- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.621
muasebedeyım canım normal e-fatura ithalat ihracat kısmındayım ama cok yoruluyorum artık calısasım bıle gelmıyo hep ertesi güne sarkıtıyorum işlerimine iş yapıyosun canım
Çok sağolun kızlar.Kontrolü atlattık dün çok şükür.Oğluşum 1857 gr olmuş.Başı yukarda poposu aşağıda bi de ters duruyo sıpam popoyu dönmüş başını yaslamış arkaya sonra yüzünü döndü bi ara gördük yüzünü 3 boyutluda..Ama dr.um baş aşağı dönme konusunda beni rahatlattı sağolsun burda yazılanlardan sonra paniklemiştim oysaki biraz.37. haftaya kadar baş aşağı dönebilir aceleye gerek yok dedi 37 de hala dönmediyse o zaman sezeryana yönlendiririz dedi.Sonuçta bu haftalarda baş aşağı dönüp tekrar yukarı dönenler de çok duydum demekki çok da şart değil bu haftalar dönmesi diye düşünüyorum...
Sağ böbreğimiz hala sola göre küçük ama çalışıyo ve az da olsa büyümüş çok şükür en azından küçülmüyo.Normal(sol) böbrek 3.2 cm den 3.8e çıkmış ,küçük (sağ)böbreğimiz 2.24 cm den 2.45e çıkmış yavaş da olsa büyümüş şükür.Doktor bunu kafaya takmanı istemiyorum ben takip edeceğim dedi.2 hafta sonra tekrar randevum var.Bir de çalışabilir raporum ayarlanıcak bugün 32+3 oldum 1 ayı ekime aktarıcam inşallah 18 hazirana kadar çalışmayı düşünüyorum şimdilik benden haberler bu kadar...Kızlar bi de bişey sorucam.4-5 gündür vajinamın kemiklerinin ağırdığını hissediyorum resmen.Kalkarken,yürürke,oturduğum yerde bacağımı kaldırsam oram ağrıyo.Dr.a dedim önemsemedi pek ama çatı falan mı açılıyo acaba bu aralar ondan mı var mı böle bişi yaşayan???
yerum ben o tatlıyı maşallah fıstık bun ya.. :))Sagol canim, aynen dedigin gibi nasil cimcimelikler gosterdi ultrasonda gulduk doktorla bayagi:)
maşallah bebişine rabbim nazarlardan korusun..Çok sağolun kızlar. Gördüğüm kadarını alıntıladım. Nasıl olduğunu biraz anlatayım. Dün gece Sancım vardı, uyuyamadım. Sabah uyymuşum. Öğlene doğru uyandım. Lavaboya gittiğimde kanamam vardı. Alışkanlık haline geldiğinden Kanamalar önemsemedim. Doktorumu aradım. Hemen gel dedi. Eşimi aradım. Hazırlandım. Atladım arabaya geldik. Çantaları almadan yanımızaDoktorumuz bizi bekliyormuş. Yoldayken nerdesin diye aradı hatta. Hemen ultrasona aldı. Kalp atışlarını gördük. Alttan muayeneye aldı hemen. 4 cm açılma var dedi. Apar topar yoğun bakımı, doğumhaneyi aradı. Ben şimdi napıyoruz dedim doğuma gidiyoruz dedi. Halimi görmeliydiniz ama. Oda hazır olmadığından Nts odasınu boşaltıp beni hazırladılar. Doğumhaneye indirdiler hemen. Acil sezeryan oldum yani. Normal doğum tarihimiz 2 temmyzdu, Doktorumuzun verdiği tarih 20 haziran. Kızım hiçbirini beklemeden erken davrandı. Şükür ikimizde iyiyiz. Dikişlerden dolayı ağrım var biraz. Bebeğim ise biraz ufak. 2080 gr, 46 cm. Kıyafetleri bile olmuyor üzerine adını da Berra Ece koyduk inş. Annanesi ile kızım uyuyor şu an. Ben hangi duygular içindeyim onu bile bilmiyorum. Fazla sakindim ama hala da onu koruyorum sanırım. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.
maşallah bebişine canım en azından küçülmemiş hem doktorunda takmanı istemiyor sende takma hayırlısı allahdan rabbim sağlık versin inşallah.. haftalar ilerledikce kemikleride gevşeme oluşuyordur doğuma hazırlık olabilir..Çok sağolun kızlar.Kontrolü atlattık dün çok şükür.Oğluşum 1857 gr olmuş.Başı yukarda poposu aşağıda bi de ters duruyo sıpam popoyu dönmüş başını yaslamış arkaya sonra yüzünü döndü bi ara gördük yüzünü 3 boyutluda..Ama dr.um baş aşağı dönme konusunda beni rahatlattı sağolsun burda yazılanlardan sonra paniklemiştim oysaki biraz.37. haftaya kadar baş aşağı dönebilir aceleye gerek yok dedi 37 de hala dönmediyse o zaman sezeryana yönlendiririz dedi.Sonuçta bu haftalarda baş aşağı dönüp tekrar yukarı dönenler de çok duydum demekki çok da şart değil bu haftalar dönmesi diye düşünüyorum...
Sağ böbreğimiz hala sola göre küçük ama çalışıyo ve az da olsa büyümüş çok şükür en azından küçülmüyo.Normal(sol) böbrek 3.2 cm den 3.8e çıkmış ,küçük (sağ)böbreğimiz 2.24 cm den 2.45e çıkmış yavaş da olsa büyümüş şükür.Doktor bunu kafaya takmanı istemiyorum ben takip edeceğim dedi.2 hafta sonra tekrar randevum var.Bir de çalışabilir raporum ayarlanıcak bugün 32+3 oldum 1 ayı ekime aktarıcam inşallah 18 hazirana kadar çalışmayı düşünüyorum şimdilik benden haberler bu kadar...Kızlar bi de bişey sorucam.4-5 gündür vajinamın kemiklerinin ağırdığını hissediyorum resmen.Kalkarken,yürürke,oturduğum yerde bacağımı kaldırsam oram ağrıyo.Dr.a dedim önemsemedi pek ama çatı falan mı açılıyo acaba bu aralar ondan mı var mı böle bişi yaşayan???
muasebedeyım canım normal e-fatura ithalat ihracat kısmındayım ama cok yoruluyorum artık calısasım bıle gelmıyo hep ertesi güne sarkıtıyorum işlerimi
valla konusucam bugun kac aydır calısyorum yeter yanı artık vermezsede haftaya rapor alınca cıkarım gelmem kenıdısı bılır artık kımseyı dusunemıycem burda canım yanıyo sagol canım dua edın ya ızın versın konusucam buguncanım muhasebedeysen konuş derim bizim muhasebedeki kız evden yapıyodu sisteme bağlanıp. yada işini bitirip gidyodu ne dicek ya alalal hamilesin sen . zaten oturulmuyo akşama kadar.
Kızlar günaydın normal doğum mu yoksa sezaryen mi olacak diye kaçıncı hafta Söyler doktor acaba?
seni fazladan çalıştırmaya hakları yok canım.
bizde de mesailer oluıyor mesela. ama ben kalmıyorum çıkıyorum. haftasonu/akşam işler cıkıyo ben gitmiyorum.
aynen oyle vermıycek kesn ama eleman bulamıyo hala vermezse haftaya rapor alıp cıkıcam kendısı bılır cunku rahat degılım yanıdevlet memurları genelde rahat ediyoda özel sektrde tavrını koymazsan çalıştırıyolar valla bende fazla çalışmıyrum valla . hak hukuk dinlemiyolar i vcdan meselesi
valla konusucam bugun kac aydır calısyorum yeter yanı artık vermezsede haftaya rapor alınca cıkarım gelmem kenıdısı bılır artık kımseyı dusunemıycem burda canım yanıyo sagol canım dua edın ya ızın versın konusucam bugun
nerde canım oglene kadar hayatta ızın vermez evet donucem ama boylede olmuyo gıtmıyo valla sızlıyo ayaklarım sureklı kosusturuyorum bugun konusucam ben artık daha fazla 6 ya kadar calısamıycam dıycem bakalım ne dıycek olmaz derişe dönücekmisin canım sen tekrar çünkü ben izin hakkımı gebelik te kullanmak istemedim . sonrasıda kulancam zateen doktorun verdiği raporda kendi isteğimle doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilirim yazıyolar. bende dedim isinze gelmiyosaa gider vede yatarım diyrum sonuç itibari ie senin işin benim gibi de değil öglene kadar çalışsanda olur .
cnm sağolsn öneriler icin hepsını düşncm eşimle otrp bırgn karar vercz artkyazdığın musap ismi güzel canım. İslam da ki ilk öğretmenmiş. sahabe ismi yani.
biz eymen koyduk :)) ümmü eymen var hatta.
Ahmet,Malik,Talha,Yusuf,Eyüp olabilir.
sen dini isim istediğin için bunlar aklıma geldi.
bide aşağıdakilerden bakabilirsin. ama favorim musap,yusuf,eymen
Adem (a.s)
Davud (a.s)
Elyesa (a.s)
Eyyub (a.s)
Harun (a.s)
Hızır (a.s)
İbrahim (a.s)
İsa (a.s)
İshak (a.s)
İsmail (a.s)
Musa (a.s)
Salih (a.s)
Yahya (a.s)
Yakub (a.s)
Yunus (a.s)
Yusuf (a.s)
cnm görümcem kerim koydu kopya olur :)Gizem isim buldunuz mu bulmadiysaniz sizde kerem koyun
Yardımcı olamadım kusura bakma cnm.Benim 18 günüm var yaklaşık 40 dk dur sancim var. Ama sol taragimda daha çok agri.
Nisan gelmedi henüz.
Uyandigimda bebek toplanmisti ve çok sertti bi sure öyle kaldi yurb
umeme rağmen.
Normal mi bu yoksa nisan gelirken oluyor mu boyle agri
Cnm çok geçmiş olsun. Şükür açılman yokmuş. İmkanın varsa başka hastaneye geçiş yapamıyor musun?Alakasız bi şikayetle geldiğim acilden do
inşallah gerek kalmaz hemen toparlar kendini.. Ben ne yesem çıkarıyordum işhalle başladı çok az. Sancım vardı ama ishal Sancısı falan zannettim. Geldim doğum Sancısı çıktı. Açılma yoktu çok şükür. Hemen yatırdılar iğneler serumlar uğraşıyoruz. Sancı 6 serumdan sonra biraz düzeldi çok şükür. Bende de kist vardı onla alakalı mı acaba. Kendi doktorumda da Değilim burası küçük biyer devlet hastanesindeyim hiç Bişey söylemiyorlar maalesef
Çok sğl cnmCanim bayagi sok olmussundur sende ama sonuc iyi olmus ikinizde sagliklisiniz bebek kuveze bile girmemis. Cok sevindim Allah bagislasin kizini ismi ile yasasin:)
Amin cnm şuan ki tek dileğimizde bu. Sarılık tehdimiz var görünüyor. Çok küçük olduğundan emme refleksleri tam gelişmemiş. Bugün onunla ilgilenecekler.Canımmmm gözünaydınn,valla sabah saabhh aldık 2.güzel haberi...Maşallahh ikinizedeee,çok sevindim küvessiz iyi olmasınaa....korkulu günlerden sonra kavustun yavrunaaaa...hayırlısıylada evinize gidin inşş...
Benim yaşadığım şoku bir bilsen cnm. Bugün biraz kendime geldim sanırım. Emin değilim ama yine deKiz naptin soka girdim resmen sabah sabah bes alti kez okudum mesajlarini hala inanamiyorum masaaallah sana ve kizina 2. Annemizde sen oldun saglikla huzurla buyut insaallah
Çok sğl cnmKız pinhaaan sok ettin bizi
Rabbim huzurlu mutlu sağlıkli bi ömür nasip etsin yavruna. .Kısa zamanda evinize gidin inş
Çok şükür iyisiniz
Rabbim kolaylik versin
Bak sen yaaa
Minik bir kızım olduGecmis olsun canim iyi olmanız harika haberBoyu ve kilosuda tam hamilelik takviminde çıkan gibi :)))
Kızlar günaydın hepinize nasılsınız bugun ben hıc ıyı degılım el ve ayyaklarım tamamen şişmiş durumda iki günde nasıl böyle oldu bilemiyorum ya cok canım yanıyo sizler nasılsınız pinhana çok şaşırdım şokdayım yani
canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. bizim bebeklerimizi de zamanında bize kavuştursun Rabbim
Yaa daha cok erken ama masallah ikinizde iyisiniz. bebegin kuvozde de degilmis. Masallah onaa :)
inanamıyorummm. resmen doğumlar başladı topikte.
hep böyle konuşacağız, devam edecek gibi geliyordu.
Maşallah canım küvezde değilmiş bebeğin. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş.
ismide çok güzelmiş. inş bian önce toparlanırsınız.
2015 Temmuz doğum hikayelerimiz yazılsınnn
canım allah bebegını analı babalı buyutsun ısde darısı bızımde basımıza çok şaşırdım ama
Kızlarr yaaaa bebek bakımı ve yetiştirilmesi ile ilgili kitap önerileriniz var mı? internette bin bir çeşit var..işin içinden çıkamadım..izne çıkana kadar işlerimi halledeceğim..izne çıktıktan sonra önerdiğiniz kitapları okuyayım...tabi o kdr zamanım olursa baksanıza pinhan da doğurdugözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlığının ii olmasına da ayrı sevindim..
canım çok şükür iyisiniz....Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..hayırlı ömürler versin Berra Ece ye..
30 gün msjında. Sonra kanamayı gördüm cnmCanım ilk okuduğumda şoka girmiştim, çünkü daha dün 30 günüm kaldı yazmıştın...birden okuyunca çok şaşırdımama şu mesajhını görünce rahatladım, çok şükür ikinizde iyisiniz, geçmiş olsun.. erkenden kavuştun kızına.. darısı bizim başımıza inşalllah. nasıl bu kadar soğuk kanlı olabiliyorsun sırrını bize de versene?
Dikkat et cnm kendine.ay hayırlı osun şok oldum sabah sabah . bebeğinin iyi olmasna çok sevindim canım temmuzu beklerken mayıs annei oldun bende bu günlerde bel agrılarım çogaldı . inşallah biraz daha dayanır bebişim .
Yok cnm herşey yolunda çok şükür. Sütümde geldi. 2haftadır geliyordu da zaten. Bakalım inş en kısa zamanda çıkarız.Ah canım şok oldum .Maşallah hayırlı olsun bebeğin..Ne güzel doğum haberlerini almaya başladık sağlıkla inşallah...Allah sağlık versin ikinize de küvezde kalmasına gerek yok değil mi?bence kilosu da gayet iyi canım haftasına göre..Daha da iyi olur inşallah zamnla.Sütün geldi mi=?
yerum ben o tatlıyı maşallah fıstık bun ya.. :))
maşallah bebişine rabbim nazarlardan korusun..
maşallah bebişine canım en azından küçülmemiş hem doktorunda takmanı istemiyor sende takma hayırlısı allahdan rabbim sağlık versin inşallah.. haftalar ilerledikce kemikleride gevşeme oluşuyordur doğuma hazırlık olabilir..
bence yapablrz :)Kizlar benim baska bi topikten arkadasim var 1 yildan uzun suredir tanisiyoruz. Ordakilerle whatsapp grubumuz var hatta baya samimiyiz artik yani :)
Gelelim asil konuya bu arkadasim mayis 2014 annesi ve böyle mayis 2014 anneleri olarak bebislerine istanbulda ortak bi dogum günü partisi yaptilar pazar günü. Kac gündür hep unutuyorum yazmayi. Cok guzel olmus. Aklima tabikide biz geldi acaba seneye bizde yapar miyiz ki öyle :)
Selam kizlar :) Tasinma isimiz bitti cok sukur.Canim cikti yorgunluktan ama yerlestim sukur.Simdi kizlarin hazirliklarini yapiyorum tam gaz :) Sizlerde durumlar nasil? Hersey yolundadir insaAllah.
canmmm :) aayyy çoook sevndm hayrdr daha 30 gün vardı dün sayıyordk hep beraber burda minnak prenses daha fazla duramadı mı ?Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Bende seni merak ediyordum iyi oolmana sevindimSelam kizlar :) Tasinma isimiz bitti cok sukur.Canim cikti yorgunluktan ama yerlestim sukur.Simdi kizlarin hazirliklarini yapiyorum tam gaz :) Sizlerde durumlar nasil? Hersey yolundadir insaAllah.
canmmm :) aayyy çoook sevndm hayrdr daha 30 gün vardı dün sayıyordk hep beraber burda minnak prenses daha fazla duramadı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?