2015 Temmuz Anneleri

valla bu vajinadaki agrı bende de var şuan en az 2 cm açılmam vardır diye tahmn ediyorum daha çatı muayenesi olmadım ama

Sagol canim, aynen dedigin gibi nasil cimcimelikler gosterdi ultrasonda gulduk doktorla bayagi:)
yerum ben o tatlıyı maşallah fıstık bun ya.. :))
maşallah bebişine rabbim nazarlardan korusun..
maşallah bebişine canım en azından küçülmemiş hem doktorunda takmanı istemiyor sende takma hayırlısı allahdan rabbim sağlık versin inşallah.. haftalar ilerledikce kemikleride gevşeme oluşuyordur doğuma hazırlık olabilir..

muasebedeyım canım normal e-fatura ithalat ihracat kısmındayım ama cok yoruluyorum artık calısasım bıle gelmıyo hep ertesi güne sarkıtıyorum işlerimi

canım muhasebedeysen konuş derim bizim muhasebedeki kız evden yapıyodu sisteme bağlanıp. yada işini bitirip gidyodu ne dicek ya alalal hamilesin sen . zaten oturulmuyo akşama kadar.

canım muhasebedeysen konuş derim bizim muhasebedeki kız evden yapıyodu sisteme bağlanıp. yada işini bitirip gidyodu ne dicek ya alalal hamilesin sen . zaten oturulmuyo akşama kadar.
valla konusucam bugun kac aydır calısyorum yeter yanı artık vermezsede haftaya rapor alınca cıkarım gelmem kenıdısı bılır artık kımseyı dusunemıycem burda canım yanıyo sagol canım dua edın ya ızın versın konusucam bugun

Kızlar günaydın normal doğum mu yoksa sezaryen mi olacak diye kaçıncı hafta Söyler doktor acaba?

pek sölemezler bişey bidahaki kontrolde çatı muayenesi yapar bebegin başı aşşagıda açılmnda varsa normal der ama son anda ne olur belli olmaz sezeryana alırlar genelde

seni fazladan çalıştırmaya hakları yok canım.
bizde de mesailer oluıyor mesela. ama ben kalmıyorum çıkıyorum. haftasonu/akşam işler cıkıyo ben gitmiyorum.

devlet memurları genelde rahat ediyoda özel sektrde tavrını koymazsan çalıştırıyolar valla bende fazla çalışmıyrum valla . hak hukuk dinlemiyolar i vcdan meselesi

devlet memurları genelde rahat ediyoda özel sektrde tavrını koymazsan çalıştırıyolar valla bende fazla çalışmıyrum valla . hak hukuk dinlemiyolar i vcdan meselesi
aynen oyle vermıycek kesn ama eleman bulamıyo hala vermezse haftaya rapor alıp cıkıcam kendısı bılır cunku rahat degılım yanı

işe dönücekmisin canım sen tekrar çünkü ben izin hakkımı gebelik te kullanmak istemedim . sonrasıda kulancam zateen doktorun verdiği raporda kendi isteğimle doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilirim yazıyolar. bende dedim isinze gelmiyosaa gider vede yatarım diyrum sonuç itibari ie senin işin benim gibi de değil öglene kadar çalışsanda olur .

nerde canım oglene kadar hayatta ızın vermez evet donucem ama boylede olmuyo gıtmıyo valla sızlıyo ayaklarım sureklı kosusturuyorum bugun konusucam ben artık daha fazla 6 ya kadar calısamıycam dıycem bakalım ne dıycek olmaz der

cnm sağolsn öneriler icin hepsını düşncm eşimle otrp bırgn karar vercz artk

Yardımcı olamadım kusura bakma cnm.

Cnm çok geçmiş olsun. Şükür açılman yokmuş. İmkanın varsa başka hastaneye geçiş yapamıyor musun?
Canim bayagi sok olmussundur sende ama sonuc iyi olmus ikinizde sagliklisiniz bebek kuveze bile girmemis. Cok sevindim Allah bagislasin kizini ismi ile yasasin:)
Çok sğl cnm

Amin cnm şuan ki tek dileğimizde bu. Sarılık tehdimiz var görünüyor. Çok küçük olduğundan emme refleksleri tam gelişmemiş. Bugün onunla ilgilenecekler.

Kiz naptin soka girdim resmen sabah sabah bes alti kez okudum mesajlarini hala inanamiyorum masaaallah sana ve kizina 2. Annemizde sen oldun saglikla huzurla buyut insaallah
Benim yaşadığım şoku bir bilsen cnm. Bugün biraz kendime geldim sanırım. Emin değilim ama yine de
Kız pinhaaan sok ettin bizi
Rabbim huzurlu mutlu sağlıkli bi ömür nasip etsin yavruna. .Kısa zamanda evinize gidin inş
Çok şükür iyisiniz
Rabbim kolaylik versin

Bak sen yaaa
Çok sğl cnm

Gecmis olsun canim iyi olmanız harika haber Boyu ve kilosuda tam hamilelik takviminde çıkan gibi :)))
Minik bir kızım oldu

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. bizim bebeklerimizi de zamanında bize kavuştursun Rabbim

Yaa daha cok erken ama masallah ikinizde iyisiniz. bebegin kuvozde de degilmis. Masallah onaa :)

canım allah bebegını analı babalı buyutsun ısde darısı bızımde basımıza çok şaşırdım ama

canım çok şükür iyisiniz....Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..hayırlı ömürler versin Berra Ece ye..

30 gün msjında. Sonra kanamayı gördüm cnm 1ay erken geldi kızım.

ay hayırlı osun şok oldum sabah sabah . bebeğinin iyi olmasna çok sevindim canım temmuzu beklerken mayıs annei oldun bende bu günlerde bel agrılarım çogaldı . inşallah biraz daha dayanır bebişim .
Dikkat et cnm kendine.

Yok cnm herşey yolunda çok şükür. Sütümde geldi. 2haftadır geliyordu da zaten. Bakalım inş en kısa zamanda çıkarız.

bence yapablrz :)

kızlar allah korusun bi erken doğum olayı falan olsa ve ya hastaneye cantasiz falan gitsek nasıl oluyor ki bebis çıplak mi kaliyor. Rüyama girdi bugün :)

Selam kizlar :) Tasinma isimiz bitti cok sukur.Canim cikti yorgunluktan ama yerlestim sukur.Simdi kizlarin hazirliklarini yapiyorum tam gaz :) Sizlerde durumlar nasil? Hersey yolundadir insaAllah.

cnmmm hgg,hadi geçmiş olsunn,kızların işlerinide bitir bi an önce bak,topik doğurmaya başladı bileeee

canmmm :) aayyy çoook sevndm hayrdr daha 30 gün vardı dün sayıyordk hep beraber burda minnak prenses daha fazla duramadı mı ?

gizemm,ben herşeyimi hazırladım bavulları bile kapattım vallahii....bu yaramazların işi belli olmazzz...çantalarrı hazırlayın benceee...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…