2015 Şubat Anneleri

Ay nasıl insanlarmış bir iyilik etmişsin siparişi eve almışsun aşağı indir demek ne yaa. Birde kızı varmış evde yuh artık. :sinirli:
Canım Hayır de lütfen bu tarz fırsatçı kötü düşünceli insanlara. yaşlı muhtaç olsa anlarım da bu resmen adam kullanmak
aklima gelmedi hiç çocuklarin evdemi demekki
beni hep boyleleri buluyor zaten
çole duseem kutup ayisi bulacak beni

Valla bu saat oldu hala uyuyor hiç yapmadığı bişey. Ya çok yoruldu toplamda ıkı saat ağladı akşamdan beri. Yada yöntem baya işe yaradı. 6 da uyandı emzırdım koydum yatağa geri devam etti uyumaya. Normalde yatağa koymak için dalmasını bekliyordum iyice emzik düşünce koyuyordum yatağa. Saat su an 8 buçuk hala uyuyor. İnşallah bu akşam daha kolay olur. Çok zor sabretmesi.kınusuyorum öpüyorum kokluyorum yok bıldıgını okuyor. Bi an pişman oluyorum başladığıma ama pes edemem o noktadan sonra diyorum kendime, dua falan okuyorum öyle sabahladık işte.
canım sormuşsun şimdi gördüm anca :(
ilk gece hiç uyanmamıştı sonraki geceler uyandığında emzirip yerine koydum uyumaya devam etti. ama uyanmalarında ciddi azalma oldu. bir kere kalkıyor hatta bazen hiç kalkmıyor.

gündüz de çok uykusunun gelmesini bekle koy beşiğine istersen eline bi oyuncak ver. ben öyle denedim uyudu.

gece de pes etme dediğin gibi en zoru ilk geceydi. o kalktıkça sen bıkmadan yatıracaksın unutma. konuşmak yok. pışpış yapıp okşayabilirsin. bak işe yarıyo bile. inan çok rahat edeceksin sadece bi kaç gün sabır.

Günaydın güzel anneler.
Anneler günümüz kutlu olsun.Mutlu bir pazar günü geçirelim yavrularımızla inşallah.
Çok giremiyorum bu aralar,oğlum sağolsun tüm zamanım onunla geçiyor.Bir dakika boş kalsam elime telefonu alamıyorum.Okuyorum ama ara ara.Gelicem yine:KK15:

canım sormuşsun şimdi gördüm anca :KK43:
ilk gece hiç uyanmamıştı sonraki geceler uyandığında emzirip yerine koydum uyumaya devam etti. ama uyanmalarında ciddi azalma oldu. bir kere kalkıyor hatta bazen hiç kalkmıyor.

gündüz de çok uykusunun gelmesini bekle koy beşiğine istersen eline bi oyuncak ver. ben öyle denedim uyudu.

gece de pes etme dediğin gibi en zoru ilk geceydi. o kalktıkça sen bıkmadan yatıracaksın unutma. konuşmak yok. pışpış yapıp okşayabilirsin. bak işe yarıyo bile. inan çok rahat edeceksin sadece bi kaç gün sabır.
HADI YA BEn konustum uyu oglum falan diye sanki anliyorda :)

neysee oglen nolcak bakalim
oyuncagi ikinci bi emzik aliyor eline :)
bir suru sey evrdim tutmadi istemiyor
bi agzinda bi elinde emzik oyle agliyor :)))))))))

dun iki kere kalkdi ama benimki zaten 3-4 kez kalkiyprdu bazi geecler çogaliyordu ama rutin imiz 3 yada dort seferdi
bugun ooglen de iyi uyur bence çok yoruldu gece

aslinda benimki uykuyu sever uyku sorunu yokduda meme sorunu vardi :))

HADI YA BEn konustum uyu oglum falan diye sanki anliyorda :)

neysee oglen nolcak bakalim
oyuncagi ikinci bi emzik aliyor eline :)
bir suru sey evrdim tutmadi istemiyor
bi agzinda bi elinde emzik oyle agliyor :)))))))))

dun iki kere kalkdi ama benimki zaten 3-4 kez kalkiyprdu bazi geecler çogaliyordu ama rutin imiz 3 yada dort seferdi
bugun ooglen de iyi uyur bence çok yoruldu gece

aslinda benimki uykuyu sever uyku sorunu yokduda meme sorunu vardi :))
yani hafif bi tonda bende diyorum hadi kızım şimdi uyku vakti diye. her gece bunu söyleyerek yatırıyorum.

tamam işte ne istiyosa tutsun elinde. aslında hiç bişeye bağımlı olmadan uyumaları bence en güzeli ama o kadarını da bekleyemeyiz. gece emzik emiyor onun dışında oyuncak vs vermiyorum sadece gündüz yatağında oynarken kendi kendine uyuyor.

bir de gece çok uykusu gelmesini bekle tabii kayış kopmasında :)) gerçekten alışıyorlar. Begüm de uyuyordu sorun yoktu ama sallanma bağımlısıydı biliyosun gece sırf sallanmak için kalkıyodu defalarca. hiç inanmıyodum ben hiç umudum yoktu. ama gerçekten alışıyorlarmış. memeden kestiğim zaman da sanırım tek tük kalkmaları da biter başka bi aksilik olmazsa. bunların napcağı belli olmuyo malum :)

Günaydın güzel anneler.
Anneler günümüz kutlu olsun.Mutlu bir pazar günü geçirelim yavrularımızla inşallah.
Çok giremiyorum bu aralar,oğlum sağolsun tüm zamanım onunla geçiyor.Bir dakika boş kalsam elime telefonu alamıyorum.Okuyorum ama ara ara.Gelicem yine:KK15:
kutlu olsun canım seninde :) arada gel ses et böyle. hepimizin bücürleri hareketlendi en zor Zamanları. ama irtibatı koparmayalım :KK68:

yani hafif bi tonda bende diyorum hadi kızım şimdi uyku vakti diye. her gece bunu söyleyerek yatırıyorum.

tamam işte ne istiyosa tutsun elinde. aslında hiç bişeye bağımlı olmadan uyumaları bence en güzeli ama o kadarını da bekleyemeyiz. gece emzik emiyor onun dışında oyuncak vs vermiyorum sadece gündüz yatağında oynarken kendi kendine uyuyor.

bir de gece çok uykusu gelmesini bekle tabii kayış kopmasında :)) gerçekten alışıyorlar. Begüm de uyuyordu sorun yoktu ama sallanma bağımlısıydı biliyosun gece sırf sallanmak için kalkıyodu defalarca. hiç inanmıyodum ben hiç umudum yoktu. ama gerçekten alışıyorlarmış. memeden kestiğim zaman da sanırım tek tük kalkmaları da biter başka bi aksilik olmazsa. bunların napcağı belli olmuyo malum :)
uyanalai

Öğlen 10 dk da uyudu aynen yatağında
2 buçuk saattır uyuyor
Akşama kolay olurmukı
olur olur merak etme. iyice uykusu gelsin yatır ve başında bekle kalkarsa tekrar yatır. bikaç güne direnmeyi bırakıyolar. ikinci gece Begüm iki dakikada uyumuştu.

sadece 4. gece direndi ağladı yine. sonra bi kere daha ağladı ama ilk gece gibi değildi bunlar tabii. ondan sonra hiç ağlamadı şükürler olsun. sadece uyumak istemeyince oyun yapıyo yatır kaldırı. bende zorlamıyorum kaldırıyorum salona götürüyorum biraz daha bekliyorum iyice uykusu gelsin diye.

Yok canım her uyandığında içmiyor tabiki veriyorum bazen içiyor bazen içmiyor geri uyumuyor işte yatağında ya ayağımızda sallicaz ya da battaniye de sallicaz çok yorucu ikisi de yatağa yatırdığım an ağlama krizine giriyor dediğin gibi bi değişik bizim oğlan :)
O zaman tek çare sallanmayi bırakacaksın :) yeb4 gibi bak .oda rahat etti

Canım bizimki saatlerce sallanmıyor sallayınca 5 dk içinde uyuyor da çok uyanıyor saat başı uyanıp ağlıyor tek sorun çok uyanması
bizimde öyleydi. zaten asıl sorun gece sürekli uyanıp sallanmak istemesi değil mi? akşam beş dakika salladığımda uyuyup uyanmasa bende şikayet etmezdim vallahi.

Yakşamlar kadınlar kulübünün güzel emektar uykusuz sabırlı anaları. Anneler günümüz kutlu olsun. Biraz geç oldu ama zaten her gün bizim günümüz. Geçen yıl anneler gününde baya hüzünlü bi şiir paylaşmıştım, umutsuz uykusuz ve yorgundum, bu sene de aynısı ama artık olgun ve güçlü hissediyorum kendimi. Her günümüz bize bişeyler öğretiyor.. Seviyorum hepinizi :anne::KK31:

bizimde öyleydi. zaten asıl sorun gece sürekli uyanıp sallanmak istemesi değil mi? akşam beş dakika salladığımda uyuyup uyanmasa bende şikayet etmezdim vallahi.
Hmm anladım canım peki bu şekilde uyutsam yani uyku eğitimiyle yatır kaldır yaparak diyelim 1 saat ağladı ve uyudu sonra uyanmicak mı gece ya da uyandığında tekrar nasıl yatacak yine meme de emmiyor emzikte hiç kullanmadık gecenin yarısı uyansa beşiğinde ağlaya ağlaya mı uyuyacak gecenin üçünde yani ilk bir kaç gece uyansa sonraları hiç uyanmayacağını bilsem yaparım da emin olamıyorum bu sorunun cevabından öyle yatır kaldırla yatmaya alışsa da gece uyanır gibime geliyor ve tekrar nasıl uyutacam her gece ben dayansam da babası dayanamıyor ağlamasına müdahale eder o o_O

selam güzel anneler günümüz kutlu olsun
................
bugra 1 haftadır geceleri hiç uyanmıyor bir kaç defa kalkar sütünü içer geri yatardı gece uyanmadıgı için artık sütte içmiyor bazen üzülüyorum süt içmediği için çok mu gerekli yoksa değilmi bilmiyorum bu aralar bunu taktım kafaya

Selam benim oğlumda 25 subat doğumlu bende doğum yapınca araları 22 ay olmuş olacak inşallah ben hiç tereddütsüz istedim arada bi geliyorlar nasıl bakıcam falan ama hemen o düşüncelerden kendimi kurtarıyorum yaşım Biraz daha genç olsam belki arayı Biraz açabilirdim 4 yaş gibi 33 yaşındayım bu yüzden beklemek istemedim arkadaş gibi olsunlarr dedik benim oğlumda problemsiz bir çocuk Allaha şükür eğer senin bebeğimde uslu ise maddi manevi kendinizi hazır hissediyorsaniz neden bekleyesinki :)

canım nasıl gidiyor hamilelik cinsiyet belli oldumu ?

Back
X