Merhaba ey yaşayan insanlar. Arafta kalmış yasam belirtilerini yitirmis bir insan evladindan selam olsun.
iki gündür ne yerdeyim ne gökte. Nasıl bir imtihanim varmis evlatlarimla yarabbim artik gercekten kendimi cezalandırılmis lanetlnmis hissetmeye basladım. Tam biseyler kötünün iyisi formunda sukredecek hale geliyor derken akabinde sert bir darbe alıyorum. Pazar günü nisbeten az öz kivamda ara ara emiyordu arada cozutsa da buna şükür diyordum. Dün sabah ezanindan sonra kıyamete döndü Hersey. Yine hic bisekilde emziremedim feryat ciglik. Acliktan katildi memeye saldıriyor ama bir yutkunmayla cocuga zehir enjekte etmisim gibi geri atip kendini basbas bagriyor. Saatlerce mucadele aglama ciglik bitmeyen gaz mi kolik mi ne zikkimsa krizler krizler. Kollarimda bedenmde ruhumda derman kalmadi uyumuyot da biberon da almadi hiç. Sut sag sag o da gelmez oldu pompaya halbuki sut var biliyorum. Aksam oldu buyuk kizim geldi o arada bebek uyumustu iki dakka kizimin gonlu olsun diye kapida karsilayayim dedim. Daha kizima hosgeldin derken ufaklik basti yine feryadi yine savas onunla. BUyugum hayal kırıklığı icinde kaldi hadi gidin yemek alin dedm yoldan geri dondurmus babasini bir kriz kiyamet de ondan annemi isterim diye

alenen keske bebek olmasaydi aramiza girmezdi demeye basladi yavrum. Dun kucumen o kadar feci agladi o kadar yordu ki beni sinirlerim bosaldi agla agla. Butyn gun memeler fora pompa elimde besleyemiyorum agliyor. Biberon da almiyo uyuyamiyor da kabus ya anlatamam uykuluyken de emme istegi yok nasil cocuk bu tum yollardan kollarimi bagliyor. Sonunda ac ac sızdi gece ben onla bogusrken garibim obur yavrum kendi kendine yemeğni yedi azcik baktı ne ana ne baba var meydanda. Eşim de saolsun böyle kriz durumlarnda sinirleri bbozulunca uyuma tepkisi (!) Verdigi icin obur yavrum hepten öksüz kaldi. Icim kiyildi ona da agladim durdum erkenden gitti yatti cocugum kalbi kırık bir saniye bile bakip ilgilenemedm onunla ya. Gece Az bisey de olsa emdi sukur secdesi yapcaktim nerdeyse . Sabah oldu yine fredinin kabusu. Tam kizimin gonlunu alayım okula ben hazrlayim dedim bastı feryadi ufaklik. Buyugum de kaldi oyle melul melul o da başladı ariza cikarmaya

sabah beri yine uğraşıyorum yine ayniyiz. Çıplak soyuyorum kizi ben de soyunup tentene temas yapiyorum arkada kolik muzigi saçma sapan bin sekle giriyorum. iki yudum emdi emmedi mechul basiyo yaygarayi zor uyuttum korkudan ölüyorum su an ya uyanrsa diye. Bu arada alerjiden şüphem artti zeytin ekmek dışında yiyecegm kalmadi. Dun ac yattik zaten kim Bulmus da yemis yemegi. Allahim nolur bu kabus bitsin nolur gucum sabrim kalmadi

((