- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
ben emreyle konustum canim yaaaCanım benim gerçekten öyle, bebeklikleri çok daha kolay sonrası bin beter allah kolaylık versin biz de o günleri görürüz inşallah..
Şimdiiiii..:) öncelikle neden dışlandığını bulman lazım Can'ım bir şekilde yani bu çok önemli, diğer çocukların elbet saçma da olsa mantıklı da olsa bir sebebi vardır.. Dışlanmasında Emre'nin payı var mı yok mu bunu bulman lazım vr objektif olman lazım :)
İkincisi Emre'nin algıladığı ve ablasına anlattığı ile gerçekler birbirine uyuşuyor mu? Bu sorunun cevabını bulman lazım, çocuk bu yaşadığı ufak birşey i abartır veya tam tersi belki de daha kötüdür..
Bu soruların cevabını bulman içşn öğretmen, arkadaş' abla kim var kim yok hepsini bilgi almak için kullanabilirsin ama Emre önce anlamasın bildiğini bence..
Sonra ilerisi için yani seneye için, sık sık arkadaşlarıyla okul dışında da görüşmeli, eve çağırsın, evde mis gibi ıynasınlar, parkta buluşsunlar, telefonlaşsınlar vs gibi..
Yakın olmak , ortak nokta bulmak ve paylaşımda bulunmak çocuklara hep iyi gelir..
Bu yıl kendi sınıfı dışlıyor anladığım kadarıyla, o diğer sınıf Nasıl açcaba? Yaz tatilinde bir kaç arkadaşıyla görüşmesini asapla ön hazırlığını yap ki önceden yakınlaşsın arkadaşlarıyla.. İletişim kurmakta güçlük çeken biri mi Emre? Nasıl biridir? Hani çekingen falan ise o Zaman spor, tiyatro, drama iyi gelebilir kendisine daha öncede söylemiştim sanırım..
Başka unuturmuşum bişi var mı?![]()

sadeece iki kisi elimi tutuyor dedi iki kiz geecen seneden ayni siniftalarmis onlarda emreyle kalmis lar bu sinifta , o yuzden ben disladilar diye dusundum ,25 kisilik sinifta 3 çocuk yeni 22 si eski ve o 22 emreyle oynamiyor , oynama neysede sinifa giderken sira olup elele tutuyolar onu bile istemiyolarmis

emre evde biraz teror estirir inatçidir ama okulda oyle deil tam tersi, ogretmeni sinifin en sakin ogrencisi diyor, hiç kendi yaptigi bi sey yuzunden tek basina ceza almadi , baska çocuklara uydugunda aldi bi kaç defa , ogretmen ozellikle belirityor su kiisiyi takip etti ayniisni yapti beraber ceza aldilar diye bu sene pek olmadi gerçi ,geçen sene oteki sorunlu çocukl ayni sinifta olunca oluyordu ceza olayi
emrede onceden dil problemi vardi yani bu senenin basina kadr vardi su an yok galiba
bi arap çocugu var onla çok iyi anlsiyor tek arkadasi o denebilir oteki doveni saymazsak artik onu sevmiyor mecbur klmadikça oynamiyor o çocukla
yani arap çocugyla dil problemi olmadi hiç bi zaman yazinda hep dedigin gibi parkda oynuyolar ikisi , anneisyle hberlesip ayni anda çikiyoruz parka ,yoksa bize dunyayi dar ediyolar ikiside baska çocukla oynamiyor orda :))
ikncisi Emre'nin algıladığı ve ablasına anlattığı ile gerçekler birbirine uyuşuyor mu? Bu sorunun cevabını bulman lazım, çocuk bu yaşadığı ufak birşey i abartır veya tam tersi belki de daha kötüdür..
emrenin geerçekleri anlttigini dusunuyorum ,dogumm gunu geliyor evde diogum gunu istiyor ama çagircak arkadasi yok

.. daha kotudur derken neyi kasteddin canim
aslinda kizimda biraz bolydi,çok gelip aglamistir kimse benle oynamiyor diye o daaha duygusal sanki içine atmadan herseyi belli eder hemen
bu sene bi sorunu yok hiç duymadim oyle dedigini, ilkokul 2 de su an
emrem eylulden beri neler yasadi kim bilir aklima geldikçe goz yasalrimi tutamiyorum