2015 Temmuz Anneleri

Hurma yemek erken doguma sebep oluyormu bi kac yerde okudumda.yemk istiyorum ama korkuyorumda ramzndami baslasam.yemeye.

günaydınnnn kızlarrrrr ,hayırlı cumalaaarrr...varmı doğuran falann....her sabah heyecanla bakıyorum vallahi:)))
canım ben de duydum çok ama bu hurma işini zaten sevmediğim için yemek aklıma bile gelmez...yine de bitkilerden korkarım ben....sonucda ilaçlar bile bitkilerden yapılıyor...ben kuranda bile hurmanın sancısı tutana kolaylık verdıgıne dair bi hadis oldugunu duymustum ama arastırmak lazım..sen yınede yeme bence:)

cnm benımde gobek deliğim geriliyor, bazende oğlan hareket ederken içerden acıyorr sızlıyor,normal bunlar rahat ol:))))

Bizde dün hazırladık herşeyini yıkadık ütüledik yerleştirdik hastane çantası da hazır bekliyoruzz zamanında gelmesini evet bnde oyüzden telaş yaptım erken doğumları duyunca hemen hazır olsun istedim sağlıkla gelsin kuzularr

Kızlar günaydın.. çok garip duygular içerisindeyim, ne mutluyum ne mutsuz.. dün dr. a gittik, ultrasonda herşey yolunda gidiyordu, kalp atışları, hareketleri, benim serviks uzunluğum falan hepsi iyiydi.. ta ki bebeğimizin kilosuna bakana kadar, dr. kiloya baktı ve çok kilo almış çocuk dedi.. ben bu ay 1,5 kilo almışım ama 1 kilosuunu bebek almış.. kadın baktı üç hafta önden gidiyor dedi, çok şaşırdı falan.. normal de bir hafta öndeydik zaten başından beri ama şimdi çok açılmış, 3 hafta ne demek yani.. Bizi korkutmak için bir şey demedi ama, hemen açlık tokluk kan şekeri istiyorum dedi.. sanırım şekerden şüpheleniyor allahım çok üzüldüm ya, dünden beri aklımdan çıkmıyor.. bebeğimi ben şeker hastası ettiysem diye içim içimi yiyor.. sabahtan aç ve tok kanlarımı verdim.. sonuçlarım iyi çıkar inşallah, dua edin bana lütfen

ohh güle güle sağlıkla giysin kuzularımız

Erken Dogurma korkusuyla yasayan dersen var caninm :) dogrulugu tam nedir bilemedigimden arastrdim ama belli de olmz bi iki tane bisey ypmz belki :) olmadi ramazanda yerim :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar bu hayırlı günde dualarımız kabul olsun. hamileleri üzüp ağlatanlar allahlarından bulsun.

sizin de kaburgalarınız ağrıyo mu sanki bıçak saplanıyormuş gibi?

günaydın canım...telaş yapma bakalım bazen böyle oluyo sonra bişey çıkmıyo..üzmee kendini inşallah sonuçlar iyi çıkar

Canim bozma moralini hemen, kac kilo cikti ki ? Benim 31+4 te 2100 gr cikti. Kiz birde bu:) erkekler daha buyuk olabilir. 3 kilo filan mi cikti ? Ben bu uktrason olcumlerine pek cok kulak asmiyorum cevremden o kadar garip deneyimler dinledim ki yanlis rakamlarla ilgili. Birde sen ve esin boylu poslu iriyseniz cocugunuzda size benzeyecek unutma:)

cnm geçmiş olsun,sen bebeğini şeker hastası yapmıyorsun,sende hamilelik şekeri varsa bebegın o yuzden fazla kilo alıyor..hemen panik yapma...kaç kilo çıktı bu arada?

Kizlar gunaydin hepinizeee:) bende bir kere olsun sabah yakaladim sizi ama yakalamasam iyiydi cunku su anda burada saat sabah 3 ve ben saat 1.30'da bir actim gozumu tuvalete gitmek icin yok uyuyamiyorum geri kaldim boyle baykus gibi karanlikta donup duruyorum yatakta offff

Kızlar dun geceden beri midem çok ağrıyor eksıyor renue duo verdi doktor kullandım banamısın demiyor.sırt agrısida eşlik ediyor.ne yesem açım ama yiyemiyorum

cnm geçmiş olsun,sen bebeğini şeker hastası yapmıyorsun,sende hamilelik şekeri varsa bebegın o yuzden fazla kilo alıyor..hemen panik yapma...kaç kilo çıktı bu arada?
Evet dogru soylemissin , bebek hemen seker hastasi filan olmaz ki diyelim
Seker cikti gebelikte. Nasilsin canim? Ben baykus gibi ayaktayim yarin bayim bayim gezerim artik:) uyku duasina baslayacagim simdi:)

Canım Bebeğinde şekerden Şüphe etmemiştir sende şeker var diye Şüphe ettiği için testler vermiş. Inş sağlıkla kucaklarsın hemen stres yapma herşeyde bi hayır vardır. Gebelik şekeri olanlarda bebek iri oluyor. Hızlı kilo alır bi anda. Bide suyun fazla mı? Suda fazla olabiliyo

Evet canim agriyor bebek itiyor yer daraldi artik.

nasıl oldun cnmmm....

bende dıyorum bu saatte napıyor bu kız burda:)))))))))))))azcık telefonda takılınca gelir uykun merak etme...lekelenmen bıttımı cnmm varmı bi yaramazlık?

Erken Dogurma korkusuyla yasayan dersen var caninm :) dogrulugu tam nedir bilemedigimden arastrdim ama belli de olmz bi iki tane bisey ypmz belki :) olmadi ramazanda yerim :)
Yok ya Hiçte öyle erken doğurtmuyo gebeliklerimde ilkgünden itibaren tabak tabak yerim yani normaldede evde eksik olmaz arabistanda akrabamız var sağolsun sık sık yolluyor tazesi kurusu her çeşidinide fazla yedim hiç bi hamileliğimde erken doğurmadım. Ama çok kolay doğurdum hurmanın etkisi var mı bilemem. Kuranda geçiyo illa vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…