- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 198
inşallah canım. bende o yüzden bi anda bıraktırıcam bakalım belkide beklediğimiz kadar zor olmaz. ben veriyorum karbonat sürüp. bi kere denedim tadına baktı sevmedi döndü gitti ağlamadı. inşallah bu şekilde devam eder. gönül isterki böyle olmasın ama başka hiç bir çarem yok.Canım bu kadar sıkıntı oluyorsa kesinlikle kesmelisin emin ol yüzde 80 sıkıntıların gidecek uygulamaya çalıştığın tüm eğitimler daha da kolaylaşacak tabiki çok zor bir süreç çok sabır gerektiriyor ayrıca yanında başka birisi olsaydı yardımcı olabilecek daha iyi olurdu senin için kriz anında o kişi ilgilenirdi seni gördükçe senin kucağında oldukça daha da üzülürsünüz ikiniz de mesela benim annemin yanımda olması kolaylaştırdı bırakma sürecinde çok ağladığında annem dikkatini dağıtıyordu bendeyken durmuyordu çünkü kararlı başlamak çok önemli bir de senin dediğin gibi azaltarak değil birden kesmek daha iyiymiş bebeği sütten keserken doktor bana azaltmak alışkanlığı bıraktırmaz demişti sigara gibi düşün birden bıraktırmak daha kolay alışkanlığı bitirir demişti tamamen umudunu kesmesi gerekiyor yani Allah yardımcın olsun canım geceleri ağladığında eşin onu susturmaya çalışırsa daha iyi olur