2015 Şubat Anneleri

gelincikgibi gelincikgibi beni de çok bunaltıyor meme konusunda canım biliyorsun. emzik gibi kullanmasını istemiyorum diyosun ya artık çok geç onlar bizi resmen emzik niyetine kullanıyorlar. kesinlikle açlıkla bi alakası olmadığını ya da sütün tadını sevdikleri için olmadığını biliyoruz artık. tamamen zevk aldıkları için. bildiğin keyif sigarası gibi :))

bakalım nasıl bıraktırıcaz. önce geceleri bıraktırmak gerek sanırım. allah yardımcımız olsun :KK57:

gelincikgibi gelincikgibi beni de çok bunaltıyor meme konusunda canım biliyorsun. emzik gibi kullanmasını istemiyorum diyosun ya artık çok geç onlar bizi resmen emzik niyetine kullanıyorlar. kesinlikle açlıkla bi alakası olmadığını ya da sütün tadını sevdikleri için olmadığını biliyoruz artık. tamamen zevk aldıkları için. bildiğin keyif sigarası gibi :))

bakalım nasıl bıraktırıcaz. önce geceleri bıraktırmak gerek sanırım. allah yardımcımız olsun :KK57:
Evet önce geceler bıraktırmak daha mantıklı ve kesinlikle aşama aşama olması lazım bana göre, bir anda radikal bir şekilde kesmek ne onlar için ne de bizim için sağlıklı olur..

Emzik alsa belli farklı olur Dicem ama emzik alanlar da aynı durumda oluyor :))

Sen Nasıl oldun? Ağrın Nasıl oldu geçti mi baya baya cumartesi mr çekinecektin sonuç Nasıl?

Evet önce geceler bıraktırmak daha mantıklı ve kesinlikle aşama aşama olması lazım bana göre, bir anda radikal bir şekilde kesmek ne onlar için ne de bizim için sağlıklı olur..

Sen Nasıl oldun? Ağrın Nasıl oldu geçti mi baya baya cumartesi mr çekinecektin sonuç Nasıl?
evet önce gece sonra gündüz azaltarak yavaş yavaş artık.. belki yazın çok sıcak olursa emmek istemezler gibi bi düşüncem var ama görücez :) bizimki de emzik alıyo da noluyo. ama tabii mesela uyumadan önce emerken çekiyorum mememi emziği veriyorum uykuya onla geçiyor.

mr çektirdim cAnım çarşamba çıkacak sonuç o zaman göstericem doktora. ama belim daha iyi sağol canım. sadece ayakta kalırsam ve yorulursam ağrıyor. bakalım görücez neymiş durum.

Nerden bilsin çocuk yazık onun da tek derdi meme :)
Ayaz da fena meme meme diyor dakka başı ne Yapcam bilemedim :KK43:

Siz ne yapıyorsunuz? Yani her istediğinde meme veriyor Musunuz? Benimki 10 dkda bir geliyor iki emiyor gidiyor
Akşam genelde her istediğinde veriyorum. Bu aralar gece de her istediğinde vermeye başladım, bu yüzden cozuttu artık emziği ağzına verince sinirleniyor illa emerek uyumak istiyor. Şu elim iyileşsin karar verdim gece emmesini bitiriyorum. Bu arada kız ben iki kilo daha vermişim :)) aç kalınca veriliyor demek ki :))

Geçmiş olsun cnm,eşine çok büyük görev düşüyor.Bulaşık işini tamamen ona bıraksan mesela.Dikiş atıldıysa daha çabuk iyileşir inşallah.O zamana kadar da mecburi olmayan işleri ertele bence.
Sağol Can'ım, bulaşığıfilan makineye atar zaten, Tuna'yı yıkama işi de eşime kaldı, idare ederiz bi şekilde :)

Bizimki kitaplara sarmış durumda epeydir.Oyuncaklardan çok daha fazla keyif alıyor kitap incelerken.Hem kelime dağarcığı genişliyor hem de güzel Zaman geçiriyor.Ama şimdilik,2-3 ay sonra ilgisi devam eder mi bilmiyorum.Umarım hep sever.
Pearson yayınlarının,Remzi kitapevinin,iş bankası kültür yayınlarının çok güzel çocuk kitapları var,öneririm.
Oyuncak konusunda alır memnun kalırsan,bize de söylersen sevinirim.Oyuncak seçiminde çok kararsız kalıyorum.
Bende istiyorum kitap almak, link atar mısın Can'ım Nasıl kitaplar incelemek istiyorum, sayfaları Nasıl kuşe kağıt mı, bol resimli mi?

Evet kitapları çok seviyor özellikle babasının ders kitaplarını :) turkiyedeyken aldım bi tane d&r dan büyük resimli nesneleri tanıtan birşey epey kalın sayfalarını çevirmeyi seviyor ama çabuk sıkılıyor ondan da valla nasıl eglendirecegimi şaşırdım artık evde tabak çanak tencere tava hiçbişey bırakmadı :) Bu ara alıcam oyuncak yazarım size de
Ben instagramda eğitici ahşap oyuncak diye bi sayfadan takmalı çıkarmalı ve yapboz şeklinde oyuncak alıcam, Tuna takmayı çıkarmayı çok seviyor.

Bence de asamali daha kolay alisiriz canim. Ben biliyosun cok dert ediyodum gunduz ememeyecek diye. Simdi ona o kadar alistim ki haftasonu da cok seyrek emziriyorum. Zamanla gece emmesini de kesecegim. Sonra da bilmiyorum sut kalirsa devam etmek isterse etsin 2 yasina kadar sabah aksam emerek. Tabi bu hayal :) Bakalim gece emmesini nasil birakcaz

İyiyim Can'ım, bugün pansuman yaptırdım bir hafta sonra alınacak dikişler. Bugün baktım da çok feci dikmişler, iz kalacak baya bi :KK43: ama Allah beterinden saklasın tabi..
sakın üzülme sakın allah beterinden korusun dediğin gibi. çok ucuz atlattın daha kötüsü olabilirdi. hem dikiş izlerini ameliyat izlerini vs severim ben yaşanmışlıklar vücudunda iz olarak kalıyor :) biraz romantik bakıyorum tabii olaya :)

Bende istiyorum kitap almak, link atar mısın Can'ım Nasıl kitaplar incelemek istiyorum, sayfaları Nasıl kuşe kağıt mı, bol resimli mi?
tatlım ben geçen arkadaşa gitmiştim kızının eski bebek kitaplarını gördüm çok hoşuma gitti. google a sesli bebek kitapları diye yaz. kumandası var sayfa numarasını kumandadan tuşluyosun sesli şekilde anlatıyor. tek tek cümleler var zaten sayfada daha çok kocaman güzel renkli resimlerle anlatmışlar hikayeyi.

sayfalar kalın hani fotoğraf albümleri var ya o şekilde onun adı neydi şimdi bilmiyorum. ama asla yırtamazlar yani. ben çok beğendim sanırım e-bebekte var yarın gidip bakıcam. sende internetten sipariş verebilirsin.

bi de bende o yapboz gibi eğitici ahşap oyuncaklardan istiyorum Begüm de seviyor bişeyler takıp çıkarmayı. hangi sayfadan bakıyorsun? instagramda bilinmeyen syfalardan alışveriş yapmaya çok çekiniyorum ya. sen alır da memnun kalırsan bana da söyle olur mu.

kızlar bugün ilk kez biberondan süt verdim. daha önce kahvaltısını sütle falan ıslatmıştım ama ilk kez saf süt verdim tabii sulandırarak.

180 cc doldurmuştum biberonu 100 cc içti. ama sonra oyun yaptı yere dökmeye çalıştı falan. aslında öğle uykusundan önce vermeyi düşünüyorum. ya da sabah erken kalktığında kahvaltıya kadar verilebilir. sevdi sanki hiç reddetmedi en azından. yazın dışarı çıkarken de en azından ara öğün olarak meyveli süt verilebilir. inşallah sevsin de içsin.

Akşam genelde her istediğinde veriyorum. Bu aralar gece de her istediğinde vermeye başladım, bu yüzden cozuttu artık emziği ağzına verince sinirleniyor illa emerek uyumak istiyor. Şu elim iyileşsin karar verdim gece emmesini bitiriyorum. Bu arada kız ben iki kilo daha vermişim :)) aç kalınca veriliyor demek ki :))
Ben gece için başladım azar azar devam ediyorum, her uyandığımda emzirmiyorum ama bakalım..

Vaaaay süpersin :) ben de 1,7 kg vermişim. Hiç spor yapamıyorum maalesef yoksa daha Da verirdim sanırım:)) aferin bize walla

kızlar bugün ilk kez biberondan süt verdim. daha önce kahvaltısını sütle falan ıslatmıştım ama ilk kez saf süt verdim tabii sulandırarak.

180 cc doldurmuştum biberonu 100 cc içti. ama sonra oyun yaptı yere dökmeye çalıştı falan. aslında öğle uykusundan önce vermeyi düşünüyorum. ya da sabah erken kalktığında kahvaltıya kadar verilebilir. sevdi sanki hiç reddetmedi en azından. yazın dışarı çıkarken de en azından ara öğün olarak meyveli süt verilebilir. inşallah sevsin de içsin.
Oh oh süper :)) iyi ne gÜzel içmiş sevdi demek ki tadını :) aynen süt dışarıda açlığı bastırmak için güzel olur. Ya da hastaykrn iştahsız olduklarında içerler belki as da olsa..

O senin dediğin kitaplar sesli kitap diye mi arayacağız Can'ım??

sakın üzülme sakın allah beterinden korusun dediğin gibi. çok ucuz atlattın daha kötüsü olabilirdi. hem dikiş izlerini ameliyat izlerini vs severim ben yaşanmışlıklar vücudunda iz olarak kalıyor :) biraz romantik bakıyorum tabii olaya :)
Evet çok romantiksin :) ama hiç bu açıdan bakmamıştım, çok hoş :)

tatlım ben geçen arkadaşa gitmiştim kızının eski bebek kitaplarını gördüm çok hoşuma gitti. google a sesli bebek kitapları diye yaz. kumandası var sayfa numarasını kumandadan tuşluyosun sesli şekilde anlatıyor. tek tek cümleler var zaten sayfada daha çok kocaman güzel renkli resimlerle anlatmışlar hikayeyi.

sayfalar kalın hani fotoğraf albümleri var ya o şekilde onun adı neydi şimdi bilmiyorum. ama asla yırtamazlar yani. ben çok beğendim sanırım e-bebekte var yarın gidip bakıcam. sende internetten sipariş verebilirsin.

bi de bende o yapboz gibi eğitici ahşap oyuncaklardan istiyorum Begüm de seviyor bişeyler takıp çıkarmayı. hangi sayfadan bakıyorsun? instagramda bilinmeyen syfalardan alışveriş yapmaya çok çekiniyorum ya. sen alır da memnun kalırsan bana da söyle olur mu.
Tamam canım söylerim. O dediğin kitaplara da bi bakayım, belki sesli olduğu için ilgisini çeker. Çok istiyorum kitaplığın alt raflarına tuna için kitaplar koyayım oda ordan alsın dağıtsın baksın.. :)

Ben gece için başladım azar azar devam ediyorum, her uyandığımda emzirmiyorum ama bakalım..

Vaaaay süpersin :) ben de 1,7 kg vermişim. Hiç spor yapamıyorum maalesef yoksa daha Da verirdim sanırım:)) aferin bize walla
Süperiz Can'ım aynen devam midemiz alıştı zaten, açlık hissetmiyorum artık eskisi gibi, sadece Can'ım istiyor ama tutuyorum kendimi.

Emme işine gelince, artık gece işini bitirmek lazım, çünkü Tuna bile artık emziği reddetmeye başladı..

Evet çok romantiksin :) ama hiç bu açıdan bakmamıştım, çok hoş :)
bende önceden hiç böyle bakmıyordum. bardağın dolu tarafını göreyim dedim :)

Tamam canım söylerim. O dediğin kitaplara da bi bakayım, belki sesli olduğu için ilgisini çeker. Çok istiyorum kitaplığın alt raflarına tuna için kitaplar koyayım oda ordan alsın dağıtsın baksın.. :)
Begüm çok ilgilendi orda o kitaplarla. belki ilk kez gördüğü için bilemiyorum ama alıcam mutlaka. bende çok seviyorum kitapları ve çok ilgilensin istiyorum. eskiden asla kitap okumadan uyumazdım inan eski hayatıma dair en çok özlediğim şeylerden biri.. şimdi kız uyusa da bende uyusam diyorum.. ama tekrar başliycm uykusuz kalıyorum zaten battı balık yan gider :)

benim de senin gibi hayallerim var kitaplarla ilgili. özellikle onu uyuturken hikayeler okurken hayal ediyorum kendimi. tabii bunun için uyku eğitimi vermem lazım azıcık büyümesi lazım ohoo :)

Back
X