2015 Şubat Anneleri

Momfortbaby diye bir marka aldim forumda hashande tavsiye etti, ama kizi koyamadim icine! Ne pusete ne slinge ne ana kucagina hic birine girmek istemedi, sadece kcakta olacak! Kollarim kopuyor ne iş yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum :KK43:

bende ondan korkuyorum işte
o kadar alırım kullanmazsa boş yere almış olurum diyorum
benimkide hep kucak istiyor
uyuyordu uyandı şuan 2 makine çamaşırım katlanacak ve ütülenecek bekliyor
1 makine asılmayı bekliyor
daha yemek yok ortada

daha 2 gündür oturarak emzirebilmeye başladım
dikiş var pişik var , pişiğime pudra sürüyorum biraz daha iyi geldi
ped bende yara pişik yapıyor başka ne kullansam pedin üzerine gazlı bez koyuyorum artık biraz daha azaldı
ne zaman tam iyileşecem 1 tane de dikişim var düşmedi gitti

bi de dikiş yeri beyaz bi çizgi gibi ip var gibi herkesinki öyle mi ? of offf

azalmaz cnm insallah sutun sen pes edip mama verme emdikçe çogalir sutun

benim sag gogus sola gore iki kat fazla sut dolu
ve solda tikanmiyor sagda tikaniyor çocuk
bi iki defada oksuruk tuttu emerken içim gitti,yavrum karni doysun diye çekmedigi kalmiyor :KK43:(
Mama vermiyorum zaten canım. evde yok bile :KK45: ama emmiyor doğru düzgün İYE olabilirmiş. bakalım bir iyilşsin ne olacak. gaz da etkili doğru düzgün doyurmuyor karnını. benimde sağ gögsüm daha çok üretiyor kızım solu fazla istemiyor ondan sanırım. senin sağda çok ise emzirmeden önce sağsan biraz. çok üzülüyorum yaa bebekler çok muhtaç.

güle güle kullan saçlarını iyi yapmışsın bende dün kuaföre gitmek istedim (saç kaş bıyık ağda boya çok iş var) ama güneşi görmüşken dışarı çıktık kuzum güneş görsün diye mevlüt için cicimizi de aldık iyi oldu
iyi etmişsiniz bizde istiyoruz güneşte gezmeyi ama esiyor henüz. havalar düzelseydi çıkacaz artık. hayırlı olsun bu arada cicileriniz

Agzimda aft cikti ya. Zorkonusuyorum. Halbuki ufacik bisi. Ama dersin dudagim komple yara... Bugun 12 de buyugu yedirdim. Yatirdim uyufi. Ufakligida zorla 1.3o da uyuttum. Bnde yattim.3.30 da kalktik. Babamizda evdeydi. O buyuk kizla yatmisti. 4 muz yatistaydik. Hep boyle oglen uyusalarrr ahhh ahh . ilac gibi geldi

Benim annem de aynisi yapti tek farkı kocam hakaret etmesiydi, iki lafindan biri gerizekali sen ne anlarsin karisma idi, 40'imiz cikti memlekete dondu, simdi de ariyor ama acmiyorum. Burnumdan getirdi dogumu :KK43:

bende anneme çok kırıldım ama ne kendine ne de başka birine söylemedim
malum benim doğum geç oldu annem önceden geldiği için sıkıldı
doğumun ertesi günü hemen gitti bi acele sanki heran gidemeyecekte kalacak gibi arkasına bile bakmadı giderken çok kırıldım ona çokk, bak içim doldu yine

Agzimda aft cikti ya. Zorkonusuyorum. Halbuki ufacik bisi. Ama dersin dudagim komple yara... Bugun 12 de buyugu yedirdim. Yatirdim uyufi. Ufakligida zorla 1.3o da uyuttum. Bnde yattim.3.30 da kalktik. Babamizda evdeydi. O buyuk kizla yatmisti. 4 muz yatistaydik. Hep boyle oglen uyusalarrr ahhh ahh . ilac gibi geldi

afta böğürtlen reçeli sür geçiriyor
ara ara bende de çıkar

kolay bebek yoktur az dikişli anne vardır heralde : )))

geçmiş olsun bu arada canım sıcak su dökülmüş üzerine
Sagol tatlim ucuz atlattim.

Sen nasil oldun kuzun nasil? Benim dikisler de fena ya tabii daha iyi ilk zamana gore ama hala dusmedi. Hala rahat oturup emziremiyorum. ne cilemiz varmis ya..

Sagol tatlim ucuz atlattim.

Sen nasil oldun kuzun nasil? Benim dikisler de fena ya tabii daha iyi ilk zamana gore ama hala dusmedi. Hala rahat oturup emziremiyorum. ne cilemiz varmis ya..

kuzum iyi ben de herkese sinir oluyorum ama dışarıya yansıtamıyorum , bazen çok yalnız hissediyorum kendimi
içimdeki hayat sevinci azaldı mı ne , bi acayip oldum ben

Canım maşallah diyeyim ama benimkide öyleydi başlarda şimdi üç aylık olmak üzereyiz artık etrafı incelemeye başladıkları için dikkati dağılıyor uyumak istemiyor ne yazıkki koyduğum an beşiğine bir süre oyalanıyor ve sonrasında ağlama ama yinede alıştırcam artık tracy hoog yöntemleriyle gerçekten çok oluyor ayakta sallayarak uyutmak ağrıdan kopuyor gibi oluyor resmen neyse kuzucuklar sağlıklı olsunda biz herşeye katlanırız:KK49:
ya bnm bebiş de uzun uzun uyurdu..buyudukce uykusu da azaldı

kuzum iyi ben de herkese sinir oluyorum ama dışarıya yansıtamıyorum , bazen çok yalnız hissediyorum kendimi
içimdeki hayat sevinci azaldı mı ne , bi acayip oldum ben
Lohusalik her turlu zor tatlim ya bunalima girmeye o kadar musaitiz ki. Benim etrafimdakiler hep iyi davraniolar bana ama ben yine daraliyorum yine bunaliyorum. Bi atlatsaydik su lohusaligi :(

bir annenin bezle imtihanı vol 1: gece saat 1 'de bağlanan sabah 6 'ya kadar sızdırmayan huggies, sabah 6'da bağlanıp saat 11'de sızdırmış olan prima ve elimde 2 paket 2 numara 1 pakette 3 numara var o_O
Senin yine iyimiş. İnanmazsın ama benim deli koca 4 numaraya kadar 2şer 3 er paket stok yaptı. Bezden dağ var evde:KK70: Bide premium care. Ama sızdırıyo dediğin gibi. Çamaşırı nemli oluyo. Primanın eski kalitesi kalmamış. Eşime dedim böyle böyle. Ee huggies alalım dedi. Ben napıcam bu kadar bezi, kendimemi bağlayım dedim:KK70: Memnunmusun canım huggies den? Kullananlarda memnun olup olmadıklarını yazabilirmi? Çünkü baa ıslanıyo üstü başı:(

Benimki gece pek altina yapmiyor,uyurken yapmazms zaten.karsilastirma yaparken her ikisini de ayni zaman dilimi icinde denemeni tavsiye ederim.ben primadan cok memnunum.dedigin gibi altini gece 12 gibi degistiriyorum,uyanmazsa sabah 5-6ya kadar kuru kaliyor cogunlukta.ama benimki gece ortasi evi turlamak istediginde altini da islatiyor mecbur:)
Ben sabah degistirdigimde bez sismis oluyor bugune kadar prima kullaniyodum ama her gece sizdirmis oluyodu huggies'i ilk defa dun gece kullandim sizdirmadi elimdeki prima bitsin diye gunduz onlari kullaniyorum öglen bagladigim bez az once baktim yine sizdirmis bende sorun oldugunu sanmiyorum yapiskanlarini ortada birlestirecek kadar sıkıyorum yinede sizdiriyo

daha 2 gündür oturarak emzirebilmeye başladım
dikiş var pişik var , pişiğime pudra sürüyorum biraz daha iyi geldi
ped bende yara pişik yapıyor başka ne kullansam pedin üzerine gazlı bez koyuyorum artık biraz daha azaldı
ne zaman tam iyileşecem 1 tane de dikişim var düşmedi gitti

bi de dikiş yeri beyaz bi çizgi gibi ip var gibi herkesinki öyle mi ? of offf

Ben 15 gün hava alsın diye bebek bezi kullanmıştım.

Benimki gece pek altina yapmiyor,uyurken yapmazms zaten.karsilastirma yaparken her ikisini de ayni zaman dilimi icinde denemeni tavsiye ederim.ben primadan cok memnunum.dedigin gibi altini gece 12 gibi degistiriyorum,uyanmazsa sabah 5-6ya kadar kuru kaliyor cogunlukta.ama benimki gece ortasi evi turlamak istediginde altini da islatiyor mecbur:)
Bizim prima dunden beri sizdiriyor

Ben sabah degistirdigimde bez sismis oluyor bugune kadar prima kullaniyodum ama her gece sizdirmis oluyodu huggies'i ilk defa dun gece kullandim sizdirmadi elimdeki prima bitsin diye gunduz onlari kullaniyorum öglen bagladigim bez az once baktim yine sizdirmis bende sorun oldugunu sanmiyorum yapiskanlarini ortada birlestirecek kadar sıkıyorum yinede sizdiriyo

Primanın beyaz paketi nasıl bilmiyorum ama yeşil paket 2 no var bende huggies kullanıyorum normalde. Huggies in beli lastikli yeşil primanın değil o yüzden arkasını katlıyorum Belini primayı bağladığımda.

bende anneme çok kırıldım ama ne kendine ne de başka birine söylemedim
malum benim doğum geç oldu annem önceden geldiği için sıkıldı
doğumun ertesi günü hemen gitti bi acele sanki heran gidemeyecekte kalacak gibi arkasına bile bakmadı giderken çok kırıldım ona çokk, bak içim doldu yine
Ben hayalkirikligina ugradim resmen annem nasil beni ortada birakir diye amaaaan o da yaslandi ilgi bekliyor belki de :(

Back
X