2015 Şubat Anneleri

Bi Arkadaşımın bebeği 12 de Yatıp 5 te Kalkıyormus, sonra hemen uyuyup 8 de kalkıyormuş, o düzene Geçmek istiyorum olmuyo,, bebeğin keyfine bıraktım pek Müdahaleci anne Değilim

5 saat aç mı kalıyormuş bebek
benimki bu gece 3,5 saat yaptı üzüldüm
biraz daha büyüseler o zaman rahat ederiz ek gıdaya geçsek tamamdır iş

Anam o kadar etkiliyo mu, ben hiç sakınıyorum gecen Arnavut biberi yedimya acı acı...

valla ben dikkat ediyorum yediklerime
kendi midem de hassas ama bu çocukda bana benzemiş sanırım
mesela rezeneyi naneli içiyordum o zamanda emerken suratını ekşitip geri çıkarıyordu sütü

hhaah kim yazmis bunu alnindan opmek lazim :)
çok kilo alan yesil kaka yapan bebekden tahlil istiyor adam ben ondan iyi doktorluk yaaprim :KK53::KK53::KK53:
Canim sutle yogurt-peynir cok baska sey. Bit arastir bence.
Devam sutu vermene sasirdim ben senin. Ates dusurucu fln vermiyosun ya ben paketli hicbitsey vermedim 18 ay dolana kadar

Bi Arkadaşımın bebeği 12 de Yatıp 5 te Kalkıyormus, sonra hemen uyuyup 8 de kalkıyormuş, o düzene Geçmek istiyorum olmuyo,, bebeğin keyfine bıraktım pek Müdahaleci anne Değilim

O arkadasinin rutini hoc dogrudegil bence
Niye mi? Protein sentezi aksam 10 dan sonra uykuda salgilanmaya baslar yani büyüme hormonu.en geç 10 da uyumuş olmali çocuk. 2 yada 3 saate bir uyanmasi beklenen birşey zaten aciktikca kalkiyor normal bir cocuksa eğer bbüyüdükçe azaliyor uyanma sikligi.

Birde her bebek baka bir dünya ..hepsinin ayri bir ritüeli var istesende istemesen de o sana değil sen ona ayak uyduruyorsun zor bir cocuksa helede ..bilemiyorum çocuklu olup uykusunu uyuyan yemek ve temizlik yapabilen gezmeyi tozmayi başaran ve üstüne mutlu olan kaç kadin vardır acaba

Kızlar. Avent elektrikli göğüs pompası e bebekte 229 liraya düşmüş almak isteyenler olur belki.

Canim sutle yogurt-peynir cok baska sey. Bit arastir bence.
Devam sutu vermene sasirdim ben senin. Ates dusurucu fln vermiyosun ya ben paketli hicbitsey vermedim 18 ay dolana kadar

Maral devam sutu mu veriyormus

Niye mi? Protein sentezi aksam 10 dan sonra uykuda salgilanmaya baslar yani büyüme hormonu.en geç 10 da uyumuş olmali çocuk. 2 yada 3 saate bir uyanmasi beklenen birşey zaten aciktikca kalkiyor normal bir cocuksa eğer bbüyüdükçe azaliyor uyanma sikligi.

Birde her bebek baka bir dünya ..hepsinin ayri bir ritüeli var istesende istemesen de o sana değil sen ona ayak uyduruyorsun zor bir cocuksa helede ..bilemiyorum çocuklu olup uykusunu uyuyan yemek ve temizlik yapabilen gezmeyi tozmayi başaran ve üstüne mutlu olan kaç kadin vardır acaba
Oglumda uyurdu 5-6 saat iki aylikken basladi dis muhabbeti olana kadar surdu. Her cocuk baska gercekten.

mama veren arkadaslar kızım tam 1.5 aylık oldu sütüm cok az yetmediigi için mama veriyorum 70 75 cc ama 2 saat gecmeden tekrar aglamaya arnmaya baslıyo emdigi halde acaba azmı bu normali ne kadarkı:?
cnm bnmde az bn 90 veriyorum biz 57 günlük olduk hatta bazen 105 yapıyorum durmazsa..

Benimki öyle maşallah. 12-1 gibi uyuyo 4-5 gibi emmeye uyanıyo 8-9 gibi uyanıyo tekrardan. Gündüz acısını çıkartıyo ama.

maralınkini bilemem hiç kullanan bilmiyorum ama pkasınki boba 4g sanırım. geçen gün bahsetmiştim kanal7 de gezi programı sunan bir kadın var bebeğiyle birlikte dünyayı geziyor o boba kullanıyor ig da buldum bobayı tavsiye ediyor herkese
Nerde satılıyormuş. Güvenli

Nerde satılıyormuş. Güvenli

https://www.tuniko.com/Ergonomik-Kangurular,LA_210-2.html
türkiye için bu siteden satılıyormuş ayrıca bak burada bebeğin durup durmayacağını bilemiyorsan kiralama imkanında var 7 günlük 50 lira karşılığında kiralanıyormuş

bana yinede yanlış geldi
sonuçta nasılki ilk zamanlar zorla 2 saatte emziriyorsak şimdi en fazla 3 saat olması lazım aranın
düşünsene bu çocuk bu uyku düzenine alışırsa emmeyi bırakabilir yada aç olsa bile beyni onu uyumaya yönlendirebilir
gece sütü çok önemli bunu hepimiz çok iyi biliyoruz
bebeklerinde gece büyüdüklerini düşünürsek bence 5 saat çok fazla
tabi bu benim düşüncem herkese saygılıyım ama ben 6 ay olmadan bu kadar ara verdirmem

https://www.tuniko.com/Ergonomik-Kangurular,LA_210-2.html
türkiye için bu siteden satılıyormuş ayrıca bak burada bebeğin durup durmayacağını bilemiyorsan kiralama imkanında var 7 günlük 50 lira karşılığında kiralanıyormuş

bana yinede yanlış geldi
sonuçta nasılki ilk zamanlar zorla 2 saatte emziriyorsak şimdi en fazla 3 saat olması lazım aranın
düşünsene bu çocuk bu uyku düzenine alışırsa emmeyi bırakabilir yada aç olsa bile beyni onu uyumaya yönlendirebilir
gece sütü çok önemli bunu hepimiz çok iyi biliyoruz
bebeklerinde gece büyüdüklerini düşünürsek bence 5 saat çok fazla
tabi bu benim düşüncem herkese saygılıyım ama ben 6 ay olmadan bu kadar ara verdirmem
Bebek uykudaydı büyüyor ben o uyanmadıkça uyandırmıyorum

Benim oglumda 11 11 bucuk gibi uyuyo o saatlede gaz doruk yapiyo 7 den sonra pispislayip gaz cikarmaktan pilimiz bitiyo.keske 10 da uyusa

hhaah kim yazmis bunu alnindan opmek lazim :)
çok kilo alan yesil kaka yapan bebekden tahlil istiyor adam ben ondan iyi doktorluk yaaprim :KK53::KK53::KK53:
Soyadi tugcu:)adini hatirlamiyorum.gecen hafta benim kizim nerdeyse 10 defa yesil kaka yapti her emme sonrasi hemde sumuksuydu hic doktora goturmeyi bile dusunmedim ayni seyleri yaptrcaklari icin simdide ara ara yapiyo keyfi yerinde o zaman sorun yoktur:)

Back
X