2015 Şubat Anneleri

Canim cok deger verince maalesef boyle oluyo. Herkesi herseyde arar sorarsin ama seni kimse aramaz. Kimisi de kimseyi aramaz ama onu herkes arar. Sinir oluyorum boyle insanlara. Iyi niyetli oldugundan boyle oluyo
aslind ayapilaacak sey eblli
bundan sonra deniycem oyle olmayi
kimseyi aramamak,ben kendimi biliyorum kimseyi aramazsam kimsedende beklemem

bu eltim olacak varliga soracam ama neymis derdi, bu aksam kocasi demistir abisiyle konustu anlatti oda boyle boyle oldu diye, yarin sorucam
dilimi esssek arisi soksa da kimseye bisey demesem umursamasam
ama ben oyle olamamki :(
neyse bundan sonra hatirlarim herhallde bu yapilani essek deilim ya :)

ya canimdan bezdim yemin ederim yaa
hiç bisey yemiyor aç aç dolaniyor,butun gun pesimde meme diye kucagimdan inmiyor
kollarim sizliyor artik, onceden geceleri sizlardi artik gunduzde oluyor
az once en çok sevdigi ardiye dolabinin onunde yemek yediridm artik çok yoruldum ben ama yaaa
o dolapta koonservelerfln var dusurur diye hiç açmiyordum en sevdigi yer orasi ama goremuyordu
iki gune oradanda SIKILIR napicam ben:mad:
tek istedigim iyilesince geçmesi bitsin bu kabus artik nolurr
onceden yediginin yarisini yese raziyim ama haftalardir dogru duzgun bisey yemiyir
sabah yese aksam yemiyor aksam yese sabah yemiyor:KK61::KK61::KK61:
yemeyince meme diyor,veriyorum doymuyor yetmiyor
offfffff
Çok çok zor yememesi ve çok yoruldun bilmiyorum, hastalık şu bu derken ama az daha sabret annesi yazık, hasta iştahı olmaz.. Az az sık yedir öyle öyle alışır belli tekrar, ben öyle yapıyorum bi anda değil azar azar ama sürekli teklif ediyorum öyle öyle mide büyüyor tekrar..

Bi de evet öyle olmak lazım, yani sen enayi misin, değilsin bu yüzden değer verene değer ver, boş yere de üzülmezmiş olursun..

yeb4 yeb4 seni bekliyomusum regl olmak icin:KK70::KK70: baska kaldi mi ki olmayan? Rekor bende galiba:)
Kız maşallah, daha olmadın mı? Ben olalı 3 ay oldu ama hiç özlememişşm ;)))

Bu arada duru uyumuyor demiştin ya, tepki o annesi, seni tüm gün görmeyince özlüyor vakit geçirmek istiyor yazık :) çakışmak iyi geldi ama sana sanki, yazdıklarından bile neşeni hissedebiliyorum ;))) çok sevindim

Insallah canim gecer ameliyata gerek kalmadan.
Insan ozluyo tum gun aksam olunca boynuna sarilsin istiyo:) bizimki ozgur kiz zaten. Ama bu sabah gonlumu aldi:) sarilip durdu. Sabahin 5'inde cok sevgi dolu anlar yasadik:KK70::KK70::KK70:
sen misin öyle diyen sabahın beşinde kaldırmış sırf sarılmak için :D

geniz eti için inşallah ameliyata gerek kalmaz ama kalırsa da korkma. kuzenimin kızı 5 yaşında 3 ay önce oldu. kız doğduğundan beri hastaydı hep öksürük öksürük öldü bitti artık gitmediği doktor kalmadı. alınması gerek geniz etinin dediler. şimdi 3 aydır bi kez bile öksürmedi. resmen bi ilk diyo kuzenim. bayağı rahatladılar. basit de bi ameliyat. inşallah gerek kalmaz da kendiliğinden geçer tabii.

Yok süt tü o:)
Insanlar neden vefasız ki böyle :KK43:
Böyle şeylere önem veririm ben herkes öyledir sanıyorum,bekler sanıyorum. Yani ne bilim yolda görsem aramamışsam utanırım kusura bakma duymadım falan derim ki aramadıysam duymamıştırım kesin. Böyle oluncada kendime kızıyorum haketmeyene herkese fazla değer veriyorum diye. Bence ınsan değer veriyorsa arayıp sorar.
maralım kusurabakma ama bu anlattıklarına dayanarak ben hayatındaki çoğu insanın seni kullandığını düşünüyorum..
bize olamaz bu kadar da gibi geliyor ama inan var böyle insanlar ve gayet normal onlar için vefasızlık..

yeb4 yeb4 seni bekliyomusum regl olmak icin:KK70::KK70: baska kaldi mi ki olmayan? Rekor bende galiba:)
inanmıyorum sözleştik sanki :))
ben dün sinyalleri aldım ama emin olamamıştım belki normal akıntıdır dedim ama bugün baya bayaa geldi fena.
hadi gözümüzaydın mı diyeyim geçmiş olsun mu bilemedim :)
vardı bi kaç kişi daha sanki hatırlayamadım.

Çok çok zor yememesi ve çok yoruldun bilmiyorum, hastalık şu bu derken ama az daha sabret annesi yazık, hasta iştahı olmaz.. Az az sık yedir öyle öyle alışır belli tekrar, ben öyle yapıyorum bi anda değil azar azar ama sürekli teklif ediyorum öyle öyle mide büyüyor tekrar..

Bi de evet öyle olmak lazım, yani sen enayi misin, değilsin bu yüzden değer verene değer ver, boş yere de üzülmezmiş olursun..
sorma canim yaa kiziyorum da elimde olmadan :KK43:
hatsayken yemeyen çocuga kizmam ben aslinda ,yorgunlukdan napacagimi sasirdim
tamam istahi yok hasta oldugu için, ates dustu ama hala burnu akiyr oksuryor falan , o zaman ardiye dolabinin onunde oraya baakrken niye yedi berdigimi agzini kocaman açioyordu
bu oglan bi oyun ediyor bana ama dur çozecem
elina çatal kaisk verince eyrdi artik o numara sokmuyir
yarin bilgiysarda klip açicam
yesinde nasil yerse yesinnn valla artik çocugun pskilojisini bilmiyorum nolur kliple yemek yeyincede benim psikoloji hiç iyiye dogru gitmiyor:mad::mad::mad:
toplaminda 1 aydir 2 haftadir da çocuklarla ugrasiyorum bu yeme sorunuyla
maralım kusurabakma ama bu anlattıklarına dayanarak ben hayatındaki çoğu insanın seni kullandığını düşünüyorum..
bize olamaz bu kadar da gibi geliyor ama inan var böyle insanlar ve gayet normal onlar için vefasızlık..
valla canim niye kusura bakayim dogru soze ne denir
ama benim hayatimda zaten sayili insan var onlarida çiakririsam tek basima kalirim :(

tek kalmak istemiyorum
hatta kullanmayan bi Allahin kulu yok herhalde

birisi ne zaman isi dussse arar dr randevusu falan haftaad bir kesin bisey çikar yani , rica eder bende alirim randevusunu vs
duymustur kesin çokda sever hakani ama aramadi
hayatimdan tamamen çikaramam ama onlarin yaptigi gibi davranabilirim

gecen hafta oglu bilegini kapiya çarpmis biriinin cam kirigi kalmasi diye amleiyatla dikmisler falan
atesli oldugum gundu 2 defa aradim ayip olur diye duyupta aramayinca

hafta sonu o çocugun annesi kardesi için borç para istedi esimde vremeyiz dedi , o beni simdi aramadi kusti galiba borç veremdik diye :)
senin dedigin gibi isini gorseydik arardi belki :)

yaws onlar arayinca benim çcouguma arti eksi diye bisey olmaycak,sukur gayet iyi yavrum ama insan sorguluyor neden boyle yapiyolar diye
normalde kinci deildirim ama bu yapilanlari unutmuycam ..

selam kızlar. bugün kv nim doğum günğydü yemeğe çıktık. ama ben mi yemek yedim yemek mi beni yedi orası muamma.

allahım bir çocuk bir dk yerinde durmaz mı. o mama sandalyesinden bile her yere uzandı. yeni olayı da çığlık atmak. herkes bize baktı durdu. bu akşam resmen ekstra yaramazdı. ama ben bunu çok denedim babaannesini ne zaman görse böyle yapıyor.

gündüz önce eve gitmiştik orda yine kudurdu her şeye izin olduğu için. enerji patlaması yaşadı resmen. napıcam bilmiyorum. bugün eline elma verdi hemde kabuklu dedim nolur verme nolur anla beni yüreğim yerinden çıkacakmış gibi oluyor asla elma vermek istemiyorum çok büyük parça koparıyor korkuyorum. daha önce de uyarmıştım.
doğum günü olmada daha çok şey diyecektim de.

çekeceğim var benim ya. kızım sus diyoruz mesela çığlık atınca ona bile niye öyle diyosunuz o daha bebek diyo. bizde biliyoruz da diyoruz işte anası babası olarak. bişeye de bişey deme ya. of bunaldım yeminle.

ben dün sinyalleri aldım ama emin olamamıştım belki normal akıntıdır dedim ama bugün baya bayaa geldi fena.
anamm sen adet mi oldunn :)
vatana millete hayirli ugurlu olsunnnnnnn:KK45:

selam kızlar. bugün kv nim doğum günğydü yemeğe çıktık. ama ben mi yemek yedim yemek mi beni yedi orası muamma.

allahım bir çocuk bir dk yerinde durmaz mı. o mama sandalyesinden bile her yere uzandı. yeni olayı da çığlık atmak. herkes bize baktı durdu. bu akşam resmen ekstra yaramazdı. ama ben bunu çok denedim babaannesini ne zaman görse böyle yapıyor.

gündüz önce eve gitmiştik orda yine kudurdu her şeye izin olduğu için. enerji patlaması yaşadı resmen. napıcam bilmiyorum. bugün eline elma verdi hemde kabuklu dedim nolur verme nolur anla beni yüreğim yerinden çıkacakmış gibi oluyor asla elma vermek istemiyorum çok büyük parça koparıyor korkuyorum. daha önce de uyarmıştım.
doğum günü olmada daha çok şey diyecektim de.

çekeceğim var benim ya. kızım sus diyoruz mesela çığlık atınca ona bile niye öyle diyosunuz o daha bebek diyo. bizde biliyoruz da diyoruz işte anası babası olarak. bişeye de bişey deme ya. of bunaldım yeminle.
:)))) kv ne deki sende susss de:KK70::KK70::KK70::KK70:

sorma canim yaa kiziyorum da elimde olmadan :KK43:
hatsayken yemeyen çocuga kizmam ben aslinda ,yorgunlukdan napacagimi sasirdim
tamam istahi yok hasta oldugu için, ates dustu ama hala burnu akiyr oksuryor falan , o zaman ardiye dolabinin onunde oraya baakrken niye yedi berdigimi agzini kocaman açioyordu
bu oglan bi oyun ediyor bana ama dur çozecem
elina çatal kaisk verince eyrdi artik o numara sokmuyir
yarin bilgiysarda klip açicam
yesinde nasil yerse yesinnn valla artik çocugun pskilojisini bilmiyorum nolur kliple yemek yeyincede benim psikoloji hiç iyiye dogru gitmiyor:mad::mad::mad:
toplaminda 1 aydir 2 haftadir da çocuklarla ugrasiyorum bu yeme sorunuyla

valla canim niye kusura bakayim dogru soze ne denir
ama benim hayatimda zaten sayili insan var onlarida çiakririsam tek basima kalirim :KK43:

tek kalmak istemiyorum
hatta kullanmayan bi Allahin kulu yok herhalde

birisi ne zaman isi dussse arar dr randevusu falan haftaad bir kesin bisey çikar yani , rica eder bende alirim randevusunu vs
duymustur kesin çokda sever hakani ama aramadi
hayatimdan tamamen çikaramam ama onlarin yaptigi gibi davranabilirim

gecen hafta oglu bilegini kapiya çarpmis biriinin cam kirigi kalmasi diye amleiyatla dikmisler falan
atesli oldugum gundu 2 defa aradim ayip olur diye duyupta aramayinca

hafta sonu o çocugun annesi kardesi için borç para istedi esimde vremeyiz dedi , o beni simdi aramadi kusti galiba borç veremdik diye :)
senin dedigin gibi isini gorseydik arardi belki :)

yaws onlar arayinca benim çcouguma arti eksi diye bisey olmaycak,sukur gayet iyi yavrum ama insan sorguluyor neden boyle yapiyolar diye
normalde kinci deildirim ama bu yapilanlari unutmuycam ..
canım seni anlıyorum. ilk buraya geldiğimde edindiğim üç beş arkadaşım vardı eşimin çevresinden. 1 yıl çok iyi arkadaştık. baktım bunlar beni alenen kullanıyor. bizim evden çıkmıyorlar hiç, sürekli benden istekler, işi düşünce aramalar vs ama benim ihtiyacım olduğunda ortada kimse yok. bi olayla kırılma anı oldu ve o an benim için bittiler. hepsini hayatımdan çıkardım.

senin dediğin gibi aramadım sormadım onlar aradığında cevap vermedim. sorduklarında da anlattım hiç içimde tutmadım. şimdi hayatımda değiller ve hiç eksikliklerini de hissetmiyorum. yeni arkadaşlar edindim. arkadaşlar dediğime de bakma 2 kişidir. az ama öz olsun. gayet de mutluyum.

senin durumun yurtdışında olduğun için tabiiki daha zor. hayatından çıkarma ama sende kendini ezdirme. mesela en basitinden süt getirme, hasta olduklarında arama. baktın soruyolar noldu diye işte o zaman yapıştırırsın cevabını.

insan yıpranıyor diğer türlü..

canım seni anlıyorum. ilk buraya geldiğimde edindiğim üç beş arkadaşım vardı eşimin çevresinden. 1 yıl çok iyi arkadaştık. baktım bunlar beni alenen kullanıyor. bizim evden çıkmıyorlar hiç, sürekli benden istekler, işi düşünce aramalar vs ama benim ihtiyacım olduğunda ortada kimse yok. bi olayla kırılma anı oldu ve o an benim için bittiler. hepsini hayatımdan çıkardım.

senin dediğin gibi aramadım sormadım onlar aradığında cevap vermedim. sorduklarında da anlattım hiç içimde tutmadım. şimdi hayatımda değiller ve hiç eksikliklerini de hissetmiyorum. yeni arkadaşlar edindim. arkadaşlar dediğime de bakma 2 kişidir. az ama öz olsun. gayet de mutluyum.

senin durumun yurtdışında olduğun için tabiiki daha zor. hayatından çıkarma ama sende kendini ezdirme. mesela en basitinden süt getirme, hasta olduklarında arama. baktın soruyolar noldu diye işte o zaman yapıştırırsın cevabını.

insan yıpranıyor diğer türlü..
yok sut yok bittii
yakin dediigm komsum her zaman gelir çocukalrla kalir bende ikimize gider sut getirrim
ondan habersiz hiç gitmedim daha
ama artik havalar duzeldi saatler aliniyor
çocuklarimi da araabaya atip gidecem kendim haberi bile olmaz
keske fazla seçeenegim olsa arkadaslik için ama yok maalesef :(
anca istekleirni yapmayarak içimi soguitabilirim :)

yok sut yok bittii
yakin dediigm komsum her zaman gelir çocukalrla kalir bende ikimize gider sut getirrim
ondan habersiz hiç gitmedim daha
ama artik havalar duzeldi saatler aliniyor
çocuklarimi da araabaya atip gidecem kendim haberi bile olmaz
keske fazla seçeenegim olsa arkadaslik için ama yok maalesef :KK43:
anca istekleirni yapmayarak içimi soguitabilirim :)
aynen öyle yap cAnım.
iyi niyet görüp de kullanmasa bazıları.. böyle insanlar herkesin hayatında var ne yazıkki..

Kız maşallah, daha olmadın mı? Ben olalı 3 ay oldu ama hiç özlememişşm :KK66:))

Bu arada duru uyumuyor demiştin ya, tepki o annesi, seni tüm gün görmeyince özlüyor vakit geçirmek istiyor yazık :) çakışmak iyi geldi ama sana sanki, yazdıklarından bile neşeni hissedebiliyorum :KK66:)) çok sevindim
Ben de dun oldum sanki ama pek yok henuz ilk seferde boyle mi oluyo bilmiyorum. En son bendim galiba olmayan ben de oldum
Evet canim iyi geldi calismak farkli insanlar gormek. Bi de inan o kadar yogun basladim ki kolay atlattim o yuzden. Tepki o dimi canim gorusemedigimiz zamanlari telafi etmeye calisiyo dimi? Kiyamam ya bu calisan anne yavrularina. Ben de cok arardim annemi dakikalari sayardim gelsin diye

sen misin öyle diyen sabahın beşinde kaldırmış sırf sarılmak için :KK70:

geniz eti için inşallah ameliyata gerek kalmaz ama kalırsa da korkma. kuzenimin kızı 5 yaşında 3 ay önce oldu. kız doğduğundan beri hastaydı hep öksürük öksürük öldü bitti artık gitmediği doktor kalmadı. alınması gerek geniz etinin dediler. şimdi 3 aydır bi kez bile öksürmedi. resmen bi ilk diyo kuzenim. bayağı rahatladılar. basit de bi ameliyat. inşallah gerek kalmaz da kendiliğinden geçer tabii.
Evet canim basit biseymis. Simdi cok uzuluyorum bi rahat nefesi yok cocugun. Dermansiz dert olmasin da. En azindan caresi var.

Benim de dun oyle gecti akintiymis gibi bakalim bugun artacak mi? Iyi hos ds bi kere baslayinca bende yine gecikme stresi baslayacak. Pko var bende. Her ay zaten gecikiyo bazen 3 ayi buluyo artik doktora gidiyorum ilac versin diye. Cok sıkıntı yapiyo gecikince. Kazara hamile olsam hic anlamam:)

Benim de dun oyle gecti akintiymis gibi bakalim bugun artacak mi? Iyi hos ds bi kere baslayinca bende yine gecikme stresi baslayacak. Pko var bende. Her ay zaten gecikiyo bazen 3 ayi buluyo artik doktora gidiyorum ilac versin diye. Cok sıkıntı yapiyo gecikince. Kazara hamile olsam hic anlamam:)
başlar o zaman bugün yarın.
geçmiş olsun canım. korkma sen önlemini al bişey olmaz. insan stres oluyo istemeden.
benim de inanılmaz düzenlidir. yani öyleydi bakalım şimdi ne olacak. iki gün gecikse ben testlere sarılırım herhalde :D

Back
X