2015 Şubat Anneleri

Şimdi sizi okuyunca gülüyorum, benim geçen ay yaşadıklarımı yaşıyorsunuz.3 aya yaklaşınca, sizin gözünüzün içine Anlamlı Anlamlı bakmalar gülmeler, yatağında oyalanmalar dönencesini takip ederken sevinmeler Başlıyor, galiba büyüyoruz :)

Canım tahmin ettim neler olduğunu. Sen şimdi evde bebekte dört dörtlük olsun diye çabqlıyorsundur.
Aynen öyle. Olmuyo ama :( yorgun düşüyorum. Daha bi düzen oturtturamadım tamtamına.yemek yapsam temizlik yok temizlik yapsam yemek yk şimdi adet oldum ikiside yok. Benmi beceremiyom herkesmi böyle bilemedim.

[/QUOTE="mattika, post: 40155520, member: 223491"]Sute bu kadar onem vermen sasirtiyor beni. Cogu konuda dogrusunu yapiyorsun hani benim arastira arastira buldugum seyleri soyluyorsun. Inet sutu sindirimu cok zor birsey. Hatta insan icin degil buzagi icin deniyor. Yogurt peynir daha kiymetli. Ben ise basladigimda ek gidaya gecmis olsak bir ogun yogurt yese yetmez mi ki. Inet sutu vermem 2 yastan once. Olmazsa sut saglmali haklisin ya da bitki cayi vs gecistiremez mi. Oglumda 1 yasindayken ise basladim ek gidayi halletmistik.
Senin is saatlerin cok deilmis.haklisin o ara baska sey yeyip icebilir.yogurt ve peynire olur tabide cocugun ihtiyaci olan miktari yiyemeyebilir yani cok olur.yogurt.peynir hatta mamalarin hammaddesi. Sut deilmi.niye ham madde yi kotuluyolar anlamiyorumki hepsi ayni sey bence sutun tuketilmesi daha kolay sadece.[/QUOTE]
Canım bebiş uykuya daldıktan yarım saat sonra gaz çıkarırken sanırım Uyanıyor yanına gitmiyorum azıcık ağlıyor içimden gidip kucaklamak geçiyor ama o zaman da Uyanıyor bekleyince ağlayıp uykuya devam ediyor. Doğru mu yapıyorum ağlatmayıp sevsem tekrar mı uyutsam?

Şimdi sizi okuyunca gülüyorum, benim geçen ay yaşadıklarımı yaşıyorsunuz.3 aya yaklaşınca, sizin gözünüzün içine Anlamlı Anlamlı bakmalar gülmeler, yatağında oyalanmalar dönencesini takip ederken sevinmeler Başlıyor, galiba büyüyoruz :)
Dönencye bakıyor mu açıyorum hiç bakmıyor

Canım bebiş uykuya daldıktan yarım saat sonra gaz çıkarırken sanırım Uyanıyor yanına gitmiyorum azıcık ağlıyor içimden gidip kucaklamak geçiyor ama o zaman da Uyanıyor bekleyince ağlayıp uykuya devam ediyor. Doğru mu yapıyorum ağlatmayıp sevsem tekrar mı uyutsam?
bence gitme yanına
gazını kendi çıkarabiliyor demekki tekrar uyuduğuna göre
şimdi gidip seversen sana alışır ve hep ister tek başına gazını çıkarmaya cesaret edemez ve her severinde seni bekler
bırak kendiliğinden uyusun
odalarınızı ayırdığınızda çok zorlanırsınız yoksa

benim kız uyudu bende kalkıp kahvaltımı etsem yoksa biraz dahamı uyusam diye düşünürken tekrar uyandı
bıraktım beşiğe ağlıyor gülüyor garip sesler çıkarıyor oyalanıyor
sanırım kahvaltı etmem daha iyi olacak yoksa ne zaman yerim belli olmaz

2.yi yaparken bizde öyle dusunuyodukta 2.öyle ağlak uykusu hafif zor birşey çıktı ki sese alışmasını bırak 1.yi hepten susturmustuk yazık.
Ama3.no mecbur aliscak.çünkü anneleri ne kadar uyarsada koca evde hiçyer yokmuş gibi zor zahmet yeni uyuttugum bebegin başında didisen abisi ve ablası var.ve anneleri onları susturamiyor.
Buyuk dedigim 2,5 yasinda. Bebege tepki gelistrmesin diye sessiz ol demedim hic. Curcunanin icinde uyuyor simdilik. Ama kucuk de fena olacak gibi zaman ne gosterecek bakalim

bence gitme yanına
gazını kendi çıkarabiliyor demekki tekrar uyuduğuna göre
şimdi gidip seversen sana alışır ve hep ister tek başına gazını çıkarmaya cesaret edemez ve her severinde seni bekler
bırak kendiliğinden uyusun
odalarınızı ayırdığınızda çok zorlanırsınız yoksa
Öyle düşündüm de yine de ağlamasın istiyorum işte. Odadan çıkmasam hiç uyumuyor ne zaman odaya girsem Uyanıyor haftada bir banyo yapınca kokumu direk alıyor sanırım.

Üç aydan sonraymış
Üç Aylık olacağız gece uykumuz hala yok, ama en azından duruyor, bir kere uzun uyuyor o da 7 8 gibi 12 1 gibi Kalkıyor, sonra 4 te 6 da 8.30 da rutin kalkıyor. Ben hala normal hayatıma denemedim, havalar güZel olsada, atsak Dışarıya kendimizi

mama veren arkadaslar kızım tam 1.5 aylık oldu sütüm cok az yetmediigi için mama veriyorum 70 75 cc ama 2 saat gecmeden tekrar aglamaya arnmaya baslıyo emdigi halde acaba azmı bu normali ne kadarkı:?

Back
X