- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.601
Kızlar günaydın hepinize nasılsınız bugun ben hıc ıyı degılım el ve ayyaklarım tamamen şişmiş durumda iki günde nasıl böyle oldu bilemiyorum ya cok canım yanıyo sizler nasılsınız pinhana çok şaşırdım şokdayım yani
ya ısde bana dersekı normal çalışma bu istemiyosan sen bılırsın falan derse haftaya rapor alıcam rapor alıncamı gorussem acabaseni fazladan çalıştırmaya hakları yok canım.
bizde de mesailer oluıyor mesela. ama ben kalmıyorum çıkıyorum. haftasonu/akşam işler cıkıyo ben gitmiyorum.
bır anda bı gecede olması benı tedırgın edıyo cunku yoktu şişliğim ama bı gecede sıstımTelaşlandırmak istemem ama benimde ayakta ve yüzde şişme olduğunu doktorum hissedince tansiyon takibi yaptırdı. Tansiyon yüksekliği çıkması durumda idrarda protein atımı var mı diye tetkik isteyecekti. Sanırım şişlik konusunda da dikkatli olmamız gerekiyor. İsterseniz şişlik ile ilgili bir doktorunuza başvurunuz.
kızlar normalde sabah sekız aksam altı çalısıyorum öğlen bi saat yemek molam var cumarteside normalde yarım gün ama 4 kadar çalıştırıyolar yanı ben bu durumda gunde 8 saatten fazla calısyorum mudurumle sımdı konusup 4 cıkmak ıstesem ne tepkı verır bılemıyorum aranızda aynı durumda olan varmı
Gerçekten oyle mı ya ben iş yerinin isg uzmanına sordum bana dedıkı yasalara gore tam uygun calısyosun sen cunku gunde 1 saat yemek molan var dedıCanım iş kanuna göre zaten fazla çalışıyorsun..sen söyle müdürüne ve uygula...onlar için sıkıntı ama kanunlara göre sana bir sıkıntı yaratamazlar...
canım eğer sağlık sorunun yoksa sanırım çatı muayenesinden sonra söylüyormuş uygunsun normal doğuma yada değilsin diye. sanırım o da 36-37. hafta gibi bişeydi burda öyle okumuştum sanırım
Çok sağolun kızlar. Gördüğüm kadarını alıntıladım. Nasıl olduğunu biraz anlatayım. Dün gece Sancım vardı, uyuyamadım. Sabah uyymuşum. Öğlene doğru uyandım. Lavaboya gittiğimde kanamam vardı. Alışkanlık haline geldiğinden Kanamalar önemsemedim. Doktorumu aradım. Hemen gel dedi. Eşimi aradım. Hazırlandım. Atladım arabaya geldik. Çantaları almadan yanımızaDoktorumuz bizi bekliyormuş. Yoldayken nerdesin diye aradı hatta. Hemen ultrasona aldı. Kalp atışlarını gördük. Alttan muayeneye aldı hemen. 4 cm açılma var dedi. Apar topar yoğun bakımı, doğumhaneyi aradı. Ben şimdi napıyoruz dedim doğuma gidiyoruz dedi. Halimi görmeliydiniz ama. Oda hazır olmadığından Nts odasınu boşaltıp beni hazırladılar. Doğumhaneye indirdiler hemen. Acil sezeryan oldum yani. Normal doğum tarihimiz 2 temmyzdu, Doktorumuzun verdiği tarih 20 haziran. Kızım hiçbirini beklemeden erken davrandı. Şükür ikimizde iyiyiz. Dikişlerden dolayı ağrım var biraz. Bebeğim ise biraz ufak. 2080 gr, 46 cm. Kıyafetleri bile olmuyor üzerine adını da Berra Ece koyduk inş. Annanesi ile kızım uyuyor şu an. Ben hangi duygular içindeyim onu bile bilmiyorum. Fazla sakindim ama hala da onu koruyorum sanırım. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.
Canım ilk okuduğumda şoka girmiştim, çünkü daha dün 30 günüm kaldı yazmıştın...birden okuyunca çok şaşırdımÇok sağolun kızlar. Gördüğüm kadarını alıntıladım. Nasıl olduğunu biraz anlatayım. Dün gece Sancım vardı, uyuyamadım. Sabah uyymuşum. Öğlene doğru uyandım. Lavaboya gittiğimde kanamam vardı. Alışkanlık haline geldiğinden Kanamalar önemsemedim. Doktorumu aradım. Hemen gel dedi. Eşimi aradım. Hazırlandım. Atladım arabaya geldik. Çantaları almadan yanımızaDoktorumuz bizi bekliyormuş. Yoldayken nerdesin diye aradı hatta. Hemen ultrasona aldı. Kalp atışlarını gördük. Alttan muayeneye aldı hemen. 4 cm açılma var dedi. Apar topar yoğun bakımı, doğumhaneyi aradı. Ben şimdi napıyoruz dedim doğuma gidiyoruz dedi. Halimi görmeliydiniz ama. Oda hazır olmadığından Nts odasınu boşaltıp beni hazırladılar. Doğumhaneye indirdiler hemen. Acil sezeryan oldum yani. Normal doğum tarihimiz 2 temmyzdu, Doktorumuzun verdiği tarih 20 haziran. Kızım hiçbirini beklemeden erken davrandı. Şükür ikimizde iyiyiz. Dikişlerden dolayı ağrım var biraz. Bebeğim ise biraz ufak. 2080 gr, 46 cm. Kıyafetleri bile olmuyor üzerine adını da Berra Ece koyduk inş. Annanesi ile kızım uyuyor şu an. Ben hangi duygular içindeyim onu bile bilmiyorum. Fazla sakindim ama hala da onu koruyorum sanırım. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.
ya ısde bana dersekı normal çalışma bu istemiyosan sen bılırsın falan derse haftaya rapor alıcam rapor alıncamı gorussem acaba
kızlar normalde sabah sekız aksam altı çalısıyorum öğlen bi saat yemek molam var cumarteside normalde yarım gün ama 4 kadar çalıştırıyolar yanı ben bu durumda gunde 8 saatten fazla ecalısyorum mudurumle sımdı konusup 4 cıkmak ıstesem ne tepkı verır bılemıyorum aranızda aynı durumda olan varmı
Resmi gazete de yazanGerçekten oyle mı ya ben iş yerinin isg uzmanına sordum bana dedıkı yasalara gore tam uygun calısyosun sen cunku gunde 1 saat yemek molan var dedı
Çok sağolun kızlar. Gördüğüm kadarını alıntıladım. Nasıl olduğunu biraz anlatayım. Dün gece Sancım vardı, uyuyamadım. Sabah uyymuşum. Öğlene doğru uyandım. Lavaboya gittiğimde kanamam vardı. Alışkanlık haline geldiğinden Kanamalar önemsemedim. Doktorumu aradım. Hemen gel dedi. Eşimi aradım. Hazırlandım. Atladım arabaya geldik. Çantaları almadan yanımızaDoktorumuz bizi bekliyormuş. Yoldayken nerdesin diye aradı hatta. Hemen ultrasona aldı. Kalp atışlarını gördük. Alttan muayeneye aldı hemen. 4 cm açılma var dedi. Apar topar yoğun bakımı, doğumhaneyi aradı. Ben şimdi napıyoruz dedim doğuma gidiyoruz dedi. Halimi görmeliydiniz ama. Oda hazır olmadığından Nts odasınu boşaltıp beni hazırladılar. Doğumhaneye indirdiler hemen. Acil sezeryan oldum yani. Normal doğum tarihimiz 2 temmyzdu, Doktorumuzun verdiği tarih 20 haziran. Kızım hiçbirini beklemeden erken davrandı. Şükür ikimizde iyiyiz. Dikişlerden dolayı ağrım var biraz. Bebeğim ise biraz ufak. 2080 gr, 46 cm. Kıyafetleri bile olmuyor üzerine adını da Berra Ece koyduk inş. Annanesi ile kızım uyuyor şu an. Ben hangi duygular içindeyim onu bile bilmiyorum. Fazla sakindim ama hala da onu koruyorum sanırım. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.
Hayır olsun inş canım dualarım seninle Rabbim hakkında hayırlısını versin.
Ne şikayetin vardı gittiğinde?
canım nasıl geçti kontrolün??
allah yardmcnz olsn cnm sorun yoktr inş.
Çok sağolun kızlar.Kontrolü atlattık dün çok şükür.Oğluşum 1857 gr olmuş.Başı yukarda poposu aşağıda bi de ters duruyo sıpam popoyu dönmüş başını yaslamış arkaya sonra yüzünü döndü bi ara gördük yüzünü 3 boyutluda..Ama dr.um baş aşağı dönme konusunda beni rahatlattı sağolsun burda yazılanlardan sonra paniklemiştim oysaki biraz.37. haftaya kadar baş aşağı dönebilir aceleye gerek yok dedi 37 de hala dönmediyse o zaman sezeryana yönlendiririz dedi.Sonuçta bu haftalarda baş aşağı dönüp tekrar yukarı dönenler de çok duydum demekki çok da şart değil bu haftalar dönmesi diye düşünüyorum...İnş güzel haberlerle gelirsin canım dualarım seninle. Bende bu ara yoğunum geçmişi okuyamıyorum bilgim yok fazla
Ya işte isgci bana öyle deyince bende hiç konusmadım ama artık 6 ya kadar dayanamıyorum ben burdacanım sen kalıp çalışırsan sana kimse git, sen hamilesin çalışma demez.
ben bi gün kalıyım dedim işim vardı, baktım saat akşam 8 oldu, çıkmak için sölemeye yeltendim,iyice iş verdiler. akşam yemeği bile yiyememiştim o kadar saat düşün.
sonraki günler madem beni kimse düşünmüyor, 1 saat bile fazla kalmam dedim bastıp eve gittimmm.
normalde hamile biri günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz.sen bide haftasonu çalışıyorsun fazladan.
Kızlar emzik ve biberon nasıl ve neyle temizlenir?
Ah canım şok oldum .Maşallah hayırlı olsun bebeğin..Ne güzel doğum haberlerini almaya başladık sağlıkla inşallah...Allah sağlık versin ikinize de küvezde kalmasına gerek yok değil mi?bence kilosu da gayet iyi canım haftasına göre..Daha da iyi olur inşallah zamnla.Sütün geldi mi=?Yok cnm şükür küvezde değil. Yanımda kızım. Sarılık ve kilo takibi yapılıyor. İnş gerek kalmadan evimize gideriz beraber. Rabbim sizin içinde hayırlı olanı versin inş. Erken doğum durumu niçin peki cnm? Benim diğer rahim ile miyomum çok sıkıştırmış bebeğimi. Bebeğimin kilo almaması da bundan dolayıymış. Miyomu da almışlar şükür. O da temizlendi.
canım şuan yerime eleman bulamadı mecbur verıcek ama ters bişey söylemesinden çekiniyorum ben günde 9 saat çalısıyorum o zamancanım bende 9 - 7 calışıyodum ama bi kaç aydır 5 te çıkıyorum . hee dersen i kimseye sordun mu bunun için diye hayır sormadım ben yoruluyorum 5 te çıkıccam dediim ık mık ettiler dedim istiyosnız 32 haftada rapor alıyım sizde onuda göremezsiniz dedim . ama tabi şirketin benden vazgeçemyeceğini biliyorum hatta 2-3 gündür saat 3 te çıkıyorum 10 da geliyorum . beni de onlar bırakıyo eve bide otobüse binememşirketteki poisyonun görevin ne ise ona göre konuş derim neden çekiniyosun kii
ne iş yapıyosun canımcanım şuan yerime eleman bulamadı mecbur verıcek ama ters bişey söylemesinden çekiniyorum ben günde 9 saat çalısıyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?