2015 Şubat Anneleri

emzik aliyormu canim
uykuya nasil daliyor
benimki memede uyumaya alisti galiba hiç bisekilde susuturamiyorum meme vermeuyince
yani uykusuzlukdan agliyor gozunu açiyor memeyi veriyorum susup gozunu kapatiyor aliyorum memeyi gozunu açip kucagimdan inmeye falan çaliisyor
yarindan itibaren uyku saatlerinin aralrini açmam lazim zaten açikdi ama dahada açicam baska çarem yok
Bu aya kadar memede uyumadiniz da hangi ara bulastiniz bu ise.ben de bunu alistirmiycaktim ortancadan agzim yanmıştı ama hangi ara ipin ucunu kaçırdım hatırlamıyorum.ama yorulunca uzatmıyor bizimki iki çekip dalıyor bol bol gezdirmek lazım benimkini
Son derece anormal iki haftada bir oluyorum 12 gün sürüyor :)
O pitpitlar olur bazen.ama o psikolojiye bi girdin mi testi görmeden cikâmazsin.kendin almisken yedekte al. alamıyorsan da çekinme aldir eşine.en fazla gırgır geçer kafayı yemektense..sen de girgira vurursun.gulersiniz.
yâlniz anormallik varsa kontrol ettir.ihmale gelmez.kendimdeň biliyorum:KK39:
Bak esin kayma ihtimalini bilmiyordur bi telaşlandır gider kendi alır gelir:-)

Olabilir Can'ım 2 haftada bir adet oluyorum 12 gün sürüyor randevu alıp kadın doğuma gitmem lazım senelik kontrolü geldi spiralin
Ayy benimde gitmem lazım da Dr um gitti 4 tane erkek Dr kaldı.gidesim gelmiyor.bu sipralin kontrolü alttan mi oluyor.kontrolleri savsakladigim nasılda belli oluyor.

Yok canım o kalktıkça sen yatır. Eline birşeyler de verebilirsin. İnşallah uyur kuzucuk
uyudu canim
saol yardimin için ben yatirmiyordum yaninda uzanmistim yuataginin
topalmda 45 dk da uyudu
senin yazini okudukdan sonra da 265 dk da uyuduu

bi ara iyice umudumu kesmistim hiç uyyacak gibi durmuyordu valla
biberon yaptim almadi, emziridm istemedi bana ne kadr kizdiysa artik :)
kucagima aldim ( bunlarin hepsini onun yataginin içinde yaptim tabi hiç çikarmadan onu )
kucagimda gozlerini kapatti hemen koydum yine agladi :))
neyse pispis diye uyudu ama benim sesim kiisk bogazim agroiyor her gun 45 dk pispis çekersem isimiz var valla:)

imdiiiiiiiiii yarin oglene napicam onu deyin hele
yeb4 yeb4 gece uyaninca napicam kiz ayni aglaticammi
geec aglamasina babasi hayatda izin vermez
netsemkiii

Bu aya kadar memede uyumadiniz da hangi ara bulastiniz bu ise.ben de bunu alistirmiycaktim ortancadan agzim yanmıştı ama hangi ara ipin ucunu kaçırdım hatırlamıyorum.ama yorulunca uzatmıyor bizimki iki çekip dalıyor bol bol gezdirmek lazım benimkini

O pitpitlar olur bazen.ama o psikolojiye bi girdin mi testi görmeden cikâmazsin.kendin almisken yedekte al. alamıyorsan da çekinme aldir eşine.en fazla gırgır geçer kafayı yemektense..sen de girgira vurursun.gulersiniz.
yâlniz anormallik varsa kontrol ettir.ihmale gelmez.kendimdeň biliyorum:KK39:
Bak esin kayma ihtimalini bilmiyordur bi telaşlandır gider kendi alır gelir:-)
valla bencede olacak is deil bu yasta memede uyutmaaa
dur bakalim çozecez bu isi

uykuya kolay daliyor o problem yokda gece SIK uyaniyor ebniumki ve hep meme istiyor uyanma SIKLIGI GITTIKçe artmisti

komsum evde deilmis ona gelen sebze siârisini bana birakdilar sen sonra verirsin diye
tamam dedim
bu 45 dk içinde o aradi eve eglmis
dedi yorgunum merdiven çikamiycam asagi indirimisin
çocugu kiza birakdim indim
pencereden bakiuoalr kizyla benden bekliyoalr
yuh valla
biliyor komsum uç çocukla evde yalniz oldugumu, kuçugun aglamasinida duydu telde uyutmaya çalisiyorum fln dedim

hala benden bekliyuoalr
kapinin onune nbirakip geldim çocuk agliyor diye
niye beni hiç normal insan bulamazki

kendi yorgun olabilir ama 22 yasinda kizi evdeymis ogluda kesin evdedir

Ben de sütü sabah uykudan uyandığında veriyorum canım biberonla gece uyandığında su dışında hiçbişey vermiyorum ama çok uyanıyor ya ne zaman azalacak gece uyanması :KK43:
Seninkide bi değişik belkide zamanla azalır bilemedim ki bazen sırf beni özlediği için uyanıyor görmek sarılmak istiyor 2-3 dk öpüyorum sarılıyorum bende ama son günlerde oda azaldı gün içinde çünkü çok sarılıp öpüşüyoruz:) seninki her uyandığında şu mu içiyor

Seninkide bi değişik belkide zamanla azalır bilemedim ki bazen sırf beni özlediği için uyanıyor görmek sarılmak istiyor 2-3 dk öpüyorum sarılıyorum bende ama son günlerde oda azaldı gün içinde çünkü çok sarılıp öpüşüyoruz:) seninki her uyandığında şu mu içiyor
hebelem gece uyaninca naptin sen ilk gunden itiabaren

hebelem gece uyaninca naptin sen ilk gunden itiabaren
Gece uyandığında meme diye feryat etti halbuki meme emerek uyumamisti o gece ama çocuk programlamis kendini meme emicem diye neyse çok ağladı Tam 2 saat uyutamadim susması için herşeyi yaptım ama inat ettim vermedim kucAğımda uyudu koydum yatağına sabahta erkenden uyanmıştı o aralar gündüz ve uykudan önce emziriyodum o ilk gecenin dışında bir daha öyle ağlamadı ve bizde gece uyanması artık son haftalarda tamamen bitti uyanirsada hadi yat diyorum kafasını koyuyor yatağına bazen saçlarını tarıyorum öyle uyuyor normalde uyuturken yatağın yanında yere oturuyorum kendi kendine uyuyor ben uyku eğitimi meme kesme hepsini bir Arda karıştırdım bir kombinasyon yaptım insan mecbur kalınca Biraz ağlatıyor canım sonuçta canı yanmıyor hasta değil aç değil huysuzluktan ağlıyor işte öyle düşün ve teselli ol. Bugün mesela memeyi açtım yaklaştırdım baktı ağzı açık gülüyor tebessüm etti bayag ne elini sürdü ne bişey tamamen unutmuş memeyi :) esimide uyardım bu gece ağlayacak hazır ol dedim planlı programlı gittik.

Gece uyandığında meme diye feryat etti halbuki meme emerek uyumamisti o gece ama çocuk programlamis kendini meme emicem diye neyse çok ağladı Tam 2 saat uyutamadim susması için herşeyi yaptım ama inat ettim vermedim kucAğımda uyudu koydum yatağına sabahta erkenden uyanmıştı o aralar gündüz ve uykudan önce emziriyodum o ilk gecenin dışında bir daha öyle ağlamadı ve bizde gece uyanması artık son haftalarda tamamen bitti uyanirsada hadi yat diyorum kafasını koyuyor yatağına bazen saçlarını tarıyorum öyle uyuyor normalde uyuturken yatağın yanında yere oturuyorum kendi kendine uyuyor ben uyku eğitimi meme kesme hepsini bir Arda karıştırdım bir kombinasyon yaptım insan mecbur kalınca Biraz ağlatıyor canım sonuçta canı yanmıyor hasta değil aç değil huysuzluktan ağlıyor işte öyle düşün ve teselli ol. Bugün mesela memeyi açtım yaklaştırdım baktı ağzı açık gülüyor tebessüm etti bayag ne elini sürdü ne bişey tamamen unutmuş memeyi :) esimide uyardım bu gece ağlayacak hazır ol dedim planlı programlı gittik.
OF çokmus 2saat yaa
esim ne diycek buna bakalim
yok ben memeden kesmiycem
emsin gecede uyansa sorun deil bi kaç kere
10 kere uyanmasin ama :))
neyse bugun emzirrim biberonda verrim kucagimda uyumadan koyarim yataga
korkuyorum geceden yaaa :)

Bi saatte uyudu geri
Dün akşam dan farklı olarak ayağa direk fırlamıyordu.yattıgı yerden yada oturarak ağlıyor :)

Olacakmı dıyorsunuz bizim iş
Bir haftaya ağlama hiç olmayacak kendi uyuyacak diye avuttum kendimi. Uykusuz kalmayı göze aldım.

komsum evde deilmis ona gelen sebze siârisini bana birakdilar sen sonra verirsin diye
tamam dedim
yuh valla
biliyor komsum uç çocukla evde yalniz oldugumu, kuçugun aglamasinida duydu telde uyutmaya çalisiyorum fln dedim

hala benden bekliyuoalr

Hayret bisey ya sana da hep boyleleri denk geliyo.

Günaydınlar kader arkadaşlarım yoldaşlarım :KK25:
2. Anneler günümüz kutlu olsun. Şükürler olsun bu günleride gördük.:KK36: İnşallah anne olmak isteyen arkadaşlarımızda seneye bu tarifsiz duyguyu yaşarlar
Hepinizi yürekten tebrik ediyorum bol kahkahalı güzel bir gün geçirmek dileğiyle :KK36::KK200:

uyudu canim
saol yardimin için ben yatirmiyordum yaninda uzanmistim yuataginin
topalmda 45 dk da uyudu
senin yazini okudukdan sonra da 265 dk da uyuduu

bi ara iyice umudumu kesmistim hiç uyyacak gibi durmuyordu valla
biberon yaptim almadi, emziridm istemedi bana ne kadr kizdiysa artik :)
kucagima aldim ( bunlarin hepsini onun yataginin içinde yaptim tabi hiç çikarmadan onu )
kucagimda gozlerini kapatti hemen koydum yine agladi :))
neyse pispis diye uyudu ama benim sesim kiisk bogazim agroiyor her gun 45 dk pispis çekersem isimiz var valla:)

imdiiiiiiiiii yarin oglene napicam onu deyin hele
yeb4 yeb4 gece uyaninca napicam kiz ayni aglaticammi
geec aglamasina babasi hayatda izin vermez
netsemkiii
Gözün aydın canım ilk günü geçirdin bundan sonrası daha kolay olacak. Ben şunu farkettim oğlum yemekte az yediyse ve süt vs birşeyler vermediysem o gece çok sık uyanıyor ve illa meme istiyor. Normalde gece bazen hiç uyanmıyor bazen bir kere uyanıyor su veriyorum bazen sadece yanına gidiyorum geri uyuyor. Karnı tok olup kendi kendine uyuduysa gece güzel uyuyor.
Gündüz biraz daha zor oluyor bence uyaran çok fazla olduğu için ama bir kaç günden sonra ons da alışıyorlar. Kendi kendine uyumayı öğrenmek bence onların da hoşlarına gidiyor ;))

tamam dedim
yuh valla

hala benden bekliyuoalr

Ay nasıl insanlarmış bir iyilik etmişsin siparişi eve almışsun aşağı indir demek ne yaa. Birde kızı varmış evde yuh artık. :sinirli:
Canım Hayır de lütfen bu tarz fırsatçı kötü düşünceli insanlara. yaşlı muhtaç olsa anlarım da bu resmen adam kullanmak

Yok canım her uyandığında içmiyor tabiki veriyorum bazen içiyor bazen içmiyor geri uyumuyor işte yatağında ya ayağımızda sallicaz ya da battaniye de sallicaz çok yorucu ikisi de yatağa yatırdığım an ağlama krizine giriyor dediğin gibi bi değişik bizim oğlan :)

Gözün aydın canım ilk günü geçirdin bundan sonrası daha kolay olacak. Ben şunu farkettim oğlum yemekte az yediyse ve süt vs birşeyler vermediysem o gece çok sık uyanıyor ve illa meme istiyor. Normalde gece bazen hiç uyanmıyor bazen bir kere uyanıyor su veriyorum bazen sadece yanına gidiyorum geri uyuyor. Karnı tok olup kendi kendine uyuduysa gece güzel uyuyor.
Gündüz biraz daha zor oluyor bence uyaran çok fazla olduğu için ama bir kaç günden sonra ons da alışıyorlar. Kendi kendine uyumayı öğrenmek bence onların da hoşlarına gidiyor :KK66:)
Valla bu saat oldu hala uyuyor hiç yapmadığı bişey. Ya çok yoruldu toplamda ıkı saat ağladı akşamdan beri. Yada yöntem baya işe yaradı. 6 da uyandı emzırdım koydum yatağa geri devam etti uyumaya. Normalde yatağa koymak için dalmasını bekliyordum iyice emzik düşünce koyuyordum yatağa. Saat su an 8 buçuk hala uyuyor. İnşallah bu akşam daha kolay olur. Çok zor sabretmesi.kınusuyorum öpüyorum kokluyorum yok bıldıgını okuyor. Bi an pişman oluyorum başladığıma ama pes edemem o noktadan sonra diyorum kendime, dua falan okuyorum öyle sabahladık işte.

Back
X