Kizlar bu lohusalik durumu daha ne kadar devam edecek?bugun 41.gundeyiz.benim herseye sinir olmam gecmiyor hala...kocama,kendi anneme sinir oluyorum..surekli cocugu aglatma,cocuk ac,cocugun altina bak demesi,esimle az bi tartisinca alenen onun tarafini tutmasi,kendisine dayanamayip bisey soyleyince alinip kusmesi beni cildirtiyor..
Dun pazar gunu harika bir hava vardi.bebegi uyutup dedim ki esime, gezmeye gidelim,birileriyle de gorusebiliriz.gideceksek erken soyle ancak hazirlanirim ben,sacim filan berbat cunku..disarida hava sogukmus,avm ise kalabalik olurmus bizim oglan icin.ben de sinir oldum,ters davranmaya basladim.beni dusunen yok.surekli evdeyim sikildim zaten.bi haftasonu gelse de kocamla gezsem,basbasa kalsam diye beklerken adam bebek odakli olmaya basladi..annem ben bakarim siz cikin diyor ama biberon verrmek istemiyor,esim de istemiyor.ama bebek de zirt birt uyaniyor,emmek istiyor.ne yani kosedeki markete mi gidip gelelim koca istanbulda. Surat astim oturdum bi saat.benim sinirlendigimi gorunce gidelim dedi ama gecmis olsun,ben bi kere inada bindirdim isi

gitmicem dedim..bebek uyaninca gaz sancisini gecirmek icin aldi,altini degistirdi,sevdi filan bebek agliyor,gelip de demiyor ki emmesi gerek.ben de bekledim biraz ne zaman bana ihtiyaclari oldugunu anlayacak..anlamadim tabi ama ben anneme gaddar oldum,merhametsiz oldum..ay neyse,biz kavga ediyoruz diye annem kendine donmek icin bilet ayirtmaya basladi,gidecem diye tutturup.neymis boyle ortamda duramazmis,sanki her dakika boyleyiz de..bana affedici ol,terslenme,damadi kotu bisey yapmiyomus vs..bana onu savunuyo.hayir kocama deseki,bu kizi alttan al,hormonlar boyle boyle,lohusalikta normal bunlar ama yok...ustelik her lafi da ters anliyo,anlamadim ben mi o mu lohusa..biberon meselesinde dedim ki sen de beni emzirmemissin,kimse olmuyo sonucta mama yemekle..ona aliniyor...uffff,evden kosarak uzaklasasim,kafami dinleyecegim bir yere gidesim var....aman ya ne dolmusum..