- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.661
bende ondan çok sey beklemıyorum ama en azından bıraz anlayıslı olabılır dun gece cok kotuydum ınsan bı arar nasıl oldun der annem kac kez aradı yok ya annesı baska ınsanın esımle boyle bısey konusamam ya cunku annesını oda bılıyo rahat bı ınsan hayatta elını bıseye surmez cunkuAllah yardımcın olsun cnm, öyle insanların hiç gereği yok yarardan çok zarar, eşinle konuş annesiyle konuşsun yardımcı olması konusunda ne ağlayıp kendini ve çocuğunu üzüyosun
ayyy canm çok heycanlanyrmm zateennn:)) anlatamam sana :)) ben hazrladm ama çantalarına koymadm kendı gecelklerımıde yıkamdm amanınnn bu aksam yıkarm kesın bu pankle kapı kenarına bıle koyrm şimdi ben :))
ne yapcaz boyle ben bugun konusucam artık 4 de cıkartsınlar benı dayanamıyorumbenmde öyle cnm neye sığdrcgmı sasrdm valla ellermde öyle kocamn oldu bırıne vursam öldürürm herhalde :))
bende ondan çok sey beklemıyorum ama en azından bıraz anlayıslı olabılır dun gece cok kotuydum ınsan bı arar nasıl oldun der annem kac kez aradı yok ya annesı baska ınsanın esımle boyle bısey konusamam ya cunku annesını oda bılıyo rahat bı ınsan hayatta elını bıseye surmez cunku
Gizemm59 .!.:kızlar yaw bugun midemın sağ tarfında kaburgmn hemen altı ya acayıp acyr benm oğlan orda mı çalşyr ne anlmadm ama elımle elledgmde bıle acyr yaa nefes alamyrm
cnm eşine oek bişey deme annesı sonçta ters tepkı olblr ama kendınıde sıkma yaptgn kadr yap cokta inceleme bişeyleri hamılym bukadr olyr falan de salla gitsn kendınıde kımse ıcın uzme onun düşünmesıne ihtycn yok çok iyi biri olsa kıyamaz zaten sende onu dusunme fazla ılglnme anlasn sınır oldm kaynvalıdenebende ondan çok sey beklemıyorum ama en azından bıraz anlayıslı olabılır dun gece cok kotuydum ınsan bı arar nasıl oldun der annem kac kez aradı yok ya annesı baska ınsanın esımle boyle bısey konusamam ya cunku annesını oda bılıyo rahat bı ınsan hayatta elını bıseye surmez cunku
canım verir herhalde o kadarda odun değildir sonuçta bu zamana kadar gıkını çıkarmadın..canım ızın vermezse ne yapıcam valla sen nasılsın bılmıyorum ama kamyon gecmıs gıbı uzerımden
hoşgeldin canım herşey yolunda çok şükür diyet zorluyor biliyorsun bozduğum gibi fırlıyo geçen hafta kötüydü o yüzden artık yeniden çok dikkat etmeye başladım iyi oldu ama 1,5 aydır kilo almıyorum tabi benim oğluş almıştır inşallah yarın kontrolümSelam kizlar :) Tasinma isimiz bitti cok sukur.Canim cikti yorgunluktan ama yerlestim sukur.Simdi kizlarin hazirliklarini yapiyorum tam gaz :) Sizlerde durumlar nasil? Hersey yolundadir insaAllah.
:))) nazar etmesınler paşayıı :) yanyrrzzz doktorr :) demesı kolay kaçısın yok çekçeksn ne guzel yaw. midenı üştyr olblrsn cnm nane limon iç kaynatıp bişeyın kalmazhaha koy koyyy,benımkıler kapıya yakın:)))nazar boncuklarını bile taktım üstlerıne çifter çifterr:))bu arada bugun doktora ugradım,4-5 gündür bulantılarım basladı yıne hayır olsun doktor didimmm:))hamilelikden olmaz bu saate bulantı,iç hastalıkları uzmanına görün dedi..bütün doktorlar kanki oldu zaten:))o da dedi kiii,karaciğer enzimlerine bi bakalım,bu haftalarda yukselebılıyor o da bulantı yapabiliyor dedi,eger bnormal çıkarsa bilki soguk meyva ve sebze yemekden oluyordur dedı..özellıklede yaz meyvaları hamılelerın bu döneminde rahatsız edebilir,çok tüketme dedi...iyide dedim içimdeki yangını nasıl söndürcez dohtor bey dedimmm o zaman:))onları yesende anlık söner o yanmaya devam etcek kaçışın yok dedii:))
canım valla benımde ne olduysaa ıkı gunde oldu ıkı gunde sıstım durup duruken ıns verır gercekten cunku gıtmıyo artık cunku çalışma ıstegım yok yanı bebegım sureklı hareket halınde batıyo zorlanyorum dua edın canımyacanım verir herhalde o kadarda odun değildir sonuçta bu zamana kadar gıkını çıkarmadın..
ben nasılım uykum çok oluyor halsızlik tansıyonuma dikkat etmeye çalışıyorum bebeği besleyen damarlardan biri tıkalı oda bende yüksek tansıyon yapabilirmiş hergün tansıyon ölçüyorum şişkinlik fazla yok normal inşallah olmaz zaten iki gün stres yaptım tansıyom yüksek çıktı bıraz onun sıkıntısını yaşadım aslında bende bir kez daha bu hafta kontrole gitmek istiyorum nasıl olsa kontrol süresinin içindeyim bilmiyorum kafam çok karışık haftasonunu bekliyorum belki cumartesi sabah erkenden giderim bakalım bebek kilo almışmı beslenebilmişmi
ben 8-5 çalşyrm canm hatta 8.30 :) süreklı gec kalyrm :)) knş tabıı erken cık bırazne yapcaz boyle ben bugun konusucam artık 4 de cıkartsınlar benı dayanamıyorum
ya canm benmki hep sağda zaten herhalde ayaklrıyla ittiryr bişey var ama anlamadm acyr resmen elimle bile elleyemyrmBenimki de arada ayagini bir diriyor kaburgama nasıl ccanım aciyor anlatamam.artik sigmiyorlar herhalde
Çok sağolun kızlar. Gördüğüm kadarını alıntıladım. Nasıl olduğunu biraz anlatayım. Dün gece Sancım vardı, uyuyamadım. Sabah uyymuşum. Öğlene doğru uyandım. Lavaboya gittiğimde kanamam vardı. Alışkanlık haline geldiğinden Kanamalar önemsemedim. Doktorumu aradım. Hemen gel dedi. Eşimi aradım. Hazırlandım. Atladım arabaya geldik. Çantaları almadan yanımızaDoktorumuz bizi bekliyormuş. Yoldayken nerdesin diye aradı hatta. Hemen ultrasona aldı. Kalp atışlarını gördük. Alttan muayeneye aldı hemen. 4 cm açılma var dedi. Apar topar yoğun bakımı, doğumhaneyi aradı. Ben şimdi napıyoruz dedim doğuma gidiyoruz dedi. Halimi görmeliydiniz ama. Oda hazır olmadığından Nts odasınu boşaltıp beni hazırladılar. Doğumhaneye indirdiler hemen. Acil sezeryan oldum yani. Normal doğum tarihimiz 2 temmyzdu, Doktorumuzun verdiği tarih 20 haziran. Kızım hiçbirini beklemeden erken davrandı. Şükür ikimizde iyiyiz. Dikişlerden dolayı ağrım var biraz. Bebeğim ise biraz ufak. 2080 gr, 46 cm. Kıyafetleri bile olmuyor üzerine adını da Berra Ece koyduk inş. Annanesi ile kızım uyuyor şu an. Ben hangi duygular içindeyim onu bile bilmiyorum. Fazla sakindim ama hala da onu koruyorum sanırım. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.
ya valla dun ısden cıktım bulasık makınasında kılerı bıle yerlestırmemıs televızyon ızledım dıyo ne nereye konur bılmedıgım ıcın yapmadım dıyo yemek dersen bulkı yıyesın benım annem her gun ısden yorgun gelıyoruum dıye hazırlıyodu neden boyle yapıyo bılmıyorum esıme bısey soylemem esımı cok sevıyorum o yeterınce anlayıslı bana karsı annesı yuzunden tartısmam bıde bana durmadan bızım zamanımızda bız ne ısler yapıyoduk sız nazlısınız demezmı susuyorum allaha havale ettımcnm eşine oek bişey deme annesı sonçta ters tepkı olblr ama kendınıde sıkma yaptgn kadr yap cokta inceleme bişeyleri hamılym bukadr olyr falan de salla gitsn kendınıde kımse ıcın uzme onun düşünmesıne ihtycn yok çok iyi biri olsa kıyamaz zaten sende onu dusunme fazla ılglnme anlasn sınır oldm kaynvalıdene
ne die baskı yapyrlrselamlar kızlar bana eltim ve kayınbabam doğurucağım hastaneyle ilgili olarak baskı yapıyolar dayanamıyorum artık çok sinir oluyorum yaa böyle bişey olamaz delirecem
valla dogru soyluyosun dun bır yıgın bulasık yıkadım gece hep agladım belımın agrısından onun umrunda bıle degıl ama kızı hasta nasıl uzuluyo elını bıseye surme yat dınlen falan rabbım buyuk yacnmm kimseden olmadıgı bişeyi bekleme....içinde ınsanlık olsa zaten seni yerınden kaldırmaz....iş beklemez hizmet eder....olana çare yok maalsef ama allah bebeklerımıze once saglık sonrada vicdanlı evlat olmayı nasip etsin inşşş...
canım valla konusucam oglen bana dua edın ızın versın yaben 8-5 çalşyrm canm hatta 8.30 :) süreklı gec kalyrm :)) knş tabıı erken cık bıraz
Ben farkli bir yone yatiyorum oda hemen yon degistirio.anlasioz oylee.emm59, post: 41053951, member: 652578"]ya canm benmki hep sağda zaten herhalde ayaklrıyla ittiryr bişey var ama anlamadm acyr resmen elimle bile elleyemyrm
selamlar kızlar bana eltim ve kayınbabam doğurucağım hastaneyle ilgili olarak baskı yapıyolar dayanamıyorum artık çok sinir oluyorum yaa böyle bişey olamaz delirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?