2015 Temmuz Anneleri

canm iyi olmana sevndm sorun yokmş şükür ben sendende bir doğm haberı beklyrdm ki allah'tan değilmş az daha beklsn bakalm :)

Kizlar az evvel face grubunda okudum 35 haftaligiz 3 kilo civari yazmis ben daha bugun 32. Haftada 1800 gram ciktim onlarda bi anormallik mi var ki
canım senin normal kilon 3 ayda genelde 3 kiloya yakın oluyor bebkler birden kilo alıyorlar
canım sen en iyisi bi başka doktora gir birde tansıyon aleti varsa tansıyonuna takipte tut..
canım sen müdürünle konuş erken çık sen bişey söylemeyince onlar seni hiç düşünmezler..
Bu arada oğluşumun testisleri aşağı inmiş(bu haftalar inmesi gerekiyomuş) bi problem yok şükür.Dakikalarca oğluşumun testisleriyle,pipisiyle oynadı durdu dr. Hiç mahremiyet denen bişey kalmadı yavrumda

ayy kuzum cok dugulandım ağlycm şimdi yerım kızını benn uyusunda büyüsün maşallah rabbım korusun ıkınızıde

canım ızın vermezse ne yapıcam valla sen nasılsın bılmıyorum ama kamyon gecmıs gıbı uzerımden

gunydn cnm hiç şok olma :) bende öyleym sürekli şiş heryerim

Canim yeni gordum :) Gozun aydin canim minik kizina saglikla kavusmussun.Darisi bizlere insaAllah :) Adiyla saglikla buyusun Berra Ecemiz :)

Bu arada oğluşumun testisleri aşağı inmiş(bu haftalar inmesi gerekiyomuş) bi problem yok şükür.Dakikalarca oğluşumun testisleriyle,pipisiyle oynadı durdu dr. Hiç mahremiyet denen bişey kalmadı yavrumda
ben onun mahremıyetını yerım kızzz :) bamya :))) doktorda ne meraklymş çocugn şeyıne :))

Selam kizlar :) Tasinma isimiz bitti cok sukur.Canim cikti yorgunluktan ama yerlestim sukur.Simdi kizlarin hazirliklarini yapiyorum tam gaz :) Sizlerde durumlar nasil? Hersey yolundadir insaAllah.
aslm canm hadı gözn aydın atlattın sen buyuk telaşı bbende atltsm bitse rahatlasam. kızçeler için hazrlklar yap cnm erken geleblyr cımcımeler :)

canım geçmiş olsun inşallah şu anda iyisindir açılma falan olmamıştır sancıların geçmiştir umarım

Kızlar bebeğimi kucağıma aldım darısı başınıza inş.

Allah analı babalı büyütsün mesajını görünce çok şaşırdım bebişin maşallah kilosu iyi inşallah gün geçtikçe daha da artar annesi

gizemm,ben herşeyimi hazırladım bavulları bile kapattım vallahii....bu yaramazların işi belli olmazzz...çantalarrı hazırlayın benceee...........
ayyy canm çok heycanlanyrmm zateennn:)) anlatamam sana :)) ben hazrladm ama çantalarına koymadm kendı gecelklerımıde yıkamdm amanınnn bu aksam yıkarm kesın bu pankle kapı kenarına bıle koyrm şimdi ben :))

Kızlar yemek yedikten sonra ozerllıkle kahvaltıdan sonra yemek sanki inmiyor asağı.hemde saatlerce.sizde oluyormu.bende dev ayak oldum resmen.genel görünüm itibari ile devlestım :) feda olsun kızıma.kızlar sıslıklere tansiyon yüksekliği eşlik ederse korkucaskmısız.yoksa normal mıs.doktorum öyle dedi.

o bende de oluyor bazen canım az ama sık yemeye dikkat et mideyi bi anda çok doldurunca oluyor o. ben ödem olmasın diye tuzu azalttım baya. bol su içmeye ayaklarımı kaldırıp dinlendirmeye dikkat ediyorum. uzun süre ayakta kalma

kızlar yaw bugun midemın sağ tarfında kaburgmn hemen altı ya acayıp acyr benm oğlan orda mı çalşyr ne anlmadm ama elımle elledgmde bıle acyr yaa nefes alamyrm

Allah yardımcın olsun cnm, öyle insanların hiç gereği yok yarardan çok zarar, eşinle konuş annesiyle konuşsun yardımcı olması konusunda ne ağlayıp kendini ve çocuğunu üzüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…