2015 Şubat Anneleri

Estağfurullah ne kusuru burada bildiklerimizi paylaşıyoruz güzel oluyor :KK66: evet onu bende okumuştum ama bir kaç kişiden susturmayı görünce doğrusunu öğrenmek istedim. Bende dediğin gibi yapmaya çalışıyorum. Nevzat Tarhan ve Doğan cüceloğlu'nu bilgi birikimi ve anlatım tarzı olarak çok beğeniyorum. gelincikgibi gelincikgibi sen ne tavsiye edersin :KK66:)
Canım ben ali çankırılı nın kitaplarını beğeniyorum. Çocuğa söz geçirme sanatı diye bir kitabı var mesela çok güzel, onun dışında da birçok kitabı var hepsi güzel bence çok yalın, basit ve günlük hayattan örnekler vererek anlatıyor.. :)

selam kızlar :KK68:
Begüm iyi kalktı sabah sanki hiç hasta olmamış gibi.
akşam bi öksürük krizine girdi sadece. sonra gece iki kez kalktı ama emip yattı. sabah da 9da neşeli kalktı.

dün sümükler musluk gibiydi şimdi hiç bişey yok. hapşuruk da yok. öksürük kuru ve çok az. şükğrler olsun. inşallah başlamadan bitmiştir.

bu arada size bişey soracağım yabi türlü ne yapacağımı bilmiyorum.
Begüm hala yastıksız yatıyor. uyurken çok hareketli yatakta dört dönüyor resmen. yastıksız yatırmamın bi sakıncası var mı?

bir de bu geniz akıntısı için yastıkta yatsın istiyorum. yatağı alttan yükseltemiyorum şimdi neden yükseltemediğimi anlatamıyorum ama sonuç olarak yükseltemem diyeyim.

yastık koyup denemek istiyorum ama uyanınca yastığın üstüne çıkar da sarkar diye o kadar korkuyorumki düşmesinden. aslında korkuluklar yüksek ama yine de çok korkuyorum. korkuluklar boynun omuzla birleştiği yere geliyo tam. yatağı da resimdeki gibi. o korkuluk bi kademe daha yukarda tabii şu an yatağın diğer tarafındaki gibi. düşer mi sizce ya napsam bu yastık meselesini?

Eki Görüntüle 1808354
Ayaz da yastıksız yatıyor Sanırım 2-3 yaşa kadar da gerçek yokmuş..

Bence düşmez canım eğer korkuluklar belirttiğin yere kadar geliyor ve alttan destek alabileceği bir yer yoksa tırmanmak için bişi olmaz :))

gelincikgibi gelincikgibi canım naber bugün tartıldım ben iki kilo vermişim:KK57: bana yanlış gibi geliyor ama bilmem artık. Öyle aşırı da bi değişim yok aslında vücudumda. Yanlış bişey yapıp sağlığımdan olmayım da..
Oha :KK57: Koç'um benim aferin walla Nasıl yaptın :) ben de bi değişiklik yok regl de olacak şiştim iyice ama yiyorum kısamadım :oops:

Canım ben ali çankırılı nın kitaplarını beğeniyorum. Çocuğa söz geçirme sanatı diye bir kitabı var mesela çok güzel, onun dışında da birçok kitabı var hepsi güzel bence çok yalın, basit ve günlük hayattan örnekler vererek anlatıyor.. :)
Tamam canım teşekkürler eBook varsa bir bakarım yada Tr'ye gidince alırım

Ayaz da yastıksız yatıyor Sanırım 2-3 yaşa kadar da gerçek yokmuş..

Bence düşmez canım eğer korkuluklar belirttiğin yere kadar geliyor ve alttan destek alabileceği bir yer yoksa tırmanmak için bişi olmaz :))
ay gerek yoksa hiç yatırmayayım. doktora da sorucam gidince. sadece genzi aktığı zaman lazım oluyo. düşmez normalde evet ama bu yaramazlar herşeyi yapar gibi geliyo :KK53: korkulukların koruyucusu da var onları çıkartacaktım geçen kafayı bi gömdü kenara çok ağladı. biraz daha dursun dedim bende.

canim ilk bi yil yastik onermiyolar zaten iyi yapmisin koymamkla
ben bas ucunda dosegin altina sert yastik koydum tumsek oldu , hasta oldugunda yapiyordum sonra almayi unutuyorum haftasina zaten geri basliyor benim oglan oksurmeye :)

yani hep oyle duruor,dusmuyor
park yatakdayiz
o zaman iyi yapmışım demekki. park yataklar daha derin oluyo sanırım. bu yaramazların bapcağı belli olmuyoki korkuyorum o yüzden

fyz35 fyz35 sağol canım bi bakayım dediğin yastıklara.

mery60 mery60 canım o dediğin korkuluklar nasıl bişey? yatağında zaten korkuluk var ya anlamadım dediğin şeyi

Ah canım o yöntem çok kötüymüş, diyorlar ki sizin aşık olduğunuz kişi birden karşınıza çok berbat korkunç bir şekilde çıksa şok olmaz mısınız diye, alıştıra alıştıra daha iyi, büyüdüğü için artık bardaktan süt içmesi gerektiğini benek olmadığını vurgulamak gerekiyormuş. Anlamaz demeyin konuşun diyorlar
ahh ya mantıklı düşününce cidden öyle. herkes öyle yapmış ya bize de doğru olan o gibi geliyo ister istemez.
bakalım nasıl bıraktırıcaz. şu an aşk yaşıyo memeyle çünkü :(

ahh ya mantıklı düşününce cidden öyle. herkes öyle yapmış ya bize de doğru olan o gibi geliyo ister istemez.
bakalım nasıl bıraktırıcaz. şu an aşk yaşıyo memeyle çünkü :KK43:
Biz de öyle aşk yaşıyoruz ama son 3-4 gündür çok fena sürekli emmek istiyor gece gündüz :( hele sabahları yarım saat, bunalıyorum artık :(

Emziriyorum ama bu ara pek sütüm yok, sadece alışkanlık bunlarınki.. Tuna da aynı, beni görünce yakama sarılıyor, ama ben yaza kadar devam edicem şimdilik. Sen ilaç almak zorunda kalacaksın sanırım, yada ada çayı iç bol bol azaltıyormuş sütü.
Yaza doğru bırakcam Can'ım herkes te diyo ki emmedikçe azalır adaçayı içiyorum seviyorum da bişey yok

Oha :KK57: Koç'um benim aferin walla Nasıl yaptın :) ben de bi değişiklik yok regl de olacak şiştim iyice ama yiyorum kısamadım :oops:
Ya sende ne güzel kilo vermiştin ya bırakma devam et, valla kilolar gittikçe daha da hırslanıcaz yaz geliyor Deniz mevsimi yaklaşıyor naniiii naniiii acil durummmm :D

Yaza doğru bırakcam Can'ım herkes te diyo ki emmedikçe azalır adaçayı içiyorum seviyorum da bişey yok
Maşallah sütün bol, evet emzirmedik,e azalır da sen bu süre içinde acı çekersin. Doktoruna bi danış bu konuyu şimdi değilse bile yazın yine aynı konu açılacak, aklında soru işareti kalmasın. Hem sütün bolken emzir kız ne güzel şifa niyetine :) ısırıyor mu hala cadı :))

Ya sende ne güzel kilo vermiştin ya bırakma devam et, valla kilolar gittikçe daha da hırslanıcaz yaz geliyor Deniz mevsimi yaklaşıyor naniiii naniiii acil durummmm :KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Ya evet yaklaşıyor ondan ziyade havalar ısınıyo ve ben artık saklayamıyorum pörtleyen göbeğimi :KK61:
Benim iştahım var durduramıuorım Cidden kendimi napcam yaa :rolleyes:

Biz de öyle aşk yaşıyoruz ama son 3-4 gündür çok fena sürekli emmek istiyor gece gündüz :KK43: hele sabahları yarım saat, bunalıyorum artık :KK43:
yazın napıcaz o sıcaklarda :(
ya emzirmekten çok zevk alıyordum ama önceden. hani küçükken gerçekten yemek amaçlı emdiği zamanlar en keyifli anlatdı.
şimdi sigara krizi gelmiş gibi yapışıyo mememe. normal emse amenna. çekiyo ısırıyo. bi de doğru dğzgün süt yok çektikçe acıyo.

şu an hiç zevk almıyorum emzirmekten ve niye böyle düşünüyorum diye bi anormallik mi var bende diyorum açıkçası :(

Ya evet yaklaşıyor ondan ziyade havalar ısınıyo ve ben artık saklayamıyorum pörtleyen göbeğimi :KK61:
al benden de o kadar.
bak sabahtan beri Ayıptır söylemesi yumurtalı sağlam bi kahvaltı ettim. sonra mozaik pasta yedim.
öğlen babam yemek yer genelde bende eşlik ettim azıcık fırında tavuk patates kalmışyı dünden bi kaşık pilavla yedim.

akşama kadar bi dilim kek yedim. sonra alşam balık yemeğe çıktık. koca bi levrek yedim. üstüne ayva tatlısı yedim. ama tatlıma babamla kocam ortak çıktı.

şimdi de çay içcem. eminim yanına bişey daha yerim tatlı olarak. bunları niye saydım be kadar pisboğaz olduğumu anlatmak için :KK70:

kendimi durduramıyorum ben böyle değildim. kilomda bi artış yok ama göbüş var. kendimi frenlemem lazım. yarın babam gidicek bende katılayım diyete. ama nasıl tatlısız durcam :KK43:

Benim kadar açlık manyağı olamazsın Can'ım kesin eminim, sen benden daha güçlüsüdür, ben yapıyorsan eminim sende yaparsın.. Genelde midemdeki boşluğu hissediyorum ve manyak mıyım neyim ama bu bana mutluluk veriyor :D zayıflıcam diye inanıyorum ya ondan sanırım.
yendiğin şeylerin çok kalorili olmamasına da dikkat et bence. Benim Can'ım tatlı isteyince elma yiyorum yada incir, onlar o kadar tatlı ki bastırıyor. Mesela bi ara kendime diyet turla yapıcam bol meyveli şekersiz keçiboynuzu unundan filan, Aslı'na bakarsan alternatif çok. Bide açlığını düşünme yada doymadım az yedim diye düşünme. Ve benim her şeyde olduğu gibi bunda da saatli yiyip içmem diğer öğünü beklememi tahammül etmemi kolaylaştırıyor.

Ama bu akşam kocaaaa bir tabak bulgur pilavı ve cacık yedim bi dünya da salata. Ödül :))

al benden de o kadar.
bak sabahtan beri Ayıptır söylemesi yumurtalı sağlam bi kahvaltı ettim. sonra mozaik pasta yedim.
öğlen babam yemek yer genelde bende eşlik ettim azıcık fırında tavuk patates kalmışyı dünden bi kaşık pilavla yedim.

akşama kadar bi dilim kek yedim. sonra alşam balık yemeğe çıktık. koca bi levrek yedim. üstüne ayva tatlısı yedim. ama tatlıma babamla kocam ortak çıktı.

şimdi de çay içcem. eminim yanına bişey daha yerim tatlı olarak. bunları niye saydım be kadar pisboğaz olduğumu anlatmak için :KK70:

kendimi durduramıyorum ben böyle değildim. kilomda bi artış yok ama göbüş var. kendimi frenlemem lazım. yarın babam gidicek bende katılayım diyete. ama nasıl tatlısız durcam :KK43:
Anammm kek mozaik pasta ayyyy negzel bir haftasına kadar bende gömülüyordum tatlıya.. Gidiyim de bi parça bitter yiyim bari acı acı :KK51:

Back
X