- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.641
canm iyi olmana sevndm sorun yokmş şükür ben sendende bir doğm haberı beklyrdm ki allah'tan değilmş az daha beklsn bakalm :)Kizlar ben simdi doktordan geldim. Bugunde kanama devam edince gideyim dedim artik. Hemen ayrintili ultrasona gonderdiler. Kanama alanini goruyorlar ama bebegin yada plasentanin etrafinda degil yani nedeni belli degil. Serviks uzunlugunu plasentanin konumunu bebegi herseyi cok detayli incelediler hersey normal. Acilma yok rahim boyu gayet normal. Alttan muayene de yaptilar. Simdilik takipteyim haftaya tekrar doktor kontrolune gidecegim. Kanama artarsa bebek hateketi azalirsa kasilmalar saatte 6'dan fazlaysa hemen ara dedi doktor. Ikinci gebeliklerde yalanci kasilmalar birinciye gore cok daha fazla olur dedi.
super bir ultrason doktoruna denk geldim bana bebegin 4 boyutlu bir suru resmini verdi:) bebek ayni ablasi yani kocam:) neyse bahane ile bebegi gormus olduk 4 ay sonra:) hatta 4 boyutlu ilk defa gordum:) bizimki tabiki babaya cekmis irice yine, 2100 gr cikti. Bacaklarda cok uzun dedi doktor:) bu arada bebegin kafa asagida ayrica sirti sola donmus yani normal dogum yapsam en ideal pozisyonu almis:) hadi bakalim insallah zamaninda gelsin kizim, korkuttu bizi vallahi:) bende hemen hastane cantami hazirlamaya karar verdim tabi:) soran merak eden herkese tesekkurler cok! Biz iyiyiz teyzeleri:)
canım senin normal kilon 3 ayda genelde 3 kiloya yakın oluyor bebkler birden kilo alıyorlarKizlar az evvel face grubunda okudum 35 haftaligiz 3 kilo civari yazmis ben daha bugun 32. Haftada 1800 gram ciktim onlarda bi anormallik mi var ki
canım sen en iyisi bi başka doktora gir birde tansıyon aleti varsa tansıyonuna takipte tut..Kızlar günaydın hepinize nasılsınız bugun ben hıc ıyı degılım el ve ayyaklarım tamamen şişmiş durumda iki günde nasıl böyle oldu bilemiyorum ya cok canım yanıyo sizler nasılsınız pinhana çok şaşırdım şokdayım yani
canım sen müdürünle konuş erken çık sen bişey söylemeyince onlar seni hiç düşünmezler..kızlar normalde sabah sekız aksam altı çalısıyorum öğlen bi saat yemek molam var cumarteside normalde yarım gün ama 4 kadar çalıştırıyolar yanı ben bu durumda gunde 8 saatten fazla calısyorum mudurumle sımdı konusup 4 cıkmak ıstesem ne tepkı verır bılemıyorum aranızda aynı durumda olan varmı
Bu arada oğluşumun testisleri aşağı inmiş(bu haftalar inmesi gerekiyomuş) bi problem yok şükür.Dakikalarca oğluşumun testisleriyle,pipisiyle oynadı durdu dr. Hiç mahremiyet denen bişey kalmadı yavrumda
ayy kuzum cok dugulandımÇok sağolun kızlar. Gördüğüm kadarını alıntıladım. Nasıl olduğunu biraz anlatayım. Dün gece Sancım vardı, uyuyamadım. Sabah uyymuşum. Öğlene doğru uyandım. Lavaboya gittiğimde kanamam vardı. Alışkanlık haline geldiğinden Kanamalar önemsemedim. Doktorumu aradım. Hemen gel dedi. Eşimi aradım. Hazırlandım. Atladım arabaya geldik. Çantaları almadan yanımızaDoktorumuz bizi bekliyormuş. Yoldayken nerdesin diye aradı hatta. Hemen ultrasona aldı. Kalp atışlarını gördük. Alttan muayeneye aldı hemen. 4 cm açılma var dedi. Apar topar yoğun bakımı, doğumhaneyi aradı. Ben şimdi napıyoruz dedim doğuma gidiyoruz dedi. Halimi görmeliydiniz ama. Oda hazır olmadığından Nts odasınu boşaltıp beni hazırladılar. Doğumhaneye indirdiler hemen. Acil sezeryan oldum yani. Normal doğum tarihimiz 2 temmyzdu, Doktorumuzun verdiği tarih 20 haziran. Kızım hiçbirini beklemeden erken davrandı. Şükür ikimizde iyiyiz. Dikişlerden dolayı ağrım var biraz. Bebeğim ise biraz ufak. 2080 gr, 46 cm. Kıyafetleri bile olmuyor üzerine adını da Berra Ece koyduk inş. Annanesi ile kızım uyuyor şu an. Ben hangi duygular içindeyim onu bile bilmiyorum. Fazla sakindim ama hala da onu koruyorum sanırım. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.
canım ızın vermezse ne yapıcam valla sen nasılsın bılmıyorum ama kamyon gecmıs gıbı uzerımdencanım senin normal kilon 3 ayda genelde 3 kiloya yakın oluyor bebkler birden kilo alıyorlar
canım sen en iyisi bi başka doktora gir birde tansıyon aleti varsa tansıyonuna takipte tut..
canım sen müdürünle konuş erken çık sen bişey söylemeyince onlar seni hiç düşünmezler..
ben temzlycılerden aldm canm baby me e bebektenKızlar emzik ve biberon nasıl ve neyle temizlenir?
gunydn cnm hiç şok olma :) bende öyleym sürekli şiş heryerimKızlar günaydın hepinize nasılsınız bugun ben hıc ıyı degılım el ve ayyaklarım tamamen şişmiş durumda iki günde nasıl böyle oldu bilemiyorum ya cok canım yanıyo sizler nasılsınız pinhana çok şaşırdım şokdayım yani
valla mı canım ya cok kotu ayaklarım odun gıbı resmengunydn cnm hiç şok olma :) bende öyleym sürekli şiş heryerim
başka yere git cnm enfksyn tehlıkelı olyr ya nasl vermezcanım vermedı kı ya vernedıler kac kere gıttım
Canim yeni gordum :) Gozun aydin canim minik kizina saglikla kavusmussun.Darisi bizlere insaAllah :) Adiyla saglikla buyusun Berra Ecemiz :)Yardımcı olamadım kusura bakma cnm.
Cnm çok geçmiş olsun. Şükür açılman yokmuş. İmkanın varsa başka hastaneye geçiş yapamıyor musun?
Çok sğl cnm
Amin cnm şuan ki tek dileğimizde bu. Sarılık tehdimiz var görünüyor. Çok küçük olduğundan emme refleksleri tam gelişmemiş. Bugün onunla ilgilenecekler.
Benim yaşadığım şoku bir bilsen cnm. Bugün biraz kendime geldim sanırım. Emin değilim ama yine de
Çok sğl cnm
Minik bir kızım oldu
30 gün msjında. Sonra kanamayı gördüm cnm1ay erken geldi kızım.
Dikkat et cnm kendine.
Yok cnm herşey yolunda çok şükür. Sütümde geldi. 2haftadır geliyordu da zaten. Bakalım inş en kısa zamanda çıkarız.
gıdıcem canım bu ay arastırma hastenesıne gıdıcembaşka yere git cnm enfksyn tehlıkelı olyr ya nasl vermez
Benim rahim agzim kapali ama daha dun bakti dr.acilma ile agrinin alakali oldugunu sanmiyorumvalla bu vajinadaki agrı bende de var şuan en az 2 cm açılmam vardır diye tahmn ediyorum daha çatı muayenesi olmadım ama
ben onun mahremıyetını yerım kızzz :) bamya :))) doktorda ne meraklymş çocugn şeyıne :))Bu arada oğluşumun testisleri aşağı inmiş(bu haftalar inmesi gerekiyomuş) bi problem yok şükür.Dakikalarca oğluşumun testisleriyle,pipisiyle oynadı durdu dr. Hiç mahremiyet denen bişey kalmadı yavrumda
aslm canm hadı gözn aydın atlattın sen buyuk telaşı bbende atltsm bitse rahatlasam. kızçeler için hazrlklar yap cnm erken geleblyr cımcımeler :)Selam kizlar :) Tasinma isimiz bitti cok sukur.Canim cikti yorgunluktan ama yerlestim sukur.Simdi kizlarin hazirliklarini yapiyorum tam gaz :) Sizlerde durumlar nasil? Hersey yolundadir insaAllah.
canım geçmiş olsun inşallah şu anda iyisindir açılma falan olmamıştır sancıların geçmiştir umarımHerkese çok teşekkür ederim. Iğne oldum serum yiyorum habire Sancı içinmiş. Kızlar sancıyı çok önemsemedim iki gündür vardı hatta daha fazla. Ve kusma falan olmasa o sancıyla doktora gelmeZdim. Allah korudu böyle Sancı varken bi anda açılma başlayabiliyormuş doktorum hemen yat iğneleri ol dedi zaten. Sakın ihmal etmeyin. Benim de hemen dönmüştü zaten bebeğim. Hayırlısı olsun. Eğer Bişey olursa Konya ya sevk yapacaklar burası küçük biyer. Herkese teşekkürler . Bu serumlar anca sancıma iyi gelirmiş. Çok hafif hissediyorum ama nst de çok çıkıyor
Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Allah analı babalı büyütsün mesajını görünce çok şaşırdımÇok sağolun kızlar. Gördüğüm kadarını alıntıladım. Nasıl olduğunu biraz anlatayım. Dün gece Sancım vardı, uyuyamadım. Sabah uyymuşum. Öğlene doğru uyandım. Lavaboya gittiğimde kanamam vardı. Alışkanlık haline geldiğinden Kanamalar önemsemedim. Doktorumu aradım. Hemen gel dedi. Eşimi aradım. Hazırlandım. Atladım arabaya geldik. Çantaları almadan yanımızaDoktorumuz bizi bekliyormuş. Yoldayken nerdesin diye aradı hatta. Hemen ultrasona aldı. Kalp atışlarını gördük. Alttan muayeneye aldı hemen. 4 cm açılma var dedi. Apar topar yoğun bakımı, doğumhaneyi aradı. Ben şimdi napıyoruz dedim doğuma gidiyoruz dedi. Halimi görmeliydiniz ama. Oda hazır olmadığından Nts odasınu boşaltıp beni hazırladılar. Doğumhaneye indirdiler hemen. Acil sezeryan oldum yani. Normal doğum tarihimiz 2 temmyzdu, Doktorumuzun verdiği tarih 20 haziran. Kızım hiçbirini beklemeden erken davrandı. Şükür ikimizde iyiyiz. Dikişlerden dolayı ağrım var biraz. Bebeğim ise biraz ufak. 2080 gr, 46 cm. Kıyafetleri bile olmuyor üzerine adını da Berra Ece koyduk inş. Annanesi ile kızım uyuyor şu an. Ben hangi duygular içindeyim onu bile bilmiyorum. Fazla sakindim ama hala da onu koruyorum sanırım. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.
ayyy canm çok heycanlanyrmm zateennn:)) anlatamam sana :)) ben hazrladm ama çantalarına koymadm kendı gecelklerımıde yıkamdm amanınnn bu aksam yıkarm kesın bu pankle kapı kenarına bıle koyrm şimdi ben :))gizemm,ben herşeyimi hazırladım bavulları bile kapattım vallahii....bu yaramazların işi belli olmazzz...çantalarrı hazırlayın benceee...........
benmde öyle cnm neye sığdrcgmı sasrdm valla ellermde öyle kocamn oldu bırıne vursam öldürürm herhalde :))valla mı canım ya cok kotu ayaklarım odun gıbı resmen
o bende de oluyor bazen canım az ama sık yemeye dikkat et mideyi bi anda çok doldurunca oluyor o. ben ödem olmasın diye tuzu azalttım baya. bol su içmeye ayaklarımı kaldırıp dinlendirmeye dikkat ediyorum. uzun süre ayakta kalmaKızlar yemek yedikten sonra ozerllıkle kahvaltıdan sonra yemek sanki inmiyor asağı.hemde saatlerce.sizde oluyormu.bende dev ayak oldum resmen.genel görünüm itibari ile devlestım :) feda olsun kızıma.kızlar sıslıklere tansiyon yüksekliği eşlik ederse korkucaskmısız.yoksa normal mıs.doktorum öyle dedi.
Aynen canım aglayıp duruyorum cok sınırlıyım valla kayınvalıdem geldı dun ısden cıktım kendım yemek yapıyorum hıc bıseye elını surmuyo yenı gelın gıbı oturuyo ayaklarım cok kotu esım dr gıdelım dıyo kalkıp bakmıyo bıle onada sınır oldum aglayıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?