma hakki olur ki onlar da karisamaz zaten karismadilar da. Elin adami ayda yilda bi gorup adiyla seslenecek ama gelip yorum yapiyo ya vallahi dayanamiyorum dalasim geliyo.

bizimkiler burdayken banyodan sonra çıplak havlusuyla iyice sarıp uyutuyorlardı uzun süre uyuyordu ben ıslak havluyla hasta olur diye kıyafetleri giydirip uyutuyorum çok uzun uyumuyor

O nasil is usutmez mi oyle islak ıslak

Üçü de uyuyor bu da demek oluyor ki gece tepeme binecekler acaba banyo mu yapsam diyorum ama hava çok soğuk üşeniyorum..
Bu arada eşim de hiç aramadi ben de aramıycam bakayım aklına geliyor muyuz.hic deniyor uç çocukla ne yaptın ne ettin diye.. Midem tuttu yine ilaç da aldım fayda etmiyor.

Ah bu eşler bizi celikten mi sanıyor nedir

Benim bebeğimde mi kolik anlamıyorum, sürekli huzursuz kucakta susuyor sadece. Gazı kolay çıkıyor, ben anlamıyorum bu çocuğun derdi ne, babası konuşunca susup dinliyor arada sırıtıyor, oyuncak sağlayınca izleyio susuyor. Tek basına yatağına veya kanepeye koyamıyoruz, karın üstü durmayı cok seviyor.

Valla neci bunlar bilmiyorum alayı cins o kesin:)

Esine iyi olmus senin ne noktada oldugunu anlamistir belki.
Allah yardimcin olsun bazi gunler daha zor geciyor yarina dahs iyi olun ins

Ya sorma cok iyi anladi da ondan seyretti beni ordan oraya kostrurken yine gitnis sızmıs kanepede yorgunmus ah canim dedim on duzine bardak kir fırlat nafile bazen. Hamileligimde desteği süperdi yatalaktik diye mi acep? Simd el mahkum surunsem de ayaktaym kacisim yok ki o da naslsa hallediom diye mi dusunuyor nedir

agzi olan konusuyo bosver kime ne cocuk senin

Yeni bir teorim tesbitim var. Simdi oglen uzun emdi uzun uyudu. Normalde kısack emebliyor emdigini onda da derin uyumuyor. Pompa ile sagmistim bi saat evvel o ara uyandi arandı verdm gogsumu az ve yavaş emdi akis azdi yani sut saginca bos gibiydi. Cabuk sızdı biberonla vercektim oysa dedm yine ac uyudu tam doymadan meme bosalmisti ya saginca. Entresan bir bsekilde derin uyuyo maşallah huzurlu gibi saginca memede kalan arka sut az da olsa doyurdu da ondan uyuyo belki de böyle iyi. Simdi gazdan iyi emmeyp sz emince hep on sutu laktozlu kısmı almış oluyor doymuyor onla demek ki ondan uyumayp araniyor yakin aralikli. O önsüt kısmını gecemedgmzden de gazı artıyor olabilir laktoza duyarliysa. Kısır döngü gibi olablr yani blmiom anltbldim mi ne demek istedim. Bu geldi aklıma smdi

Sağol cnm benim iyi ama zor tabi daha 49 günlük bebek insan kötü oluyor ağlıyor ağrısı oluyor içim paramparça oluyor ne zor o hiç ağrı sızı yaşamasın ben yaşayayım istiyorum.

Seni çok iyi anlıyorum tatlım oğlum 9 aylıkken genel anesteziyle sünnet olmuştu zor uyanmıştı ağlamaktan ateşi çıkmıştı 2 hafta önce yine ameliyat oldu geniz etinden ve kulaklarından.. Yaşı büyüdü ama kaç yasında olursa olsun bebek.. Ana yüreği dayanmıyor çocuğunun hiçbir acisina.Rabbim bu son gördüğünüz aci sıkıntı olur inşallah. Bebeklerin iyileşme hızı inanılmaz.hücreler yeni olduğu için toparlanması kısa sürer,sıkıntılar çabucak geride kalır ;)

• Beğen
Reactions: ydm
Kizlar bi akil verin dlircem.uyumuyor bu cocuk.daha digrusu uyyamiyor.son 3 saatir en az 10 kere uyuttum arkami donnedem aciyor gozunu.derdi kucak deil biliyorum aama ne bilmiyorum.buyukler uyumuyor .kiziyorum onlarada dayanacak gucum kalmadi cok yoruldum.kizim bize cok kotu davraniyorsun diyor.ben beceremiyom bu isi.uc cocuk bana gore deilmus.yine uyumadi ses cikariyor.ALlahim sen bi yol goster nolur

Hava isinsin diye beklerkn iyice buz oldu.hastane yenilendide icimiz kararmiyo gidince:)gunesi gorelim de alalim bebisleri parka gidelim.cok mu uzak hayal oldu?

havaya baktıkça hayalde kalacak gibi ama bakalım haftaiçi nasıl olacak ısınacakmı

Çok kararsizim. Sen normalde saçını boyatiyor muydun
yok ben boyamiyorum
saçlarim çok ince daha çok yipranir diye hiç boyatmam
bide çabuk akiyor havlu hep batiyor dediler :)) iyice vazgeçtim
beyazim hiç yok benim ana saçimda simsiyah zaten, kimse inanmiyor orijinal olduguna boya saniyoalr: )

Bugun lohusa depresyonunun dibine vurdum. Sabah buyukle kucugu de goturdum doktora. Buyuk kiz ileri derecede iltihaplı geniz akintisi yaşıyormus yine alerji belasından. Ciddi bir antibiyotik tedavisi verdi ardından koruyucu tedavi gerekeblir dedi toz ilac şeklinde var ya kortixonlu zıkkımlar :KK43: o bildiğim şeylerdi hadi kucumenin derdini anlattım reflu icin biraz gozlemliyelim su anki hali kolik gibi dedi. Gaz ilaci ve sabir disinda önerisi caresi yokmus. Fakat nurtopu gibi iki dert edindirdi bana. Kalca usg de cektrelm dedik gitmisken muayenede kalcasinin tam acilmadgna dair bsyler dedi takip edelm bir ay cift bez kullan dedi. Ultrason ceken radyolog gorunurde biseyyok dedi. Bundan once gittgm iki dr da bu kkonuda şüphelennedginden buna cok takilmiyorum. Ikincisi de bingildagi. Bunu dogdugunda fark ettm sordum muhm degl bisey olmaz demslerdi. Bingildagi oldukca kucuk kafa takibi cok muhim dedi kesnlkle dvit vermiyorsun dedi zaten vermiyorum dedim. Bu konu ilkinden ziyade daha endiselndrdi çünkü muhim bi mevzu. Velhasil dertten kurtulmya gittim yenilerni yuklendim geldim.
Eve geldik adaml yine girdik birbrmze saat bir olmus lokma yenemisim buhranin dibindeym heryer almis yürümüş destege muhtacim o Baska alemde.saydim durdum o da bana cıkisti dedm tepemi attrma atarm bardagi kafana laf olsun dite dedmdi sinirle. Ciddiye aldi at hadi diye o üstüme geldi ben de aldim porselen kupayi yere fırlattm bin parca oldu oh iyi oldu valla. Dedim az insaf burda oluyorum bedenen ruhen bir aciyin ya görün halimi pskoljim devreler yanmis zaten. Onun ustune bozuldu ortalgi toprladi ben kahvalti ettm temzlge girstim. Kostur kostur butun evi temizle camasr as yika carsaf değiştir banyo wc derken bittim de o kızgınligndan inadindan istfini bozmadi ya pes. Tam rahata ercem iki yee gorcek totom dedm buyugu kedi gibi srnasip ilgi bekler oldu tepmde. Bense bitkisel hayatta gibiyim kolum oynamio ve saat bes oldu kucumen cozuttu hobaa baslasin emme gaz krizi feryat figan uyusu diye ugras basar buyuk uyandirir don basa. Aciktim diye agladi bu sefer buyugum hadi kostur yemek yap o sirada buyuk uyuyakaldi. Yedrcem diye uyandraym dedim vi kıyamet de o kopardi. Inattan gebercek kalk kalkmio yemegini ye yemio boyuna bagirip agliyor. Napsam gonlunu edemedm. En son babasina vurdu odaya gonderdm kaldrdm sofradan. Bu defa icerden agliyor kendi kendine konusyor. Ben cok hata yapıyorum hep annemi uzuyorum. Keşke bebek olsaydim o zaman uzmezdim boyle olmazdi ama ben ablayim nsl bebej olayim ki seklinde derin alt yapısı olan icime işleyen onun pskoljisini yansitan cumleler:KK43: bunları dinlerken ayagmla kizi sallayip elimle sut sagmaya ugrasmam da tablonun ayri bi resmi. Velhasikelam merhamet et yardım et feraha çıkar medet yarabbim! Iste ahvalim budur a dostlar :KK43:(
Ya sabır canım geçecek

Back
X