2015 Şubat Anneleri

Maşallah Hakan'a böyle devam eder inşallah :)
saol canimmm insallah
çok uykusu vardi
diyorum acaba uyku seersemligiyle yanli$liklami yedi:KK70::KK70::KK70::KK70:
fazla heeveslenmiycem o yuzden bi iki gun daha yerse inanicam normale dondugune
çok yesin diye derdim yok buyyecek kadr yesin yeter :)

ya ben ne sakar bi insanim varya kendimi dovmek istiyorum
koca tepsi kurabuyeyi indiridm asagi egri koymusum
çigdi hepsi çope gitti:mad::mad::mad:

Kızlar merhaba.. Moralim çok bozuk, bu ülkemizde olup bitenler etkimiyor beni ve eminim bir çoğumuzu, hayatıma güle oynaya devam ederken utanıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum.. Allah bize kötü gün göstermesin, şimdi Büyükşehir'lerde sıkıntı ama bungit gide başka yerlere de sıçrayacak allah korusun hepimizi, kendimi değil geleceği olan çocuklarımızı düşünüyorum :( ğ

Kızlar merhaba.. Moralim çok bozuk, bu ülkemizde olup bitenler etkimiyor beni ve eminim bir çoğumuzu, hayatıma güle oynaya devam ederken utanıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum.. Allah bize kötü gün göstermesin, şimdi Büyükşehir'lerde sıkıntı ama bungit gide başka yerlere de sıçrayacak allah korusun hepimizi, kendimi değil geleceği olan çocuklarımızı düşünüyorum :KK43: ğ
insallah biter canim bee
bunun kuçuk yerlere yayilmasi Alalh korusun savas demek su anda oylede iste adi yok saavasin

esim bugun turistler gitmez ar tik diyor
turisti bilmiyorumda ben gerçekten korkuyorum gitmeyed dedim:(
biz bursada kaliyoruz , avm lerine polis kaoyaacklar oradada supheleniyolar demekki
artik ne desem ne soylesem bilemiyorum
bela beddua okumakdan dilimizde tuy bitti bu soysizlara Allah bildigi gibi yapsin

insallah biter canim bee
bunun kuçuk yerlere yayilmasi Alalh korusun savas demek su anda oylede iste adi yok saavasin

esim bugun turistler gitmez ar tik diyor
turisti bilmiyorumda ben gerçekten korkuyorum gitmeyed dedim:KK43:
biz bursada kaliyoruz , avm lerine polis kaoyaacklar oradada supheleniyolar demekki
artik ne desem ne soylesem bilemiyorum
bela beddua okumakdan dilimizde tuy bitti bu soysizlara Allah bildigi gibi yapsin
Can güvenliği en temel ihtiyacımız.. Yani ben düşünüyorum savaş Olduounda ne yaparız diye ama düşünürken bile kalbim öyle hızlı çarpıyor ki boğuşsvsk gibi oluyorum.. Çok kötü bişi ve bizim ülke olarak hak etmediğimiz bir durum.. Polis koysa da bişi fark etmez yazık olan polise olur sadece, bunların gücü artık farklı, en korktuğum insan tipi hiç bir şeyden korkmayan ve kaybedecek hiç bir şeyi olmayan insanlardır bunlar da şu am aynen öyle insanlar..

Can güvenliği en temel ihtiyacımız.. Yani ben düşünüyorum savaş Olduounda ne yaparız diye ama düşünürken bile kalbim öyle hızlı çarpıyor ki boğuşsvsk gibi oluyorum.. Çok kötü bişi ve bizim ülke olarak hak etmediğimiz bir durum.. Polis koysa da bişi fark etmez yazık olan polise olur sadece, bunların gücü artık farklı, en korktuğum insan tipi hiç bir şeyden korkmayan ve kaybedecek hiç bir şeyi olmayan insanlardır bunlar da şu am aynen öyle insanlar..
tabiki canim polis napicak ki
bugunkunu takip ediyormus diyolar ya e noldu çekdi serfsiz pimi
istediklerini verseler olmaz bu kadr insan bosami sehit oldu , bi karisina kurvan olsunlar ulkemin
vermeyincede kuduryolar kopekler
ama boyle gitmez bigun bi yol bulunur insallah :(

Kızlar bugün çok güzel sebze köftesi yaptım bizimki sevdi epey yedi geçen gün televiZyondan duydum ama tam olarak aynısı değil aklımda kaldigiyla. Kabak,ıspanak,havuç cigden küçük küçük doğradım rendeledim 1yumurta biraz kabartma tozu tuz labne peynir Başka peynirle de olur bence ve un karıştırdım top top yapıp una bulayıp bol kızgın yağda kizarttim en çok biz yedik çok lezzetli oldu. Ayrıca bugün kıymalı ıspanak yaptım maalesef telefonu eline vermek rusvetiyle bol yoğurtla yedi :)

Biraz sütten kesin bence bebeğinizi azaltin ben biraz azalttım ve iştahı arttı. Bu arada inek sütünü hiç sevmiyor yoğurt peynir yiyor ama sütü pek içmiyor nasıl sevdirebilirim acaba

Biraz sütten kesin bence bebeğinizi azaltin ben biraz azalttım ve iştahı arttı. Bu arada inek sütünü hiç sevmiyor yoğurt peynir yiyor ama sütü pek içmiyor nasıl sevdirebilirim acaba
Sütten kesin denken yanı sen şimdi ne kadar emziriyorsun? Haklısın ondan Da yemiyorlar çünkü meme olduğunu biliyor, doyurmasa da

Kızlar merhaba.. Moralim çok bozuk, bu ülkemizde olup bitenler etkimiyor beni ve eminim bir çoğumuzu, hayatıma güle oynaya devam ederken utanıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum.. Allah bize kötü gün göstermesin, şimdi Büyükşehir'lerde sıkıntı ama bungit gide başka yerlere de sıçrayacak allah korusun hepimizi, kendimi değil geleceği olan çocuklarımızı düşünüyorum :KK43: ğ
aynı durumdayım, sanırım çoğumuz da öyle.. şimdi ölenler tanımadıklarımız ama bi gün tanıdıklarımız da olabilir bizi de bulabilir. dile getirmek düşünmek istemiyoruz ama gidişatımız hiç iyi değil.

ülkemiz için bi kırılma noktası olacak böyle devam ederse, iyi mi olacak kötü mü allah sonumuzu hayır etsin.. sonumuz suriye gibi olursa diye düşünmeye başladık, haftasonu güzel havada korkudan evden çıkamıyorsa bi millet terör amacına ulaşıyor demektir.

çok korkuyorum evlatlarımız için, nasıl bi gelecek bekliyor onları kim bilir..

Bu gece yine bişey oldu kıza saat 2 de kalktı emZirdim her zamanki gibi yatırdım ama uyumadı ağladı.

anlaşıldı dedim yandık bu gece. uykusu açılmış cin gibi bakıyo. aldım aramıza döndü durdu. hani bi fotoğraf var ya anne baba yatağın kenarında çocuk dört dönüyo. aynı öyleydik. bi babasının suratına çıkıyo bi benim.

sonra aldım salladım artık kaç zaöan bilmiyorum ama ezan okundu. uyutup yerine koyduğumda saat 4:40 olmuştu.

zaten uykuya dalamamıştım bi türlü. fena haldeyim yine. iştahta da bi değişiklik yok aynen kötü şekilde devam ediyoruz. neyse buna da şükür hasta olmasında..

Ben polis esiyim ve dogudayim yaklasik kasimdan beri lojmanlarda bile rahat yok lojmanimiz tarandi bombalar patladi cocugum yokken bir canim var veririz diyordum ama cocugum olunca o kadar evladimiz babasiz kalinca bogazimiza bir dugum atiliyor evlerimizde rahat uyuyamiyoruz roket atarlarsa surdan soyle surasi soyle diyerek en dip odada yatiyoruz esim buradayken onu birakipta memelekete gidemem kimsede gidemiyor allah korun ya birsey olirsa yaninda olamazsam diyorum iki yildir tatilimiz bile olmadi allah askerimizi polisimizi korusun tabi beterin beteri var dusunuyorum patlama oldu sehidimiz var diyor o sehidimiz tek parcami degilmi daha gecenlerde sehit babasi ogluna ziyarete gider patlama olur baba oglunun parcalarini toplar psikolojik olarak cok yiprandi polisimiz askerimiz. Allah kahhar ismiyle bu isten rant saglayanlari yapanlari yardim yataklik yapanlari kahreylesin. Birde polise askere yetki verilmeden malesefki birsey yapamiyorlar yapmaya kalksalar sorusturma yiyolar meslekten ihraca kadar gidiyor. Elestiriken onuda dusunelim insallah bu kaos ortami biter mazlumun ahı yerde kalmadan bu teror kökten biter

Ben polis esiyim ve dogudayim yaklasik kasimdan beri lojmanlarda bile rahat yok lojmanimiz tarandi bombalar patladi cocugum yokken bir canim var veririz diyordum ama cocugum olunca o kadar evladimiz babasiz kalinca bogazimiza bir dugum atiliyor evlerimizde rahat uyuyamiyoruz roket atarlarsa surdan soyle surasi soyle diyerek en dip odada yatiyoruz esim buradayken onu birakipta memelekete gidemem kimsede gidemiyor allah korun ya birsey olirsa yaninda olamazsam diyorum iki yildir tatilimiz bile olmadi allah askerimizi polisimizi korusun tabi beterin beteri var dusunuyorum patlama oldu sehidimiz var diyor o sehidimiz tek parcami degilmi daha gecenlerde sehit babasi ogluna ziyarete gider patlama olur baba oglunun parcalarini toplar psikolojik olarak cok yiprandi polisimiz askerimiz. Allah kahhar ismiyle bu isten rant saglayanlari yapanlari yardim yataklik yapanlari kahreylesin. Birde polise askere yetki verilmeden malesefki birsey yapamiyorlar yapmaya kalksalar sorusturma yiyolar meslekten ihraca kadar gidiyor. Elestiriken onuda dusunelim insallah bu kaos ortami biter mazlumun ahı yerde kalmadan bu teror kökten biter
amin amin inşallah!
allah yardımcınız olsun biz burda güvendeysek sizin sayenizde. her gün bşr şehit haberi geliyor mahvoluyoruz. allah bunu yapan terör örgütlerini, bu terör örgütlerini güle oynaya karşıyalayanları ve bu fırsatı onlara verenleri bildiği gibi yapsın.

şahsen ben polisi askeri eleştirmiyorum zaten onlar emir kulu, allah başımızdan eksik etmesin güç kuvvet versin. ben bu devleti eleştiriyorum. milletini koruyamayan devleti. kendileri koruma ordusuyla dolaşırken millet güzel sınav veriyor diyorlar bi de. delirmemek elde değil.

amin amin inşallah!
allah yardımcınız olsun biz burda güvendeysek sizin sayenizde. her gün bşr şehit haberi geliyor mahvoluyoruz. allah bunu yapan terör örgütlerini, bu terör örgütlerini güle oynaya karşıyalayanları ve bu fırsatı onlara verenleri bildiği gibi yapsın.

şahsen ben polisi askeri eleştirmiyorum zaten onlar emir kulu, allah başımızdan eksik etmesin güç kuvvet versin. ben bu devleti eleştiriyorum. milletini koruyamayan devleti. kendileri koruma ordusuyla dolaşırken millet güzel sınav veriyor diyorlar bi de. delirmemek elde değil.
Sosyal medya da goruyoruz iste yok polis ceza kesmek i in araclara bakacagina bombali araca baksin gibi gereksiz yayin bence kimsenin dokunulmazligi olmasin gerektiginde her vatandas gibi yargilansin hakimler savcilar bagimsiz olsun bir isi layiki ile yapamiyorsan istifa etsin cikip sadce iki kelime ile teroru lanetleyip kinamasin ama menfaatler oncelikli malesef canim ulkemde

Sosyal medya da goruyoruz iste yok polis ceza kesmek i in araclara bakacagina bombali araca baksin gibi gereksiz yayin bence kimsenin dokunulmazligi olmasin gerektiginde her vatandas gibi yargilansin hakimler savcilar bagimsiz olsun bir isi layiki ile yapamiyorsan istifa etsin cikip sadce iki kelime ile teroru lanetleyip kinamasin ama menfaatler oncelikli malesef canim ulkemde
Ah yaaaa :( biz burda korkuyorsak siz orada neler yaşıyorsunuz kim bilir :( allah tüm asker ve polislerimizi korusun, ben o eleştirenleri anlayamıyorum, zaten eleştirmelerin sebebi dikkati başka yöne çekmek ve birilerini sorumlu tutabilmek..
Bizim ailede çok asker ve polis var ondan iyi bilirim, doğuda asker olan arkadaşımız çok..bebat durumdalar ve genelde anlatmıyorlar bizlere hiç birşey yasak zaten sanırım.. Allah eşine vr tüm kuvvetlerimize güç, sabır ve sağlık versin.. Dediğin gibi çocuk olmadan ben de en fazla ölücem ne olacak diyordum ama şimdi farklı :(

Çok üzüldüm.başınız sağolsun.ameliyatta tam mi bayilttilar.bi kez bile koklayamadi mi

Genel anesteziye almislar. Evet bi kere bile gorememis.

Bebek hala yogun bakimda ama dr durumu iyi haftaya cikar demis.

Ben size birsey sorcam bayanlar. Beratin dru bize menenjit asisi yaptirin devlet karsilamiyor dedi. Kuzenim de cocuk dru ben yaptirmadim kizima sen bilirsin dedi arada kaldim. Yaptiran var mi ya da yaptirmayi dusunen. Yurtdisinda asi takviminde var sanirim.

saol canimmm insallah
çok uykusu vardi
diyorum acaba uyku seersemligiyle yanli$liklami yedi:KK70::KK70::KK70::KK70:
fazla heeveslenmiycem o yuzden bi iki gun daha yerse inanicam normale dondugune
çok yesin diye derdim yok buyyecek kadr yesin yeter :)
Benim bıdıkta dediğin şey oluyor bazen uykusu gelmişsr yada bişeyle uğraşırken dalmışsa şuursuzca yiyor :)))) sonra farkedip hemen kafasını çeviriyor :))

Genel anesteziye almislar. Evet bi kere bile gorememis.

Bebek hala yogun bakimda ama dr durumu iyi haftaya cikar demis.

Ben size birsey sorcam bayanlar. Beratin dru bize menenjit asisi yaptirin devlet karsilamiyor dedi. Kuzenim de cocuk dru ben yaptirmadim kizima sen bilirsin dedi arada kaldim. Yaptiran var mi ya da yaptirmayi dusunen. Yurtdisinda asi takviminde var sanirim.
CANIM o salgin olan menenjit e bagisklik saglamiyor o asi , 10 yasindan kuçuklerde gorulende B tpi
salgin B türü
asi baska çesit menejit ² için yani korumuyor çocugu
o asinin korudgu menenjit bizim ulkede gorulmeyen bi tur
ulkede satilmasida tamamen duygusal anliycan

Sütten kesin denken yanı sen şimdi ne kadar emziriyorsun? Haklısın ondan Da yemiyorlar çünkü meme olduğunu biliyor, doyurmasa da
Ben artık gündüz sadece uyurken veriyorum bide gece yatarken aralarda uyandigindsda veriyorum şimdilik hedefim memesiz uyuması tamamen kesmeyi düşünmüyorum

Back
X