Merhaba hanımlar,ben geldim sonunda.Geçmişin hepsini okuyamadım ancak anladığım kadarıyla uyku ve iştah problemleri almış başını gitmiş.Biz de çok farklı değiliz iştah sorunu pek olmasa da uyku sorunumuz artarak devam ediyor.Küçükken daha güzel uyuyordu benimki büyüdükçe iyice sapıttı.Yazacak çok şey var da hangisinden başlasam bilmiyorum :) Doğumgününde ev şehirdışından misafirlerim geldi 1 hafta kadar bizdelerdi bakamadım buraya hiç.Sonra oğlum hasta oldu hem de be hastalık.10 gün yüksek Ateş Boğaz Ağrı'sı iştahsızlık derken öylece geçti.ilk ciddi hastalığıydı o yüzden belki de çok yıprandık.Yine bakamadım buralara.Sonra da şehir dışı tatilimiz,dönünce en yakın arkadaşımın düğünü derken koptum buralardan.
MaRaL_
Hakan yüksek ateşten rahatsızlanmış çoook büyük geçmiş olsun,Allah bir daha da yaşatmasın inşallah.Bir de salgın var burda demişsin büyük oğlun için,iyi mi şimdi?
mery60
cnm geldim yazamasam da hep aklıma geliyorsunuz.Burası ayrı bir bağımlılık yapıyor insanda.Kader arkadaşı gibiyiz hepimiz.Yazdıklarınızda çoğu Zaman kendimi görüyorum.Tuna da uyku konusunda hala aynı galiba uyku düşmanı bunlar
gelincikgibi
Yazdıkların çok aydınlatıcı oluyor,bilgileniyorum sayende.Ayazın dışarıyı sevmemesi çok garip geliyor bana ama.Sokak delisi bir küçük adamım var benim,sitenin kapısından girince eve girmemek için başlıyor mızırdanmaya.Acayip bişey saatlerce dışarda olsa gıkı çıkmaz,böylesi de çok yorucu oluyor çünkü evde oyalamak inanılmaz zor.Bunların bir ortası yok,en iyisi Ayazla Mustafayı karıştırıp ikiye bölelim:) Az normale dönerler belki :)
yeb4
cnm nasılsın? En son yeni bir Bebek arabası aldığını okumuştum hayırlı olsun bile yazamadım o dönem.Begüme de maşallah,iştah sorunu da azalarak geçer inşallah.
vahide1204
geçici çözümler belki ama çok çok bunaldığında çocukları yatırıp ılık bir duş al,bikaç sayfa içinde Bebek ve çocuk kelimesi geçmeyen bişeyler oku,ama en önemlisi kendini hafife alma.Herşey mükemmel olmak zorunda değil sen elinden geleni yapıyorsun zaten.Oğlun için belki bir uzmana danışmak iyi gelebilir,psikolojik tarafı da varsa ki sen fiziksel olarak sorun yok demişsin yaralı olabilir yardım almak.Yine de sen en iyisini bilirsin.İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu sorunu,biraz rahatlamaya çalış yalnızca.Herşey güzel olacak geçecek bu günler de.
Kilodan bahsetmişsiniz ben de son 15 gündür kilo almak için çabalıyorum,2 günde bir makarna yemeye çalışıyorum,ekmek tatlı falan.Hamile kalmadan önce 55 kg dım,şimdi 50

daha fazla zayıflamak istemiyorum kıyafetlerim olmuyor,sinirlerim bozuluyor.Bana da kilo alma taktikleri verin ne olur.
Ayy kusura bakmayın ne kadar uzun yazdım.Daha yazacaklarım var da birden bunaltmayayım sizi de,alıştıra alıştıra yazayım bari:)