2015 Şubat Anneleri

:)))) sonra da hepsi kanki olsun :)))

Kız şimdi böyle konuşmak kolay da iki güne birilerini getirirlerse kıskanırız kesin :)))
yok ben kıskanmam ya ne bileyim şimdi öyle geliyo ama görücez :) sadece çok üzülürüm ayrılacağım için evlenince. hele annemler beni nasıl başka şehire göndermişler ben şu an şaşıyorum :(

:KK70: yerinmmmmm gelinimİ yerrrr . Yapsın tabi Tuna kahvaltı da hazırlasın yatağa getirsin hatta ohh bizde o kaplıca senin bu tur benim gezeriz. Kocalar da maç izlesin ayyyy ne hoş hayaller :))
ayy kız sen bizi hayallerinde iyice yaşlı yaptın niye kaplıcaya gidiyoruz romatizmamız mı azdı :D yurtdışına tatile gidelim orta yaşların tadını çıkaralım ohh :KK54:

ay çok güldüm yaa vallahi hayali bile güzel :KK45:

ayy kız sen bizi hayallerinde iyice yaşlı yaptın niye kaplıcaya gidiyoruz romatizmamız mı azdı :KK70: yurtdışına tatile gidelim orta yaşların tadını çıkaralım ohh :KK54:

ay çok güldüm yaa vallahi hayali bile güzel :KK45:
Hakkaten ya ne kaplıcası gitsek gitsek spaya masaja gideriz, çünkü bi önceki gece çok dana etmişiz çok uorulmuşuz filan :KK50::KK19:

Beratta bizim yanımızda yatıyor hep canım uyuttuktan sonra beşiğe koysam bile 2 dk geçmeden uyanıyor uykudayken nerden anlıyorsa beşikte olduğunu ama yanımızda yatınca yine uyanıyor ama daha az uyanıyor canım bi de berat çok dağınık yatıyor uykuda yatakta yuvarlanarak uyuyor eli ayağı kafası beşiğin kenarlarına değince anında uyanıyor yeri dar geliyor kısacası ona etrafı kapalı koca bir karyola lazım bizimkinden :KK48:
Aynen ayaz da uykuda çok hareketli sürekli dönüyor bi uçtan bi uca gidiyor, biz de bu yüzden büyük yatak aldık paşa Zadelere rahat uyuyor aöa yine binbeşyüz kez uyanıyor gece.. :))

Berat şimdiden kızları görünce gülümsüyor tv de spikerlere gülüyor klip izlerken bayan sanatçılara gülüyor çok seviyor kızları çapkın :)
Hahaha aynen aynen.. Ayazın favorisi oral b reklamındaki kız ve star tv haber sunucusu :))) onları görünce gülüyor, sanırım esmerlerden hoşlanıyor :)))

yok ben kıskanmam ya ne bileyim şimdi öyle geliyo ama görücez :) sadece çok üzülürüm ayrılacağım için evlenince. hele annemler beni nasıl başka şehire göndermişler ben şu an şaşıyorum :KK43:
Ever üzülürüz o kesin ama kurallar böyle biz de uçtuk yuvadan.. Kız çocuğunu evlendirmek farklı derler bi de bakalım o günleri görelim yeter ki sağlıklı olalım da :))

Zibilyon kez kalkiyor, gozumu aciyorum sesine yatagin ortasinda oturuyor
Of çoğu kez ayaz da sınırda oluyor.. Çok tehlikeli aslında ama işte başka çare olmayınca.. Bu çocuklar uykuya niye direnir bi anlasam.. Bizim komşunun ikizler var şimdi 8 aylıklar, sabaha kadar deliksiz uyuyorlarmış bi de büyük kızı var o zaten uykucu diyor.. Bi bize nasip olmadı öyle kolay çoğul büyütmek :)))

Ayyy ne güzel, ne kadar düşünceli davranmış annen.. Benim hiç öyle bir şansım olmadı, yani kimse öyle bişi demedi aksine gelen giden hep çocuklarını yalnız büyüttüklerinden kapı dışarı çıkmadıklarından bahsetti ben de doğrusu o diye düşündüm sanırım hep ve gitmedim bir yere hala da gidemiyorum :KK43: olsun alışıcam ben de :)))
Alışırsın canım bir kere dene gerisi gelir. İnan sana ve Ayaz Paşa'ya çok iyi gelecek :)))

burası eskiden çok aktifti canım, geçmişi bi okumaya başlıyordum bitmiyordu. şimdi sürekli yazan 10 kişi yoktur :)

instagram da oturup saatlerini harcayabileceğin bi yer değil zaten, fotoğrfa bakıyosun o kadar :) neyse hadi düşün bakalım haber ver :))
Tamam tatlım :))

Sağolun kızlar.ağlamak baya iyi geldi.içimdeki negatiflik yok oldu.tamamen dibe cokmemisim demek ki.beni anlayacağınız biliyordum.damdan duseni en iyi damdan düşen anlar.
Alt ıslatma sorunu 4 yıl önce aniden başladı.kardeşi zor bebek olduğu için kendisiyle çok güzel olan ana oğul ilişkisi bir anda mecburen sekteye uğradı.içimden sanki hep benden intikam alıyor gibi hissediyorum.ama aynı dönem gündüz uykusunu bıraktı ve gece uykusu çok ağır.belki de sebeb bu.ama 4 senedir gece de 2 ya da 3 kez.fiziksel kontrolü temiz çıkıyor.alanyada bir danışma merkezi buldum.bakalım inşaallah ise yarar.
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Tam cennete düşmüşsün bu gece :))) maşallah duruya maşallah..

Gözün aydın canım, çok güzel bir pazar günü geçirin, ailecek, sevdiklerinle..:))

Bence ikinci çocukla daha da zor okur herşey çalışıyoruz çünkü ama şimdiden düşünmeyelim kafayı yerim yoksa :))))

Ayaz ileride her şeyi yapsın istiyorum, hem kendi içşn hem de eşi için, duruyla evlensin, ayaz işleri yapsın, duru da gezsin :))))
Sagol canim:)
Ooo valla Ayaz'dan iyi damat senden iyi dunur mu bulcam:) Ayaz'la ikisi isleri yapsinlar sonra da birlikte gezsinler:KK66:
Valla tam cennete dustum bi daha tekrari olur mu bilmiyorum:KK53:

çok sevindim canım inşallah böyle devam eder. annene gidince daha iyi oluyo sanki ya. ayrıca gözünaydın kardeşin de sağsağlim gelmiş.

bu güzel pazar gününün tadını çıkarın :KK68:
Sagol canim annemlerde daha iyi uyuyor hep nedense. Valla Tuna'yla da Begus super olur. Bizim kizlar yasadi valla. Gezer dururlar

İkincisi olunca bastan odasını ayıracam dila da yanlis yaptik beraber yatinca kiz iyice kudurdu
En mantiklisi canim Duru 6 aylik olunca hemen ayirdim valla iyi ki oyle bir karar vermisim cunku akli basindayken daha zor ayirmak bence. Ben de ikincide 3 ayini doldurur doldurmaz uyku egitimine basliycam diyorum

Of çoğu kez ayaz da sınırda oluyor.. Çok tehlikeli aslında ama işte başka çare olmayınca.. Bu çocuklar uykuya niye direnir bi anlasam.. Bizim komşunun ikizler var şimdi 8 aylıklar, sabaha kadar deliksiz uyuyorlarmış bi de büyük kızı var o zaten uykucu diyor.. Bi bize nasip olmadı öyle kolay çoğul büyütmek :)))
Sans :((

Back
X