2015 Şubat Anneleri

Beratta bize vuruyor bazen canım eli de ağır acıtıyor :) ben cici cici dedikçe daha hızlı vuruyor geçicidir bence canım beratta bişeye sinirlendiğinde ve istediği olmayınca otururken öne doğru eğilip kafayı yere vuruyor hızla çok tehlikeli ya :KK43:
Kafa vurma bizde de var arkaya dogru vuruyo cok feci arkasi bossa kut kafa carpiyo yere cok sinir bir durum

merhaba hanimlar ..
oglum dun ates havalesi geçirdi .. soylemesi okumasi yazmasi kolaymi$ yasamak bambaskaymi$
o an napacagimi bilemedim 112 yi aradim,ambulans gonderdiler ( yarim saatde geldi )
oglumda iyiydi geldiklerinde ama mecburmusuz gitmeye , gittik sira bekledik falan derken
dr numayane etti beni dinledi ,anlattiklarima gore havale demiyor burdaki doktorlar frisson diyolar turkçesi titreme gibi bisey
oda bi ates sonucu olan vucut tepkisiymis buradakiler için, havale de bi tik otesi diyolar bende bisey anlamadim valla,kadir beye sordum havale dedi..
su an iyyiz biseyimiz yok
ates var tabiki halaa ve atese sebebp olan lanet virus rhino-frarenjit e devam ediyoruz
1 hafta surer diyor doktorlar
az once takip eden çocuk dr una goturdum ayni seyleri soyledi
6 saatde bi fitil veriyorum simdilik ama fitili takan kim ates full devam ediyor ..:KK64::KK64:

hastalik yuzunden halsiz yorgun aglak istahsiz:cry::cry::cry::cry:

merhaba hanimlar ..
oglum dun ates havalesi geçirdi .. soylemesi okumasi yazmasi kolaymi$ yasamak bambaskaymi$
o an napacagimi bilemedim 112 yi aradim,ambulans gonderdiler ( yarim saatde geldi )
oglumda iyiydi geldiklerinde ama mecburmusuz gitmeye , gittik sira bekledik falan derken
dr numayane etti beni dinledi ,anlattiklarima gore havale demiyor burdaki doktorlar frisson diyolar turkçesi titreme gibi bisey
oda bi ates sonucu olan vucut tepkisiymis buradakiler için, havale de bi tik otesi diyolar bende bisey anlamadim valla,kadir beye sordum havale dedi..
ates var tabiki halaa ve atese sebebp olan lanet virus rhino-frarenjit e devam ediyoruz
6 saatde bi fitil veriyorum simdilik ama fitili takan kim ates full devam ediyor ..:KK64::KK64:

Canim cok gecmis olsun ne virusmus yaa:(

merhaba hanimlar ..

Çok çok geçmiş olsun cnm bnm.
2gündür benm kızımda çok ateşliydi.
Dün hatta bütün geceyi ateşler içinde geçirdi.
Bende korktum çok. Sürekli havale ile ilgili ateşle ilgili yazılar okudum.
Kendimi alıştırdım havale gelmesine filan.
Ama eminim yaşayınca bambaşkadr.
Rabbim en acilinden şifasını versin inşallah.
Çok zor çok

merhaba hanimlar ..

Allah acil sifalar versin.tez toparlasin insaallahtekrarini da gostermesin Rabbim
n.oldu havalede.şiddetli titrememi.yarım saatte gelmesi uzun surmuş sen naptini bi müdahalede bulundun mu.ateşi kaç dereceydi.

evet canım iştahlı değil de daha çok zevkle emiyor memeyi oynuyor resmen. mutlu oluyor. kıyamam bende ne bileyim ama eninde sonunda bırakacaklar :KK43:

bende tepki vermek istemiyorum ama öyle canım yanıyorki istemsizce çığlık atıyorum ay diyorum. hayır diyorum olmadı işe yaramadı zaten. hiç tepki vermeden memeden çeksem onda da niye çektin diye ağlıyor :KK43:
Geçici bi dönemde geçene kadar insanin canı gidiyor.valla tepki vermemek bazı ısırıklarda imkânsız.uzun sürmez inşaallah sizinkide.

Allah acil sifalar versin.tez toparlasin insaallahtekrarini da gostermesin Rabbim
n.oldu havalede.şiddetli titrememi.yarım saatte gelmesi uzun surmuş sen naptini bi müdahalede bulundun mu.ateşi kaç dereceydi.
gozlerini tavana dikdi sonra titremeye basladi yavasti
dudaklari morardi , agzindan minik baloncuklar çikdi kopuk olrak
bi kaç dk surdu,kendiliginden geçti
ben dr la konusuyorken durmustu zaten ,kendindemi fln diye sordular,bu arada oglum bize tepki evrmeye baslamisti normale dönmü$tu

evim 15 dk faln hastaneye trafik olunca dahada uzar tabi
ilik suda havlu islatip sar çocugu dediler bi daha olmasin diye , ilaç ver dediler ates dursurucu
dediklerini yaptim , hastaneye vardigimizda 37.4 du

havale geldiginde bilmiyorum kaçti ama bi 15 dk once falan 39.7 yi gormustuk

C
gozlerini tavana dikdi sonra titremeye basladi yavasti
dudaklari morardi , agzindan minik baloncuklar çikdi kopuk olrak
bi kaç dk surdu,kendiliginden geçti
ben dr la konusuyorken durmustu zaten ,kendindemi fln diye sordular,bu arada oglum bize tepki evrmeye baslamisti normale dönmü$tu

evim 15 dk faln hastaneye trafik olunca dahada uzar tabi
ilik suda havlu islatip sar çocugu dediler bi daha olmasin diye , ilaç ver dediler ates dursurucu
dediklerini yaptim , hastaneye vardigimizda 37.4 du

havale geldiginde bilmiyorum kaçti ama bi 15 dk once falan 39.7 yi gormustuk
canııımm neler yaşamışsın :( geçmiş olsun allah korusun yaa çok korkunç :( Hakan mı geçirdi? Yavrum yazık ne oldu da birden ateşi yükseldi, virüs de gitsin artık.. Çok iyi bakın kendinize, walla maşallah sana haa, Nasıl güzel müdahale etmişsin hemen

mery60 mery60 Canım bence önce bir gözlemle, tepki olarak aşırı bir tepki verme, bir kaç gün izle ve tam olarak hangi durumlarda yaptığı
Beratta bize vuruyor bazen canım eli de ağır acıtıyor :) ben cici cici dedikçe daha hızlı vuruyor geçicidir bence canım beratta bişeye sinirlendiğinde ve istediği olmayınca otururken öne doğru eğilip kafayı yere vuruyor hızla çok tehlikeli ya :KK43:

aynı canım hepsi bizimki de bi dediğini verme sinirden kıpkırmızı oluo sağa sola atıyo kendini. gören bişi yaptım zannedecek yani. elimden geldiğince istediğini yapıyorum. vermemem gereken bişeyse de verip hemen başka bişeye dikkatini çekip çaktırmadan alıorum. yoksa unutmuyor bağırdıkça bağırıyor sinir yapıyor.

@yeb rol yapıyor demene çok güldüm :KK66:)) daha yeni yazabiliyorum ama kaç gündür düşünüp gülüyorum :))
Bu uyku sorunu ne anlamadım walla, ama bizden kaynaklanıyor Canm, ben her uyandığında emzirmesem, sen her uyandığımda ayağında sallamasan bublar Böyle olmicak o kesin :)) ne ekersen onu biçersin derler ya bizim de öyle işte :KK43:

mery60 mery60 Canım bence önce bir gözlemle, tepki olarak aşırı bir tepki verme, bir kaç gün izle ve tam olarak hangi durumlarda yaptığını not al.. Sen olumlu veya olumsuz herhangi bir tepki verirsen davranışı pekişir biliyorsun anlatmama gerek yok :)

bence geçici bir dönemdir tatlım.
mesela Begüm de oyuncaklarını atıyor sertçe nereye gelirse. hoppa diyor bi de. top oynamayı öğretmiştik onu yapıyor aklınca. acaba biri öğretmiş olabilir mi?

:KK70: :KK70:

hay ağzına sağlık aynen öyle ne ektiysek onu biçtik. annemle kaynanam sağolsun gazı var kolik diye salla kızım salla sallamadan çocuk büyütülmez dediler al şimdi kendileri mi sallıyo sanki. olan bana oldu. ama dur benim hain planlarım var :)

bu yaz memeden kesicem ve uyku eğitimi vericem. çok ama çok kararlıyım istediği kadar ağlayabilir alıştım artık yalandan ağlamalarına. küçük değil artık ne de olsa.

hatta bu gidişle baharın geçmesini zor bwkliycem galiba çünkü on gündür üst dişi de çıktı ya resmen ağlatıyor beni.böyle bi ısırma olamaz. ne zaman mememi istese korkudan ölüyorum.
dün gece o kadar ısırdıki çığlık attım ve istemsizce kendime doğru bastırdım onu sanırım canını yaktım ve ağladı.

vermeyince de ağlıyor. napıcam bilmiyorum. ne yapmalıyım sence ısırmaması için çok zor durumdayım :KK43:
nı not al.. Sen olumlu veya olumsuz herhangi bir tepki verirsen davranışı pekişir biliyorsun anlatmama gerek yok :)[/QUOTE]

Anladım kızlar emek ki buda bir dönem. Bugün bakıcı teyzesine sana da vuruyor mu dedim evet dedi, o Zaman izin verme hayır de dedim. Çünkü tepkisiz kalınca durmuyor. Anneye vurmuyoruz seviyoruz cici cici deyince tırnaklıyor. Tam bi vahşi oldu. En sevmediğim de şey vuran çocuk.. Neyse.. at bilinç altına Mery :KK53:

merhaba hanimlar ..

Maralcığım çok üzüldüm.. İnşallah iyileşir en kısa zamanda, Allah beterinden korusun..

C

canııımm neler yaşamışsın :KK43: geçmiş olsun allah korusun yaa çok korkunç :KK43: Hakan mı geçirdi? Yavrum yazık ne oldu da birden ateşi yükseldi, virüs de gitsin artık.. Çok iyi bakın kendinize, walla maşallah sana haa, Nasıl güzel müdahale etmişsin hemen
evet canim hakan
esim oturdu agliyordu oglum diye
buyukler noldu kardesimize diye konusuyolar susmadan sorular soruyolar
sakin kaldigim soylenemez ama sogukkanli olmak zorundaydim akli basinda biri lazimdi çocuk için
aklima ilk 112 geldi zarten, sonrada dr un dediklerini yaptim,hepsi bi kaç dk içinde olup bitti zaten
esim hala hasta her gece atesleniyor , ben de hastayuimda atesim yok yorgunlugum çok deil o yuzden
butun evi dolasiyor iste serefsizzz virusss:mad:

su anda atesi 39 dan fazla
ates dusuruvuyu veruyorum saati gelince
ben napabilirimki baska offff

esim soruyor verdinmi ilaci diue
verdim diyorum inanmiyor bi daaha soruyor gerçektenmi diye :)))))
8 senedir beni en iyi o bilir ilk defa duzenli ilaç veruyorum
geçsin bi $u pis virus kaldigimiz yerden devam edecez bagisiklik guçlendirme çalismalarina insallahh
bi kaç gun arayla ust uste havaleyi esimle ben kaldiramayiz çocugva bisey olmaz ona eminim ama iste i$in pskilojik kismi var bide:KK51:

geçsin bi $u pis virus kaldigimiz yerden devam edecez bagisiklik guçlendirme çalismalarina insallahh
bi kaç gun arayla ust uste havaleyi esimle ben kaldiramayiz çocugva bisey olmaz ona eminim ama iste i$in pskilojik kismi var bide:KK51:
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm kıyamam nasıl korkmuşsundur..

yarım saat gelmemesi ne demek ambulansın ya. bi de orda bayağı rahatlar sanırım. yani tamam bizde gereksiz çok müdahele oluyo ama böyle bi durumda yatırıp ateşini düşürmeye çalışırlardı havale geçirdiyse.
geçen ay halamın torunu havale geçirmişti öyle yapmışlardı.
yani belki gerek yok gerçekten ama şu an ne yapacağını da bilemiyorsun.
bi de hala ambulans nasıl o kadar gecikmiş ona şaştım kaldım burda alışkınız öyle şeylere de avrupanın adı var işte her şey dört dörtlük gibi geliyo insana :)

Oksurmemesine sevindim canim insalllah gecmistir. Bizimkinin burnu kis gireli yeni durmustu cok kisa surdu maalesef. Geniz eti olunca daha kolay hasta olunuyomus. Ondan boyle galiba.
Bu arada Durukus sanki beni hic sevmiyo cok kotu hissediyorum. Gelince meme icin heyecanlaniyo. Memeden sonra benle isi bitiyo. Hep dedesiyle babannesiyle. Yanima bile gelmiyo sanki:KK61:
canım evet geniz eti sık hasta edermiş :( büyüyünce geçebiliomuş inşallah geçer..

ayrıca saçmalama lütfen öyle bişey mümkün mü :) bazı bebekler anneye çok yapışıktır bazıları daha özgür ruhludur. sakın öyle düşünme. kendini suçlu hissetmek için neden arama :)

merhaba hanimlar ..

Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin minik kuzuya...

Maralcım çok geçmiş olsun insanın eli ayağı titrer öyle bir durumda çok zor ya Allah şifa versin hemen iyileşsin inşAllah çocuğa bişey olmayacağına nasıl emin olabiliyorsun canım havale sonucu engelli kalan beyin fonksiyonlarını yitiren çok insan var

Back
X