2015 Şubat Anneleri

Oh oh süper :)) iyi ne gÜzel içmiş sevdi demek ki tadını :) aynen süt dışarıda açlığı bastırmak için güzel olur. Ya da hastaykrn iştahsız olduklarında içerler belki as da olsa..

O senin dediğin kitaplar sesli kitap diye mi arayacağız Can'ım??
aynen canım. sütü illaki her gün içsin diye bi derdim yok ama alışsın istiyorum. kuzenim dedi şimdiden alıştır sonra sevmiyolar diye. sende ufak ufak verebilirsin aslında dediğin gibi bazı zamanlarda kurtarıcımız olur..

sesli bebek kitabı diye arat canım çıkıyor hemen.

Bende istiyorum kitap almak, link atar mısın Can'ım Nasıl kitaplar incelemek istiyorum, sayfaları Nasıl kuşe kağıt mı, bol resimli mi?
Google dan isimleriyle aratıp inceleyebilirsin cnm,maalesef link atmayı beceremiyorum.Aslında foto atmayı bilsem evdekileri çekip yollardım sana.
Pearson yayınlarının meraklı minikler serisi var.Bizde "hayvanlar" olanı favori.Kalın mukavva kağıt.Yırtılma şansı yok.Her sayfada ayrı bir hayvan var,renkleri basımı çok güzel.Daha büyük yaşlar için eşleştirme yapılabiliyor.Biz şimdilik hayvanları tanıyıp seslerini taklit ediyoruz.
Remzi kitabevinin "ilk kitabım sayılar" da güzel.1 den 10 a kadar sayılarla hayvan,meyve,oyuncak eşleştirmeleri var.Sayılar için henüz erken ancak resimler büyük ve gerçekçi.Dikkatlerini çekiyor.
Renkler için Net yayınlarının "renklere dokun"serisi güzel.
Pearson yayınlarının "Bebek dokun hisset" ve "Bebek dokun öğren" serisi muhteşem.Kesinlikle öneririm.
Bu arada bu kitapların hepsi mukavva kalın kağıt.
İdefix,d&r,kitapyurdu gibi sitelerden gönül rahatlığıyla alabilirsin.Hem bu ara 23 nisan kampanyası vardı sanki.

Ben instagramda eğitici ahşap oyuncak diye bi sayfadan takmalı çıkarmalı ve yapboz şeklinde oyuncak alıcam, Tuna takmayı çıkarmayı çok seviyor.
Ah Ahh o takmalı çıkartmalı ahşap yapbozları ben de çok seviyorum.Ama bizimki yüzüne bakmıyor hala.Nacizane önerim alırken 1 adet al,eğer beğenir oynarsa sayısını artırırsın.Ben dayanamayıp birden fazla almışım şimdi bir gün belki ilgisini çeker diye dolabının derinliklerinde yerlerini aldılar.
Oğlumda takmayı çıkarmayı çok seviyor.Onun eline kapaklı bir nesne vermem yeterli,açıp kapamayı,çıkarıp takmayı çok seviyor."Çilingir tahtası"denen bir oyuncak var.Üzerinde değişik kilitler var,açılınca içinden hayvan resimleri çıkıyor.Tuna çok sevebilir.Uğraşırken bile baya konsantre oluyorlar bir de ince motor gelişim için faydalıymış.Senin gibi becerikli ebeveynler evde kendileri de yapabiliyor hatta.Hem de daha ayrıntılı daha güzellerini.Aslında süper bişey yapabilirsin.

İyiyim Can'ım, bugün pansuman yaptırdım bir hafta sonra alınacak dikişler. Bugün baktım da çok feci dikmişler, iz kalacak baya bi :KK43: ama Allah beterinden saklasın tabi..
Cnm Allah korusun daha kötü yaralanabilirdin.Boşver iz kalırsa da kalsın.Hiç kafana takma.Anısı bile olur,yıllar sonra Tunaya anlatırsın işte bu da somut kanıtı dersin :)

tatlım ben geçen arkadaşa gitmiştim kızının eski bebek kitaplarını gördüm çok hoşuma gitti. google a sesli bebek kitapları diye yaz. kumandası var sayfa numarasını kumandadan tuşluyosun sesli şekilde anlatıyor. tek tek cümleler var zaten sayfada daha çok kocaman güzel renkli resimlerle anlatmışlar hikayeyi.

sayfalar kalın hani fotoğraf albümleri var ya o şekilde onun adı neydi şimdi bilmiyorum. ama asla yırtamazlar yani. ben çok beğendim sanırım e-bebekte var yarın gidip bakıcam. sende internetten sipariş verebilirsin.

bi de bende o yapboz gibi eğitici ahşap oyuncaklardan istiyorum Begüm de seviyor bişeyler takıp çıkarmayı. hangi sayfadan bakıyorsun? instagramda bilinmeyen syfalardan alışveriş yapmaya çok çekiniyorum ya. sen alır da memnun kalırsan bana da söyle olur mu.
Bende bakayım cnm bahsettiğin kitaba.Teşekkürler uzun uzun anlatmışsın.

Konuya atlamış gibi oldum ama belki işine yarar diye yazıyorum."Mucitpanda" internet sitesi var.Kaliteli ve eğitici çok güzel oyuncakları var.Güvenilir bir site.Rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.
Önerdiğin sesli kitap da harika bir fikir.Tekrar teşekkürler.

kızlar bugün ilk kez biberondan süt verdim. daha önce kahvaltısını sütle falan ıslatmıştım ama ilk kez saf süt verdim tabii sulandırarak.

180 cc doldurmuştum biberonu 100 cc içti. ama sonra oyun yaptı yere dökmeye çalıştı falan. aslında öğle uykusundan önce vermeyi düşünüyorum. ya da sabah erken kalktığında kahvaltıya kadar verilebilir. sevdi sanki hiç reddetmedi en azından. yazın dışarı çıkarken de en azından ara öğün olarak meyveli süt verilebilir. inşallah sevsin de içsin.
İlk deneme için süper içmiş maşallah.Reddetmemesi bile seveceği anlamına geliyor bence.
Sulandırarak vermeni doktorunuz mu önerdi cnm merak ettim?

bende önceden hiç böyle bakmıyordum. bardağın dolu tarafını göreyim dedim :)

Begüm çok ilgilendi orda o kitaplarla. belki ilk kez gördüğü için bilemiyorum ama alıcam mutlaka. bende çok seviyorum kitapları ve çok ilgilensin istiyorum. eskiden asla kitap okumadan uyumazdım inan eski hayatıma dair en çok özlediğim şeylerden biri.. şimdi kız uyusa da bende uyusam diyorum.. ama tekrar başliycm uykusuz kalıyorum zaten battı balık yan gider :)

benim de senin gibi hayallerim var kitaplarla ilgili. özellikle onu uyuturken hikayeler okurken hayal ediyorum kendimi. tabii bunun için uyku eğitimi vermem lazım azıcık büyümesi lazım ohoo :)
Cnm bence şimdi de uyuturken okuyabilirsin.Hayalini gerçekleştirebilirsin pekala.Bir süre sonra uykusu geldiğinde kitabını sana getirmeye başlar,al sana uyku eğitimi için başlangıç.Büyümesini beklememe gerek yok,Nasıl çabuk alışıyorlar herşeye.Kitap kurdu olur Begümcük.

Tamam canım söylerim. O dediğin kitaplara da bi bakayım, belki sesli olduğu için ilgisini çeker. Çok istiyorum kitaplığın alt raflarına tuna için kitaplar koyayım oda ordan alsın dağıtsın baksın.. :)
Sen kitap almaya başla,birlikte okumaya başlayın,bir süre sonra hayallerini yaşarken bulacaksın kendini bence.Bizdeki durum tam olarak öyle,TV ünitesinin alt iki rafı onun kitaplarıyla dolu.İsteği kitabı alıp getirip "anne aç" diyor.Sonrası hiç belli olmuyor tabi.Sonuna kadar gittiğimiz de oluyor,ikinci sayfada sıkılıp başka kitap getirdiği de.Hatta bazı günler bir kitabı 4-5 kez okuduğumuz oluyor.Babası gelir gelmez baba okuyacakmış oğlum deyip gözden kayboluyorum :)
Ama kitap seven çocuk süperdir,dağınıklığı da yorgunluğu da yıpratmıyor insanı bence.Hepimizin çocukları bol bol okuyan,öğrenen,aydınlık bireyler olsunlar inşallah.Çok çok ihtiyacımız var.

Sen kitap almaya başla,birlikte okumaya başlayın,bir süre sonra hayallerini yaşarken bulacaksın kendini bence.Bizdeki durum tam olarak öyle,TV ünitesinin alt iki rafı onun kitaplarıyla dolu.İsteği kitabı alıp getirip "anne aç" diyor.Sonrası hiç belli olmuyor tabi.Sonuna kadar gittiğimiz de oluyor,ikinci sayfada sıkılıp başka kitap getirdiği de.Hatta bazı günler bir kitabı 4-5 kez okuduğumuz oluyor.Babası gelir gelmez baba okuyacakmış oğlum deyip gözden kayboluyorum :)
Ama kitap seven çocuk süperdir,dağınıklığı da yorgunluğu da yıpratmıyor insanı bence.Hepimizin çocukları bol bol okuyan,öğrenen,aydınlık bireyler olsunlar inşallah.Çok çok ihtiyacımız var.
Tavsiyelerin için teşekkür ederiz :)

Aydın bireyler, ne güzel dedm, inşallah başarırız bunu çünkğ dediğin gibi gerçekten çok ihtiyacımız var..

Google dan isimleriyle aratıp inceleyebilirsin cnm,maalesef link atmayı beceremiyorum.Aslında foto atmayı bilsem evdekileri çekip yollardım sana.
Pearson yayınlarının meraklı minikler serisi var.Bizde "hayvanlar" olanı favori.Kalın mukavva kağıt.Yırtılma şansı yok.Her sayfada ayrı bir hayvan var,renkleri basımı çok güzel.Daha büyük yaşlar için eşleştirme yapılabiliyor.Biz şimdilik hayvanları tanıyıp seslerini taklit ediyoruz.
Remzi kitabevinin "ilk kitabım sayılar" da güzel.1 den 10 a kadar sayılarla hayvan,meyve,oyuncak eşleştirmeleri var.Sayılar için henüz erken ancak resimler büyük ve gerçekçi.Dikkatlerini çekiyor.
Pearson yayınlarının "Bebek dokun hisset" ve "Bebek dokun öğren" serisi muhteşem.Kesinlikle öneririm.
İdefix,d&r,kitapyurdu gibi sitelerden gönül rahatlığıyla alabilirsin.Hem bu ara 23 nisan kampanyası vardı sanki.
çok teşekkür ederim canım hemen bakacağım :) tam istediğim gibilermiş.

Ah Ahh o takmalı çıkartmalı ahşap yapbozları ben de çok seviyorum.Ama bizimki yüzüne bakmıyor hala.Nacizane önerim alırken 1 adet al,eğer beğenir oynarsa sayısını artırırsın.Ben dayanamayıp birden fazla almışım şimdi bir gün belki ilgisini çeker diye dolabının derinliklerinde yerlerini aldılar.
Oğlumda takmayı çıkarmayı çok seviyor.Onun eline kapaklı bir nesne vermem yeterli,açıp kapamayı,çıkarıp takmayı çok seviyor."Çilingir tahtası"denen bir oyuncak var.Üzerinde değişik kilitler var,açılınca içinden hayvan resimleri çıkıyor.Tuna çok sevebilir.Uğraşırken bile baya konsantre oluyorlar bir de ince motor gelişim için faydalıymış.Senin gibi becerikli ebeveynler evde kendileri de yapabiliyor hatta.Hem de daha ayrıntılı daha güzellerini.Aslında süper bişey yapabilirsin.
evet görmüştüm o kilitli tahtayı pintetestte. yapılabilecek o kadar çok şey var ki, mesela keçeden akyivite defterleri var. yazın ondan dikmeyi düşünüyorum bakalım.

amiiiin. tam hayalimi yaşıyorsunuz gerçekten. dediğin kitapları alıp en kısa zamanda okuyacağız beraber :)) kitap okuyan kişiden korkmayacaksın, aynı fikri paylaşmasan bile medenice tartışabilirsin.. hepimizin çocuğu akılşı bilinçli olur inşallah

Can'ım bu net yayınlarının renklere dokun serisi kart mı kitap mı? Anladığım kadarıyla ayrı ayrı renkleri anlatmış dimi? Buraya fotoğraf yüklemek için hani mesaj yazdığımız kısmın altında cevapla butonu var ya, onun hanında dosya yükle var, oradan fotoğraf yükleyebiliyorsun. Yapabilirsen kitaplarınızı görmeyi isterim.

arkadaslar merhaba bende anne olmaya aday kısılerden sadece bır kısıyım sızlerın sanırım hepınız annesınız bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım hafıf hafıf karnımda agrılar ve suan sol tarafımda belım ck kotu ağrıyor yanı oturtmucak derece de ama bu agrı adet donemındekı bel ağrısından dgl ve benden hc akıntıda gelmıyr adetıme bugunle brlıkte 5 gun kldı sızce gevelık vrmıdır

arkadaslar merhaba bende anne olmaya aday kısılerden sadece bır kısıyım sızlerın sanırım hepınız annesınız bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım hafıf hafıf karnımda agrılar ve suan sol tarafımda belım ck kotu ağrıyor yanı oturtmucak derece de ama bu agrı adet donemındekı bel ağrısından dgl ve benden hc akıntıda gelmıyr adetıme bugunle brlıkte 5 gun kldı sızce gevelık vrmıdır

image.webp
Can'ım bu net yayınlarının renklere dokun serisi kart mı kitap mı? Anladığım kadarıyla ayrı ayrı renkleri anlatmış dimi? Buraya fotoğraf yüklemek için hani mesaj yazdığımız kısmın altında cevapla butonu var ya, onun hanında dosya yükle var, oradan fotoğraf yükleyebiliyorsun. Yapabilirsen kitaplarınızı görmeyi isterim.

Back
X