2015 Şubat Anneleri

Bence reflu degil bu onun seyri daha belli ediyordu kendni ilkinden biliyorum. Zaten dr direk reflu diyemedi o olablir bu olabilir tarzi konuştu net tablo olmayınca. Zaten öyle moktan ki bu is ilkimde de gezmedfm dr yaptrmadk tahlil kalmamsti allah dusurmesn doktor eline ne isine yariyo ne derman oluyo bi moktan anlyan yok zaten burdakkiler adı doktor. Bir sutun akis sorunu var ondan eminm ama her ememyste sorun o degl yani esas sorn o dehl bence. Yutmayla ilgili bisey var da ne. Beslnme gudusune bsy olmus gibi ddavranio. Bir de artik inada dondurmye de başladı sonumuz hayrola gocup gitmezsem uzuntuden artık:KK43:
Buyuk kizim yine ariza cikardi babasi kızdı basladi aglamaua bu benm sucum dehl bu sizin sucunuz diye; ( erkeklerden nrft ediyorum cocuhu idare etmeyi bilmiyo bi tamam devamlo ariza cikartiyo sabir dayanmio ama hakli cocuk evde normal bir yaşam yok anne desen hic yok nsl cocuk normal olsun ki. gittim gonlunu yapmaya icli icli agladi keske bevek olmasaydi beveksiz hayat daha guzeldi diye:KK43: eskiden bi benmle ilgileniyordun bebek olmasa gene benmle ilgilnrdin dedi hickira hickira. Oy nerelere gideyim yarabbm yuregmi parca pincik etti ikisi de
Sana bisey soyliyim mi turkiyede cok agir hastalik disinda bebeklerin poliklinik hastaliklarindan anlayan doktor yokmus.bi doktor yazmsti sitesinde.

Kızlar göğüs yarasından şikayet edenlere Bi tavsiyede bulunmak istiyorum ben dun pil ama ablam çok çekmişti emzirmekten vazgeçecekti çocuğun pazeni ustu başı kan oluyordu sizin denediklerinizin hepsini denedik en son Bi komşu Bi krem önerdi ağır vakalarda yaralarda kullanılıyormuş adı madesecol gibi bişeydi ama işe yaradı sadece sürünce 3 saat bekletip yıkanması gerekiyor mutlaka sabunlu su ile yıkanacak
Madecassol benimde yaralar kanamalar bir haftada gecmisti yumusatiyo

Canım bebiş uykuya daldıktan yarım saat sonra gaz çıkarırken sanırım Uyanıyor yanına gitmiyorum azıcık ağlıyor içimden gidip kucaklamak geçiyor ama o zaman da Uyanıyor bekleyince ağlayıp uykuya devam ediyor. Doğru mu yapıyorum ağlatmayıp sevsem tekrar mı uyutsam?
bence sonra sev, onunki aglamada sayilmaz mizildaniyodur
zamanla onuda yapmaz
onun sut kadar uykuya da ihtiyaci var annesi

benim oglan geece 3.5 da uyandi emzidim uyuuu
45 dk sonra yine uyandi aç deildi ama geri uyusun diye yine emzirdim
uyutamadim , ama nasil uykum var basim çatluyor belim agriyor
esim tabi horluyordu bu sirada attim çcougu ustune adam noldugunu sasirdi :)))
hiç bi derdi yok al napiyorsan yap dedim, tabi en son hiçkiriyordu derdi yokda denmez gazi vardi ama neyse

evin içinde dolanmislar sonra yatagina koymus benimki çocugu tabi oda agliyordu
aldim yanima oyle uyuduk
ama ben yanima çocuk almamki, helede bu kadar kuçukkenn :((
offff uykudan gozumu açamiyorumki uyutmaya ugrasayim çcougu
benim bi kardesim ani bebek ölümünden vefat etmis 15 gunlukken annemin yaninda yatiyormus : ((((
iki çcougumuda asla kuçukken almadima yanima
ama bunda gucum kuvvvetim yok dermanim yok :KK61::KK61::KK61::KK61:

günahdın kızlar
7.30 dan beri memede uyuyup beşiğe koyunca uyanan bir çocuk var kucağımda
sıpa resmen alay ediyor benimle
Benim anlamadugim bisey var smdi ..sizin gebeler bu kadar uzun zaman memede kalinca kusmuyo mu? Ben 3 5 dk dan sonra memeden cekiyoeum çocuğu az emsin de kusma sin diye bide sizin gibi olsa dusunemiyom hic
Üç Aylık olacağız gece uykumuz hala yok, ama en azından duruyor, bir kere uzun uyuyor o da 7 8 gibi 12 1 gibi Kalkıyor, sonra 4 te 6 da 8.30 da rutin kalkıyor. Ben hala normal hayatıma denemedim, havalar güZel olsada, atsak Dışarıya kendimizi
kiz daha ne olsun gayet güzel uyuyirmus iste.. Ne istiyon aksam yatsin sabah kalksun mi :)

mama veren arkadaslar kızım tam 1.5 aylık oldu sütüm cok az yetmediigi için mama veriyorum 70 75 cc ama 2 saat gecmeden tekrar aglamaya arnmaya baslıyo emdigi halde acaba azmı bu normali ne kadarkı:?
Mamanin ustundeki tarifte yazşyor ona gore yapmiyor musun?

MaRaLboşver hepsit: 40158904 .!.:
hhaah kim yazmDoğum yaptigimnu alnhemşire iğne ysp pmek lazim :)
çokbelinedokundualan yesil kaka yapan bebekden tahlil istiyor adam ben ondan iyi doktorluk yaaprim :KK53::KK53::KK53:
Sen onu bunu bosver hepsi kendini prof sanmiyormu ona bak.. Dogum yaptigim gece hemsire igne yapmaya geldi eliyle belime dokundu ne yapiyorsun belime mi vurcan igneyi dedim kicini yirtti olcu aliyorun sen ne biliceksin dedi . bilnek icin hemsiremi olcam dedim..igneyi yapti soylene soylene vallahi tam 1 Ay yumruk gibi batti igne yeri ..

ay gripken çocuk bakmak 10 kat zormuş yav :(
ona bulaşıcak diye ödüm kopuyor ama sanırım bulaşıcak hapşuruyor :( el kadar bebek hiç durmaz hasta olunca :(

Benim anlamadugim bisey var smdi ..sizin gebeler bu kadar uzun zaman memede kalinca kusmuyo mu? Ben 3 5 dk dan sonra memeden cekiyoeum çocuğu az emsin de kusma sin diye bide sizin gibi olsa dusunemiyom hic
kiz daha ne olsun gayet güzel uyuyirmus iste.. Ne istiyon aksam yatsin sabah kalksun mi :)

Bi Arkadaşımın bebeği 12 de Yatıp 5 te Kalkıyormus, sonra hemen uyuyup 8 de kalkıyormuş, o düzene Geçmek istiyorum olmuyo,, bebeğin keyfine bıraktım pek Müdahaleci anne Değilim

dün boğazımda yanma vardı
grip olacağım diye hemen ıhlamur içtim
akşam yemeğinde de tarhana çorbası yaptım
tarhanayı annem yapmıştı
maşallah içine ne bulursa koymuş soğan sarımsak binbir baharat
içerken içime doğdu sanki şimdi süt içmez bu çocuk dedim
dün geceden beri memeyi emiyor sonra ağlıyor kusuyor geri
sütümün tadına baktım bildiğin sarımsak kokuyor buram buram
offff ne kadar sürerki bunun geçmesi
bol bol su içiyorum bitsin diye

dün boğazımda yanma vardı
grip olacağım diye hemen ıhlamur içtim
akşam yemeğinde de tarhana çorbası yaptım
tarhanayı annem yapmıştı
maşallah içine ne bulursa koymuş soğan sarımsak binbir baharat
içerken içime doğdu sanki şimdi süt içmez bu çocuk dedim
dün geceden beri memeyi emiyor sonra ağlıyor kusuyor geri
sütümün tadına baktım bildiğin sarımsak kokuyor buram buram
offff ne kadar sürerki bunun geçmesi
bol bol su içiyorum bitsin diye
Anam o kadar etkiliyo mu, ben hiç sakınıyorum gecen Arnavut biberi yedimya acı acı...

ay gripken çocuk bakmak 10 kat zormuş yav :KK43:
ona bulaşıcak diye ödüm kopuyor ama sanırım bulaşıcak hapşuruyor :KK43: el kadar bebek hiç durmaz hasta olunca :KK43:
Maske kullansaydin keske.. Ona karsi nefes alip verme

Back
X