Bence reflu degil bu onun seyri daha belli ediyordu kendni ilkinden biliyorum. Zaten dr direk reflu diyemedi o olablir bu olabilir tarzi konuştu net tablo olmayınca. Zaten öyle moktan ki bu is ilkimde de gezmedfm dr yaptrmadk tahlil kalmamsti allah dusurmesn doktor eline ne isine yariyo ne derman oluyo bi moktan anlyan yok zaten burdakkiler adı doktor. Bir sutun akis sorunu var ondan eminm ama her ememyste sorun o degl yani esas sorn o dehl bence. Yutmayla ilgili bisey var da ne. Beslnme gudusune bsy olmus gibi ddavranio. Bir de artik inada dondurmye de başladı sonumuz hayrola gocup gitmezsem uzuntuden artık

Buyuk kizim yine ariza cikardi babasi kızdı basladi aglamaua bu benm sucum dehl bu sizin sucunuz diye; ( erkeklerden nrft ediyorum cocuhu idare etmeyi bilmiyo bi tamam devamlo ariza cikartiyo sabir dayanmio ama hakli cocuk evde normal bir yaşam yok anne desen hic yok nsl cocuk normal olsun ki. gittim gonlunu yapmaya icli icli agladi keske bevek olmasaydi beveksiz hayat daha guzeldi diye

eskiden bi benmle ilgileniyordun bebek olmasa gene benmle ilgilnrdin dedi hickira hickira. Oy nerelere gideyim yarabbm yuregmi parca pincik etti ikisi de