2015 Şubat Anneleri

Kocalarını oyuncak etmiş kadınlara imreniyorum çoğu zaman,gerçi onlar bile şikayet edecek bişeyler buluyorlar,rahat batıyo.. İçimden diyorum benim yerimde olsalar ne yaparlar acaba :)
O doğuştan prenses olanların bizden farklı ya da fazla neyi var acep,nasıl beceriyolar kocaları mum etmeyi..
Senin eşin de bi alem,sanki çocukları tek başına yaptın sadece senin onlar.. Bu kadar da sorumsuz olunmaz ki canım,neyin rahatlığı bu.. Gerçi hakkaten sen de çok ödün vermişsin o da tadını çıkarıyo maşallah..

Valla canım diğer mesajında da belirttim belki biz beraber çalışıyoruz çalıştığım göze gözükmüyor millet masabaşi iste olduğu halde Nasil el üstünde tutuluyor. Ben ona bagladim ama bilemiyorum kocam çok iyidir ama inatçı kendi doğruları var kafasında biseyi kurulamissa o o şekilde devam etsin istiyor ben farklı Bisey istersem sorun çıkıyor ses cikarmasam sorun yok. E ben de taş değilim tatlım birine tamam dersem otekinde arıza çıkarıyorum Allah sağlık versin ama çocuklarım da beni çok yoruyor uzuyorlar ekstrem bi durum yok aslında normal çocuklar ama çocuk sayisi fazla olduğu için her kafadan bi ses çıkıyor katlanamiyorum zaman zaman.22 aylık kızımın ağlama krizi geliyor mesela bebisin de emme krizi tutuyor bi yandan oğlum Bisey istiyor kafayı yiyecek gibi oluyorum.ne tatilimiz var ne bi dışarı çıktığımız var ben kendimi Nasil yenileyim sen söyle? Gecen sene tatile gittik agzimiDan burnumuDan geldi oğlan ayrı bir huysuzluk çıkardı kizim ayrı.ilk defa tatile gitmistik 3 günlüğüne gittik hani tamam güzel zamanlarimiz da oldu ama genel itibariyle çocuklar gına getirttiler.simdi diyorum eşime bu sene bi yerlere gider miyiz diyor istediğin yerden yer ayırt siz gidin diyor.ben Nasil yapicam 3 çocukla tatilde? Yani herşey para da demek değil baba evindeyken durumumuz hic iyi değildi yokluğu da bilirim..
Bilmiyorum canım herşey kocadan kaynaklanıyor ben onu bilir onu söylerim.annem yıllarca babaanneme resmen hizmetçilik yaptı amcamın da bi karisi vardı hayatta elini biseyi surmezdi hatta annem doğum yaptığında bile annemi yatağından kaldırıp yemekleri isleri yaptirtip misafir geldiğinde de yatağa geri yatirirlarmis.amcamın eşine annem hizmet edermiş annem daha büyük olmasına rağmen.doğum yapmasına rağmen. Simdi bakıyorum da aradan yıllar geçmiş onunkisi kadar agir olmasa da ben de benzer şeyler yaşıyorum.kayınpederinin yaninda bacak bacak üstüne atıp erkeklerle beraber oturup muhabbet etmek,çayı ayağına kadar getirtmek,açılan sofrayı toplamaya yardim etmemek.. Yine de onlardan iyisi yok.gecen gün gelmişler zili çalmışlar duymadım geleceklerini de haber vermediler zaten sonra telefonla aradılar açtım kapıyı duymamisim dedim inanan olmadı eşime demiş bize kapıyı açmadı.kayinpederim bir ay bebisin görmeye gelmedi.sonra eşim geldi dedi babam sana kusmuş sen kapıyı acmamissin.sacmalama dedim tiramisu yapmaz öyle Bisey duymamıştır deseydin ya dedim.sonra gittik yagmurluydu o günde ufacık çocuk kucagimizda gönüllerini yapmaya.hayır yani yaranamiyorsun da.su zaman oldu hiçbir saygısızlık yapmadım.herhalde birileri gibi kocamla odaya kapatsam kendimi ilk fırsatta da gezmelerw filan ciksam benden iyisi olmazdı? Yılbaşı bebek de geliyor artik dışarı cikamayiz diye ilk defa dışarda eşimle kutlamaya karar verdik.anam vermez olaydik.sanki her günümüz disarlarda,alemlerde geçiyor colugumuzun cocugumuzun rızkını kalemlerde yiyormjsuz gibi davrandilwr iyi mi.. Off çok doldum çok yazdım.kusura bakmayın.

Bugün 43. gün ve hala lekelenme devam ediyo hatta kırmızı rengi taze kan gibi.. Normal mi acep,40 sonu kanaması falan mı?? Yarın kontrole gidicem gerçi bakalım son durumumuz ne..

Benim 50 gün sürdü tatlım. İlk doğumunda da 45 gün sürmüştü.

Ne dusmez ne gecmez dikismis bu lar ya.. 15 gun oldu. Kuzumun gobusu de dusmedi bi yikayamadik guzelce ya..

Kendime aynada bakmaya korkuyorum. Annem var bi de yanimda hic bi ia yaptirmiyo bana sadece bebekle ilgileniyorum. O gidince cok zorlanicam sanirim bu rahatliga alistim ya da henuz kendjme gelemedim diye boyleyim :/ kocamla annem her seyime kosuyo sagolsunlar..

Ama benim yenilenmem lazim. Kuafore gidip on bin bakima hatta yuz bin bakima gircem. sacimi da kestircem isterse kussun kocam napiyim katlanamiyorum artik. Bastan asagi yenilenmem lazim anca kendime gelirim sanirim :/

bu benım kocanın herşeyi kitabına kuralına göre yaşaması bazen can sıkıyor
primanın yenıdoğanını kullanıyorduk artık sızdırmaya başladı bacaklarınıda sıkıyor
her sızdırmasında neymış efendim ben beceremiyormuşum bağlamayı
gözünün önünde bağladım iyice sıktırdım yine sızdırdı hala beceremediğimi iddia ediyor
bezin bir büyüğünü alalım dedim yok neymiş daha o kiloya gelmemiş bebek
yahu kilosunu napacan sızdırıyor işte demekkı küçük geliyor yok
gitmiş 2 paket daha almış bana sormadan bari bir paket alaydın diyorum daha beek o kiloya ulaşmadı diyor
te allahım cıldırtıyor bazen illa herşey yazdıgı gibi olacak

primanın yenıdoğanını kullanıyorduk artık sızdırmaya başladı bacaklarınıda sıkıyor
gözünün önünde bağladım iyice sıktırdım yine sızdırdı hala beceremediğimi iddia ediyor
gitmiş 2 paket daha almış bana sormadan bari bir paket alaydın diyorum daha beek o kiloya ulaşmadı diyor
Iyi de biraz onden gecmek gerekiyor beze. Bu erkekler anlamadiklari ise ne karisirlar. Ver eline o baglasin bezleri. Sizdirinca da degistirsin kiyafetleri ey allahim ya

Biz bayagidir 2 numarasini kullanıyoruz sıkıyor 1 ı çocukta rahat etmez ikna et bence o kiloda olmasa bile rahat eder bebek

haftaya kv kp gelecekmiş
kv hiç bir işe elini sürmez bu koşuşturma içinde birde onların gönlü olacak
öyle tek çeşit yemeğe tav olmazlar
bazen oluyor ki akşam yumurta kırıp yiyoruz vaktim olmuyor bebekten
onlar varken nasıl olacak bilemiyorum
kv totosunu kaldırsa en azından yemeğe yardım etse bu kadar gözüm korkmaz ama biliyorum yine herşey benden beklenecek yapmazsam yada baştan savma olsa düş dillerine kurtl kurtulabılırsen

Gaz sancisi bacim ben aksam 6 ya dogru tirsmaya basliyorum zaten butun gun viz viz 6 dedi mi kiyamet kopuyor evde, evi terkedesim geliyor
Bizim De hep sabah altıda kıyamet kopuyor hep aynı saatte mi oluyo ki bu gaz anlamadım :110:

Biz bayagidir 2 numarasini kullanıyoruz sıkıyor 1 ı çocukta rahat etmez ikna et bence o kiloda olmasa bile rahat eder bebek
asıl bez büyük olursa daha cok sızdırma yaparmış
artık sık değiştirecem elimdekiler bitsin
o zamana kadar bebek babamızın istediği beklediği kiloya ulaşır

Hayatta utulemez tatlım üstüne üstlük kırışık bi şekilde giyer ben utanirim öyle seylerden sanki görevimi yapamamış gibi hissederim.ben de çalışıyorum ama başka yerde çalışmama izin vermiyor o yüzden ne çalıştığım göze gözüküyor ne de evde yaptığım is göze gözüküyor.bazen diyorum keşke ayni meslekten olmasaydik kafama gore istediğim yerde çalışırdım.memurluğa hazirlaniyordum devlet 17 kadro vermiş sinirimden kudurdum o ara da hamile olduğumu öğrendim zaten o hayal de yattı yani.. Simdi kendi firmami kurmak istiyorum sadece kendimi avutuyorum sürekli ayni yerlerde bulunmak ikimizi de olumsuz etkiliyor dümdüz bi Hayatim var çocuklar çok huysuz haliyle eşimin benden sıkıldığını hissediyorum ama bununla Nasil basa cikicam onu da bilmiyorum :KK43:
Benimki de utulemiyor. Utu yapmamak icin kazak giyer oldu. Hic gocunamam canim benim ne giyecegimi dusunen var mi. Ise basladigimda iki cocukla nasil yapacagimi dusunen olacak mi. En azindan kendine baksin herkes. Esler de cocuk gibi bakim beklemesin.
Keyfime duskunum belki ama oncelik cocuklarimda. Onlar da buyudugunde kendi isini keni yapmali asalak gibi olmasin kimse.
Sen calistigim gorunmuyor deme dik dur. Durusumuz etkiliyor herseyi

Ne dusmez ne gecmez dikismis bu lar ya.. 15 gun oldu. Kuzumun gobusu de dusmedi bi yikayamadik guzelce ya..

Kendime aynada bakmaya korkuyorum. Annem var bi de yanimda hic bi ia yaptirmiyo bana sadece bebekle ilgileniyorum. O gidince cok zorlanicam sanirim bu rahatliga alistim ya da henuz kendjme gelemedim diye boyleyim :/ kocamla annem her seyime kosuyo sagolsunlar..

Ama benim yenilenmem lazim. Kuafore gidip on bin bakima hatta yuz bin bakima gircem. sacimi da kestircem isterse kussun kocam napiyim katlanamiyorum artik. Bastan asagi yenilenmem lazim anca kendime gelirim sanirim :/
daha 15 gun erken canim. Lohusalik sonucta. Bi 10 gun daha gecsin daha iyi olursun

daha 15 gun erken canim. Lohusalik sonucta. Bi 10 gun daha gecsin daha iyi olursun
Di mi canim ya ben biraz acele ediyorum sanirim.. ama insanin ruhu daraliyor sanki hic gecmeyecek bu dikisler gibi geliyo. Vallahi insanin en onemli yeriymis malum yerler. Ne agir ameliyatlar gecirdim bu kadar zorlanmadim.

Hepimiz topikce pert olmusuz ya insallah bi an once duzeliriz :)

Oglum eylul.dogumlu dogdugu sene calismadim. Ucretsiz izin aldim. Evde diyet yaptim cok.guzel kilo verdim. Diger eylulde oglum 1 yasindayken ise basladim. Baskasina birakmak psikolojimi zorladi. Ev is cocuk yetisemedim. Yetistim aslinda ama moral destegi aradim. Esim umursamadi. Ve stresten 10 kilo aldim o sene. Sonra o 10 kiloyla hamile kaldim. Ben ne kadar umursaniyorsam ben de oyle yaparim dedim ben de. Ekmek kofte iliskisi

Back
X